- 24 Şubat 2017
- 2.939
- 3.685
- 133
P
Pelinimben
buarada senle hamilelik oncesi yasadiklarimiz ayni canim sende benim gibi cok ugrasmissin ameliyatlar olmussun bende bir kapali kist ameliyati bir açik miyom ameliyati +2 kere polip aldirdim 3 tup bebek yapildi belki 50 tane doktor gezdim sirf bebegime kavusmak icin cok zor donemlerden gectik sonunda dualarimiz kabul oldu rabbim mücadelemizi gordu suan icimizde bir mucize var 
bu arada bir miyomum riskli yerde oldugu icin duruyor ve dogum yaptiracagim doktor şunu dedi neyseki plesenta miyoma yakin degil yoksa bebek beslenemezdi dedi ama yeri iyi yerde dedi benim bunu duymam bile yetti uzulmem icin
sonra rabbime bi kez daha şukrettim 

canim bende bi unlu doktordan yillar once bisey duymustum eger acik sute guvenmiyorsaniz markette satilan gunluk sut alin en yakin olani o demisti ama sakın pastorize sut almayin cok daha zararli demisti ben gunluk sut aliyorum onu bi kac gun icinde tuketmeniz gerekiyor ama diger suylerin tarihi 1 yil duşunki nasil bir sutCanım sanırım çiğ inek sütünden bulaşacak bir hastalık var ve hamilelikte tehlikeli. Bu sütü tencereye boşaltırken filan doğal olarak etrafa bulaşıyor, kaşığa bilmem neye ya da eline... Eğer o hastalık varsa sütü kaynatsan bile kaynatma sürecinde o hastalık bulaştığı yüzeylerden yayılabilir diye sanırım bu şekilde diyorlar. Ama ev yoğurdu market pastörize sütü ile yapılırsa bence sorun olmaz.