- 11 Mayıs 2015
- 809
- 1.575
- 113
İyi sanırım kuzum geçen hafta gittik göstermedi kendini bize,perşembe yine gidecez bakalım. Haftayada ayrıntılı var. Pıtpıtlayıp duruyo teyzesiSukur canim Allah bzmasin ne yapayim firsat bulamiyorum yazmaya takip edemiyprum canm sen nasilsin nasil bebisin
Hahaha bizim kuzumuz 4.5 yasinda hala kullaniyor kalkmak istdigi zaman filesinden cikiyor.. belki dediginiz gibidir boy atar daha buyuk olursa bilemicemKizim 3 yasinda, hala anneme gittigimizde rahat rahat kullaniyoruz. 5 yas biraz iddiali olur ama 3u rahat goruyor test ettik
Ah valla balon alsam eltimin cocuklari canavar gibiler eser kalmazBen aşırı kararsızım, ilk başta tam da senin gibi düşünmüştüm. Ama işte birkaç balon alıp şişirelim diye bakarken aklıma girdi süsleme olmalı mı diyeNeyseki daha yolumuz uzun karar veririz elbet.
Aynı olay benim kuzenimin başına da geldi hatta hastaneyi dava etmeyi düşünüyor. Bazı insanların vücudu uyuşmuyormuş. Bunu fark etmiyorlar acı hissedince de hemen genel anestezi yapıyorlar. Ama doktoru da kabul etti hata olduğunu üzüldüğünü. Yani binde bir kişide olsa da olabiliyormuş. Mesela benimde vücudum geç uyuşuyor. 2 defa dişçiye gittim ikisinde de tek iğnede uyuşmamıştı bir kaç tane daha vurmaları gerekmişti. Bunlar spinalda göz önünde bulundurulmalı bence.Selam kizlar.
İlki sezeryan olan anneler spinal epiduralmi yada genel anestezi mi yaptircaksiniz.
Ben kizimda normal dogum bekledigim için toktum. Acil sezeryana alininca spinal yaptilar. O anda şoktaydim igneden o an ki durumdan korkmadim. Bebeğimi gormek cok guzeldi. Ama normalde bende anksiyete var sagim solum belli olmuyor. Bunda ne yapsam bilemiyorum. Benim dogum yaptığımda hastanede dogum yapan arkadasim ben uyuşmadim hissedince bağırdım hemen bayilttilar dedi onada pek inanamadim ama yinede korkuttu biraz beni
O jelden nefret ediyorumİdrar kültürü sonucum vardı doktora gittim. Bebisimin hareketleri iyiydi. Ama crionene jele yeniden başlattı. 1 hafta kullan dedi. İliskiye girmeye korkar oldum artık. Nasıl geçecek 5 ay bilmiyorum
Ben cildirirdimmAh valla balon alsam eltimin cocuklari canavar gibiler eser kalmazmasa hazirlasam talan ederler ki doger eltimiz dogum yaptiginda kaşla göz arasinda kizin ozenle hazirladigi tum hediyelik sekerlikleri acmis dagtmis ceplerine doldurmuslar farkettgmzde cok gecti artk paketler ble yirtilmisti bende cikolata istiyorum simdiden ailemi ve esimi tembihledm onlar geldigi an ortadan kaldirin cikolatalari cebine koy 2 tane verirsn ellerine dedim. Biliyoruz huylarini oyuzden heves bile edemiyorum. Mevlutte masayi zor koruduk onlardan anneleride mudahale etmeyince boyle biz nede olsa dagilcak diye cok bseye kalkisamiyoruz surekli gozetleyemiyor insan onlari yapma etme diyince aglayan suclayan anne olunca. Oyle yani kisaca sebebim birzda bu hevesimde olsa yapmicam sinirlenmekten iyidir yapmamak
Ah valla balon alsam eltimin cocuklari canavar gibiler eser kalmazmasa hazirlasam talan ederler ki doger eltimiz dogum yaptiginda kaşla göz arasinda kizin ozenle hazirladigi tum hediyelik sekerlikleri acmis dagtmis ceplerine doldurmuslar farkettgmzde cok gecti artk paketler ble yirtilmisti bende cikolata istiyorum simdiden ailemi ve esimi tembihledm onlar geldigi an ortadan kaldirin cikolatalari cebine koy 2 tane verirsn ellerine dedim. Biliyoruz huylarini oyuzden heves bile edemiyorum. Mevlutte masayi zor koruduk onlardan anneleride mudahale etmeyince boyle biz nede olsa dagilcak diye cok bseye kalkisamiyoruz surekli gozetleyemiyor insan onlari yapma etme diyince aglayan suclayan anne olunca. Oyle yani kisaca sebebim birzda bu hevesimde olsa yapmicam sinirlenmekten iyidir yapmamak
Nonisa bende canimm ayni dertten muzadaripim napcamida bilmiyorumKızlar böyle süslemedir, hediyeliktir, aldıklarımızı veya görüp beğendiğimiz şeyleri fikir olsun diye paylaşırsak ne güzel olur.
