- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Ahh yok canim zaten coook hevesim var diyemem . onlarin gelmeme imkani yok 0. Benim.kaynpeder doguma giderken ble gelir yani torunlarina hep dogumlarina yetisemedi en sonkinede uzak diye kacirdi adam duvarlari yumrukladi ,Bendede benden once gider coluk cocuk dolusurlar . eltim anlayisli biri degil yani kendine yapilmasini istemedigini inadina bize yapar ki tepki verelim kaynvalide kaynpeder gorsun gibisinden . fenadir kendisi kendi habersiz dogurdu dogumdan sonra haber verdi rahat etmek icin ama digerlerinde herkesten once o herkesi ayaklandirip gider baslarina rahatsiz etmeye. Yuz goz olmaktansa tatli tatli gelip gitsinler laf soz cekemem .
Benimki sepetiyle beraber kapaniyor tek hareketle bide hafif tasiyadablirm sadece pusetle kapanmiyor okadar. Oda uzun sure kullanlmiyo zaten sknti yokTravel sistemde
Travel sistemde yön değiştirme zor oluyor sepeti çıkarmadan degistirilmiyo bide kapatırken sepeti kaldirmamiz gerekiyor daha pratik kapanip açılan araba istediğim icin vazgectim canim benbütün düşünceler alt üst oldu hayırlısı olsun
Peki cift taraflı kullanimi nasil? Bugün satan adam dedi bana sepeti kaldırmadan ceviremezsiniz yönünü diyeBenimki sepetiyle beraber kapaniyor tek hareketle bide hafif tasiyadablirm sadece pusetle kapanmiyor okadar. Oda uzun sure kullanlmiyo zaten sknti yok
Ya ben ilk cocuklarim olunca el emegi goz nuru guzel bisi yapmak istedim. Kendim birazda buyuk ordumki 4-5 yasina kadar kullanir en az.. bu yaptigim cok ugrastirdi.. digeri pembeydi ipi degistirip bundan orcem.. asagiya atttigim , bunuda burdan bi arkadas oruyordu cok hosuma gitti . Oyle biraz zaman gecsin biraz rahat olsun bunaltmasin istiyor insan..Ellerinize sağlık çok güzel olmuş ilk bebeğim benimde ve çok sıkılıyorum bi seyelrle uğraşmak.iyi gelir diye ne yapsam diye dusunuyorum. El örmesi bebek battaniyeleri kullanışlı oluyor mu.?
Bi kisalma var mi diye her usg de kontrol ediyo ozellikle sonlara dogru. Oncekinde benimde ilk detayli usg de olculduNeden ölcülüyor normal dogum icin mi benim hic olculmedi :)
Bazen banada oluyo o sizlamaBen su içmediğimde hemen sistit gibi sızı hissi baslıyor cok cok su icince geciyor gün icinde
Aynen hatta bazen dogrulup sonra diger tarafa yatiyorumGece yatakta hizli donersem kisa süreli sancim oluyor. Unutup yaptım bi kac kez, simdi dediğin gibi dinlene dinlene dönüyorum.
Evet orasi oyle ama ben onu cok onemsemedm puset kullanirken her halukarda kendime donuk olcak buyuyuncede ilk zamanlar hep yuzunu gormek isterim ben. Dahada buyuyunce bindirmeden ceviririm yani zor degil oyle bence . ruzgara gore falan denmis ama zaten ustu kapaniyor tamamen ble kapaniyor bizimki oyle yaparm gerekirse ki ben sogukta ruzgarda cokta disari cikcagimi sanmiyorum mecbur kalmadikca. O sebeple o konuyu onemsemedim .Peki cift taraflı kullanimi nasil? Bugün satan adam dedi bana sepeti kaldırmadan ceviremezsiniz yönünü diye
Ohoo ben haber vermesem gelmezde yuzumuzede bakmaz kayinpederimAhh biraksam benimkilerde benden once giderler hastaneyegunduz filn olursa dogumum hastaneden aramayi düşünüyorum cunku cok panik insanlr canimin acisiyla hic ugrasamam oglumda sabaha dogru gitmistim esim epiduralden sonra aradi o arada bile niye haber vermediniz diyolardi hastanedede
Ayri yerde tutuyorlar dogumkatinda değil o yuzden rahattim cok sukurki elti gorumcem yok insllh istedigin gibi gecer hersey
Kizim dogdugunda istanbuldaydik, annem babam doguma bir ay kala bana bakmak icin bize gelmislerdi, hastaneye kv kp ve esimin halasi da ailecek geldi. Kv bebek kata gelince bi ciglik atmis, herkes kadina bisey oldu zannedip donup bakmisOhoo ben haber vermesem gelmezde yuzumuzede bakmaz kayinpederimOyle bir luksum yok yani dogum aninsa orda olmak istiyor illaki dogduktan sonra gitmek istemiyor sinirleniyor. Bide 3gelinide kacirdi benide kacirirsa bana patlicak herkes bu fikirde Giderken bizide alin bile der normal olursa agrimi sizimi telasimi dusunmez ama umrmda olmaz almam yani.
