2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende biranda fazla kilo aldim bakalim 3 hafta sonra benimde yuklemem var bende korkuyorum ama hayirlisi kontrol altina alindigi surece bizde dikkatettigimiz surece hicbir sikinti olmaz canim
Malesef ben de bşr anda kilo almıştım Rabbim beterinden korusun canım dikkat edildiği sürece sıkıntı olmuyormuş

Doktor son zamanlarda çok sık karşılaştığını söylesi sanırım yediklerimden kaynaklı canım son zamanlarda kiloma falan da dikkat etmemiştim
Canım bende ilk gebeliğimde çıkmıştı şeker insülin ve diyetle halletmiştik bu sorunu. İlk bebegim tüp bebek oldugu için çok panik olmuştum ama dikkat ettigimiz sürrce bişey olmaz merak etme

Canım bende ilk gebeliğimde çıkmıştı şeker insülin ve diyetle halletmiştik bu sorunu. İlk bebegim tüp bebek oldugu için çok panik olmuştum ama dikkat ettigimiz sürrce bişey olmaz merak etme
Ben de ilk duyunca çok panik oldum canım moralim bozulmuştu ama şimdi daha iyiyim çünkü akşamki şeker ölçümlerim düşük çıktı inşallah sorunsuz tamamlarım ben de

Ben de ilk duyunca çok panik oldum canım moralim bozulmuştu ama şimdi daha iyiyim çünkü akşamki şeker ölçümlerim düşük çıktı inşallah sorunsuz tamamlarım ben de
Canım ben hamileliğimin başından beri diyetisyene gidiyorum insülin direncine yatkınlığım var diye bende korkuyorum ama kendim açlık tokluk bakıyorum evde diyetle iyi gidiyor. Korkma sende dikkat ettin mi düzelir bence

En başından önlemini alarak çok iyi yapmışsın canım bende bundan sonrası için dikkatli olacağım artık
Canim sen kac mg ictin birde kac cikti sekerin
50 mg içtim canım 178 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…