Canım benim de kese hemen gözükmedi. Üç gün önce öğrenmiştim ben de reglden. Sonra gittik kan tahlili yapıldı on gün sonra gel dedi doktor, o zaman keseyi gördük. Hatta ilk kan tahlilim yapılırken adetten üç gün önce progesteron değerine de baktı hoca, o rahim içi normal gebelik hakkında fikir veriyormuş.telaş yapmaArkadaşlar merhaba ilk önce rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bende reglimden 2gün önce öğrendim değerim 700küsurdu 3gün sonra 3300 oldu ama kese gözükmedi sizce endişe yapmam yersizmi çok korkuyorum ters bişiy olacak diyetecrübeli anneler lütfen fikri olan söyleyebilirmi tüm dualarım evlat isteyen tüm annelerimiz için rabbim sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza
Ay inşallh canımCanım benim de kese hemen gözükmedi. Üç gün önce öğrenmiştim ben de reglden. Sonra gittik kan tahlili yapıldı on gün sonra gel dedi doktor, o zaman keseyi gördük. Hatta ilk kan tahlilim yapılırken adetten üç gün önce progesteron değerine de baktı hoca, o rahim içi normal gebelik hakkında fikir veriyormuş.telaş yapmabeklemede kal bir süre
İnşallah canımAy inşallh canımokadar çok üzgünüm ki kaç gündür stres erkiliycek diede korkuyorum yarın randevum var idrara sıkışık gel dedi inşalh görürüm kuzumun kesesini ☘
Ben yaptim 4 saatlik ucak yolculuguyla Türkiye'ye geldim İstanbul'a 10 gün oldu. Bu ay sonunda da İstanbul'dan İzmir'e ucacagim eşimin ailesinin yanına. Sonrada eşimle İstanbul'a geri döneceğiz arabaylaKızlar günaydın hamileligi sırasında uzun yolculuk yapan var mı? Bayramda anneme gidicem 8 saat felan arabayla biraz tedirginim
Sağol canım benim senin bebişinde hayırlı olsun sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbimİnşallah canımben de erken öğrenince keseyi görene kadar yani on gün kendimi yedim durdm çok şükür gördük sonra minnoşu, inşallah sen de görürsün kuzucuğunu Hayırlı olsun şimdiden ☺
Çok sağol canım, amin hepimize nasip etsin inşallahSağol canım benim senin bebişinde hayırlı olsun sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim
Sen baya yolculuk yapacaksın hamilelik boyuncaBen yaptim 4 saatlik ucak yolculuguyla Türkiye'ye geldim İstanbul'a 10 gün oldu. Bu ay sonunda da İstanbul'dan İzmir'e ucacagim eşimin ailesinin yanına. Sonrada eşimle İstanbul'a geri döneceğiz arabayla
Uçak yolculugu çok rahat sıkıntısız geçti.
Zaten sürekli tuvalete gitmekten ineriz gibime geliyoDoktor bana her iki saatte yürüyüş yap inip dedi sende araba yolcugunda öyle yap
Canim uzun keyifli ama birazda stresli bir yol bu önce kesesi sonra bebeği ve kalp atışını duymayı beklemek ardından tarama testleri doğumu okulu derken ilk testten sonra ömür boyu hepimiz bebisimiz icin nefes alıyor olucaz bu annelik bu yolda sanada huzurlu günler hayırli olsun bebişinSağol canım benim senin bebişinde hayırlı olsun sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunCanim uzun keyifli ama birazda stresli bir yol bu önce kesesi sonra bebeği ve kalp atışını duymayı beklemek ardından tarama testleri doğumu okulu derken ilk testten sonra ömür boyu hepimiz bebisimiz icin nefes alıyor olucaz bu annelik bu yolda sanada huzurlu günler hayırli olsun bebişin
Urfadan konyaya ev taşıdım sonrada memleketeaydına geçtik bir sıkıntı olmaz inşallah iki saatte bir ayakları açmak için durun yeterliKızlar günaydın hamileligi sırasında uzun yolculuk yapan var mı? Bayramda anneme gidicem 8 saat felan arabayla biraz tedirginim
Canım dr sor derim.ben sordum da doğumu başlatma erkenden dedi.2 .5 saatlik yola izin vermediKızlar günaydın hamileligi sırasında uzun yolculuk yapan var mı? Bayramda anneme gidicem 8 saat felan arabayla biraz tedirginim
o kadar da değil cnm. daha ilerleyen haftalarda izin vermemeleri normal ama bu haftalarda herhangi bir riskiniz yoksa sıkıntı olmuyor. 2-3 saatte durup kısa bir yürüyüş yaparsınız.Canım dr sor derim.ben sordum da doğumu başlatma erkenden dedi.2 .5 saatlik yola izin vermedi
Canım ben 9 saatlik bir yolculuk yaptım geçen hafta. Arka koltuğa uzandım, ayaklarımı uzattım yol boyunca ve 3 kez kısa mola verdik. Molalarda yürüyüş yaptım. Ben doktoruma sormadım daha erken aylardayız bir şey olmaz diye düşündümKızlar günaydın hamileligi sırasında uzun yolculuk yapan var mı? Bayramda anneme gidicem 8 saat felan arabayla biraz tedirginim
Ben de bayramda ankarqdan izmire gidecegimKızlar günaydın hamileligi sırasında uzun yolculuk yapan var mı? Bayramda anneme gidicem 8 saat felan arabayla biraz tedirginim
karbonhidrat çok tüketme. makarna pilav yerine bulgur tercih et. beyaz ekmek yeme. yaz meyveleri çok şekerli oluyor. çok abatmamak gerekiyor.Şeker konusunda Naısl bir diyet uygulamak nelerden kaçınmak gerekiyor smdiden bizde dikkat etsek fikir verseniz
Ben de bayramda ankarqdan izmire gidecegim
Doktoruma sordum saat bası mola ver yürü dedi. Sıkıntı yok ama hamilelikte pıhtı atmasından korkarız demişti. Sizde sık sık mola verip yürüyün. Bende birde varis cıktı yeni arka koltuga uzanıcam ayaklarımı yukseltip öyle gitmeyi düşünüyorum☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?