- 17 Şubat 2019
- 3.967
- 7.208
- 78
- 37
Yaa oyle biseyse rezil etmemek adina analar cocuklarini tutsalar zaten lohusa halde bircogumuz sezeryanli hareketlerimiz bile sinirliylen niye sinirlerimizide gererler. Kayinvalidelerde niye anlamazlar bende bundan anlamam.. herkesin annesi gibi olmuyor4 eltiyiz 2 tanesi onlara ragmen yaptilar ve dogum yaptiklari gun ve mevlutleri hep zehir oldu kizlarn . dedigin gibi cildirdilar bseyde denmiyor kayinvalidede torunlardan yana cikiyor bende tecrube edindim ufak tefek cikolata hediyelik yaptrsamda saklaticam
Hastanede dagitmaya bende anahtarlik dusunuyorum :) kapi susunde kararsizimMagnet hiç düşünmedim özellikle isimliler filan kimsenin kullanmayacağını düşünüyorum kendi ailemiz dışında.
Ben el işi kapı süslerine bakarken el işi anahtarlıklar buldum hoşuma da gitti. Ekran görüntülerini paylaşıyorum.
Kizlar bu rakam ne siniri?
Aynen aldim canim insaallah umdugum gibi olur :)Yaa oyle biseyse rezil etmemek adina analar cocuklarini tutsalar zaten lohusa halde bircogumuz sezeryanli hareketlerimiz bile sinirliylen niye sinirlerimizide gererler. Kayinvalidelerde niye anlamazlar bende bundan anlamam.. herkesin annesi gibi olmuyorneden olmuyor? Neyse yaa insallah kuzum cok guzel gecer.. sen kontrolu eline almissin zaten
Aynen aldim canim insaallah umdugum gibi olur :)Yaa oyle biseyse rezil etmemek adina analar cocuklarini tutsalar zaten lohusa halde bircogumuz sezeryanli hareketlerimiz bile sinirliylen niye sinirlerimizide gererler. Kayinvalidelerde niye anlamazlar bende bundan anlamam.. herkesin annesi gibi olmuyorneden olmuyor? Neyse yaa insallah kuzum cok guzel gecer.. sen kontrolu eline almissin zaten
uyanamazsam diye bi korkum yok, sadece bilincimi kisa süre bile olsa kaybetme fikri beni ürkütüyor. hani epidurali denedim, mis gibi gecti acisiz dertsiz. niye komple bayiltsinlar ki. dedigin gibi bi de uyanik olup hemen kizimi görmek de önemli, cocuk daha 3 yasinda, beni yari uyusuk görse korkar gibi geliyor.Evet bunlar beni cok dusunduruyor. İlk gormek cok istiyorum. Dedigin gibi bayilma konusunda da aklima evdeki kizim geliyor ya uyanamazsam gibisinden sanirim yine spinal isticem
Benimde dislerim gec uyusur. Ama spinalde hemen uyustum. Acil sezeryandi benim. Dr makinayi calistirdiginda daha uyusmadim diye bagirdim ayaklarimi hissediyordum. Ama doktorum merak etme birsey hissetmeyeceksin deyip hemen basladi. Ve öylede oldu. Epidural ile spinal farkli. Epiduralde katater takarak ilacı dozaja gore veriliyor. Birde tam omurilige vurulmuyor diye biliyorum. Spinalde direkt igne ucu ile omurilige veriliyorAynı olay benim kuzenimin başına da geldi hatta hastaneyi dava etmeyi düşünüyor. Bazı insanların vücudu uyuşmuyormuş. Bunu fark etmiyorlar acı hissedince de hemen genel anestezi yapıyorlar. Ama doktoru da kabul etti hata olduğunu üzüldüğünü. Yani binde bir kişide olsa da olabiliyormuş. Mesela benimde vücudum geç uyuşuyor. 2 defa dişçiye gittim ikisinde de tek iğnede uyuşmamıştı bir kaç tane daha vurmaları gerekmişti. Bunlar spinalda göz önünde bulundurulmalı bence.
