2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Poz verir yazacaktım ☺☺

Merhaba anneler, ben ilk oğlumun çok az kullandığımız bebek arabasını satıyorum, ikinci bebekle araları yakın olacağı için başka bir çözüm bulacağız artık.

Araba Mamas Papas Flipxt2 modeli. Ana kucağı, adaptörü, yagmurlugu, belgeleri vs hep duruyor. Sıfırının fiyatı uçmuş durumda, ben ücreti makul tuttuguma inanıyorum, buradaki annelere de ayrıca indirim yaparım.

İlanı buraya ekliyorum, yasaksa silerim. İstanbul Altunizade'de ikamet ediyorum. İsteyen gelip görüp de alabilir.

Sevgiler

Selam arkadaslar benimde dün ayrıntılı ultrasonum yapıldı.minnoşum 450 gr 25 cm olmuş . Herseyi normal dedi. Kalpte parlaklık varmış. İkili testim iyi cıktıgı içşn sorun yok dedi kalsiyum birikiyor dedi. Sizden birine böyle birsey dendi mi?

Gözünüz aydın. Benimde hep kapadı yüzünü göremedik. Kızlar böyle oluyor demek

Dur canim kız yolun başinda hemen korkutma öyle
gozunaydin canim
seninde gozunaydin benimde en cok istedigim tarih 1 kasım ama kismet bana 28 ekim dedi

Oy maşallah tontişe
kaç haftasınız tam

Bende aynısının beyazını almıstm kızıma simdi oğlumda kullanıcam inşaallah
Hayırlı olsun canım benim iyi günlerde kullanın

Kzılar bir sey sorucam.. Aslıhan ı ben etiketledim bir kaç arkadas daha etiketleyip sormus nerelerdesin diye..
Bir sey mi oldu acaba neden yazmıyor?! Fikri olan var mı? En son aytrınıtlıya girecekti sanrım...

Gözün aydın canım benim

Kızlar günaydın hamileligi sırasında uzun yolculuk yapan var mı? Bayramda anneme gidicem 8 saat felan arabayla biraz tedirginim
Bende bayramda memlekete gidicem aydina butun tedbirleri soyledi doktorum ne yapmam gerektigini rahim uzunlugunu felanda soyledi coknsukur gitmeme engel olacak bisey yok

Çok teşekkürler canım içimi rahatlattın

Maşallah bebişe

İnşallah sağsaglim gidip döneriz hepimiz

gozunaydin canim

seninde gozunaydin benimde en cok istedigim tarih 1 kasım ama kismet bana 28 ekim dedi
Sezeryan olacağı icin

gozunaydin canim

Sezeryan olacağı için doktorbir sıkıntı olmazsa 39 hastaya kadar bekliyorum dedi oda kasım 1 veya 2 enk geliyor son tarih o okucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…