Mesela ben odamı hem kendim süslemek istiyorum ama neyi nerden bulucam diye düşünerek hazır oda süslemesi yapan bir firma ile mi anlaşsam diye düşünmeye başladım
Dinlenn kuzumm ayaklarini kaldir dinlen, doktorunu ara sor. Panik yapmadan rahat rahatKizlar merhaba herkese. Bugün ilk kez az once bebeğin bi tarafta toplandigini hissettim ve tedirgin oldum. Biraz agrim da oldu. Yasayan var mi bunu. Bugun okulda cok ayakta kaldim sanirimnapsam ki
4 eltiyiz 2 tanesi onlara ragmen yaptilar ve dogum yaptiklari gun ve mevlutleri hep zehir oldu kizlarn . dedigin gibi cildirdilar bseyde denmiyor kayinvalidede torunlardan yana cikiyor bende tecrube edindim ufak tefek cikolata hediyelik yaptrsamda saklaticamBen cildirirdimm
Aynen canim en guzel gunlerimi sinirle gecirmek istemiyorum en iyisi olmayiversinne eltiymis yahu, dusman basina
Balonlardan da vazgecmen isabet olmus o zmaan, o canavar cocuklarla olmaz, bir de lohusa olacaksin, hic cekemezsin. Bosver bari
Magnezyum eksikliğinden kramp girmiş olabilir mi kuzum? Benim genelde direk bacağıma giriyor ama kasığa girmesini bilemedim.Kızlar gece sol kasigima çok şiddetli bir kramp girdi uykudan uyandım.
Sonrasında bacağıma yayıldı, aynı doğum sancisi gibi ama sadece solda.
Kalkıp biraz yürümeye çalıştım ama öncesinde yerimden kimildayamadim.
Geçti şükür ama çok korktum. Benim gibi bi durum yaşayan oldumu, yada neden olmuş olabilir?
Daha dun hastanedeydim rahim ağzı kapalıydı bebeklerde iyiydi.
Çocuklarına sahip çıkmayan annelere uyuz oluyorum ya.4 eltiyiz 2 tanesi onlara ragmen yaptilar ve dogum yaptiklari gun ve mevlutleri hep zehir oldu kizlarn . dedigin gibi cildirdilar bseyde denmiyor kayinvalidede torunlardan yana cikiyor bende tecrube edindim ufak tefek cikolata hediyelik yaptrsamda saklaticam
Ben sanirim isimli hastane cikisi siparisi verip susleme konusunu kapaticamNonisa bende canimm ayni dertten muzadaripim napcamida bilmiyorum
Benim hic sikayetim olmadi aslinda. Sonrasinda bas agrisi bel agrisi falanda olmadiİlki spinaldi canım bunuda oyle dusunuyorum aslında bel agrısı cekıp vazgecmiştim ama genel beni korkutuyor
Kizlar bu rakam ne siniri?Benimde 14
Benimde midem cok bulandi. O baski ve histendi sanirim. O anda ilsc yaptilar bas agrisida mide bulantisida yok oldu.ama ben yukaridaki ayna gibi seyden yansimadan icimi gordumBen spinal ile doğum yaptım. Genel anestezi tercih etmiştim ama doktorum önermedi. Zaten doğum için gitmedigimden moralim çok bozuktu. Bilgi vermek amaciyla bir hemşire gelmişti. O an aklıma ne geldiyse sordum ve spinal için ikna oldum. Çok korkuyordum. O kadar ki anestezi uzmanı pozisyonu gösterdiğinde bacaklarımın titremesine engel olamiyordum. Ama çok başarılı bir dogumdu. Oğlumu ilk ben gördüm. Öptüm, o benim yanağımı yaladi. Hatta kulağında bir et beni var. Onu gördüm. Heh tamam, et beni var, artık kimse karistiramaz bebeğimi, götürebilirsiniz dediğimde tüm ameliyathane kahkahadan yikiliyordu. Bu hissi tekrar yaşamak için gerekli olmadıkça genel anestezi istemem. Aci hissetmedim fakat dikiş anındaki his midemi bulandırmıştı. Kusmak üzere olduğumu söyledim ama beceremedimDoktorum bu konuda çok basariliymis gerçekten. Rahat iyileştim ve enfeksiyon vs yaşamadım.
Benim hic sikayetim olmadi aslinda. Sonrasinda bas agrisi bel agrisi falanda olmadi
Benim ikinci ama kizimda daha gec olmustu bu aralar bunda en basindan beri heo agri yasiyorumÇok şükür benimki de hareket ediyor. Insallah tekrarlamaz. Karnım çok gergin icerde damarlar geriliyo sanki büyümeden mi kaynaklı bu agrilar? Ilk hamilelik olunca hicbi sey anlamiyor insan ya
Evet bunlar beni cok dusunduruyor. İlk gormek cok istiyorum. Dedigin gibi bayilma konusunda da aklima evdeki kizim geliyor ya uyanamazsam gibisinden sanirim yine spinal isticembenim ilki epidural sezeryandi, ikincide normal dogurmayi denicem, olmazsa yine epidural sezeryan yaptiririm canim. genel anestezi fikri beni cok korkutuyor, tamamen bilincimi kaybedecek olmak hos degil, bir de 9 ay karnimda tasidigim bebegi ilk ben görmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?