2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ya bişi sorucam affınıza sığınarak. Ben ilk 3 ay bulantılı dönemde eşimin nefesine bile tahammül edemiyordum midem kalkıyordu bu yüzdende ayrı yattık. Yeni yeni beraber yatmaya başlıyoruz ama hala kanki gibiyiz hiç istek gelmiyor bana. Tek sorunlu benmiyim. Nasıl aşabilirim ki

Bende öyle sanıyordum ama ölçüp söylemiyorlar sanırım. Çünkü ben geçen rahim boyum nasıl dedim gayet iyi dedim ya dedi mm veya cm söylemedi. Demekki bakıyorlar söylemiyorlar diye düşündüm

Bencede bakıyorlardır ters bir durum olmadıgından söylemiyorlar demek ki bende bir sonraki kontrolümde sorayım merak ettim

Insallah. Genelde rahim genisledigi icin hamilelik boyu ufak tefek sancilar normal diyorlar ondan uzerinde durmazdim ama bu ilk defa oldu
İnşallah sizinki de normal bi sancıdır. Aklınızı çok kurcalıyorsa mesajla doktorunuza sorun imkanınız varsa. Geçen de benim kasığıma iğne batması oldu ama gün boyu ve ara ara. Korktum açıkçası bide marketten bişiler alıp eve kadar taşımıştım. Öyle korktum ki. Gece de biraz oldu sabah geçmişti. Değişik bişi olduğunda insan endişe ediyor. İnşallah normal ağrı ve sancılardır

İyi akşamlar kızlar bugün beşikle araba bakmaya gittik travel arabadan normal arabalara döndüm yetmedi anne yanı beşikten park beşiğe karar kıldım henüz almadım ama gidince dayanamadım hastane çıkışını aldım bide 5 li set aldım çok güzellerdi kendimi zor durdurdum bide küvetiyle kovasını aldım çok tatlı evim şu anda oğlumun eşyalarıyla dolu

Hamilelikte libido dusmesi cok normal. Genelde 2. Trimesterde normale donmesi hatta artmasi bekleniyor ama herkes icin cok farkli. Kendi vucudunuzu dinleyin eminim esiniz de anlayis gosterecektir kendinizi kotu hissetmeyin

Bende travel sistem bakıyorum ama dönmem sanırım anne yanından parka bende döndüm hastane çıkışı bende aldım küvet ve kova bu perşembe A101 e geliyormuş ordan alcam. File yok yalnız onu da başka yerden alırım

Guzel günlerde kullansin oglusun

File cok elzem degil, ben rahat kullanamadim kizimda, bir iki denedim sonraa eh dedim hem cocukla hem de bunu takmakla mi ugrasicam oyle kalakaldi, sonra küçülen esyalarla verdim gitti.

Kizlar bide size bisey sorcam gece mesela soldan saga donerken zorlaniyomusunuz ilk once sirt ustu bi kac saniye bekliyorum oyle diger tarafa dönuyorum ama karnim bi tuhaf oluyo ordan oraya gecerken
Evet ben zorlaniyorum simdiden dedigin gibi degisik oluyor rahat uyuyamamalar basladi zaten

Kızlar 19 20 haftalık olanlar bebeği nerde hissediyorsunuz. Programlara göre göbek deliğine yakın olması gerekiyor ama benim daha altta hep. yukarı çıkmıyor sanki
O kesedir belki bebek daha alttadir bilemiyorum ama benimde baya asagida kasik bolgesinde neredeyse hafif tekmeler hssediyorum tam oralarda gibi tam tarif edemedim ama

O kesedir belki bebek daha alttadir bilemiyorum ama benimde baya asagida kasik bolgesinde neredeyse hafif tekmeler hssediyorum tam oralarda gibi tam tarif edemedim ama
Ultrasonda doktor gobek deliginin hemen altina bakti ama ben de hareketleri kasikta hissediyorum pozisyondandir bence. Neticede artik 25 cm leri gorduler hareketlerin baska yerlerde olmasi normaldir gibi geliyor

Plasenta rahim ağzını biraz kapatıyormuş. Kendi doktorum görüp yorum yapana kadar rahatlayamayacagim sanırım

Ultrasonda doktor gobek deliginin hemen altina bakti ama ben de hareketleri kasikta hissediyorum pozisyondandir bence. Neticede artik 25 cm leri gorduler hareketlerin baska yerlerde olmasi normaldir gibi geliyor
Bende ayaklari ordadir belki diye dusunuyorum .

Travel sistemde
Travel sistemde yön değiştirme zor oluyor sepeti çıkarmadan degistirilmiyo bide kapatırken sepeti kaldirmamiz gerekiyor daha pratik kapanip açılan araba istediğim icin vazgectim canim ben bütün düşünceler alt üst oldu hayırlısı olsun

Evet mum da aynı şekilde benim aklıma gelen hediyeliklerdendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…