Nilay çok güzel geldi kulağıma,,,Günaydin güzel bayanlar,
kiz isimlerde zorlaniyoruz. favorilerimizi yaziyorum sizce hangisi güzel?
1.Leyal
2.Öykü
3.Hülya
4.Belinay
5. Nilay
6.Adelya
7. Belma
Cok.zor yasadiklarin kafaya takma diyemicem cunku bu asla olmaz rabbim bilir ne yapacagini neler duyduk 8 aylik bebegi bile oldurmek istediler bi tanidigimin sorunlu diye ama hic bir seyi yok 1.5 yasinda rabbimden umit kesilmez sifa Allahtan ne desek bos herzamn yanindayiz duzelir insallahKizlar ibrahim bildiriciden ciktim bgn. Buyuk ihtimal plasentada sorun var dedi, plasentada parlaklik gibi bisey gordu. Begenmedj plasentayi. Bebegin barsaklarinda da parlakliklar gordu bu da beslenememesi kaynakli olabilir dedi. 2 3 hafta sonra suyun azalabilir dedi.. ;( riza hoca plasentada bisey gorememisti ama ibrahim hoca yakaladi bunu. Nedeni yokmus.. cok umitli degildi, 3 gundur de pek buyumemis 18+3 cikmisti sali gunu bgn de 18+4 cikmis. Fark giderek acilacak gibi duruyor.
Yikildim gercekten. Cok zor yollardan gecerek tup bebekle hamile kalmistm. Artik yari yola geldm sorun cikmaz artik butun testleri de yaptrdm derken bu cikti basima. Hic tahmin dahi etmedigim bisey. Icime de dogmus gibi hicbisey almamistim daha.
Allah sizin bebeklerinize saglik versin insallah
Canım benim güzel kalpli arkadaşım ne denir ki şuan senin içinin yangınını söndürmek için. Allah der ki sakin benden ümidimizi kesmeyiniz .Biz yine de dua edelim Rabbim sana bağışlasın me zorluklarla geldik bu aşamalara inş bebeğin yine o gücünu yakalar ve herşey yolunda ilerler. Hiçbirşey henüz bitmedi sen üzülme bebeğin hissetmesin üzüldüğünü duanı et işimiz Allaha kalmışsa olmuş bil o ne derse o .Rabbim yavrunu korusun size bağışlasın kuzum çok çok üzgünümKizlar ibrahim bildiriciden ciktim bgn. Buyuk ihtimal plasentada sorun var dedi, plasentada parlaklik gibi bisey gordu. Begenmedj plasentayi. Bebegin barsaklarinda da parlakliklar gordu bu da beslenememesi kaynakli olabilir dedi. 2 3 hafta sonra suyun azalabilir dedi.. ;( riza hoca plasentada bisey gorememisti ama ibrahim hoca yakaladi bunu. Nedeni yokmus.. cok umitli degildi, 3 gundur de pek buyumemis 18+3 cikmisti sali gunu bgn de 18+4 cikmis. Fark giderek acilacak gibi duruyor.
Yikildim gercekten. Cok zor yollardan gecerek tup bebekle hamile kalmistm. Artik yari yola geldm sorun cikmaz artik butun testleri de yaptrdm derken bu cikti basima. Hic tahmin dahi etmedigim bisey. Icime de dogmus gibi hicbisey almamistim daha.
Allah sizin bebeklerinize saglik versin insallah
Kesinlikle ÖYKÜ......Günaydin güzel bayanlar,
kiz isimlerde zorlaniyoruz. favorilerimizi yaziyorum sizce hangisi güzel?
