2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
burayı okudukça endişe kat sayım üçe beşe çıkıyo valla... en iyisi doktora güvenip gerisini boş vermek ama insanı da bi kurt kemiriyo işte
bence hiç endişe yapmayın ben burdan okudukça bir şeyler öğreniyorum doktorum bazı şeyleri hiç söylemiyor burdan duyup sordum birkaç kez bence doktor doğru olanı yapıyor rahat bi süreç geçirmemizi sağlıyor böylelikle her konuda bilgilendirse araştırıp pimpirikleneceğiz eminim hiçbir doktor hiçbir hastasının kötü olmasını istemez :) ben kontrole gittiğimde doktorum bir şeyler ölçüyor falan ekrandan görüyoruz eşimle ama anlamıyoruz sormuyoruz da açıkçası söylemesi gerekenleri zaten söylüyor rahat olun siz de :)

Ben hala nefesinden rahatsiz oluyorum.Ben uyuyunca geliyor genellikle yataga o yuzden :)

Ben hala nefesinden rahatsiz oluyorum.Ben uyuyunca geliyor genellikle yataga o yuzden :)

Hamilelikte libido dusmesi cok normal. Genelde 2. Trimesterde normale donmesi hatta artmasi bekleniyor ama herkes icin cok farkli. Kendi vucudunuzu dinleyin eminim esiniz de anlayis gosterecektir kendinizi kotu hissetmeyin
Şu libido bir bende artmadı Başından beri isteksizim yani aylarca yapmasak hiç sesimi çıkartmam. Eşim bu konudan rahatsız olmaya başladı ama hiç keyfim yok yoruluyorum zaten eve gidene kadar

Bende tekmeleri cok asagida hissediyorum normalmidir acaba
Bende rahim ağzı kısalığı var ona bağlıyordum ama herkeste öyleyse normal de olabilir bilemedim ki şimdi yani benim göbeğin bayağı aşağısında kıpırdıyor

E peki puseti nereye koyucaksın canım? Hangi marka aldın? Üff bu araba işi benimde canımı sıkıyor 2 aydır bakıyorum bir tane içime sinen araba bulamadım

Bende göbek deliğimin 3 parmak falan altında hissediyorum tekmelerini. Bazen sağa doğru bazen sola doğru oluyor. Oda yön değiştiriyor heralde ondan.

E peki puseti nereye koyucaksın canım? Hangi marka aldın? Üff bu araba işi benimde canımı sıkıyor 2 aydır bakıyorum bir tane içime sinen araba bulamadım
Pusetin yerlestigi modellerde varmis canim onlardan almayı düşünüyorum ki birazda puset yanlisi değilim ben bi kac kaza duydum gözüm korktu açıkçası

Anladım canım ben cok bebek arabasi kullandım 4 tane yegenim var hepsi benim.elimden geçti diyebilirim o yüzden biraz bu konuda pinpirikliyim ben en cokta ruzgar olayini ve kapatma olayindan korkuyordum her zaman esim yanimda olmaz elimde canta falan olabilir diye kullanmasi en kolay olanı secmek istiyorum ondan cok pinpirikliyim. Birde kuzenimde travel sistem kullanıyor çalışan bir bayan hergün bebek arabasıyla uğraşıyor malum.çocuğu anneye biraktigi icin kapatmaktan şikayet etti oda onunki sepetli kapananlardan değilmiş ondan beyin yandi.benim

Şu libido bir bende artmadı Başından beri isteksizim yani aylarca yapmasak hiç sesimi çıkartmam. Eşim bu konudan rahatsız olmaya başladı ama hiç keyfim yok yoruluyorum zaten eve gidene kadar
Oğlumda düşük tehlikem vardı 9 ay hiç yaklaşmadı, bunda da ben istemiyorum bir 9 ay daha uzak dursun

Tsk ederim ben pazartesi detaylı ultrason için gittigimde bidaha bakacam öyle konuştuk eşimle beşik işinde karar kildik da arabayı netleştiremedim bakalim

Biri beni anlatmış ayrı yatmadik ama ayri yatsak daha fazla dokunurdu yıllardır kullandığı sac spreyi bile kokuyordu sampuanini değiştirdim çocuk gibi adama her gece dus aldirip yatiriyodum yanimda onda da yine bişey yapmıyordum taa ki doktorum 3. Ayi bitirince yaninda ilişki serbest diyene kadar yapıyorum ama bana bişey farketmiyo kiminde artiyormus istek kiminde azalıyormuş kafana takma çok düzelir zamanla canim

Pusetin yerlestigi modellerde varmis canim onlardan almayı düşünüyorum ki birazda puset yanlisi değilim ben bi kac kaza duydum gözüm korktu açıkçası
Aa nasıl kazalar oluyormuş canım hiç bilmiyorum. Pusette çok üzün süre bebeğin kalmaması gerekiyormuş bende onu duydum ama pusetsizkende nasıl dışarı çıkcaz bilmiyorum dediğin gibi arabaya takılan modellerden olabilir.

Pusetten dusme çok duydum hatta ikiside kuzenim biri hastaneden çıkarınca kapıda çocuğu düşürmüştü oburude bu travellerden almis merdivenden inerken Allahtan ikisinede bişey olmadi ondan biraz tirsiyorum pusetten. Dedigin gibi onsuzda olmuyor ben daha çok oto koltuğu olarak kullanirim puseti ilk doğduğu zamanlarda

Asiyi oldum kizlar sukur acisizdi su anda da acı yok :) kan tahlili yapmadilar bende.tansiyon kilo bebisin kalp atisina bakti o kadar.
Gecmis olsuun kan niye bakmadilar Bende bu sabah gittim kan tahlili verdim kiloma bakti hemsire asi olmana gerek yok dedi 3 kez vurulmustum onceden sevindim,,,

doktor beni bi kez olctu 12. Haftada bu gittginde olcer bence seninde

Merhaba
Progestan 200mg kullanmaya başladım. Günde 3 kere. Gece ictim yattim. Sabah olula gelince aldım. Ama 11 gibi çok kötü oldum. Gözlerim tuhaf oldu. Tansiyonum düştü sandım. Aşağı inip ölçtük. 12-8, benim için yüksek bile. Sonraki derste de iyi kötü anlattim. Artık az oncekinde kafamı yukarda tutabilmek için fazladan çaba sarfettim resmen. Başlarda da kullanmıştım ama 100 mg ve günde 2 kereydi. Böyle olursa okulda çok zorlanırım ben. Kullanip da yan etkileri azalan oldu mi? Doktoru da zirt pirt rahatsız etmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…