Ben hissediyorum canim genelde aksam is dönüsü dinlenmeye cekildigimde basliyor minnakHer gün hissediyor musunuz bebeğin tekmelerini ya da hareketlerini? Eğer öyleyse gün için de en çok ne zamanlar ve ne kadar sıklıkla?
Canım hiç takma normalde de oluyıior o kasılma sandığın seyler misal BAzen kafasını karnına doğru bastırıyor dısa doğru sende bir gerilme hissediyorsun. Kasılma değil aslında o... Buna benzer seyler.Inş güzel geçer canım salı günü randevum uzun zamandır kontrole de gitmiyorum yaklaşık 1 ay oldu normalde 10 günde bir gidiyordum ama muayene ücreti yüksek olunca ara verdim doktor da detayliya gelirsin demişti en son 39 civariydi rahim boyu. Ama belli olmuyor işte bugün bir arkadaşımdan kötü haber aldım ama 0 gün önce 39 olan rahim boyu 10 günde 19 a düşmüş birde serklajliydi kız 2.kez dikiş atıldı cok üzüldüm. Yani açılma varsa ne yapsan da boş yatmak lazim hiç kalkmadan belki o ise yarar Allah korusun evlatlarımızı. Tecrübesiz olmak çok zor birseyi bilmiyorum mesela göbeğim bazen sert oluyir ve top gibi bi tarafa toplanmış gibi acaba ne demek diye sorgulayip duruyorum
Nasıl yani daha önce pipisini gördünüz mü erkek dediler neye göre öyle dedi ayrıca haftanız kaç merak ettimKızlar merhaba kontrolden geldim şimdi erkek bebeğim kız çıktı şoka uğradık
Ben hergün hissediyorum canım genelde bişey yiyip içersem yada yorulup oturursamHer gün hissediyor musunuz bebeğin tekmelerini ya da hareketlerini? Eğer öyleyse gün için de en çok ne zamanlar ve ne kadar sıklıkla?
Valla çıkıntı var demişti doktor 14. Haftada %90 erkek dedi şimdi de %10000 kız dedi başka doktora gittik kız dedi zaten rüyada görmüştümNasıl yani daha önce pipisini gördünüz mü erkek dediler neye göre öyle dedi ayrıca haftanız kaç merak ettim
14. Haftalarda dediyse normal canım bana 18de %100 erkek dedi hayırlı olsun gözünüz aydınValla çıkıntı var demişti doktor 14. Haftada %90 erkek dedi şimdi de %10000 kız dedi başka doktora gittik kız dedi zaten rüyada görmüştüm
Gözünaydin canım suan kac haftalıksınValla çıkıntı var demişti doktor 14. Haftada %90 erkek dedi şimdi de %10000 kız dedi başka doktora gittik kız dedi zaten rüyada görmüştüm
Gün boyu iş güç yapıyorsam hissetmiyorum.ne zaman dinlenince o zaman başlıyor...23 hafta .gece ve sabah tekmesiyle uyanıyorum, kizimin...Her gün hissediyor musunuz bebeğin tekmelerini ya da hareketlerini? Eğer öyleyse gün için de en çok ne zamanlar ve ne kadar sıklıkla?
Gobek deligimin etrafında bazen tam yanında, bazen aynı hizada sol tarafa kaymış şekilde bosluklarimda.Belli olmuyor. Tekmeden çok henüz balon patlaması gibi
Bir de her gün aynı şiddetle hissetmiyorum. Yatış şeklime de bağlı. Dün çok az hissettim neredeyse yok denecek kadar. Ondan önceki gün biraz tekme gibi bir şeydi. Bugün daha yeni balon patlaması gibi bir iki kez o kadar.
Oyyy maşallah amuda kalkmış senin yavrunBende ultrasona gore 22+5 im dun inanilmazdi minik hic durmadı kac gundur senin dedigin gibi altlarda hissediyordum o zaman ayakla vuruyorlarmis canim dun resmen gobegimin alti vurdukca titriyordu o zamanda anladimki elleriyle vuruyor
Kizlar bende lietac kullaniyorum suan icin memnunum
Canim korkma gun icinde bazen orda bazen farkli yerlerde hissedebiliyosun toplaninca sertlesiyo bunu yatinc daha cok istiyosun ama annelik iste dogana kadar hep boyle seyler olacak dogduktan sonrada sutum yetmiyomu kilo almadimi gece nefes aliyomu diyo kalkmalar hic uyayamalar neler neler insAllah hepimizde saglicakla kucagimiza aliriz
Haklisin canım analık daha dogmadan başlıyormuşCanım hiç takma normalde de oluyıior o kasılma sandığın seyler misal BAzen kafasını karnına doğru bastırıyor dısa doğru sende bir gerilme hissediyorsun. Kasılma değil aslında o... Buna benzer seyler.
Arkadasında Baska bir problem vardır muhtemelen rahim agzı ile alakalı...
Ve evet kısaldı mı ya da acıldı mı yapacak bri sey yok oalxaksa oluyor. Dinlenmek en güzeli...
Sen kendini hep olumluya odakla...
Neye inanırsak o olur
Bazen 3 gün hissetmiyorum bazen gün içerisinde sürekli hissediyorum uykudan kaldırdığı oluyorHer gün hissediyor musunuz bebeğin tekmelerini ya da hareketlerini? Eğer öyleyse gün için de en çok ne zamanlar ve ne kadar sıklıkla?
Çok iyi canım bende 5 kiloyu tamamladım daha yavaş almak istiyorumBen pilav, makarna, normal ekmek kestim tamamen. Çok tahıllı ekmek yiyorum. Hamur işi tatlı yemiyorum canım isterse tadına bakıyorum. Meyvelerden şekerli olanları az ölçüde yiyorum. genelde protein ve zeytinyağlı yemek olarak tüketiyorum. Hiç açlıkta hissetmiyorum.
Ben artık uyuduğunu uyandığını çok iyi biliyorum öyle az falan değil karnımı açıp izliyorum bazen mesaneye öyle bir vuruyor bazen yukarılara vuruyor göbek deliğinin olduğu hıza ve yukarısı bariz gözle görülür oluyor geçenlerde araba sürerken öyle bi iteledi ki içerden altına kacircam sandım emniyet kemerini açtım benim bir saat uyuyor sonra başlıyor tekmelemeye çok sıklaştıHer gün hissediyor musunuz bebeğin tekmelerini ya da hareketlerini? Eğer öyleyse gün için de en çok ne zamanlar ve ne kadar sıklıkla?
Sende pilav makarna hamur işi kes canım genelde onlarla kilo alınıyor. Birde ben en az 20 dk yürüyüyorum günlükÇok iyi canım bende 5 kiloyu tamamladım daha yavaş almak istiyorum
Canım ben çok net Göbeğim çevresinde hissediyorum hergün Bazen sanki dönüyor içimde hatta benim kız babasının sesine tepki veriyorHer gün hissediyor musunuz bebeğin tekmelerini ya da hareketlerini? Eğer öyleyse gün için de en çok ne zamanlar ve ne kadar sıklıkla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?