1.Leyal
2.Öykü
3.Hülya
4.Belinay
5. Nilay
6.Adelya
7. Belma
209 du benim degerim de canım. Ilk ay gunde 1 fıs , sonraki ay 3 günde 1 fıs kullanalim dedi
Çok normal canım.. Benimde öyle bazen üstte genelde alttta hissediyorum. Özellikle çok sık mesane e vuruyorBebeğinizi bu haftalarda nerede hissediyordunuz 21+6 günlüğüm gobek deliğinin altinda afederseniz genital organımın üstünde tekmeleri hissediyorum normal mi kızlar
Içimi ferahlattin canım sağolasınÇok normal canım.. Benimde öyle bazen üstte genelde alttta hissediyorum. Özellikle çok sık mesane e vuruyorkızımda öyleydi hatta
Benimkiler pat küt mesane çalışıyor
Altlarda hissetmen normal sonlara doğru da üstlwrde hissedeceksin su an alan onlar için çok ferah ve genis büyüdükçe sıkısacaklaro zaman ayaklar genelde kaburga altında oluyor ya da bazen basını getirip oraya bastırıyor
Kizlr catlak kremi yada yagi olarak ne kullaniyosunuz . Benim zaten bekarliktan kalma bir suru catlagim var kalcamda . Bu hamilelikye artacak diye iyice psikolojim bozuldu. Ben mustela catlak kremi aldim ayrica bebe yagi arada kullaniyorum. Takviye olarak da bio oil yada lierac arasinda kaldim hangisinu alsam kararsizim
Canım ben lierac aldım çok memnunum
Detaylı güzel geçsin inşaallah zamanı ne zaman?Içimi ferahlattin canım sağolasınBir kaç gündür de rahimde zonklama batma vardı da korktum azıcık su detaylı günüm gelse de rahim boyumu merak ediyorum Ne alemde diye
Inş güzel geçer canım salı günü randevum uzun zamandır kontrole de gitmiyorum yaklaşık 1 ay oldu normalde 10 günde bir gidiyordum ama muayene ücreti yüksek olunca ara verdim doktor da detayliya gelirsin demişti en son 39 civariydi rahim boyu. Ama belli olmuyor işte bugün bir arkadaşımdan kötü haber aldım ama 0 gün önce 39 olan rahim boyu 10 günde 19 a düşmüş birde serklajliydi kız 2.kez dikiş atıldı cok üzüldüm. Yani açılma varsa ne yapsan da boş yatmak lazim hiç kalkmadan belki o ise yarar Allah korusun evlatlarımızı. Tecrübesiz olmak çok zor birseyi bilmiyorum mesela göbeğim bazen sert oluyir ve top gibi bi tarafa toplanmış gibi acaba ne demek diye sorgulayip duruyorumDetaylı güzel geçsin inşaallah zamanı ne zaman?
İçin rahatlasın inşaallah.
Rahim agzı için iğne mi kullanıyorsun?
Kısalma ya da açılma var mı?
Benim kızımda hep riski çok şükür bir sey cıkmadı ne kısaldı ne acıldı.. Ama her hafta iğne oldum 12.haftaya kadr.. ...
Bunda da aynı sekilde yne de ne olur ne olmaz diye iğne olıyorm ama her sey normal çok şükür i...
Ben seni anlıyorum altta olunca oraya vurunca rahim agzı acıldı vs gbi hissediyorsun ama inan bak ben bu gebeliğim de daha net anladım aslında öesaneye vuruyor ben vajina sanıyomusm...
Seninde öyledir muhtelemen
Aklım çıkardı vuruyor bir de acılırsa naparım filan diye bir de çok acıtırdı..
Gobek deligimin etrafında bazen tam yanında, bazen aynı hizada sol tarafa kaymış şekilde bosluklarimda.Belli olmuyor. Tekmeden çok henüz balon patlaması gibiBebeğinizi bu haftalarda nerede hissediyordunuz 21+6 günlüğüm gobek deliğinin altinda afederseniz genital organımın üstünde tekmeleri hissediyorum normal mi kızlar
Evet canım ağva olmaz belki dediğim gibi stüdyo bahçesinde yada hiç olmazsa yenidoğan çekimi düşünüyorum.Ağva nın yolu çok zorlar seni evine yakın güzel mekanlara git kuzum İstanbul’da çekim yapacak yer çokturHastanelerin anlaşmalı olduğu fotoğrafçılar oluyormus genelde canım Doğum yapacağın hastanede sorabilirsin yenidoğan çekimi oluyor genelde.
Bende gunde 1 fıs kullanicam209 du benim degerim de canım. Ilk ay gunde 1 fıs , sonraki ay 3 günde 1 fıs kullanalim dedi
Bende ultrasona gore 22+5 im dun inanilmazdi minik hic durmadı kac gundur senin dedigin gibi altlarda hissediyordum o zaman ayakla vuruyorlarmis canim dun resmen gobegimin alti vurdukca titriyordu o zamanda anladimki elleriyle vuruyorBebeğinizi bu haftalarda nerede hissediyordunuz 21+6 günlüğüm gobek deliğinin altinda afederseniz genital organımın üstünde tekmeleri hissediyorum normal mi kızlar
Canim korkma gun icinde bazen orda bazen farkli yerlerde hissedebiliyosun toplaninca sertlesiyo bunu yatinc daha cok istiyosun ama annelik iste dogana kadar hep boyle seyler olacak dogduktan sonrada sutum yetmiyomu kilo almadimi gece nefes aliyomu diyo kalkmalar hic uyayamalar neler neler insAllah hepimizde saglicakla kucagimiza alirizBebeğinizi bu haftalarda nerede hissediyordunuz 21+6 günlüğüm gobek deliğinin altinda afederseniz genital organımın üstünde tekmeleri hissediyorum normal mi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?