Valla kizlar ben 3 kez anestezi yedim ikisi kisaydi 45 dk kadar baygin kaldim biri uzundu 9 da girdim ameliyata 2 bucukta uyandim. Bana bas agrisi yapiyor migrenim var bulanti falan narkozu zor attim ameliyatta 3 gun kaldm hastanede ayaga kalktigm an kusuyodum yada basim donuyodu. O sebeple benzaten normal istiyorum nasib olursa insaallah. Eger bir sknti cikarda sezeeyan olmak zorunda kalirsam spinal isterim beynim uyusmasin kaldiramiyorumuyanamazsam diye bi korkum yok, sadece bilincimi kisa süre bile olsa kaybetme fikri beni ürkütüyor. hani epidurali denedim, mis gibi gecti acisiz dertsiz. niye komple bayiltsinlar ki. dedigin gibi bi de uyanik olup hemen kizimi görmek de önemli, cocuk daha 3 yasinda, beni yari uyusuk görse korkar gibi geliyor.
Evet ben ne zaman anestezi alsam aglayarak uyandim oyle böyle değil. O durumda ne bebege faydam olabilir ne annemlere. Daha cok annemlere iş cikarmis olurum sanki.. kizimi babannesine birakirim dogumdan sonra gelirler hep beraber diye dusunuyorum. İlk etapta annem ve esim olur yanimda gelirse belki gorumcemde olabilir bilemiyorum. Ama ilk anda kizimin olmasini istemiyorum. Direkt bebegi kucağımda gorsun istemiyorum cunku asiri kiskancuyanamazsam diye bi korkum yok, sadece bilincimi kisa süre bile olsa kaybetme fikri beni ürkütüyor. hani epidurali denedim, mis gibi gecti acisiz dertsiz. niye komple bayiltsinlar ki. dedigin gibi bi de uyanik olup hemen kizimi görmek de önemli, cocuk daha 3 yasinda, beni yari uyusuk görse korkar gibi geliyor.
Nonisa bende canimm ayni dertten muzadaripim napcamida bilmiyorum
Daha cinsiyet belli degilmi kuzum?İyi sanırım kuzum geçen hafta gittik göstermedi kendini bize,perşembe yine gidecez bakalım. Haftayada ayrıntılı var. Pıtpıtlayıp duruyo teyzesi
Bende anlamadım canım şiddeti fazlaydi ama.Magnezyum eksikliğinden kramp girmiş olabilir mi kuzum? Benim genelde direk bacağıma giriyor ama kasığa girmesini bilemedim.
Olabilir kesinlikle haklisin. Az once dedigim gibi bende hep aglayarak uyandım bu zamana kadar.Genel anestezi hakkinda bir animi anlatiyim annem kardesimi dogururken sezeryan oldu ben 13 yasindaydim ilk kardesimin dogumunu hatirlamiyorumda bunu tabi hatirliyorum .odaya getirirlerken annem bogulcak gibi oluyodu bogaznda su var gibi ses cikiyodu ve hirildayp kafasini falan kaldiriyodu . ben annemi oyle gorunce aglama krizine girmisim annem ölüyor diye. Ayilana kadar almadilar beni odaya . tabi ben ameliyatta o sekilde uyanmadm narkozdan aglayarak uyandim sadece annem gibi olmadim ama aklimdan cikmaz yani cocuklarinz ayilana kadar yaninizda olmamali bence. Ailevi ve ciddi pskolojik sorunlar varken dogum yapti annem . Yani hepimiz sevincli degil duygusal bekleyisteydik zaten bundan dolayi annemin ayilirken cok zorlandigini dusunuyorum.
Benimde kullanamama ragmen agrilarim oluyor. Bazen ciglik atacak sekilde sanci geliyor. Sezeryan yerin var miydi hatirlatmak istemiyorum ama bana doktor daha ilk basta dedi. Sezeryanli oldugun icin doguma kadar turlu cesit agrin olacak. Rahim bağları kopuyormuş gerilmeyleBende anlamadım canım şiddeti fazlaydi ama.
Magnezyum da kullanıyorum ne zamandır aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?