2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım benim de kese hemen gözükmedi. Üç gün önce öğrenmiştim ben de reglden. Sonra gittik kan tahlili yapıldı on gün sonra gel dedi doktor, o zaman keseyi gördük. Hatta ilk kan tahlilim yapılırken adetten üç gün önce progesteron değerine de baktı hoca, o rahim içi normal gebelik hakkında fikir veriyormuş.telaş yapma beklemede kal bir süre

Ay inşallh canım okadar çok üzgünüm ki kaç gündür stres erkiliycek diede korkuyorum yarın randevum var idrara sıkışık gel dedi inşalh görürüm kuzumun kesesini

Ay inşallh canım okadar çok üzgünüm ki kaç gündür stres erkiliycek diede korkuyorum yarın randevum var idrara sıkışık gel dedi inşalh görürüm kuzumun kesesini
İnşallah canım ben de erken öğrenince keseyi görene kadar yani on gün kendimi yedim durdm çok şükür gördük sonra minnoşu, inşallah sen de görürsün kuzucuğunu Hayırlı olsun şimdiden

Kızlar günaydın hamileligi sırasında uzun yolculuk yapan var mı? Bayramda anneme gidicem 8 saat felan arabayla biraz tedirginim
Ben yaptim 4 saatlik ucak yolculuguyla Türkiye'ye geldim İstanbul'a 10 gün oldu. Bu ay sonunda da İstanbul'dan İzmir'e ucacagim eşimin ailesinin yanına. Sonrada eşimle İstanbul'a geri döneceğiz arabayla
Uçak yolculugu çok rahat sıkıntısız geçti.

Sağol canım benim senin bebişinde hayırlı olsun sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim

Sen baya yolculuk yapacaksın hamilelik boyunca Ben kendi arabamızla yolculuk edecegim 8 saat felan bakalım hayırlısı

Sağol canım benim senin bebişinde hayırlı olsun sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin rabbim
Canim uzun keyifli ama birazda stresli bir yol bu önce kesesi sonra bebeği ve kalp atışını duymayı beklemek ardından tarama testleri doğumu okulu derken ilk testten sonra ömür boyu hepimiz bebisimiz icin nefes alıyor olucaz bu annelik bu yolda sanada huzurlu günler hayırli olsun bebişin

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın sağ salim gelsin bebişler inşallh

Kızlar günaydın hamileligi sırasında uzun yolculuk yapan var mı? Bayramda anneme gidicem 8 saat felan arabayla biraz tedirginim
Canım dr sor derim.ben sordum da doğumu başlatma erkenden dedi.2 .5 saatlik yola izin vermedi

Canım ben 9 saatlik bir yolculuk yaptım geçen hafta. Arka koltuğa uzandım, ayaklarımı uzattım yol boyunca ve 3 kez kısa mola verdik. Molalarda yürüyüş yaptım. Ben doktoruma sormadım daha erken aylardayız bir şey olmaz diye düşündüm bir sıkıntı yaşamadık çok şükür. Yarın da geri döneceğiz aynı yolu Allah’ın izniyle

Şeker konusunda Naısl bir diyet uygulamak nelerden kaçınmak gerekiyor smdiden bizde dikkat etsek fikir verseniz

Ben de bayramda ankarqdan izmire gidecegim
Doktoruma sordum saat bası mola ver yürü dedi. Sıkıntı yok ama hamilelikte pıhtı atmasından korkarız demişti. Sizde sık sık mola verip yürüyün. Bende birde varis cıktı yeni arka koltuga uzanıcam ayaklarımı yukseltip öyle gitmeyi düşünüyorum

karbonhidrat çok tüketme. makarna pilav yerine bulgur tercih et. beyaz ekmek yeme. yaz meyveleri çok şekerli oluyor. çok abatmamak gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…