- 8 Temmuz 2013
- 1.158
- 1.043
- 133
Sanırım çok kafaya takıyorum hareketleriniBir kaç gündür daha az sanki benim. Hep aynı olmuyor. Her tatlı yiyip dinlenmeye cekildigimde hissetmiyorum. Bazen sabahlari bazen akşamları baloncuk patlaması ya da hafif tekme gibi bir iki şey hissediyorum o kadar. Bazen de gün içinde oluyor bir iki kez
Ben de takiyorum, hatta burda bir kaç kez sordum konu açıp. Bazen gün içi çok az hissediyorum bir iki kez. Bir de iyice yan tarafa vuruyor boşluklarıma, orda ne işi var ki diyorum. Hatta haftalık kilo olcuyorum, kilom artmamissa büyümüyor mu acaba diyorum. Öyle tuhaf tuhaf düşüncelerle günü tamamlıyorum işte :)Sanırım çok kafaya takıyorum hareketlerinihafta ilerledikçe sürekli hareket etmesi gerekiyormuş gibi bir düşünce oluştu bende
Maşallah maşallaaaahh nazar değmesinValla 74 'le hamile kalıp kesin 100 kilo olurum demiştim ama sanırım dediğin gibi beni düşünüyor oğlum. Çok hızlı kilo alan bir yapım vardı normalde 1 haftalık yaz tatilin de 4 kilo alır gelirdim ben
Gözün Aydın canım küçük prensi gördün maşallah boy kilosuda iyimişSorma bende yazdığıma şok oldum. Neyseki bugün biseyini gördüm
Ben hareketli isem ayakta isem hissetmiyorum ama her uzandığımda hareket ediyor sankiKızlar bebeğinizin hareketi hergün aynı oranda mı oluyor yoksa birgün çok hareketli birgün sakin mi
Ben de karnımı ölçüyorumBen de takiyorum, hatta burda bir kaç kez sordum konu açıp. Bazen gün içi çok az hissediyorum bir iki kez. Bir de iyice yan tarafa vuruyor boşluklarıma, orda ne işi var ki diyorum. Hatta haftalık kilo olcuyorum, kilom artmamissa büyümüyor mu acaba diyorum. Öyle tuhaf tuhaf düşüncelerle günü tamamlıyorum işte :)
Bende de aynı duygu var çok zayıf biriydim evlenmeden önce şimdi 70 oldum arkadan bi fotoğrafımı gördüm kim bu teyze dedim gerçekten kendimi tanıyamadım herkes verirsin diyır bakalım verebilecek miyizIyi akşamlar kızlar nasılsınız oturdum okudum msjlarinizi bugün dışarıdaydım baya yorgunum artık eski halimi ozlemeye başladım bende ince belli kıyafetleri çok özledim yeni hiç birşey alasim yok doğum yapıp güzel güzel kıyafetler almak istiyorum
Sonra bazen böyle düşündüğüm içinde pişman oluyorum hayırla vaktinde saatinde inşallah yaparız doğum diyorum şikayet etmek değilde zorlaşıyor git gide şeklimiz değişiyor
Benim her uzandığımda hareketi olmuyor sankiBen hareketli isem ayakta isem hissetmiyorum ama her uzandığımda hareket ediyor sanki
Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah ben de aynı düşüncelere dalıyorum hatta hamile olduğumu bilmeden yeni kıyafetler almıştım ve onları hiç giyemedim hamilelikle birlikte belim kalınlaşınca öylece kaldılarIyi akşamlar kızlar nasılsınız oturdum okudum msjlarinizi bugün dışarıdaydım baya yorgunum artık eski halimi ozlemeye başladım bende ince belli kıyafetleri çok özledim yeni hiç birşey alasim yok doğum yapıp güzel güzel kıyafetler almak istiyorum
Sonra bazen böyle düşündüğüm içinde pişman oluyorum hayırla vaktinde saatinde inşallah yaparız doğum diyorum şikayet etmek değilde zorlaşıyor git gide şeklimiz değişiyor
Çok kararlı şekilde sabırla bekliyorum doğumuBende de aynı duygu var çok zayıf biriydim evlenmeden önce şimdi 70 oldum arkadan bi fotoğrafımı gördüm kim bu teyze dedim gerçekten kendimi tanıyamadım herkes verirsin diyır bakalım verebilecek miyiz
Sonra inşallah giyersin canım bende bakıyorum doğumdan sonrası içinRabbim sağlıkla kavuştursun inşallah ben de aynı düşüncelere dalıyorum hatta hamile olduğumu bilmeden yeni kıyafetler almıştım ve onları hiç giyemedim hamilelikle birlikte belim kalınlaşınca öylece kaldılar
Benim saçımda beyazlar çok olunca dayanamadım boyadım boyamamak için çok direndim ama artık psikolojim bozulmaya başlamıştı aynaya bakmamıyordumSonra inşallah giyersin canım bende bakıyorum doğumdan sonrası için
kuaföre gitmek röfle yaptırmak istiyorum Allahtan beyazım yok yoksa dayanamazdım sanki
Bebek hareketlerini sormuşsun benim baya hareketli hele sabah benle uyanıyor az evvel hiç hareket yoktu şimdi yine uyandı vurup duruyor gece bile su içmeye uyandığımda pıt pıt hareket ediyor
Bende uçlara jila yapmak istiyorum açıkçası korkuyorum kızlar ne diyorsunuz bir zararı olurmuBenim saçımda beyazlar çok olunca dayanamadım boyadım boyamamak için çok direndim ama artık psikolojim bozulmaya başlamıştı aynaya bakmamıyordum
Maşallah senin bebişe canım benimki dengesiz gidiyor
Saç derisiyle temas etmediği birde havadar yerde yapıldığı sürece problem olmaz diyor bazı doktorlar canım ben diplere değdirmeden boyamıştımBende uçlara jila yapmak istiyorum açıkçası korkuyorum kızlar ne diyorsunuz bir zararı olurmu
Yok zaten jila uçlara tek düşünüyorum yine de hiç yapamadım korkudanSaç derisiyle temas etmediği birde havadar yerde yapıldığı sürece problem olmaz diyor bazı doktorlar canım ben diplere değdirmeden boyamıştım
Ahhh ben de kilodan dertliyim birde bu haftalardan sonra daha çok alınır diyorlar iyice canım sıkılıyor almamam lazımSelam hamiş anneler bu arada kilolar nasıl gidiyor ben 74 kilo oldum. 68 le başlayıp doktorum çok hızlı kilo aldığımı ve minumum 9 kiloyu aşmamam lazımmış ama ben 7/8 kilo aldım bile normal doğumla doğurdum diger çocuklarımıda ama şimdi çok bozuldu pskoljim kilodan
Ben 74 üm şuan 68 le başlamıştım çok sinirimi bozuyor bu gidişle ben 100 kilo olurumAhhh ben de kilodan dertliyim birde bu haftalardan sonra daha çok alınır diyorlar iyice canım sıkılıyor almamam lazım
Boya konusuna çoğu kişi karşı canım genellikle önerilmiyor ama yaptıranlar da var uç kısımda bir zararı olacağını sanmıyorumYok zaten jila uçlara tek düşünüyorum yine de hiç yapamadım korkudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?