- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Poz verir yazacaktım ☺☺Merhaba arkadaşlar detaylı ultrasondan geldim çok şükür herşey yolunda. 620 gr 28 cm olmuşResmini çok zor aldık yine 2 ayağı 2 eli yüzünde. Doktor neyi var neyi yok yüzüne kapatmış dedi Bir sonraki kontrolde artık inş güzel bir kız verir bize
Gözünüz aydın. Benimde hep kapadı yüzünü göremedik. Kızlar böyle oluyor demekMrb bayanlar bizde geldik ayrintilidan allaha şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı bizim ki de poz vermedi elleri ve ayakları ile hep yüzünü kapatti herşey yolunda masallah 22+3 477 gr 27 cm boyumuz allah nasip ederse kasım 1 veya 2 de sezeryan doğum olucak
Dur canim kız yolun başinda hemen korkutma öyleCanim uzun keyifli ama birazda stresli bir yol bu önce kesesi sonra bebeği ve kalp atışını duymayı beklemek ardından tarama testleri doğumu okulu derken ilk testten sonra ömür boyu hepimiz bebisimiz icin nefes alıyor olucaz bu annelik bu yolda sanada huzurlu günler hayırli olsun bebişin
gozunaydin canimMerhaba arkadaşlar detaylı ultrasondan geldim çok şükür herşey yolunda. 620 gr 28 cm olmuşResmini çok zor aldık yine 2 ayağı 2 eli yüzünde. Doktor neyi var neyi yok yüzüne kapatmış dedi Bir sonraki kontrolde artık inş güzel bir kız verir bize
seninde gozunaydin benimde en cok istedigim tarih 1 kasım ama kismet bana 28 ekim dediMrb bayanlar bizde geldik ayrintilidan allaha şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı bizim ki de poz vermedi elleri ve ayakları ile hep yüzünü kapatti herşey yolunda masallah 22+3 477 gr 27 cm boyumuz allah nasip ederse kasım 1 veya 2 de sezeryan doğum olucak
Oy maşallah tontişeMerhaba arkadaşlar detaylı ultrasondan geldim çok şükür herşey yolunda. 620 gr 28 cm olmuşResmini çok zor aldık yine 2 ayağı 2 eli yüzünde. Doktor neyi var neyi yok yüzüne kapatmış dedi Bir sonraki kontrolde artık inş güzel bir kız verir bize
Bende aynısının beyazını almıstm kızıma simdi oğlumda kullanıcam inşaallahKızlar günaydın herkese merhabalar. Göbüşlerin maşAllahı var kontrolü olan arkadaşlar hayırlı haberlerle inşAllah. Ben dün kızıma beşik aldım elle tutulur aldığımız ilk büyük eşya oldu. Hep istediğim sepet beşiklerden aldım.
Gözün aydın canım benimMrb bayanlar bizde geldik ayrintilidan allaha şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı bizim ki de poz vermedi elleri ve ayakları ile hep yüzünü kapatti herşey yolunda masallah 22+3 477 gr 27 cm boyumuz allah nasip ederse kasım 1 veya 2 de sezeryan doğum olucak
Bende bayramda memlekete gidicem aydina butun tedbirleri soyledi doktorum ne yapmam gerektigini rahim uzunlugunu felanda soyledi coknsukur gitmeme engel olacak bisey yokKızlar günaydın hamileligi sırasında uzun yolculuk yapan var mı? Bayramda anneme gidicem 8 saat felan arabayla biraz tedirginim
Canım dr sor derim.ben sordum da doğumu başlatma erkenden dedi.2 .5 saatlik yola izin vermedi
Çok teşekkürler canım içimi rahatlattınCanım ben 9 saatlik bir yolculuk yaptım geçen hafta. Arka koltuğa uzandım, ayaklarımı uzattım yol boyunca ve 3 kez kısa mola verdik. Molalarda yürüyüş yaptım. Ben doktoruma sormadım daha erken aylardayız bir şey olmaz diye düşündümbir sıkıntı yaşamadık çok şükür. Yarın da geri döneceğiz aynı yolu Allah’ın izniyle
Ben de soracagım canım bayrama yakın olan kontroldeBende bayramda memlekete gidicem aydina butun tedbirleri soyledi doktorum ne yapmam gerektigini rahim uzunlugunu felanda soyledi coknsukur gitmeme engel olacak bisey yok
Maşallah canım baya iri bir bebek sanırımPoz verir yazacaktım ☺☺
MaşallahMrb bayanlar bizde geldik ayrintilidan allaha şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı bizim ki de poz vermedi elleri ve ayakları ile hep yüzünü kapatti herşey yolunda masallah 22+3 477 gr 27 cm boyumuz allah nasip ederse kasım 1 veya 2 de sezeryan doğum olucak
Teşekkürler canımUrfadan konyaya ev taşıdım sonrada memleketeaydına geçtik bir sıkıntı olmaz inşallah iki saatte bir ayakları açmak için durun yeterli
Sanirim kızların maşallah var oğlum zamanında çok güzel poz vermiştiGözünüz aydın. Benimde hep kapadı yüzünü göremedik. Kızlar böyle oluyor demek
İnşallah sağsaglim gidip döneriz hepimizŞeker konusunda Naısl bir diyet uygulamak nelerden kaçınmak gerekiyor smdiden bizde dikkat etsek fikir verseniz
Ben de bayramda ankarqdan izmire gidecegim
Doktoruma sordum saat bası mola ver yürü dedi. Sıkıntı yok ama hamilelikte pıhtı atmasından korkarız demişti. Sizde sık sık mola verip yürüyün. Bende birde varis cıktı yeni arka koltuga uzanıcam ayaklarımı yukseltip öyle gitmeyi düşünüyorum☺
Sezeryan olacağı icinDur canim kız yolun başinda hemen korkutma öyle
gozunaydin canim
seninde gozunaydin benimde en cok istedigim tarih 1 kasım ama kismet bana 28 ekim dedi
Sezeryan olacağı için doktorbir sıkıntı olmazsa 39 hastaya kadar bekliyorum dedi oda kasım 1 veya 2 enk geliyor son tarih o okucakDur canim kız yolun başinda hemen korkutma öyle
gozunaydin canim
seninde gozunaydin benimde en cok istedigim tarih 1 kasım ama kismet bana 28 ekim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?