2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yatmadan yiyince daha çok acıkıyo insan sanki bn yatmadan da meyve yerim gene acıkıyo insan 😂 ramazanda hep eşimle kalktım gece ordan alışkanlık kazandım
Meyve daha çok acıktırır insanı aslında siz o yüzden acıkıyormuşsunuz 😂
Yani ben meyve yiyince acıktığımı daha çok hissediyorum 😂

Meyve daha çok acıktırır insanı aslında siz o yüzden acıkıyormuşsunuz 😂
Yani ben meyve yiyince acıktığımı daha çok hissediyorum 😂
O da şişiriyo aslnda akşamları zaten çok ekmek yemeyi sevmediğim için sık acıkıyorum bn sanırım 🤗

O da şişiriyo aslnda akşamları zaten çok ekmek yemeyi sevmediğim için sık acıkıyorum bn sanırım 🤗
Kilo alacağım korkusuyla ekmek yemek istemiyorum bende 😅 yemek lazım gece uyanmamak için yada kuruyemiş falan mı yesek yatmadan bilemedim 😊

Ben bir şaşe içtim tek kullanımlık. 4 saat idrara çıkmadım. Toz gibi suya ekliyorsun.
Birde infex antibiyotik kullanıyorum. Bitti ilacım ama hala agrılarım ve akıntı var yanma ve kaşıntı yok canım inşnalh senininkide geçer sen ne kullanıyorsun
merhaba infex kullanmanz bi sknti yasattmi dr banada bu ilaci verdi ama prospektusunde hamilelsr kullanmasn yaziyor

merhaba infex kullanmanz bi sknti yasattmi dr banada bu ilaci verdi ama prospektusunde hamilelsr kullanmasn yaziyor
Penisilin grubu bi antibiyotikti gebelikte en güvenilir antibiyotikler penisilinler ilk hamileliğinde 4 kutu kullandım hic bir sıkıntı oluşturmadı enfexia ve infex veriyorlardı

Penisilin grubu bi antibiyotikti gebelikte en güvenilir antibiyotikler penisilinler ilk hamileliğinde 4 kutu kullandım hic bir sıkıntı oluşturmadı enfexia ve infex veriyorlardı
cok korkuyorm ya😭 plasentam asagdayms bunca zaman onla ugrasirken smdide enfeksiyon ckti sonra prospektusu okuyunca cok canm skildi ama iciyorm yine de😭😭😭

cok korkuyorm ya😭 plasentam asagdayms bunca zaman onla ugrasirken smdide enfeksiyon ckti sonra prospektusu okuyunca cok canm skildi ama iciyorm yine de😭😭😭
Hic korkma idrar yolu enf mu yaşıyorsun idrar yolu enfeksiyonu gebelikte çok tehlikeli imiş dr um anlatmıştı internette de doktor sitelerinde anlatılıyor tedavi edilmesi gerekiyor yoksa mesanede zaten baskı olduğu için enfeksiyon kolayca böbreklere kadar ilerleyebiliyor muş birde doğumu tetikliyor başlatıyor demislerdi

Hic korkma idrar yolu enf mu yaşıyorsun idrar yolu enfeksiyonu gebelikte çok tehlikeli imiş dr um anlatmıştı internette de doktor sitelerinde anlatılıyor tedavi edilmesi gerekiyor yoksa mesanede zaten baskı olduğu için enfeksiyon kolayca böbreklere kadar ilerleyebiliyor muş birde doğumu tetikliyor başlatıyor demislerdi
evet. buyuzden cok korkuyorm bende allahm esirgesin ins. kafayi yicem

ben 3 kilo almışım başından beri
umarım böyle az az devam eder
10 kilo ile falan bitirsem çok mutlu olacağım
Çok iyi canım ya benim 5 e yaklaştı aldığım kilo bende 12 kiloyla bitirmek istiyordum ama bakalım ne olacak aşırı yemiyorum da aslında birazda varis ve ödem oluştu bacaklarımda

Ben en basindan beri 2 haftada 1 gidiyodum gecen doktor 3 haftaya gel dedi ben kabul etmedim dayanamam o kadar deyip.yine 2 haftaya randevu aldim 2 hafta bile zor geciyor ayda bir gidenler nasil dayaniyor bilmiyorum valla
özelemi gidiyorsunz 2 haftada 1. Benm dogum paketim var doktor ayda bir çagırıyor detaylıya baska bir yere gidicem önceki haftada kendi doktoruma oo art ar
Kızlar hiç kilo yazmamışsınız sizler hiç kilo almadınız mı 🙄
ben 2.5-3kg almışım şimdiye kadar.Bulantım coktu ondan sanrm hala bir gün iştahlym bir gün iştahsız

Plasenta benmde asagıda demişti en son kontrolde neden pluyor bu durum ya nasıl düzelcel zararı ne bilen varmı

tetanozu vuruldum kontrolümüzü de olduk.
21+2bugün tam günüyle usg aynı gidiyor. 440gr 25cm dedi doktorumuz. ben bir anda kilo aldım. eğer böyle giderse şeker yüklemesi yapacağız dedi normalde yapmayı düşünmüyorum dedi. 13ünde kontrolüm var o gün bebeğin su oranına göre karar vereceğini söyledi doktorum. 6kg aldım toplam. 2 kg sadece 10günde almışım

Back
X