- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.761
- 548
- 38
negusel tebrikler bende cok1ikizistedim doktor bana direkt tekkese ikiz olmaihtimali sifir deidBende kontrolden geldim kese için gitmiştim iki kese gördük ikizlermiş çok şükür şok olduk ama![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
negusel tebrikler bende cok1ikizistedim doktor bana direkt tekkese ikiz olmaihtimali sifir deidBende kontrolden geldim kese için gitmiştim iki kese gördük ikizlermiş çok şükür şok olduk ama![]()
hayırlısı olsungünaydın hayırlı cumalar. bugün benim de kontrolüm var8.haftayı tamamladık bugün.
Maşallah canım sağlıkla kucağına al inşallahBende kontrolden geldim kese için gitmiştim iki kese gördük ikizlermiş çok şükür şok olduk ama![]()
ben kalp atışını 24 martta duymuştum 6+6da. yani 7.hafta ideal diyebilirim. benim kanamam olmuştu erken gittim o sebeplehayırlısı olsun
Benim 5hfata 5gündü
Doktor kalpatisina 2hfata sonra cagurdi
7haftaykenmi daha rahat kalpatisi görülüyor
Birde ultrasondanmi ogrenck atisi
ultrasondanmi bakacak kalpatisi icinben kalp atışını 24 martta duymuştum 6+6da. yani 7.hafta ideal diyebilirim. benim kanamam olmuştu erken gittim o sebeple
Doktora yan etkisi varmı dedim tansiyon düşürür dedi bende benim tansiyonum hep düşük zaten dedim o zaman vajinadan kullan dedi akıntı kesildiği için aldım ilacı ama hiç kullanmadım.dikkat et doktoruna bildir canımKizlar bende progesteron başdönmesi yapiyor sizde durum nasil
ben hep agzidan aldim burda hreks gece kullanmış bende gece kullancmDoktora yan etkisi varmı dedim tansiyon düşürür dedi bende benim tansiyonum hep düşük zaten dedim o zaman vajinadan kullan dedi akıntı kesildiği için aldım ilacı ama hiç kullanmadım.dikkat et doktoruna bildir canım
Çok sağolun allah razı olsunMaşallah canım sağlıkla kucağına al inşallah![]()
Bnm tek yumurtam vardı hiç beklemiyodk bnmde eşim çok istiyodu ben kaldıramam diye korkuyodm kilom da düşük ama böylesi nasipmiş inşallah ikiside sağlıklıdır sağlıkla kucağıma alırımnegusel tebrikler bende cok1ikizistedim doktor bana direkt tekkese ikiz olmaihtimali sifir deid
amin inşllah tekyumurta ikiizmi olmus superyaa ayneguzel bende coksterdim ama.suan saglikli olsun baskabirsey istemiyorumBnm tek yumurtam vardı hiç beklemiyodk bnmde eşim çok istiyodu ben kaldıramam diye korkuyodm kilom da düşük ama böylesi nasipmiş inşallah ikiside sağlıklıdır sağlıkla kucağıma alırım![]()
İki ayrı kese olunca çift yumurta ikizi oluyo sanırım valla yumurta birtaneydi demekki öteki daha küçüktü zaten kesenin biri daha küçükamin inşllah tekyumurta ikiizmi olmus superyaa ayneguzel bende coksterdim ama.suan saglikli olsun baskabirsey istemiyorum
Tabi öyle herşeyden önce sağlıklı olsunlarda inşallahamin inşllah tekyumurta ikiizmi olmus superyaa ayneguzel bende coksterdim ama.suan saglikli olsun baskabirsey istemiyorum
ben daha kalpatisini gormedimya hic inanamiyorimTabi öyle herşeyden önce sağlıklı olsunlarda inşallah![]()
nezamam yapiyorlar mecburmuyiz yapmayaKızlar merhabalar ikili tarama testini yaptıracak mısınız? Çoğu yerde yaptırmayın diye yazmışlar.
ewtultrasondanmi bakacak kalpatisi icin
ben ilk gebeliğimde de yaptırdım bunda da doktor isterse yaptırırım. sürece riayet ederim hep. böyle bir test varsa doktor da yaptır diyorsa geri çevirmemKızlar merhabalar ikili tarama testini yaptıracak mısınız? Çoğu yerde yaptırmayın diye yazmışlar.
Aaaaa cnm çok şaşırdım ve çok sevindim senin için Allah tamamına erdirsin inş sağlıkla kucağıba almayı nasip etsin ya birde üzülüyordun valla sanki kendiminmii kadar sevindimBende kontrolden geldim kese için gitmiştim iki kese gördük ikizlermiş çok şükür şok olduk ama![]()
Korkutuyorlar falan yazmışlar tedirgin oldum bendeben ilk gebeliğimde de yaptırdım bunda da doktor isterse yaptırırım. sürece riayet ederim hep. böyle bir test varsa doktor da yaptır diyorsa geri çevirmem
12.haftadan sonra yaptırılabiliyor