2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım ben şu 4 lüyü kullanıyorum.fiyatları biraz yüksekti ama ben hepsini bayağı indirimdeyken yakaladım takip ettim düşünce aldım hep.

Eklentiler

• 0171973F-9D69-447E-B1DB-517A143CF053.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 65
Canım bebekler o kadar güçlü ki sen ona inanmayı bırakma o da seni bırakmasın, kalbini temiz tut lütfen ve hep birlikte senin için ve meleğin için dua edelim, her şey Allah’tan inşallah rabbim sana sağlıkla bağışlar onu...

Tesekkur ederim Lierac kremden memnunmusunuz peki
9 haftadır günde iki kez düzenli kullanıyorum, henüz çatlama olmadı ama test etmek için daha erken sanırım. Sonlara doğru anlayacağız aslında, benim de ergenlikten kalma çatlaklarım vardı bu sebeple sıkı araştırdım. Ama yorumlardan, çevremdekilerin ve buradaki arkadaşların da önerilerine göre sanırım en iyisi burt’s bee mama bee. Lierac’tan da hemen kuruduğu ve jel formda olduğu için memnunum şimdilik.

Sen peki vücudunda farklılıklar hissediyor musun? Kanama ya da hareketsizlik vs gibi? En korktuğum seylerden biri doktora gidesim gelmiyor bu yüzden zaman ne gösterecek bakalım, hayırlısını diliyorum. Umarım hayata tutunur

Hiçbişey bitmiş değil doktorlar ne desede rabbim bilir olmayanı oldurur bazı şeyler bilimlE değil duayla olur eminm okuyan herkes dua edicek sende hep dua et sabırla bekle. Hiç belli olmaz rabbim sana bağışlar inşallah en hayırlısı neyse o olsun hakkında. İnşallah bi mucize olur

Kuzum benim Allah yardımcın olsun inş herşey bitmiş değil dua edelim bol bol doktorlar ne dese de Allah’ın dediği olur. Tüp bebek aşamaları gerçekten zor ve insanı çok yoruyor çektiğin onca zorluğun mükafatı olacaktır inanıyorum bebeğin iyi olacak senin de. Kendini çok üzüp bebeğe hissettirme canım. Çok dua et eğer biliyorsan Meryem süresini oku bol bol. Emin ol hepimiz senin için dua edeceğiz.

Kızlar 2 tane 5 Li 1 10 lu yeter mi ilk 1 ay için 2. Bebek ama insan stres yapıyor 2 tane de tulum mu alsam 3 altlı üstlü takım 3 tane de tulum olur bu şekilde çok gibi sanki

Canım ben içeriği temiz ürünlerden aldim ,memnunum şimdilik.arada zeytinyağı da kullanıyorum.[/QUOTE]

Eklentiler

• Screenshot_20200711-090916_Trendyol.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20200711-090827_Trendyol.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 43
Canim benin ya bizde senden haber bekliyoduk hep aklimdaydi gittimi diye benimde 5 kaybim var sunu cok iyi biliyorum Rabbim bu bebegi sana nasip ettiyse bi sekilde bisey olmuyo ama nasipte yoksa bisey biseye bahane oluyo insallah gzel seyler olur temennisindeyim sen gonlunu ferah tut inanirmisin bisey olacak diye bebege bende hicbisey almadim digerlerindede oyle yapmistim ne fotograf ne baska bisey sonra uzulurum diye verende O alanda elimizden bisey gelmiyo bizde emanetiz insallah guzel seyler olur hakkinda hayirlisi olsun canim dualarim seninle

Kızlar 2 tane 5 Li 1 10 lu yeter mi ilk 1 ay için 2. Bebek ama insan stres yapıyor 2 tane de tulum mu alsam 3 altlı üstlü takım 3 tane de tulum olur bu şekilde çok gibi sanki
Bence az kuzum ya kusuyorlar alt değistirirken feraha erdim diye yapiyorlar bolca almakta fayda var sürekli çamaşır yıkayamayacağımızda düsünülürse

Allahtan ümit kesilmez canım rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bebeğini size bağışilasın

Bence az kuzum ya kusuyorlar alt değistirirken feraha erdim diye yapiyorlar bolca almakta fayda var sürekli çamaşır yıkayamayacağımızda düsünülürse
İlk 6 ay aşırı hızlı büyüyorlar diye çok almak istemiyorum ama 6 ay tulumlar aldım ama yenidoğan ve 0-3 ay ne kadar az o kadar iyi diyorum 1 takım daha ekleyeyim o zaman

Üçlü de alın hatta alt üst takım alsak bile olur bnce şapka eldiven kullanılır gene bn üçlü aldım eşdiven ayrı aldım ne taksan olur takım yaparım diye tabi az aldm daha almam gerek

Harika keşke bende zayıflasam nasıl zayıfladın canım
Ben pilav, makarna, normal ekmek kestim tamamen. Çok tahıllı ekmek yiyorum. Hamur işi tatlı yemiyorum canım isterse tadına bakıyorum. Meyvelerden şekerli olanları az ölçüde yiyorum. genelde protein ve zeytinyağlı yemek olarak tüketiyorum. Hiç açlıkta hissetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…