Rajim ağzı nasıl ölçülüyor alttan mı karından mı acaba? Ben sordum iyi dedi doktor ama karından ultrasonla dedi. Alttan değil demi?Merhaba geçmiş olsun Benim de 3 hafta önce ağrı falan olmadan 31 mm den 26 mm düştü gece yatmadan progestan fitil haftada bi proluton iğne kullanıyorum 28 mm olmuş doktor dikkat et dedi evdeyim genellikle ,sana bi kısıtlama falan söyledi mi ?
Alttan muayene ile daha doğru çıkıyorRajim ağzı nasıl ölçülüyor alttan mı karından mı acaba? Ben sordum iyi dedi doktor ama karından ultrasonla dedi. Alttan değil demi?
Gostermedi dedin ya canim ondan sordum insallahBelli bellikızım olucak allah izin verirse
Bende altta hissediyorum. Daha hiç yukarda hissetmedim.Kızlar 19 20 haftalık olanlar bebeği nerde hissediyorsunuz. Programlara göre göbek deliğine yakın olması gerekiyor ama benim daha altta hep. yukarı çıkmıyor sanki
Ben bugun yaptirdimCanlar, güzel anneler☺ Nasılsınız, nasıl gidiyor hamilelik☺ Benim size bir sorum olacak, benim yarın tetanoz aşım var biraz tırstım açıkcası, en son aşı kimbilir kaç sene önceydi☺ Yaptıran var mı ağrı felan yaptı mı sonrasında☺
Teşekkür ederim canım, umarım çok rahat bir gece geçirirsinBen bugun yaptirdimbu saatte kadar hic agri falan olmadi kolumu kaldirirken Boyle hafif bie agri oluyor sadece gece ne olur bilmiyorum benide cok korkutmuslardi cok agri oluyor diye hicbirsey olmuyor
Benimde altta gobegime yakin degil daha dun iki ayri doktor gordu bir gariplik olsa soylerlerdi benceKızlar 19 20 haftalık olanlar bebeği nerde hissediyorsunuz. Programlara göre göbek deliğine yakın olması gerekiyor ama benim daha altta hep. yukarı çıkmıyor sanki
Insallah canimTeşekkür ederim canım, umarım çok rahat bir gece geçirirsin☺Darısı da benim başıma artık, dersten çıkıp gidip aşı olup tekrar derse gircem o yüzden inşallah ağrı yapmaz bende de☺
Hayir degilBebeği altta hissedenler göbeğiniz aşağıda mı?
Benim kızım da şubatta 5 yaşını bitirecek şuan çok heyecanlı bebişi bekliyor dört gözle ama illaki bi kıskançlık olacak gibi geliyor bana sonuçta tekti bütün ilgi sevgi onun üzerineydi kızımı çok seviyorum onun kendini kötü hissetmemesi için elimden geleni yapıcamBiz hepimiz ayni mahalledeyiz gelmeme gibi bir durum olamazkizim daha kucuk oldugu icin kabullenmesi zaman alicak bence. Ama elbet alisacak
Aşağıda benimBebeği altta hissedenler göbeğiniz aşağıda mı?
Ben daha tam emin değilim hissettiğime ama göbeğim baya yukarıda ve büyük ama doktor ultrasonla altlara bakıyo sağlık ocağındada kalp atışını altlarda almışlardıHayir degil
Bu gebelikte cok erken yukari cikti benim. İcerisi genis geldi galibaKızlar 19 20 haftalık olanlar bebeği nerde hissediyorsunuz. Programlara göre göbek deliğine yakın olması gerekiyor ama benim daha altta hep. yukarı çıkmıyor sanki
Yas kac olursa olsun etkileniyor cocuklar. Ben 10 yasinda en son kardesim oldu. Bana kalirss benim ki kiskanclik değildi. Ama hatirliyorum annem bebege vurmadigim halde vurdugumu soylemisti. Bende kendimi balkona kitlemistim. Ogretmenim etkilendiğimi soylemisBenim kızım da şubatta 5 yaşını bitirecek şuan çok heyecanlı bebişi bekliyor dört gözle ama illaki bi kıskançlık olacak gibi geliyor bana sonuçta tekti bütün ilgi sevgi onun üzerineydi kızımı çok seviyorum onun kendini kötü hissetmemesi için elimden geleni yapıcam
Ben daha tam emin değilim hissettiğime ama göbeğim baya yukarıda ve büyük ama doktor ultrasonla altlara bakıyo sağlık ocağındada kalp atışını altlarda almışlardı
Benimde yarınCanlar, güzel anneler☺ Nasılsınız, nasıl gidiyor hamilelik☺ Benim size bir sorum olacak, benim yarın tetanoz aşım var biraz tırstım açıkcası, en son aşı kimbilir kaç sene önceydi☺ Yaptıran var mı ağrı felan yaptı mı sonrasında☺
Benim biraz tuhaf boyum var avantajindan mi bilmem bi saga geciyor bi sola bazen tekmeler asagida bazen gobek deligimin orda elimle nerde oldugunu hissedebiliyorum yaramaz olacak gibiBebeği altta hissedenler göbeğiniz aşağıda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?