2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kan değerini biliyor musun? Bugün doktorum bana da düşük dedi.ilaç kullanıyorum 2 ye çıkardı inşallah düşmez artık

İyi aksamlar kizlarr herkes iyimi bugun yazamadim daha simdi okudum kayinvalidem geldi kalmaya firsatim olmadi kan sonucum bugun aciklanmis benimde genel olarak iyi gibi d ve b12 yine dusuk ilacta kullaniyom ama duzenli icmedim galiba yarin doktora gitcem cok heycanliyim ins bebis iyidir ve cinsiyette kesinlesir artik heralde :)

Kızlar az önce farkettim tuvalete gittiğimde akıntım her zamankinden biraz daha koyu gelmiş kahverengiye yakındı sizce bu bi sıkıntımı nolur cevap verin korkmaya başladım
Benim bundan bir buçuk ay önce olmuştu kahve akıntı çok.şükür bir şey olmadi ama bi doktorunu ara ya da mesaj at istersen için rahat etsin

benden ondesiniz ,sizinde 17 haftada yukaridamiydi dun boyle degildi bugun sola yatinca gobegimde bebegim
17.haftayi hatirlamiyorum cnm ama 1 2 haftadir oyle bazen gobegimin etrafinda bazen asagilarda hissediyorum.Ben normal olarak karsiladim iyi olsunda isterse basimin ustunde olsun :) icin rahat etmesi icin dr una sormani tavsiye ederim ama sanmam bisey olacagini veya cikacagini

Aminnn amin insallah.. sag salim evlatlarimizi kucaklarimiza aliriz

Benim bundan bir buçuk ay önce olmuştu kahve akıntı çok.şükür bir şey olmadi ama bi doktorunu ara ya da mesaj at istersen için rahat etsin
Doktoru aradım endişelenmememi ama için rahat etsin istiyosan nöbetçi doktorumuza görün dedi.Hemen acile gttm canım çok şükr kalp atışı var plesantada sıvı birikimi var ondan olmştr dedi.yarında kendi doktorum görecek inşallah.cevapladgın içinde teşekkür ederim canım

İlk kez duydum ne oluyormuş bu durumda

Kızlar bu kramplar beni öldürecek
neden oluyor anlamadım ikidir sol kasigimda bacağıma çok sidetli vuruyor gece.
uykudan uyanmayi bırak çığlık atmak istiyorum ama kimildiyamiyorum.
magnezyum sanırım yetersiz kalıyor
doktora anlattığım halde ilgilenmiyor pek normal karşılıyor.Tıpkı doğum sancisi gibi artik uyumaktan korkar oldum

Benim magnezyum toz şeklinde verdi rahim ağrım çok oluyor diyince kalsiyum da verdi

Benim magnezyum toz şeklinde verdi rahim ağrım çok oluyor diyince kalsiyum da verdi
kalsiyum iyi geldi mi peki?
Ben çok zor durumdayim iyi olan herşeyi kullanmak istiyorum bir haftada iki defa bu durumu yaşadım.
etim çekiliyor kimildiyamiyorum bağırmak istiyorum öyle olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…