2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bans da yapmadılar ikili test canım, yaşım da 37. Eşimle biz özel bir kilinige gidip kendimiz yaptırdık fenal DNA, o da eşimde dengeli inversiyon var diye. Emin olalım istemiştik. İrlanda da hastanede rutin kontrolde 12.haftada baktı kolu bacağı oluşmuş mu kalbi atiyormu normal vs diye.20. haftamda da organları gelişiyor mu bir sorun vsr mı diye bakıldı o kadar. Bir kezde kan ve idrar testi oldum, iyi çıkınca değerlerim yenilemediler testleri. Ne şeker yüklemesi ne tetanoz hicbiseyde onermediler.
Çok fazla akışına bırakılıyor orda da. Ben killanip sorunca da herşey normal giderken ne söyleyelim dedi ebe.
Ben burayı takip ediyorum diye öğrendim doktorların neler soyleyebilecegini. Kendi kendime düşündüm acaba sivim yerinde mi acaba plesanta iyi mi.
Sanırım stres yapmadan süreci beklemek gerek. Çok anormal bir durum oluştuğunda müdahale edilir sanirim

Canim icini ferah tut elde degil ama aklina kotu seyler getirme hersey nasip kismet son gun sezeryan gunu gidenlerin bile olumsuzluklarla karsilastigini biliyoruz benim yegenimede yemek borusu olusmamis dedoler ultrasyonda boyle bisey olursa hangi ameliyatlar olacagi hakkinda dr bilgilendirmisti iyi bi dr denk dustuk de cok sukur bisey olmadigini anladik ama dogana kadarda elimiz yuregimizdeydi belkide sana cekmistir isrsidir canim insallah hepimizde bebeklerimizi saglicakla kucagimiza aliriz

P Positivevibes merhaba canim aslinda anlattiklarin cok kotu deil ne kotu olaylar duyuyoruz da hic bisey cikmiyo insallah seninde cikmicak amca gelinin bebegide cok kucuktu cok geriydi ama dogdugunda masallahi vardi.ve hareketlerini hissediyorum demende cok guzel geri olsun ama sagligi yerinde olsun kuzunun.rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah cumlemizin.(AMIN)

Bende doktoruma sormuştum canım saç derisiyle temas etmediği ve açık havada yapıldığı sürece problem olmaz demişti bende öyle yaptım bir defa boyattım ikincisini ne zaman yaparım bilmem
Sezaryen dikişi pijama lastiğinin cooook aşağısında canım çok rahat oluyor zaten lohusa takımları da hamile pantolonu gibi ayarlanabilir lastikli oluyor belini ayarliyorsun sen planlı sezaryen mi olacaksın canim
Benim ilk hamilelik olduğundan çok tecrübesizim canım doktor şuan için karar vermek erken dedi olursa da 27 ekim gibi görünüyormuş ama normal doğum olmaması için şuan bir engel yok dedi ben de pek emin değilim normal doğum doğum konusunda korkuyorum açıkçası

P Positivevibes canım bu süreçte başımıza neler geleceğini kestiremiyoruz herşey yolunda giderken birden bir problem çıkıyor ya da umudu kesmişken herşey düzelebiliyor benim kuzenimin bebeği de normal giderken birden iki hafta geriye düştü gelişmeyecek dediler ama yavaş da olsa gelişti zamanında da doğdu sadece biraz kilosu azdı ama sonrasında çok güzel toparladı şimdi 2 yaşında maşallah tosuncuk oldu çıktı Allahın izniyle senin bebeğinde bugünleri atlatıp sağlıklaa sizinle beraber olacak

Benim de çok bulantım oldu ama çok da kötü beslendim ilk üç ay o dönemde aldım kilomun çoğunu sonra yavaşladı kilo alımım bakalım eve geçince dikkat edicem ama toplamda 15 kg yi geçmem inşallah

Canım içini ferah tut bence bebişi hissediyor olman onun sağlıklı olduğunu gösteriyor. Annemizin zamanında yokmuş bile böyle şeyelr haftasında mı değil mi bilmiyolarmış bile belki de öylesi daha iyiydi bilmiyorum. İnşallah sağlıkla kucağımıza alıcaz bebişlerimizi Ama stres yapma Allah ol demedikçe hiç bir şy olmazmış her şey Allah’tan

Canım ama maşallahın var bilinclisin her ihtimali göz önünde bulundurup kıyas yapıp mantıklı hareket ediyorsun her ne kadar stres olsanda ben o gün sana yazamadım benim bebek de hep 1 hafta bazen 8 9 gün küçük çıkıyor obur gitmem de fark 2 3 gün oluyor bazende tam günüyle uyumlu ölçüm yapiyorlar inşallah hiç bir sıkıntı yokturda sadece minyon bir bebek olduğu için öyle dır sağlam dur çünkü her durumda senin iyi olman lazım gerek kendin için gerek bebek için strese de girme şimdilik hamileliğini yaşa neler var akrabamda 750 gr doğup şimdi ilkokula giden yaşıtlarından iri çocuklar birisi 1.300 gr doğmuştu olabiliyor tabiki duamız gününde kilosunu mümkün olduğunca tamamlayıp doğması ama böyle örneklerde var yeter ki sen ve bebegin iyi olun

Canım her hafta artıyor cok ilginç benim 23 bitiyor zayıf da başlamadım 60 la başladım 65 buçuk 66 ya gidiyor senin gibi zayıf olsaydım hic aldırmazdım bende
öbür cocuklarda zayıftım 50 den 65 e çıkmıştım doğuma kadar hiç umursamadım hemende verdim doğum yapar yapmaz ama bu bebeğim baya bi hediye kilo bırakacak sanki sağlık olsun inşallah veririz

Daha yavaş nasıl alırız acaba kilo bugunde yürüdüm 30 40 dk kadar diyet de yapılmıyor ki korkuyor insan bebek ufak kalır diye abartmadan yiyorum

Bi de doğumdan önce boyatirsin resimlerde güzel çıkar evet fazla solumadan boyayı açık havada ve bitkisel dedikleri boyalarla olabilir

Ben sezaryenliyim korktuğum için normali denemeden 39 haftanın içinde iki çocuğumu da sezaryenle planlı olarak doğurdum çok şükür ki çok memnun kaldım iyiki böyle yapmışım dedim Çünkü sezaryen doğum ve sonrası süreç bende çok güzel kolay geçti iyileşmek 1 2 gün bile sürmedi canım da çok tezdir yatmadım doğum yaptım diye sevinçten hep ayakta dolandım senin içinde hangisi hayırlısı ise o olsun canim

Çok teşekkürler canım

Canım benim çok güzel şeyler yazmışsın. Güven minigine o da seni bırakmaz inşallah annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…