2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kesinlikle katılıyorum

Ben 74 üm şuan 68 le başlamıştım çok sinirimi bozuyor bu gidişle ben 100 kilo olurum
Ben de 64 ile başladım 70 bucuklardayım, doğru dürüst yediğim ettiğim de yok. Tam tahıllı ekmek yiyorum sabahları domates, peynir, zeytin, akşamları salata, sebze yemeği tarzı, tatlı kaçamaklarını da 15.16. Haftalarda bıraktım ona rağmen neredeyse 7 kilo. Yaz meyvelerini bile kestim desem yeri. Hareket edemiyorum gerçi sıcaklardan da ona bağlıyorum artık bir de tabii ki Alacağım varmış demek ki

Bende çok dikkat ediyorum beslenmeme saglıklı ve kilo yapmayan gıdalar tüketiyorum da yinede artıyor gün gün

Canım ben de aynı düşünceler içindeyim. Kendime yeni bir şey alamamak beni biraz üzüyor. Bir de aynada kendimi görünce hele ki yandan görünce geniş vasıta gibi hissediyorum böyle kocaman olmuş gibiyim etrafımdaki herkes sadece karnın büyüdü hiç kilo almadım dese de 68 le başladım en son 10 gün önce tartıldığımda 74 olmuştum. Şimdi kayınvalidemin evimdeyim 10 gündür beni çok yedirdi yemek istemeyip karşı çıkınca üzülüyor. Bir de kendi evimde olmayınca ister istemez yeme düzenim bozuldu. Eve dönünce göreceğim kim bilir kaç kilo oldum

Sağlıkla doğsunlar da ilk fırsatta diyet spor hepsine başlayacağım diye kendime sözler verip kendimi avutuyorum ben de

O buraya kirildi canim ben konustum ama ikna edemedim umarim tekrar aramiza katilir

Benimki tv yi actigim zaman tepki veriyor
Benimki de bir keresinde müzik sesine tepki vermişti ama sonra tekrar denediğimde hiç ses çıkarmadı
Bazen hiç sesi çıkmadığında dayanamayıp karnıma parmağımla vuruyorum hafif bir iki tane o zaman genellikle hareket ediyor

Sanırım çok kafaya takıyorum hareketlerini hafta ilerledikçe sürekli hareket etmesi gerekiyormuş gibi bir düşünce oluştu bende
Hiç takma canım bende bi ara takıyordum daha 20 haftalıkken hatta burayada yazmistim sağlık ocağına gidip kalp sesini duymuştum. Şimdi mesela 2 gün hareketi hissetmiyorum diyorum kesin başka pozisyonda hiç panik yapmıyorum. Bide ben stres yaptıkça sanki anlıyor beni umursamayinca gumletmeye başlıyor ☺☺

Kızlar günaydın hamileligi sırasında uzun yolculuk yapan var mı? Bayramda anneme gidicem 8 saat felan arabayla biraz tedirginim
Canım ben 15 haftalıkken yolculuğa çıktım 6 saat yol. Doktoruma sormuştum sürekli mola verin ve yürüyüş yap pıhtılaşma ödem olabilir dedi. Ve gidebilceksen arkada uzanarak git dedi. Biz iki saatte bir mola verdik ama ben ön koltukta gittim ilk başta bir sıkıntı yoktu. Yolculuktan bir gün sonra ellerim omuzlarıma kadar çok fena ağrımaya ve sızlamaya uyuşmaya başladı resmen hareket ettiremiyordum beni uyutmuyordu. Ve ayaklarım da acıyordu ,şişmişti. Doktoruma sordum ödem olmuşsun dedi magnezyum diasporal şase al eczaneden dedi onu kullanır kullanmaz rahatladım 2 güne geçti ağrılar. ödem olur da ağrınız olursa aklınızda bulunsun. Şimdi birdaha çıkacağız aynı yola ama ben bu sefer arka koltukta yatacağım sana da fırsatın varsa öyle gitmeyi tavsiye ederim. Hatta uçak fırsatın varsa öyle git dedi doktorum.

Bende bugün gidicem uçakla 1,5 saat ardındn arabayla dört saat bakalm nasl olcak ikiz gebelk bn tedirginim ama hayırlısı
Ben gittim canım 8 10 saat arası dönüşte elim ayağım yüzüm şişmişti ve ayaklarımın üstüne basamiyordum . Olabildiğince bol giyin bel bölgesi özellikle bide daha uzun yolculuk yapacaklar yanınıza koli şeklinde küçük su alın peçete de alin çünkü durdurugumuz yerlerde tuvaletler pis ve tuvalet kağıdı yoktu .tuzlu birşeyler almayın ben kraker felan aldım ondan sistim galiba. Bide kolanya alin elinize arabaya bince dökün Allah yardımcın olsun

Canım çok teşekkür ederim Bazen çok kötü oluyorum bazen daha sakinim. Benim durumuma benzer durumlar yaşayan kişilerle konuştum ya da forumlarda okudum, sonunun güzel bittiği hikayeler çok var. Bundan dolayı umudumu kesmemeye çalışıyorum. İlk birkaç gün kesin kaybettim bebeğimi diye düşünüp çok ağlamıştım ama sonra bebeğin hareketlerini hissettikçe toplarlandım, sonuçta hala canlı bu bebek ve geriden de olsa büyüyebilir. Neticede kan akışı her şeyi iyi, belki sadece küçük doğar. Hareketlerini hissedemediğim an moralim düşüyor ama burada yazdıklarınızı okudum çoğu kişi her gün çok kuvvetli hissedemiyormuş zaten. Genel olarak pozitif düşünmeye çalışıyorum ve çok dua ediyorum. 5,5 aylık 550 gram doğup yaşayan ve sağlıklı olan bir bebeği duydum bugün 12 yaşındaymış. Bununla birlikte doğuma 2 gün kala kalbi duran bebekler de duydum. Her şey Allahın takdiri hemen kesin konuşup düşünmemek lazım. Siz de dualarınızı eksik etmeyin lütfen benden, ben de kendime ederken hepiniz adına edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…