Kesinlikle katılıyorumIyi akşamlar kızlar nasılsınız oturdum okudum msjlarinizi bugün dışarıdaydım baya yorgunum artık eski halimi ozlemeye başladım bende ince belli kıyafetleri çok özledim yeni hiç birşey alasim yok doğum yapıp güzel güzel kıyafetler almak istiyorum
Sonra bazen böyle düşündüğüm içinde pişman oluyorum hayırla vaktinde saatinde inşallah yaparız doğum diyorum şikayet etmek değilde zorlaşıyor git gide şeklimiz değişiyor
Ben de olcuyorum mezurayla tam göbek deliğimin altındanBen de karnımı ölçüyorumbüyümüş mü büyümemiş mi diye
Ben de 64 ile başladım 70 bucuklardayım, doğru dürüst yediğim ettiğim de yok. Tam tahıllı ekmek yiyorum sabahları domates, peynir, zeytin, akşamları salata, sebze yemeği tarzı, tatlı kaçamaklarını da 15.16. Haftalarda bıraktım ona rağmen neredeyse 7 kilo. Yaz meyvelerini bile kestim desem yeri. Hareket edemiyorum gerçi sıcaklardan da ona bağlıyorum artık bir de tabii ki Alacağım varmış demek kiBen 74 üm şuan 68 le başlamıştım çok sinirimi bozuyor bu gidişle ben 100 kilo olurum
Bende çok dikkat ediyorum beslenmeme saglıklı ve kilo yapmayan gıdalar tüketiyorum da yinede artıyor gün günBen de 64 ile başladım 70 bucuklardayım, doğru dürüst yediğim ettiğim de yok. Tam tahıllı ekmek yiyorum sabahları domates, peynir, zeytin, akşamları salata, sebze yemeği tarzı, tatlı kaçamaklarını da 15.16. Haftalarda bıraktım ona rağmen neredeyse 7 kilo. Yaz meyvelerini bile kestim desem yeri. Hareket edemiyorum gerçi sıcaklardan da ona bağlıyorum artık bir de tabii ki Alacağım varmış demek ki
Iyi akşamlar kızlar nasılsınız oturdum okudum msjlarinizi bugün dışarıdaydım baya yorgunum artık eski halimi ozlemeye başladım bende ince belli kıyafetleri çok özledim yeni hiç birşey alasim yok doğum yapıp güzel güzel kıyafetler almak istiyorum
Sonra bazen böyle düşündüğüm içinde pişman oluyorum hayırla vaktinde saatinde inşallah yaparız doğum diyorum şikayet etmek değilde zorlaşıyor git gide şeklimiz değişiyor
O buraya kirildi canim ben konustum ama ikna edemedim umarim tekrar aramiza katilir@dgulkts da uzun zamandır yok. İkisinide merak ettim. Bi sıkıntı yoktur inşallah.
Benimki de bir keresinde müzik sesine tepki vermişti ama sonra tekrar denediğimde hiç ses çıkarmadıO buraya kirildi canim ben konustum ama ikna edemedim umarim tekrar aramiza katilir
Benimki tv yi actigim zaman tepki veriyor
Hiç takma canım bende bi ara takıyordum daha 20 haftalıkken hatta burayada yazmistim sağlık ocağına gidip kalp sesini duymuştum. Şimdi mesela 2 gün hareketi hissetmiyorum diyorum kesin başka pozisyonda hiç panik yapmıyorum. Bide ben stres yaptıkça sanki anlıyor beni umursamayinca gumletmeye başlıyor ☺☺Sanırım çok kafaya takıyorum hareketlerinihafta ilerledikçe sürekli hareket etmesi gerekiyormuş gibi bir düşünce oluştu bende
Dışardan izlemek de cok keyifli. Sizde gıdıklanıyor musunuz. O hareket ettikce bazen cok gıdıklanıyorumbenim oğluş dün akşam coştu. acayip hareketliydi. dışardan baya belliydi. şu an çok sessiz uyuyor sanırım
Canım ben 15 haftalıkken yolculuğa çıktım 6 saat yol. Doktoruma sormuştum sürekli mola verin ve yürüyüş yap pıhtılaşma ödem olabilir dedi. Ve gidebilceksen arkada uzanarak git dedi. Biz iki saatte bir mola verdik ama ben ön koltukta gittim ilk başta bir sıkıntı yoktu. Yolculuktan bir gün sonra ellerim omuzlarıma kadar çok fena ağrımaya ve sızlamaya uyuşmaya başladı resmen hareket ettiremiyordum beni uyutmuyordu. Ve ayaklarım da acıyordu ,şişmişti. Doktoruma sordum ödem olmuşsun dedi magnezyum diasporal şase al eczaneden dedi onu kullanır kullanmaz rahatladım 2 güne geçti ağrılar. ödem olur da ağrınız olursa aklınızda bulunsun. Şimdi birdaha çıkacağız aynı yola ama ben bu sefer arka koltukta yatacağım sana da fırsatın varsa öyle gitmeyi tavsiye ederim. Hatta uçak fırsatın varsa öyle git dedi doktorum.Kızlar günaydın hamileligi sırasında uzun yolculuk yapan var mı? Bayramda anneme gidicem 8 saat felan arabayla biraz tedirginim
Maşallah bebişebenim oğluş dün akşam coştu. acayip hareketliydi. dışardan baya belliydi. şu an çok sessiz uyuyor sanırım
Pijama tarzı olanları beğendim ben ama sezeryan sonrası rahatsız eder mi onu merak ediyorumkızlar instada bir arkadaş artiscollection diye bir sayfa önerdi. lohusa setleri falan için. benim hoşuma giden modeller oldu. belki sizde bakarsınız fikir edinirsiniz
Ben gittim canım 8 10 saat arası dönüşte elim ayağım yüzüm şişmişti ve ayaklarımın üstüne basamiyordum . Olabildiğince bol giyin bel bölgesi özellikle bide daha uzun yolculuk yapacaklar yanınıza koli şeklinde küçük su alın peçete de alin çünkü durdurugumuz yerlerde tuvaletler pis ve tuvalet kağıdı yoktu .tuzlu birşeyler almayın ben kraker felan aldım ondan sistim galiba. Bide kolanya alin elinize arabaya bince dökün Allah yardımcın olsunBende bugün gidicem uçakla 1,5 saat ardındn arabayla dört saat bakalm nasl olcak ikiz gebelk bn tedirginim ama hayırlısı
Canım çok teşekkür ederimP Positivevibes canım nasılsın?
hayır etmiyor. sezeryan dikişi çok aşağıda oluyor yukarda olmuyorki.Pijama tarzı olanları beğendim ben ama sezeryan sonrası rahatsız eder mi onu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?