Ben ikisini de normal doğurdum kişi canım çok kıymetlidir. Doğumda hiçbirsey yok sadece en acı kısmı son yarım saatteki sancı. O da doğar doğmaz geçiyorkızlar doktor aslıhan yazıcıoğlunun instagra hesabndan normal doğum anlarını paylaşıyo geçen denk geldi izledim elim ayağım buz kesti ya... doğumdan hiiç korkmayan ben çok korkar oldum. ilk gebelik... normal doğum yaşayan varsa aydınlataiblir mi:)
Yok canım sezeryanli değilim.Benimde kullanamama ragmen agrilarim oluyor. Bazen ciglik atacak sekilde sanci geliyor. Sezeryan yerin var miydi hatirlatmak istemiyorum ama bana doktor daha ilk basta dedi. Sezeryanli oldugun icin doguma kadar turlu cesit agrin olacak. Rahim bağları kopuyormuş gerilmeyle
doguma kadar kizinin tavri degisebilir hic belli olmaz, yaz basina kadar kizim kücük bebek görünce katiyen muhattap olmak istemiyordu, sonra ne olduysa birden cok anac bi hale geldiEvet ben ne zaman anestezi alsam aglayarak uyandim oyle böyle değil. O durumda ne bebege faydam olabilir ne annemlere. Daha cok annemlere iş cikarmis olurum sanki.. kizimi babannesine birakirim dogumdan sonra gelirler hep beraber diye dusunuyorum. İlk etapta annem ve esim olur yanimda gelirse belki gorumcemde olabilir bilemiyorum. Ama ilk anda kizimin olmasini istemiyorum. Direkt bebegi kucağımda gorsun istemiyorum cunku asiri kiskanc
Magnet hiç düşünmedim özellikle isimliler filan kimsenin kullanmayacağını düşünüyorum kendi ailemiz dışında.
Ben el işi kapı süslerine bakarken el işi anahtarlıklar buldum hoşuma da gitti. Ekran görüntülerini paylaşıyorum.
hah iste bunlari duymaya ihtiyacim var tam olarakBen ikisini de normal doğurdum kişi canım çok kıymetlidir. Doğumda hiçbirsey yok sadece en acı kısmı son yarım saatteki sancı. O da doğar doğmaz geçiyor
4 eltiyiz 2 tanesi onlara ragmen yaptilar ve dogum yaptiklari gun ve mevlutleri hep zehir oldu kizlarn . dedigin gibi cildirdilar bseyde denmiyor kayinvalidede torunlardan yana cikiyor bende tecrube edindim ufak tefek cikolata hediyelik yaptrsamda saklaticam
hah iste bunlari duymaya ihtiyacim var tam olarakhic dogum sancisi yasamadim, son haftaya kadar bekledim ama olmadi, bu kez normal olsun dogurayim bitsin gitsin istiyorum.
canım epidural normal doğumda nasıl oluyor ben sezeryanda oluyor diye biliyordum, hiç doğum sancısı olmuyor mu yani şiddetli olmuyor mu? hissediyor musun çıkışı falan ay çok heyecanlıyım :)Ben son ana kadar sanci yasamadim canim sancim yok dige dolasiyordum 2 3 saat sncim oldu o zamn zaten hastanedydim epiduraldi dogum hane hazirliydi derken dogum dahil 4 saatte bitti hepsi ,arkadsin dediği gibi bebek dogduktan sonra hic agrim yoktu agri kesicileri ile tek doz aldim eve donunce yemegimi isimi hep kendim yaptim
Belli belliDaha cinsiyet belli degilmi kuzum?
