bence hiç endişe yapmayın ben burdan okudukça bir şeyler öğreniyorum doktorum bazı şeyleri hiç söylemiyor burdan duyup sordum birkaç kez bence doktor doğru olanı yapıyor rahat bi süreç geçirmemizi sağlıyor böylelikle her konuda bilgilendirse araştırıp pimpirikleneceğiz eminim hiçbir doktor hiçbir hastasının kötü olmasını istemez :) ben kontrole gittiğimde doktorum bir şeyler ölçüyor falan ekrandan görüyoruz eşimle ama anlamıyoruz sormuyoruz da açıkçası söylemesi gerekenleri zaten söylüyor rahat olun siz de :)burayı okudukça endişe kat sayım üçe beşe çıkıyo valla... en iyisi doktora güvenip gerisini boş vermek ama insanı da bi kurt kemiriyo işte
Ben hala nefesinden rahatsiz oluyorum.Ben uyuyunca geliyor genellikle yataga o yuzden :)Ya bişi sorucam affınıza sığınarak. Ben ilk 3 ay bulantılı dönemde eşimin nefesine bile tahammül edemiyordum midem kalkıyordu bu yüzdende ayrı yattık. Yeni yeni beraber yatmaya başlıyoruz ama hala kanki gibiyiz hiç istek gelmiyor bana.Tek sorunlu benmiyim. Nasıl aşabilirim ki
Ben hala nefesinden rahatsiz oluyorum.Ben uyuyunca geliyor genellikle yataga o yuzden :)Ya bişi sorucam affınıza sığınarak. Ben ilk 3 ay bulantılı dönemde eşimin nefesine bile tahammül edemiyordum midem kalkıyordu bu yüzdende ayrı yattık. Yeni yeni beraber yatmaya başlıyoruz ama hala kanki gibiyiz hiç istek gelmiyor bana.Tek sorunlu benmiyim. Nasıl aşabilirim ki
Şu libido bir bende artmadıHamilelikte libido dusmesi cok normal. Genelde 2. Trimesterde normale donmesi hatta artmasi bekleniyor ama herkes icin cok farkli. Kendi vucudunuzu dinleyin eminim esiniz de anlayis gosterecektir kendinizi kotu hissetmeyin
Bende rahim ağzı kısalığı var ona bağlıyordum ama herkeste öyleyse normal de olabilir bilemedim ki şimdi yani benim göbeğin bayağı aşağısında kıpırdıyorBende tekmeleri cok asagida hissediyorum normalmidir acaba
E peki puseti nereye koyucaksın canım? Hangi marka aldın? Üff bu araba işi benimde canımı sıkıyor 2 aydır bakıyorum bir tane içime sinen araba bulamadımTravel sistemde
Travel sistemde yön değiştirme zor oluyor sepeti çıkarmadan degistirilmiyo bide kapatırken sepeti kaldirmamiz gerekiyor daha pratik kapanip açılan araba istediğim icin vazgectim canim benbütün düşünceler alt üst oldu hayırlısı olsun
Pusetin yerlestigi modellerde varmis canim onlardan almayı düşünüyorum ki birazda puset yanlisi değilim ben bi kac kaza duydum gözüm korktu açıkçasıE peki puseti nereye koyucaksın canım? Hangi marka aldın? Üff bu araba işi benimde canımı sıkıyor 2 aydır bakıyorum bir tane içime sinen araba bulamadım
Anladım canım ben cok bebek arabasi kullandım 4 tane yegenim var hepsi benim.elimden geçti diyebilirimEvet orasi oyle ama ben onu cok onemsemedm puset kullanirken her halukarda kendime donuk olcak buyuyuncede ilk zamanlar hep yuzunu gormek isterim ben. Dahada buyuyunce bindirmeden ceviririm yani zor degil oyle bence . ruzgara gore falan denmis ama zaten ustu kapaniyor tamamen ble kapaniyor bizimki oyle yaparm gerekirse ki ben sogukta ruzgarda cokta disari cikcagimi sanmiyorum mecbur kalmadikca. O sebeple o konuyu onemsemedim .
