- 14 Haziran 2019
- 547
- 836
- 23
- 39
Canım ben en son 15.haftamda gittim.plasentam aşagıdaydı.ilerleyen haftalarda yukarı çıkar büyük ihitimalle dedi.inşş cıkmıstırKızlar bugün bebeği hiç hissetmeyince ve agrim da çok olunca devlet hastanesine gittim. Plasenta aşağıdaymış bu gebeligimde de. Hemen kendi doktoruma sordum. "24.haftaya kadar yukarı çıkabilir. Acil gelmene gerek yok, gelene kadar progestan kullan" dedi. Geçenlerde bir arkadaş daha bahsetmişti. Kim olduğunu hatırlamıyorum. Ona da progestan mi verdi doktor acaba?
Bende 12. Haftamda gittim asagda ama zamanla yukari cikar dedi bide sanki plesenta arka yerlesimli dedi o nedemek bilmiyorum bakalim bu hafta durumlar nasil ins cikmislardir yukariCanım ben en son 15.haftamda gittim.plasentam aşagıdaydı.ilerleyen haftalarda yukarı çıkar büyük ihitimalle dedi.inşş cıkmıstır
Gebelerin büyük çoğunluğunda aşağıdaymış. İlerleyen haftalarda büyük çoğunluğunda çıkarmış yukarı. Çıkmazsa ne olur dedim. Normal doğum yapamazsın sezeryan olursun dedi. Birde cinselliğe izin vermeyiz aşağıda olduğunda dedi. Benimki tam kapatmamış. Şimdilik sorun yok dedi. Ama ilerde kontrol edilir dedi.Kızlar bugün bebeği hiç hissetmeyince ve agrim da çok olunca devlet hastanesine gittim. Plasenta aşağıdaymış bu gebeligimde de. Hemen kendi doktoruma sordum. "24.haftaya kadar yukarı çıkabilir. Acil gelmene gerek yok, gelene kadar progestan kullan" dedi. Geçenlerde bir arkadaş daha bahsetmişti. Kim olduğunu hatırlamıyorum. Ona da progestan mi verdi doktor acaba?
Bu gerginliğininde bebeğe zararı var bence biraz sakin olmalısın..Ama sizin bu tutumunuza gerek var, birilerinin adina agziniza geleni bana sayma hakkiniz var oyle mi ?goz ardi et die bi sey var, kisinin isminin altinda, ondan bahsediyorum, boylece benim attigim mesajlari gormezsin , bence iyi uygulama. Boylece ikide bir de bana, bence sunu yaz bunu yazma die ogretmencilik oynamana gerek kalmaz.
Ben çok aşağıda hissediyorum göbeğin çok altında:/
Hayır erkek benimdeSenin kız mı benim 3. Gebeligim ve kız digerleri erkekti diğerlerinde bu kadar aşağıda değildi sanki
Ah bu agrilar hep kafa kurcaliyo ya dimi. ben su icmeyi bi duzene sokamadim hep unutuyorum aram hic iyi degil en son idrar tahlilnde doktor susuz kalmissin dedi dikkat etmek lazim aslinda.. uzandiginda da oluyo mu agrin yoruldunmu acabaYa daha dun doktordaydim her sey yolundaydi ama bu aksam sol tarafimda cekme mi desem bicak saplanmasi mi desem anlik agri giriyor. Toplanma falan hissetmiyorum su da az ictim galiba bugun ondan midir ki
Benim de ikisi spinaldi cok rahattim ben 3. Yü de spinal istiyorum ne ara uyuştum ne zaman bebek doğdu çok hızlı oldu sonrasında da sorun yaşamadım çok şükür inşallah bunda da yaşamam
O ani ağrı aniden ayağa kalktığımda yada yatakta birden sağdan sola yada soldan sağa döndüğümde hala oluyor. Normal diye düşünüyorum ben. Kontrollerimde de dr olabileceğini söyledi. İnşallah da normaldirYa daha dun doktordaydim her sey yolundaydi ama bu aksam sol tarafimda cekme mi desem bicak saplanmasi mi desem anlik agri giriyor. Toplanma falan hissetmiyorum su da az ictim galiba bugun ondan midir ki
