• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar az önce ilk defa kendime kan sulandırıcı iğne yaptım göbüşümden 😂😳😭🤣 çok psikopat hissediyorum kendimi 🤭🤭 virüs olmasa ben her gün hastaneye giderdim ama virüs olunca dün hastanede bir tane yapıp gösterdiler. Bugün kendim yaptım 🤭
Pihtilasma mi var canım?

Kızlar az önce ilk defa kendime kan sulandırıcı iğne yaptım göbüşümden 😂😳😭🤣 çok psikopat hissediyorum kendimi 🤭🤭 virüs olmasa ben her gün hastaneye giderdim ama virüs olunca dün hastanede bir tane yapıp gösterdiler. Bugün kendim yaptım 🤭
Ne kullanıosun baby kan sulandırıcı ben dünya kadar iğne yaptım göbeğimden artık gözüm kapalı yapıodum o kadar alışmıştım

Ben de 5+1 de gitmiştim kese görünmüştü ama boştu. İçinde yolk fln hiç bişi görünmüyordu. 6+1 de gittiğimde vajinal ultrasonda bebeğimi gördük ve kalp atışını duyduk çok şükür 🙏☺ doktora sormuştum bu sefer ultrason öncesi yolk kesesi görmedim ben fotoda onun için boş gebelik olmasından çok korkuyorum diye. Ultrasonda bebeğimi gösterirken dedi ki "demek ki neymiş, yolk kesesi fln bunlar doktorun işiymiş. Sen sakin kal kendine dikkat et" ☺ merak etme, stres yapma. Bebişin için dua et annesi 🙏
Yaa çok tatlısın ❤️ Çok teşkkr ederm , herkes nekadr pozitif inşallh bu enerjiyle 9 ayı tamamlycz ❤️

Yaa çok tatlısın ❤ Çok teşkkr ederm , herkes nekadr pozitif inşallh bu enerjiyle 9 ayı tamamlycz ❤
Çok teşekkür ederim kuzum sen de öyle 🥰 İnşallah canım 9 ayı tamamlayalım sağlıkla, bebişlerimiz in doğum hikayelerini de anlatırız 🥰

ben hem ege üniversitesinde bir profösere hemde izmirde çok iyi bir tüp bebek merkezindeki profesöre gittim ikiside vajinadan alacaksın dediler. Ama başka bir arkadaşım aşılama yaptırdı ona ağızdan demiş doktoru. Doktordan doktora değişiyor galiba. Benimde bebişimin tutunma yeri çok güzelmiş. Ama benim tüp bebek canım. Doktorum şuan bebek çok sağlıklı herşey yolunda normal bir gebelik gibi dedi ama biz tüp bebek olduğunu bildiğimiz için ilaçlara şimdilik devam etcez belirli bir haftaya gelince bırakcaz dedi:halay:
sizde tansiyon düşüklüğü varmı kızlar ben dün aklıma geldi bir ölçeyim dedim 9a 5 çıktı benim normalde 12-8 dir hep. Doktoruma sordum ayran iç endişelenme dedi. İnternete araştırdım biraz 10 a 6 yada 9a 5 normal diyor ilk zamanlar progesteron hormonu rahim kaslarını gevşettiği için kan basıncında düşüklük olabiliyormuş inşallah önemsizdir
Canim tansiyon insandan insana degisir benimki normal 9 5 tir mesela

Kızlar bende 5+5im bugün doktora gittim keseyi gördük ama bebeği göremedik, çarşamba bi daha gel dedi 🤷‍♀️ Umarım bir sıkıntımız yoktur
Insallah canim guzel seyler dusun guzel seyler olsun

Bende kullaniyorum canim gobegim morluklar icinde saglucakla gelsinlerde ne yapalim bosver hastaneye gitme ya esin yapsin ya da sen Rabbim yardimcimiz olsun

Aslında sadece bir değerim heterojen, ama doktor verdi. 6+1den önce bir hafta hap kullandım. Dünden itibaren hem hap hem iğne 😳 tedbir amaçlı verdi herhalde bilmem ki
Anladım canım sonuçta bebeğe ve sana zararı yok nasılsa

Sizlere çok merak ettigim birşey sormak istiyorum hanımlar sizin göbeginiz çıktı mı ben normal de sıfır göbekliyidm ama şimdi hafif sivri sadce tam göbegimin ortasında bir şişlik var eşim diyor bebegimiz büyümüş sizdede öyle mi
Hanımlaaarrrr kimse mesajıma cevap yazmamış ama çok kırıldımmmm🥺

Oksapar iğnenin adı 😳 espirin de hap. Çok garip hissettim iğne yaparken 🤭
Kullandım ondan enox oksapar clexane hangisini bulduysam ondan vurdum 😂😂😂 evet biraz garip hissediyosun ama bebişimizin sağlığı için olduğundan katlanıyoruz herşeye bende inanılmaz morarma yapmıştı kan sulandırıcılar ama ben iğneyi yaptıktan sonra iyi bastırmıyormuşum ondan olmuş 😳

Kullandım ondan enox oksapar clexane hangisini bulduysam ondan vurdum 😂😂😂 evet biraz garip hissediyosun ama bebişimizin sağlığı için olduğundan katlanıyoruz herşeye bende inanılmaz morarma yapmıştı kan sulandırıcılar ama ben iğneyi yaptıktan sonra iyi bastırmıyormuşum ondan olmuş 😳
Aaaaa 😳 bunu söylediğin iyi oldu canım, iğneyi çıkarınca pamukla bastırayım ben de iyice ☺️ onlar için her şey zaten ☺️☺️

Hanımlaaarrrr kimse mesajıma cevap yazmamış ama çok kırıldımmmm🥺
Yani ben hep göbekli bir kız olduğumdan bilmiyorum göbeğimin çıkıp çıkmadığını ama bu kadar erken çıkarmı göbek onu bilemedim. Tecrübeli hamileler cevap verebilir ancak sorunuza bende tecrübesizim çünkü

Back
X