2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ah valla balon alsam eltimin cocuklari canavar gibiler eser kalmaz masa hazirlasam talan ederler ki doger eltimiz dogum yaptiginda kaşla göz arasinda kizin ozenle hazirladigi tum hediyelik sekerlikleri acmis dagtmis ceplerine doldurmuslar farkettgmzde cok gecti artk paketler ble yirtilmisti bende cikolata istiyorum simdiden ailemi ve esimi tembihledm onlar geldigi an ortadan kaldirin cikolatalari cebine koy 2 tane verirsn ellerine dedim. Biliyoruz huylarini oyuzden heves bile edemiyorum. Mevlutte masayi zor koruduk onlardan anneleride mudahale etmeyince boyle biz nede olsa dagilcak diye cok bseye kalkisamiyoruz surekli gozetleyemiyor insan onlari yapma etme diyince aglayan suclayan anne olunca. Oyle yani kisaca sebebim birzda bu hevesimde olsa yapmicam sinirlenmekten iyidir yapmamak

Aynı olay benim kuzenimin başına da geldi hatta hastaneyi dava etmeyi düşünüyor. Bazı insanların vücudu uyuşmuyormuş. Bunu fark etmiyorlar acı hissedince de hemen genel anestezi yapıyorlar. Ama doktoru da kabul etti hata olduğunu üzüldüğünü. Yani binde bir kişide olsa da olabiliyormuş. Mesela benimde vücudum geç uyuşuyor. 2 defa dişçiye gittim ikisinde de tek iğnede uyuşmamıştı bir kaç tane daha vurmaları gerekmişti. Bunlar spinalda göz önünde bulundurulmalı bence.

İdrar kültürü sonucum vardı doktora gittim. Bebisimin hareketleri iyiydi. Ama crionene jele yeniden başlattı. 1 hafta kullan dedi. İliskiye girmeye korkar oldum artık. Nasıl geçecek 5 ay bilmiyorum
O jelden nefret ediyorum progestan fitil hepsi berbat .. icim tuhaf oluyor ama minnaklar icin hersey

Ben cildirirdimm

ne eltiymis yahu, dusman basina
Balonlardan da vazgecmen isabet olmus o zmaan, o canavar cocuklarla olmaz, bir de lohusa olacaksin, hic cekemezsin. Bosver bari

Nonisa bende canimm ayni dertten muzadaripim napcamida bilmiyorum

Kizlar merhaba herkese. Bugün ilk kez az once bebeğin bi tarafta toplandigini hissettim ve tedirgin oldum. Biraz agrim da oldu. Yasayan var mi bunu. Bugun okulda cok ayakta kaldim sanirim napsam ki
Dinlenn kuzumm ayaklarini kaldir dinlen, doktorunu ara sor. Panik yapmadan rahat rahat

Ben cildirirdimm
4 eltiyiz 2 tanesi onlara ragmen yaptilar ve dogum yaptiklari gun ve mevlutleri hep zehir oldu kizlarn . dedigin gibi cildirdilar bseyde denmiyor kayinvalidede torunlardan yana cikiyor bende tecrube edindim ufak tefek cikolata hediyelik yaptrsamda saklaticam

Magnezyum eksikliğinden kramp girmiş olabilir mi kuzum? Benim genelde direk bacağıma giriyor ama kasığa girmesini bilemedim.

Çocuklarına sahip çıkmayan annelere uyuz oluyorum ya.

Nonisa bende canimm ayni dertten muzadaripim napcamida bilmiyorum
Ben sanirim isimli hastane cikisi siparisi verip susleme konusunu kapaticam zaten bu kez yurtdisindayim, hastaneye sus vs asamam, assam bile annem bile burda olmayacak sonradan gelecek anlami yok.
Ama dun burda bi arkadas cicek sepeti yazinca baktim su takim cok hosuma gitti, bundan yaptirip bol bol foto cekmek istiyorum ben de.

Benimde midem cok bulandi. O baski ve histendi sanirim. O anda ilsc yaptilar bas agrisida mide bulantisida yok oldu.ama ben yukaridaki ayna gibi seyden yansimadan icimi gordum

Çok şükür benimki de hareket ediyor. Insallah tekrarlamaz. Karnım çok gergin icerde damarlar geriliyo sanki büyümeden mi kaynaklı bu agrilar? Ilk hamilelik olunca hicbi sey anlamiyor insan ya
Benim ikinci ama kizimda daha gec olmustu bu aralar bunda en basindan beri heo agri yasiyorum

Evet bunlar beni cok dusunduruyor. İlk gormek cok istiyorum. Dedigin gibi bayilma konusunda da aklima evdeki kizim geliyor ya uyanamazsam gibisinden sanirim yine spinal isticem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…