Benimde oyle masallah ya geceleri falan basliyor uyutmuucak heralde annesini
Biz hepimiz ayni mahalledeyiz gelmeme gibi bir durum olamazdoguma kadar kizinin tavri degisebilir hic belli olmaz, yaz basina kadar kizim kücük bebek görünce katiyen muhattap olmak istemiyordu, sonra ne olduysa birden cok anac bi hale geldibebekle yatip bebekle kalkiyor, hep bi planlar programlar.
ben doguma aileleri cagirmayi düsünmüyorum, acikcasi ikisi de cocuk yetistirmeyi benden cok cok iyi bildikleri icin, lohusa halimle sinirlerimi hoplatiyorlar. esim evde zaten, kizim kreste, kendi basimiza hallederiz diye düsündük. hastane eve cok yakin, dogum baslayinca beni birakirlar, saatine göre de hep beraber ya orda beklerler ya da eve gidip gelirler bilmiyorum. normal dogurmayi cok istiyorum bu sefer ama olmazsa da yapacak bisey yok. benim icin kizimin da odaya ciktigimiz gibi kardesini görmesi önemli, cocuk gün sayiyor, her gün göbegimi öpüyoraileleri de bi kac hafta sonra kendimizi toparlayinca cagiririz gelirler 1er hafta iste.
Merhaba geçmiş olsun Benim de 3 hafta önce ağrı falan olmadan 31 mm den 26 mm düştü gece yatmadan progestan fitil haftada bi proluton iğne kullanıyorum 28 mm olmuş doktor dikkat et dedi evdeyim genellikle ,sana bi kısıtlama falan söyledi mi ?Evet canım çok korkuyorum çok şükür dikiş demedi inşallah progestan ile normale dönerçok teşekkür ederim
Canım 2.çocuğumuda 42haftalıkken hiçbir doğum belirttim yokken normal doğum ile doğurdum doğumda hiç bir şey yok önemli olan o sancı sancıyı çektikten sonra doğum zaten gerçekleşiyor ama inan o mücizeyi yaşamak zaten herşeyi unutturuyorkızlar doktor aslıhan yazıcıoğlunun instagra hesabndan normal doğum anlarını paylaşıyo geçen denk geldi izledim elim ayağım buz kesti ya... doğumdan hiiç korkmayan ben çok korkar oldum. ilk gebelik... normal doğum yaşayan varsa aydınlataiblir mi:)
Canim bir baska doktordan da olcturmeni tavsiye ederim, ayni gun farkli iki olcum sonucu cikabiliyor, cihaz kaynakli, o yuzden korkutma kendini mm,lik seylerle. Ama kendini yormasan iyi olur.Merhaba geçmiş olsun Benim de 3 hafta önce ağrı falan olmadan 31 mm den 26 mm düştü gece yatmadan progestan fitil haftada bi proluton iğne kullanıyorum 28 mm olmuş doktor dikkat et dedi evdeyim genellikle ,sana bi kısıtlama falan söyledi mi ?
Anladım evet insan tedirgin oluyor doktor da çok dikkatli bi kaç kez ölçüyor ,evdeyim genelde temizlik falan yapmıyorum en fazla bi yemek yapıyorum allah yardımcımız olsunCanim bir baska doktordan da olcturmeni tavsiye ederim, ayni gun farkli iki olcum sonucu cikabiliyor, cihaz kaynakli, o yuzden korkutma kendini mm,lik seylerle. Ama kendini yormasan iyi olur.
İnşallah önemli birşey değildir içini ferah tut. Bende magnezyum kullanıyorum ancak kramp giriyor yinede gece bacağıma :/Bende anlamadım canım şiddeti fazlaydi ama.
Magnezyum da kullanıyorum ne zamandır aslında
Merhaba geçmiş olsun Benim de 3 hafta önce ağrı falan olmadan 31 mm den 26 mm düştü gece yatmadan progestan fitil haftada bi proluton iğne kullanıyorum 28 mm olmuş doktor dikkat et dedi evdeyim genellikle ,sana bi kısıtlama falan söyledi mi ?
canım epidural normal doğumda nasıl oluyor ben sezeryanda oluyor diye biliyordum, hiç doğum sancısı olmuyor mu yani şiddetli olmuyor mu? hissediyor musun çıkışı falan ay çok heyecanlıyım :)
Ben çok aşağıda hissediyorum göbeğin çok altında:/Kızlar 19 20 haftalık olanlar bebeği nerde hissediyorsunuz. Programlara göre göbek deliğine yakın olması gerekiyor ama benim daha altta hep. yukarı çıkmıyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?