Travel sistemde pierre cardin escape alcam. Ana kucağı kapatırken mecbur çıkıyor. Ama normal sepet çıkmadan da kapanabiliyor. Bazı modellerde çıkmak zorunda kalıyor. Bundan dolayı baz geçyiysen sepet çıkmadan kapananlar da var. İlk bana da söyleme işlerdi Bilgin olsun.Travel sistemde
Travel sistemde yön değiştirme zor oluyor sepeti çıkarmadan degistirilmiyo bide kapatırken sepeti kaldirmamiz gerekiyor daha pratik kapanip açılan araba istediğim icin vazgectim canim benbütün düşünceler alt üst oldu hayırlısı olsun
Benim doktorum günde 2,5 - 3 litre iç diyorBazen banada oluyo o sizlamaama sonra gecince onemsemiyorum artik kavanoza koydum su gunde 800 ml lik 2 kavanoz bitirsem yeter heralde
Canım benimde hiç ölçülmedi, hem prof hem devlete gidiyorum ikiside bişey demedi, belki bakıyorlr bize söylemiyorlar, benimde tüp, gerçi oğlumda da hiç söylenmedikızlar benim hiç ölçülmedi rahim boyu, 12+6da doktora sordum daha çok erken bunun için dedi... anlamadım ya millete 14. haftada işlem yapılıyor benimki ölçmüyor.. hem de prof yani ve çok bilgili... tüp bebek bu arada
Bende senin gibiyim canım ilk ikisi normaldi ve çok zordu doğumlarım o halde normal istiyorum ameliyathane çok tırsttırıyor beni birde doğum sonrası kimseye muhtaç olmak istemiyorum annem iyidir hastır elinden geleni yapar ama kaynanamla birbirlerine girerler o anda onları düşünmek istemiyorum açıkçasıben cok korkuyorum sezeryan olmam gerekirde genel anestezi alamam diye. Baya bir fobim var hatta
burayı okudukça endişe kat sayım üçe beşe çıkıyo valla... en iyisi doktora güvenip gerisini boş vermek ama insanı da bi kurt kemiriyo işteCanım benimde hiç ölçülmedi, hem prof hem devlete gidiyorum ikiside bişey demedi, belki bakıyorlr bize söylemiyorlar, benimde tüp, gerçi oğlumda da hiç söylenmedi
Markası ne peki arabanınBenimki sepetiyle beraber kapaniyor tek hareketle bide hafif tasiyadablirm sadece pusetle kapanmiyor okadar. Oda uzun sure kullanlmiyo zaten sknti yok
Evet insan bazen endişeye kapılıyor ama iyi olan öğreniyoruz, Annelik endişeli olmak demek, sağlıkla kucağımıza alalım gör endişeyi senburayı okudukça endişe kat sayım üçe beşe çıkıyo valla... en iyisi doktora güvenip gerisini boş vermek ama insanı da bi kurt kemiriyo işte
Zorlaniyorum.Kizlar bide size bisey sorcam gece mesela soldan saga donerken zorlaniyomusunuz ilk once sirt ustu bi kac saniye bekliyorum oyle diger tarafa dönuyorum ama karnim bi tuhaf oluyo ordan oraya gecerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?