2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Günaydin güzel bayanlar,
kiz isimlerde zorlaniyoruz. favorilerimizi yaziyorum sizce hangisi güzel?
1.Leyal
2.Öykü
3.Hülya
4.Belinay
5. Nilay
6.Adelya
7. Belma

Cok.zor yasadiklarin kafaya takma diyemicem cunku bu asla olmaz rabbim bilir ne yapacagini neler duyduk 8 aylik bebegi bile oldurmek istediler bi tanidigimin sorunlu diye ama hic bir seyi yok 1.5 yasinda rabbimden umit kesilmez sifa Allahtan ne desek bos herzamn yanindayiz duzelir insallah

Canım benim güzel kalpli arkadaşım ne denir ki şuan senin içinin yangınını söndürmek için. Allah der ki sakin benden ümidimizi kesmeyiniz .Biz yine de dua edelim Rabbim sana bağışlasın me zorluklarla geldik bu aşamalara inş bebeğin yine o gücünu yakalar ve herşey yolunda ilerler. Hiçbirşey henüz bitmedi sen üzülme bebeğin hissetmesin üzüldüğünü duanı et işimiz Allaha kalmışsa olmuş bil o ne derse o .Rabbim yavrunu korusun size bağışlasın kuzum çok çok üzgünüm

Kızlar çatlak olmaması için hızlı kilo alımına dikkat edeceksiniz. Kilo ne akdr az ve yavas alınıyor ise çatlak o kadr olmuyor. Olursa da az oluyor ama size sunu diyeyim. Kilo alımı hızli ise istediğiniz kremi i, yağı kullanın fayda etmez.

Bebeğinizi bu haftalarda nerede hissediyordunuz 21+6 günlüğüm gobek deliğinin altinda afederseniz genital organımın üstünde tekmeleri hissediyorum normal mi kızlar

Bebeğinizi bu haftalarda nerede hissediyordunuz 21+6 günlüğüm gobek deliğinin altinda afederseniz genital organımın üstünde tekmeleri hissediyorum normal mi kızlar
Çok normal canım.. Benimde öyle bazen üstte genelde alttta hissediyorum. Özellikle çok sık mesane e vuruyor kızımda öyleydi hatta
Benimkiler pat küt mesane çalışıyor
Altlarda hissetmen normal sonlara doğru da üstlwrde hissedeceksin su an alan onlar için çok ferah ve genis büyüdükçe sıkısacaklar o zaman ayaklar genelde kaburga altında oluyor ya da bazen basını getirip oraya bastırıyor

Içimi ferahlattin canım sağolasın Bir kaç gündür de rahimde zonklama batma vardı da korktum azıcık su detaylı günüm gelse de rahim boyumu merak ediyorum Ne alemde diye

Canım ben lierac aldım çok memnunum

Içimi ferahlattin canım sağolasın Bir kaç gündür de rahimde zonklama batma vardı da korktum azıcık su detaylı günüm gelse de rahim boyumu merak ediyorum Ne alemde diye
Detaylı güzel geçsin inşaallah zamanı ne zaman?
İçin rahatlasın inşaallah.
Rahim agzı için iğne mi kullanıyorsun?
Kısalma ya da açılma var mı?
Benim kızımda hep riski çok şükür bir sey cıkmadı ne kısaldı ne acıldı.. Ama her hafta iğne oldum 12.haftaya kadr.. ...
Bunda da aynı sekilde yne de ne olur ne olmaz diye iğne olıyorm ama her sey normal çok şükür i...
Ben seni anlıyorum altta olunca oraya vurunca rahim agzı acıldı vs gbi hissediyorsun ama inan bak ben bu gebeliğim de daha net anladım aslında öesaneye vuruyor ben vajina sanıyomusm...
Seninde öyledir muhtelemen
Aklım çıkardı vuruyor bir de acılırsa naparım filan diye bir de çok acıtırdı..

Inş güzel geçer canım salı günü randevum uzun zamandır kontrole de gitmiyorum yaklaşık 1 ay oldu normalde 10 günde bir gidiyordum ama muayene ücreti yüksek olunca ara verdim doktor da detayliya gelirsin demişti en son 39 civariydi rahim boyu. Ama belli olmuyor işte bugün bir arkadaşımdan kötü haber aldım ama 0 gün önce 39 olan rahim boyu 10 günde 19 a düşmüş birde serklajliydi kız 2.kez dikiş atıldı cok üzüldüm. Yani açılma varsa ne yapsan da boş yatmak lazim hiç kalkmadan belki o ise yarar Allah korusun evlatlarımızı. Tecrübesiz olmak çok zor birseyi bilmiyorum mesela göbeğim bazen sert oluyir ve top gibi bi tarafa toplanmış gibi acaba ne demek diye sorgulayip duruyorum

Gobek deligimin etrafında bazen tam yanında, bazen aynı hizada sol tarafa kaymış şekilde bosluklarimda.Belli olmuyor. Tekmeden çok henüz balon patlaması gibi
Bir de her gün aynı şiddetle hissetmiyorum. Yatış şeklime de bağlı. Dün çok az hissettim neredeyse yok denecek kadar. Ondan önceki gün biraz tekme gibi bir şeydi. Bugün daha yeni balon patlaması gibi bir iki kez o kadar.

Evet canım ağva olmaz belki dediğim gibi stüdyo bahçesinde yada hiç olmazsa yenidoğan çekimi düşünüyorum.

Bende ultrasona gore 22+5 im dun inanilmazdi minik hic durmadı kac gundur senin dedigin gibi altlarda hissediyordum o zaman ayakla vuruyorlarmis canim dun resmen gobegimin alti vurdukca titriyordu o zamanda anladimki elleriyle vuruyor

Kizlar bende lietac kullaniyorum suan icin memnunum

Canim korkma gun icinde bazen orda bazen farkli yerlerde hissedebiliyosun toplaninca sertlesiyo bunu yatinc daha cok istiyosun ama annelik iste dogana kadar hep boyle seyler olacak dogduktan sonrada sutum yetmiyomu kilo almadimi gece nefes aliyomu diyo kalkmalar hic uyayamalar neler neler insAllah hepimizde saglicakla kucagimiza aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…