2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kzılar bir sey sorucam.. Aslıhan ı ben etiketledim bir kaç arkadas daha etiketleyip sormus nerelerdesin diye..
Bir sey mi oldu acaba neden yazmıyor?! Fikri olan var mı? En son aytrınıtlıya girecekti sanrım...
ben de farkettim en son 1 temmuzda yazmıs belki memlekete internetin olmadığı bir yere gitmistr diye dusundum.

o kadar da değil cnm. daha ilerleyen haftalarda izin vermemeleri normal ama bu haftalarda herhangi bir riskiniz yoksa sıkıntı olmuyor. 2-3 saatte durup kısa bir yürüyüş yaparsınız.
Hicbir şekilde izin vermedi bana riske girmeyelim dedi.sabret doğumdan sonra gidersin dedi.cok pimpirikli görsen.bir de 2 kaybın var ,riske atmayalım deyince biz de sustuk ve tamm dedik

ben de farkettim en son 1 temmuzda yazmıs belki memlekete internetin olmadığı bir yere gitmistr diye dusundum.
Başka yerlerde yorumunu gördüm canım sonra bende etiketledim buraya ama cevap vermedi...
İnşallah kötü bir sey yoktur

dgulkts da uzun zamandır yok. İkisinide merak ettim. Bi sıkıntı yoktur inşallah.
Dgulkts sanrım tatile cıkacaktı yazamayabilirm demisti. Öyle hatrlıyorm karıstırmıyosam eğer. Ama aslıhancngz ise hiç yazmadı buraya bayagıdr Baska topik lerde yorumlarını gördüm ama buraya yazmadı o zaman diliminde

Yaa tıklayınca mesajlarına ulasılmıyor o yüzden merak ettim. İyi olsunlarda ..

dgulkts da uzun zamandır yok. İkisinide merak ettim. Bi sıkıntı yoktur inşallah.
O arkadaş geçenlerde beni listeden çıkarın yazan arkadaş drğilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum hatta kordon kanıyla ilgili bir soru sorulmuştu sabırım cevap verilmediği için problem olmuştu yanlışta hatırlıyor olabilirim ama

Kizlar her hafta düzenli kilo artışıniz oluyor mu? Ben 45 ile başladım hamileliğe 53e kadar çıktım ama son 10 gün hiç almadım. Böyle durur mu kilo artışı merak etmekteyim.

Kizlar her hafta düzenli kilo artışıniz oluyor mu? Ben 45 ile başladım hamileliğe 53e kadar çıktım ama son 10 gün hiç almadım. Böyle durur mu kilo artışı merak etmekteyim.
Ben toplam 2 kilo almışım bu zaman kadar zaten kilolu hamile kaldığım için doktor çok iyi dedi bu zamana kadar kilo almaman dedi 6 aydan sonra istemesende aliyorsun dedi

Ah kuzum ya bence bi sorun yoktur bebek alacağını alıyordur belli bu 10 günde sıvı alımın falan biraz düşmüştür veya fazla sıcaklardan da olabilir bir sorun olmaz hatta ne güzel almıyorsun doktorum 1 hafta önce bana 1 ayda 3 kilo almışsın diyerek kızdı max 2 al dedi gelin görün ki ben 1 haftada 2 kilo aldım çok moralim bozuk çok.... halbuki o kadar dikkat ediyorum ki artık yine de almışım 68 başladım 74üm

Kzılar bir sey sorucam.. Aslıhan ı ben etiketledim bir kaç arkadas daha etiketleyip sormus nerelerdesin diye..
Bir sey mi oldu acaba neden yazmıyor?! Fikri olan var mı? En son aytrınıtlıya girecekti sanrım...
Evet bayağı arkadaş yazmıyor artık benimde dikatimi çekti

Kilo değilde gram olarak artıyor 74 'le başladım 78.5 dum sabah .ilk 3 ay bulantılardan 1.6 kg aldım kalani 3 aydan sonra aldim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…