Oğlumda düşük tehlikem vardı 9 ay hiç yaklaşmadı, bunda da ben istemiyorum bir 9 ay daha uzak dursunŞu libido bir bende artmadıBaşından beri isteksizim yani aylarca yapmasak hiç sesimi çıkartmam. Eşim bu konudan rahatsız olmaya başladı ama hiç keyfim yok yoruluyorum zaten eve gidene kadar
Tsk ederim ben pazartesi detaylı ultrason için gittigimde bidaha bakacam öyle konuştuk eşimle beşik işinde karar kildik da arabayı netleştiremedim bakalimTravel sistemde pierre cardin escape alcam. Ana kucağı kapatırken mecbur çıkıyor. Ama normal sepet çıkmadan da kapanabiliyor. Bazı modellerde çıkmak zorunda kalıyor. Bundan dolayı baz geçyiysen sepet çıkmadan kapananlar da var. İlk bana da söyleme işlerdi Bilgin olsun.
Biri beni anlatmış ayrı yatmadik ama ayri yatsak daha fazla dokunurdu yıllardır kullandığı sac spreyi bile kokuyordu sampuanini değiştirdim çocuk gibi adama her gece dus aldirip yatiriyodum yanimda onda da yine bişey yapmıyordum taa ki doktorum 3. Ayi bitirince yaninda ilişki serbest diyene kadarYa bişi sorucam affınıza sığınarak. Ben ilk 3 ay bulantılı dönemde eşimin nefesine bile tahammül edemiyordum midem kalkıyordu bu yüzdende ayrı yattık. Yeni yeni beraber yatmaya başlıyoruz ama hala kanki gibiyiz hiç istek gelmiyor bana.Tek sorunlu benmiyim. Nasıl aşabilirim ki
Benimde öyle bir kaç gündür canımBende tekmeleri cok asagida hissediyorum normalmidir acaba
Aa nasıl kazalar oluyormuş canım hiç bilmiyorum. Pusette çok üzün süre bebeğin kalmaması gerekiyormuş bende onu duydum ama pusetsizkende nasıl dışarı çıkcaz bilmiyorum dediğin gibi arabaya takılan modellerden olabilir.Pusetin yerlestigi modellerde varmis canim onlardan almayı düşünüyorum ki birazda puset yanlisi değilim ben bi kac kaza duydum gözüm korktu açıkçası
Pusetten dusme çok duydum hatta ikiside kuzenim biri hastaneden çıkarınca kapıda çocuğu düşürmüştü oburude bu travellerden almis merdivenden inerken Allahtan ikisinede bişey olmadi ondan biraz tirsiyorum pusetten. Dedigin gibi onsuzda olmuyor ben daha çok oto koltuğu olarak kullanirim puseti ilk doğduğu zamanlardaAa nasıl kazalar oluyormuş canım hiç bilmiyorum. Pusette çok üzün süre bebeğin kalmaması gerekiyormuş bende onu duydum ama pusetsizkende nasıl dışarı çıkcaz bilmiyorum dediğin gibi arabaya takılan modellerden olabilir.
Vay bee masallah ,Benim doktorum günde 2,5 - 3 litre iç diyor
İkiyi geçiyorum genelde ama üç yaptığım çok nadir
Gecmis olsuun kan niye bakmadilar Bende bu sabah gittim kan tahlili verdim kiloma bakti hemsire asi olmana gerek yok dedi 3 kez vurulmustum onceden sevindim,,,Asiyi oldum kizlar sukur acisizdi su anda da acı yok :) kan tahlili yapmadilar bende.tansiyon kilo bebisin kalp atisina bakti o kadar.
doktor beni bi kez olctu 12. Haftada bu gittginde olcer bence senindekızlar benim hiç ölçülmedi rahim boyu, 12+6da doktora sordum daha çok erken bunun için dedi... anlamadım ya millete 14. haftada işlem yapılıyor benimki ölçmüyor.. hem de prof yani ve çok bilgili... tüp bebek bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?