2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım benim doktorumda küm döküyo olabilirsin demişti eritrosit değerinden dolayı.
Ama Protein yoktu
Moralim bozuldu kafama taktim ister istemez. Doktorum kumdan kaynaklı dedi. Tekrarlamamı istedi testi. yarin tekrarlicam. Insallah tekrar cikmaz. Dua edin kizlar

Bende ayda bir gidiyorum kontrole rahat ol dicem ama anne olarak nefes aldığın sürece içinde hep evladına bi şey olacak korkusuyla yaşıyorsun Allah korusun dua et bol bol
Hareketini hissediyorum baya artik. Birde bugun tetanoz oldum kalp atisida dinledik 1 hafta daha goturur beni

Sagol bahsettigin icin, yaptiracak arkadaslarin da aklinda olsun mutlaka. Biz iki senedir yurtdisindayiz, burda zaten aile hekimi ya da çocuk doktoru yapiyor. İstanbuldayken de aile hekimine yaptiriyordum hep, sanirim en rahat ve garanti olan aile hekimi heryerde.

Moralim bozuldu kafama taktim ister istemez. Doktorum kumdan kaynaklı dedi. Tekrarlamamı istedi testi. yarin tekrarlicam. Insallah tekrar cikmaz. Dua edin kizlar
İnşallah çıkmaz canım bozma moralini.
benımde tam kan sayimi yapıldı sonuçlarım hiç güzel çıkmadı, kansizliktan bazen bayılıyorum o derece.
Dahiliyeye gorunucem gerekirse başka ilaca baslatsin çünkü bu sekilde doğum yapamam.
Hamilelik zor bi surec zaten, bizimde kendimizi çok strese koymamamiz lazım canım.
İnşallah başka sıkıntılar yasamayiz bunlar da geçer Allahın izniyle.

Kızlar az önce farkettim tuvalete gittiğimde akıntım her zamankinden biraz daha koyu gelmiş kahverengiye yakındı sizce bu bi sıkıntımı nolur cevap verin korkmaya başladım

Kızlar az önce farkettim tuvalete gittiğimde akıntım her zamankinden biraz daha koyu gelmiş kahverengiye yakındı sizce bu bi sıkıntımı nolur cevap verin korkmaya başladım
Parlak kirmizi degilse agri kramp vs yoksa endiselenmiyorlar ama yine de en iyisini doktorunuz bilir.

İnsallah acnim insallah. Ben de kan ilacina baslicam bugun artik. Insallah yarinki tahlilde sonuc güzel cikar

Ben döküyorum. Hatta bugün tekrarladık tahlili yine çıktı. Sadece çok fazla su içmemi önerdi doktor ilaç vermiyor. Bebeğe bi zararı yokmuş canım
Canim peki idrar sonucunda protein +1 cikti mi? Protein cikmasindan endiselendim de. Gerci tansiyonum 10/ 6 falan hep

Canim peki idrar sonucunda protein +1 cikti mi? Protein cikmasindan endiselendim de. Gerci tansiyonum 10/ 6 falan hep
Sağlık ocağında verdiysen başka yerde tekrar vermeni öneririm. Bazen kitlerde sorun oluyor. Bildiğim 3 kişide başka yerde verdiğinde sonuçlar başka çıktı. Biri de proteindi. Tahlili başka yerde tekrarlamadan panik olma hemen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…