2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba arkadaşlar ben dayanamadım gittim dr a devlete normal yerinde dedi iyi dedi ama testlerini yaptır dedi bende bişeymi gördünüz dedim hayır yaşında 35 üzeri dedi3lü yada 4 lü olur zaten 2li geçti yaptırmayı düşünmezken kafam karıştı yine bazı şetlerin geri sönüşü yok dedi

Ben ikisini de normal doğurdum kişi canım çok kıymetlidir. Doğumda hiçbirsey yok sadece en acı kısmı son yarım saatteki sancı. O da doğar doğmaz geçiyor

Yok canım sezeryanli değilim.
İnşallah kötü birşey yoktur ya bende korktum açıkçası öyle birden olunca.

doguma kadar kizinin tavri degisebilir hic belli olmaz, yaz basina kadar kizim kücük bebek görünce katiyen muhattap olmak istemiyordu, sonra ne olduysa birden cok anac bi hale geldi bebekle yatip bebekle kalkiyor, hep bi planlar programlar.
ben doguma aileleri cagirmayi düsünmüyorum, acikcasi ikisi de cocuk yetistirmeyi benden cok cok iyi bildikleri icin, lohusa halimle sinirlerimi hoplatiyorlar. esim evde zaten, kizim kreste, kendi basimiza hallederiz diye düsündük. hastane eve cok yakin, dogum baslayinca beni birakirlar, saatine göre de hep beraber ya orda beklerler ya da eve gidip gelirler bilmiyorum. normal dogurmayi cok istiyorum bu sefer ama olmazsa da yapacak bisey yok. benim icin kizimin da odaya ciktigimiz gibi kardesini görmesi önemli, cocuk gün sayiyor, her gün göbegimi öpüyor aileleri de bi kac hafta sonra kendimizi toparlayinca cagiririz gelirler 1er hafta iste.

Haklisin canim bende iki cesit mi yaptirsam diye dusunuyorum aile icin daha ozel ve misafirlere ayri ,oglumda risk olunca doguma yetişsin diye en erkn tarih verene yaptirmistim o pleksiydi sacma ama iste ayni olmazsa ilerde uzulurler mi diyede aklima geliyor aslinda minik kutulu mumlar gordum onlarda hosuma gitti kullanilir sanki?

Ben ikisini de normal doğurdum kişi canım çok kıymetlidir. Doğumda hiçbirsey yok sadece en acı kısmı son yarım saatteki sancı. O da doğar doğmaz geçiyor
hah iste bunlari duymaya ihtiyacim var tam olarak hic dogum sancisi yasamadim, son haftaya kadar bekledim ama olmadi, bu kez normal olsun dogurayim bitsin gitsin istiyorum.

Esini tembihlesen canim ? Zaten hastanede cocugun ne isi varki onlar sonra eve gelsinler eger cok yapmak istiyorsan simdidem soyle surekli kaynanaesine gerekirse annelerine bile alinirsa alinsin yani bu senin en guzel gunun onlarin simariklari yuzunden istedigini yapamiycaksin kendileri olsa kesinlikle musafe etmezler cok kiziyorum oyle insanlara

hah iste bunlari duymaya ihtiyacim var tam olarak hic dogum sancisi yasamadim, son haftaya kadar bekledim ama olmadi, bu kez normal olsun dogurayim bitsin gitsin istiyorum.

Ben son ana kadar sanci yasamadim canim sancim yok dige dolasiyordum 2 3 saat sncim oldu o zamn zaten hastanedydim epiduraldi dogum hane hazirliydi derken dogum dahil 4 saatte bitti hepsi ,arkadsin dediği gibi bebek dogduktan sonra hic agrim yoktu agri kesicileri ile tek doz aldim eve donunce yemegimi isimi hep kendim yaptim

canım epidural normal doğumda nasıl oluyor ben sezeryanda oluyor diye biliyordum, hiç doğum sancısı olmuyor mu yani şiddetli olmuyor mu? hissediyor musun çıkışı falan ay çok heyecanlıyım :)

Biz hepimiz ayni mahalledeyiz gelmeme gibi bir durum olamaz kizim daha kucuk oldugu icin kabullenmesi zaman alicak bence. Ama elbet alisacak

Evet canım çok korkuyorum çok şükür dikiş demedi inşallah progestan ile normale döner çok teşekkür ederim
Merhaba geçmiş olsun Benim de 3 hafta önce ağrı falan olmadan 31 mm den 26 mm düştü gece yatmadan progestan fitil haftada bi proluton iğne kullanıyorum 28 mm olmuş doktor dikkat et dedi evdeyim genellikle ,sana bi kısıtlama falan söyledi mi ?

Canım 2.çocuğumuda 42haftalıkken hiçbir doğum belirttim yokken normal doğum ile doğurdum doğumda hiç bir şey yok önemli olan o sancı sancıyı çektikten sonra doğum zaten gerçekleşiyor ama inan o mücizeyi yaşamak zaten herşeyi unutturuyor

Canim bir baska doktordan da olcturmeni tavsiye ederim, ayni gun farkli iki olcum sonucu cikabiliyor, cihaz kaynakli, o yuzden korkutma kendini mm,lik seylerle. Ama kendini yormasan iyi olur.

Canim bir baska doktordan da olcturmeni tavsiye ederim, ayni gun farkli iki olcum sonucu cikabiliyor, cihaz kaynakli, o yuzden korkutma kendini mm,lik seylerle. Ama kendini yormasan iyi olur.
Anladım evet insan tedirgin oluyor doktor da çok dikkatli bi kaç kez ölçüyor ,evdeyim genelde temizlik falan yapmıyorum en fazla bi yemek yapıyorum allah yardımcımız olsun

Teşekkürler canım hayır bana kısıtlama yapmadı her hangi bir şey demedi progestan verdi sadece ama geçmedi hala ağrılarım var

canım epidural normal doğumda nasıl oluyor ben sezeryanda oluyor diye biliyordum, hiç doğum sancısı olmuyor mu yani şiddetli olmuyor mu? hissediyor musun çıkışı falan ay çok heyecanlıyım :)

4cm 'den sonra yapiyorlar diye biliyorum ,sezeryanda nasil oldugunu bilmiyorum onda karninda uyusmus oluyor cunku normalde belinden bi igne yapiyorlar herkeste ayni olur mu bilemiyorum ama ben herseyi.hissettim sadece agrim cok cok.azalmisti fogum bittikten sonrada normale döndüm oyle uyusuklugun gecmsini beklemek gibi bisey olmadi sezerynin ignesine gore cok hafif dozdur diye dusunuyorum,

Kızlar 19 20 haftalık olanlar bebeği nerde hissediyorsunuz. Programlara göre göbek deliğine yakın olması gerekiyor ama benim daha altta hep. yukarı çıkmıyor sanki

Kızlar 19 20 haftalık olanlar bebeği nerde hissediyorsunuz. Programlara göre göbek deliğine yakın olması gerekiyor ama benim daha altta hep. yukarı çıkmıyor sanki
Ben çok aşağıda hissediyorum göbeğin çok altında:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…