2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Senin bebek seni düşünüp boya kiloya vurmuş annem fit kalsın düşünceli bebek
Valla 74 'le hamile kalıp kesin 100 kilo olurum demiştim ama sanırım dediğin gibi beni düşünüyor oğlum. Çok hızlı kilo alan bir yapım vardı normalde 1 haftalık yaz tatilin de 4 kilo alır gelirdim ben

Kizlar her hafta düzenli kilo artışıniz oluyor mu? Ben 45 ile başladım hamileliğe 53e kadar çıktım ama son 10 gün hiç almadım. Böyle durur mu kilo artışı merak etmekteyim.
ben de +6 ile gidiyorum ve bu kiloyu tamamen mayıstan sonra aldım. o yüzden şimdi biraz dikkat ediyorum. 2 haftada 1 kilo vermişim mesela. durması normal tabi. çok kilo almak iyi birşey diil. tabi sen zayıfmışsın ben kilolu olunca biraz canım slkllıyor kiloya

Evet öyle bi mevzu vardı ama onu diyen o muydu bende hatırlamıyorum.

Makarna pilav hamur işi kızartma yok kuzum. Ekmek çok tahıllı ye. Akşamları muhakkak protein ye birde meyveleri yoğurt kefir gibi süt ürünleriyle tüket. Ara öğünlerin badem ceviz orta boy meyve şeklinde olsun. Canın tatlı isterse kuru incir 2 tane olacak şekilde yiyebilirsin.

Kızlar bebeğinizin hareketi hergün aynı oranda mı oluyor yoksa birgün çok hareketli birgün sakin mi
Degil canım hafta sonu 2 gün kıpırdamadı ben çok sinirliydim su 6 ay içerisinde benim gerginliğimi hissetti bence .Bugün hareket etti bazen bir kaç tekmesini atıp kabuğuna çekiliyor bazen dışarıdan tekmeleri hissediyorum değişken yani bazen de hiç atmıyor bir iki gün.

Benim cok degisken bazen hic durmuyor hep kipir kipir bazen de bir o kadar sakin saatleri bile uymuyor bazen sabah hareketli bazen aksam
Bazen bende de öyle oluyor çok kıpır kıpır ertesi gün çok az hareketi oluyor aklım sürekli onda
Bizim psikolojimizden etkilendiği kesin canım keyifli hareketli olursa o gün o da hareketli moralim bozuk keyfim yoksa hiç sesi çıkmıyor genellikle anne uzanıp dinlendiği zamanlarda hareket eder diyorlar ama bende çoğu zaman öyle olmuyor

Kızlar bebeğinizin hareketi hergün aynı oranda mı oluyor yoksa birgün çok hareketli birgün sakin mi
Bir kaç gündür daha az sanki benim. Hep aynı olmuyor. Her tatlı yiyip dinlenmeye cekildigimde hissetmiyorum. Bazen sabahlari bazen akşamları baloncuk patlaması ya da hafif tekme gibi bir iki şey hissediyorum o kadar. Bazen de gün içinde oluyor bir iki kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…