- 24 Ekim 2019
- 7.150
- 12.407
- 163
- 28
Amin kuzum inşallahBu arada Allah kabul etsin inşAz önce yazmayı unutmuşum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzum inşallahBu arada Allah kabul etsin inşAz önce yazmayı unutmuşum
WhatsApp grubu kurmak yasak kızlar normal de öyle biliyorum ama özelden numaralar verilip aralarında olursa oluyo ama sorumluluk almıyor site çünkü daha önce bi çok sıkıntı olmuş uyarı Alabiliriz daha önce başımıza gelmişti özelden halledin
Merhaba banada uyar
Zaten numaralar açık halde burda yazılmaz ki özelden başlık sayfasına verilir o tek tek isteyenleri ekler ... diğer türlü bu sayfayı herkes okuyabilir numaraların ulu orta yazılması sıkıntı çıkartabilir .. bizde ilkini özelden vermiştik .. uyarı İçin teşekkürler bilmeyen arkadaşlar İçin hatırlatma olmuşWhatsApp grubu kurmak yasak kızlar normal de öyle biliyorum ama özelden numaralar verilip aralarında olursa oluyo ama sorumluluk almıyor site çünkü daha önce bi çok sıkıntı olmuş uyarı Alabiliriz daha önce başımıza gelmişti özelden halledin![]()
Günaydın canımGünaydın kızlar nasılsınız.
Yalnız WhatsApp muhabbeti yaptığınız için muhtemelen ban yiyeceksiniz
Boşverin grubu burdan devam edelim şimdi.
GünaydınHerkese günaydınnn![]()
Nasılsınız canlarım keyifler nasıl, bebişler nasılGünaydın![]()
Bebısı gormedım ama hıssedıyorum 5+2 olduk bugun. Carsamba günü yolk kesesını bebegı görmemiz gerek ınsallah hıc sorun olmaz geçen carsamba keseyı gördük sadece küçücük . Sorunsuz güzel bir hamılelık gecırmek hepımıze nasıp olsun . Bugun ıyıyım çok şükürNasılsınız canlarım keyifler nasıl, bebişler nasıl![]()
Merhaba Canım hoşgeldinMerhaba benimde bebeğim yolda bugun 5+2 ☺❤
Neleri yazmam gerekiyorMerhaba Canım hoşgeldinmaşallah sağ salim gelsin bebislerimiz inşallah
❤
Bilgilerini verirsen tabloya ekliyim![]()