Hep karnimdan olcuyo onceki hamileligimde de oyleydi sadece oncekinde 33. Haftamda kisalmisti ozaman net gormek icin vajinal olctu
O dönerkenki göğüs ağrısı var ya mahvediyor beni gece. Tutarak dönüyorum resmen göğüslerimi sonra yavaşça geri bırakıyorumKizlar bide size bisey sorcam gece mesela soldan saga donerken zorlaniyomusunuz ilk once sirt ustu bi kac saniye bekliyorum oyle diger tarafa dönuyorum ama karnim bi tuhaf oluyo ordan oraya gecerken
Bugun derslerde ayaktaydim genelde ama ekstrem de yorulmadim. Uyuyup uyaninca farkettim ayaga kalkinca sol bacagima dogru da iniyor acaba magnezyumdan olabilir mi diye dusundum :/Ah bu agrilar hep kafa kurcaliyo ya dimi. ben su icmeyi bi duzene sokamadim hep unutuyorum aram hic iyi degil en son idrar tahlilnde doktor susuz kalmissin dedi dikkat etmek lazim aslinda.. uzandiginda da oluyo mu agrin yoruldunmu acaba
Bana da ayni sekilde bahsetti doktorum, cogunlukla aşağıda olur ama 20li haftalarda yukari cikar dedi. Benim de henuz aşağıdaymis, 1,5 hafta once gittim. Herhangi bi riskli durum var mi dedim, hersey yolunda gayet normal bu dedi. Kizimda da plasenta asagidaydi ve 17. Haftamda kanamam olmustu o nedenle, sonra yukari çıkmıştı. Dr bi risk gormuyorsa cok da takilmamak lazim.Gebelerin büyük çoğunluğunda aşağıdaymış. İlerleyen haftalarda büyük çoğunluğunda çıkarmış yukarı. Çıkmazsa ne olur dedim. Normal doğum yapamazsın sezeryan olursun dedi. Birde cinselliğe izin vermeyiz aşağıda olduğunda dedi. Benimki tam kapatmamış. Şimdilik sorun yok dedi. Ama ilerde kontrol edilir dedi.
O ani ağrı aniden ayağa kalktığımda yada yatakta birden sağdan sola yada soldan sağa döndüğümde hala oluyor. Normal diye düşünüyorum ben. Kontrollerimde de dr olabileceğini söyledi. İnşallah da normaldir ☺
Gece yatakta hizli donersem kisa süreli sancim oluyor. Unutup yaptım bi kac kez, simdi dediğin gibi dinlene dinlene dönüyorum.Kizlar bide size bisey sorcam gece mesela soldan saga donerken zorlaniyomusunuz ilk once sirt ustu bi kac saniye bekliyorum oyle diger tarafa dönuyorum ama karnim bi tuhaf oluyo ordan oraya gecerken
Bende öyle sanıyordum ama ölçüp söylemiyorlar sanırım. Çünkü ben geçen rahim boyum nasıl dedim gayet iyi dedim ya dediNeden ölcülüyor normal dogum icin mi benim hic olculmedi :)
Insallah. Genelde rahim genisledigi icin hamilelik boyu ufak tefek sancilar normal diyorlar ondan uzerinde durmazdim ama bu ilk defa olduO ani ağrı aniden ayağa kalktığımda yada yatakta birden sağdan sola yada soldan sağa döndüğümde hala oluyor. Normal diye düşünüyorum ben. Kontrollerimde de dr olabileceğini söyledi. İnşallah da normaldir ☺
Ah bu agrilar hep kafa kurcaliyo ya dimi. ben su icmeyi bi duzene sokamadim hep unutuyorum aram hic iyi degil en son idrar tahlilnde doktor susuz kalmissin dedi dikkat etmek lazim aslinda.. uzandiginda da oluyo mu agrin yoruldunmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?