Bende öyle sanıyordum ama ölçüp söylemiyorlar sanırım. Çünkü ben geçen rahim boyum nasıl dedim gayet iyi dedim ya dedimm veya cm söylemedi. Demekki bakıyorlar söylemiyorlar diye düşündüm
İnşallah sizinki de normal bi sancıdır. Aklınızı çok kurcalıyorsa mesajla doktorunuza sorun imkanınız varsa. Geçen de benim kasığıma iğne batması oldu ama gün boyu ve ara ara. Korktum açıkçası bide marketten bişiler alıp eve kadar taşımıştım. Öyle korktum ki. Gece de biraz oldu sabah geçmişti. Değişik bişi olduğunda insan endişe ediyor. İnşallah normal ağrı ve sancılardırInsallah. Genelde rahim genisledigi icin hamilelik boyu ufak tefek sancilar normal diyorlar ondan uzerinde durmazdim ama bu ilk defa oldu
Hamilelikte libido dusmesi cok normal. Genelde 2. Trimesterde normale donmesi hatta artmasi bekleniyor ama herkes icin cok farkli. Kendi vucudunuzu dinleyin eminim esiniz de anlayis gosterecektir kendinizi kotu hissetmeyinYa bişi sorucam affınıza sığınarak. Ben ilk 3 ay bulantılı dönemde eşimin nefesine bile tahammül edemiyordum midem kalkıyordu bu yüzdende ayrı yattık. Yeni yeni beraber yatmaya başlıyoruz ama hala kanki gibiyiz hiç istek gelmiyor bana.Tek sorunlu benmiyim. Nasıl aşabilirim ki
Bende travel sistem bakıyorum ama dönmem sanırımİyi akşamlar kızlar bugün beşikle araba bakmaya gittik travel arabadan normal arabalara döndüm yetmedi anne yanı beşikten park beşiğe karar kıldım henüz almadım ama gidince dayanamadım hastane çıkışını aldım bide 5 li set aldım çok güzellerdi kendimi zor durdurdumbide küvetiyle kovasını aldım çok tatlı evim şu anda oğlumun eşyalarıyla dolu
Guzel günlerde kullansin oglusunİyi akşamlar kızlar bugün beşikle araba bakmaya gittik travel arabadan normal arabalara döndüm yetmedi anne yanı beşikten park beşiğe karar kıldım henüz almadım ama gidince dayanamadım hastane çıkışını aldım bide 5 li set aldım çok güzellerdi kendimi zor durdurdumbide küvetiyle kovasını aldım çok tatlı evim şu anda oğlumun eşyalarıyla dolu
File cok elzem degil, ben rahat kullanamadim kizimda, bir iki denedim sonraa eh dedim hem cocukla hem de bunu takmakla mi ugrasicamBende travel sistem bakıyorum ama dönmem sanırımanne yanından parka bende döndüm hastane çıkışı bende aldım küvet ve kova bu perşembe A101 e geliyormuş ordan alcam. File yok yalnız onu da başka yerden alırım
Evet ben zorlaniyorum simdiden dedigin gibi degisik oluyorKizlar bide size bisey sorcam gece mesela soldan saga donerken zorlaniyomusunuz ilk once sirt ustu bi kac saniye bekliyorum oyle diger tarafa dönuyorum ama karnim bi tuhaf oluyo ordan oraya gecerken
Bende tekmeleri cok asagida hissediyorum normalmidir acabaBen çok aşağıda hissediyorum göbeğin çok altında:/
O kesedir belki bebek daha alttadir bilemiyorum ama benimde baya asagida kasik bolgesinde neredeyse hafif tekmeler hssediyorum tam oralarda gibi tam tarif edemedim amaKızlar 19 20 haftalık olanlar bebeği nerde hissediyorsunuz. Programlara göre göbek deliğine yakın olması gerekiyor ama benim daha altta hep. yukarı çıkmıyor sanki
Ultrasonda doktor gobek deliginin hemen altina bakti ama ben de hareketleri kasikta hissediyorum pozisyondandir bence. Neticede artik 25 cm leri gorduler hareketlerin baska yerlerde olmasi normaldir gibi geliyorO kesedir belki bebek daha alttadir bilemiyorum ama benimde baya asagida kasik bolgesinde neredeyse hafif tekmeler hssediyorum tam oralarda gibi tam tarif edemedim ama
İnşallahCanım ben en son 15.haftamda gittim.plasentam aşagıdaydı.ilerleyen haftalarda yukarı çıkar büyük ihitimalle dedi.inşş cıkmıstır
Plasenta rahim ağzını biraz kapatıyormuş. Kendi doktorum görüp yorum yapana kadar rahatlayamayacagim sanırımGebelerin büyük çoğunluğunda aşağıdaymış. İlerleyen haftalarda büyük çoğunluğunda çıkarmış yukarı. Çıkmazsa ne olur dedim. Normal doğum yapamazsın sezeryan olursun dedi. Birde cinselliğe izin vermeyiz aşağıda olduğunda dedi. Benimki tam kapatmamış. Şimdilik sorun yok dedi. Ama ilerde kontrol edilir dedi.
Bende ayaklari ordadir belki diye dusunuyorum .Ultrasonda doktor gobek deliginin hemen altina bakti ama ben de hareketleri kasikta hissediyorum pozisyondandir bence. Neticede artik 25 cm leri gorduler hareketlerin baska yerlerde olmasi normaldir gibi geliyor
Bebek de verilen ilacı alıyormuş. Öyle söylemişlerdi
Amin canim hepimizin ki inşallahGuzel günlerde kullansin oglusun
Travel sistemde yön değiştirme zor oluyor sepeti çıkarmadan degistirilmiyo bide kapatırken sepeti kaldirmamiz gerekiyor daha pratik kapanip açılan araba istediğim icin vazgectim canim benBende travel sistem bakıyorum ama dönmem sanırımanne yanından parka bende döndüm hastane çıkışı bende aldım küvet ve kova bu perşembe A101 e geliyormuş ordan alcam. File yok yalnız onu da başka yerden alırım
Evet mum da aynı şekilde benim aklıma gelen hediyeliklerdendi.Haklisin canim bende iki cesit mi yaptirsam diye dusunuyorum aile icin daha ozel ve misafirlere ayri ,oglumda risk olunca doguma yetişsin diye en erkn tarih verene yaptirmistim o pleksiydi sacma ama iste ayni olmazsa ilerde uzulurler mi diyede aklima geliyoraslinda minik kutulu mumlar gordum onlarda hosuma gitti kullanilir sanki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?