Kan değerini biliyor musun? Bugün doktorum bana da düşük dedi.ilaç kullanıyorum 2 ye çıkardı inşallah düşmez artıkİnşallah çıkmaz canım bozma moralini.
benımde tam kan sayimi yapıldı sonuçlarım hiç güzel çıkmadı, kansizliktan bazen bayılıyorum o derece.
Dahiliyeye gorunucem gerekirse başka ilaca baslatsin çünkü bu sekilde doğum yapamam.
Hamilelik zor bi surec zaten, bizimde kendimizi çok strese koymamamiz lazım canım.
İnşallah başka sıkıntılar yasamayiz bunlar da geçer Allahın izniyle.
Benim bundan bir buçuk ay önce olmuştu kahve akıntı çok.şükür bir şey olmadi ama bi doktorunu ara ya da mesaj at istersen için rahat etsinKızlar az önce farkettim tuvalete gittiğimde akıntım her zamankinden biraz daha koyu gelmiş kahverengiye yakındı sizce bu bi sıkıntımı nolur cevap verin korkmaya başladım
Artik baya dolaşıyorlar:) benim bu aksam guzel oynadi baya17 haftalik gebeyim ,yatarken bebegim gobegime geliyor bugun boyle oldu sizinde oylemi kizlar
Ben her tarafta hissediyorum :)17 haftalik gebeyim ,yatarken bebegim gobegime geliyor bugun boyle oldu sizinde oylemi kizlar
Maasallah bebeklerimize normal degilmi sola yatinca gobegimde hissediyorum 17 haftaligizArtik baya dolaşıyorlar:) benim bu aksam guzel oynadi baya
benden ondesiniz ,sizinde 17 haftada yukaridamiydi dun boyle degildi bugun sola yatinca gobegimde bebegimBen her tarafta hissediyorum :)
17.haftayi hatirlamiyorum cnm ama 1 2 haftadir oyle bazen gobegimin etrafinda bazen asagilarda hissediyorum.Ben normal olarak karsiladim iyi olsunda isterse basimin ustunde olsun :) icin rahat etmesi icin dr una sormani tavsiye ederim ama sanmam bisey olacagini veya cikacaginibenden ondesiniz ,sizinde 17 haftada yukaridamiydi dun boyle degildi bugun sola yatinca gobegimde bebegim
Aminnn amin insallah.. sag salim evlatlarimizi kucaklarimiza alirizİnanın bende cok korkuyodum ben yenidogan yoğun bakim hemsiresiyim. O kadr kucuk kizlar dogum yapiyoki 18 19 yaşlarında bende kendi kendime dedim ki onlar yapiyo ben mi yapamicam k3ndime boyle teselli verdim. Oncesinde ki agrilar inanin dayanilmayacak agrilar degil. Hicmi bi yerimiz agrimadi. Son yarim saat zor oluyo sonrasinda hemen doguyor. Onemli olan ebe ve doktorun soylediklerin harfiyen yapmak. Rabbim hepimize hayirli guzel saglikli dogumlar yapmayi nasip etsin ins
Doktorumun aiyledgi sey kronik bi rahatsizligin varsa , astim bronsit vb yaptir ama yoksa kar zarar iliskisinden onermem dedi. Takdir sizinGrip asisi hakkinda doktoruyla gorusen, yaptiracak olan var mi ? Ben arada kaldim.
Sekerden olmasnKızlar aranızda kum döken oldu diye hatirliyorum. Sizde de bu durumda protein cikmis miydi? Cevap verirseniz icim cok rahatlayacak.
Doktoru aradım endişelenmememi ama için rahat etsin istiyosan nöbetçi doktorumuza görün dedi.Hemen acile gttm canım çok şükr kalp atışı var plesantada sıvı birikimi var ondan olmştr dedi.yarında kendi doktorum görecek inşallah.cevapladgın içinde teşekkür ederim canımBenim bundan bir buçuk ay önce olmuştu kahve akıntı çok.şükür bir şey olmadi ama bi doktorunu ara ya da mesaj at istersen için rahat etsin
Tabiki normal :)Maasallah bebeklerimize normal degilmi sola yatinca gobegimde hissediyorum 17 haftaligiz
İlk kez duydum ne oluyormuş bu durumdaDoktoru aradım endişelenmememi ama için rahat etsin istiyosan nöbetçi doktorumuza görün dedi.Hemen acile gttm canım çok şükr kalp atışı var plesantada sıvı birikimi var ondan olmştr dedi.yarında kendi doktorum görecek inşallah.cevapladgın içinde teşekkür ederim canım☺
Kızlar bu kramplar beni öldürecek
neden oluyor anlamadım ikidir sol kasigimda bacağıma çok sidetli vuruyor gece.
uykudan uyanmayi bırak çığlık atmak istiyorum ama kimildiyamiyorum.
magnezyum sanırım yetersiz kalıyor
doktora anlattığım halde ilgilenmiyor pek normal karşılıyor.Tıpkı doğum sancisi gibi artik uyumaktan korkar oldum
kalsiyum iyi geldi mi peki?Benim magnezyum toz şeklinde verdi rahim ağrım çok oluyor diyince kalsiyum da verdi
Kan haplarini ihmal etme cnm yoksa dogumda dahada duser.Dusuk ama orta seviye dusuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?