Çok tşk edrim hepimiz sagsalim hayırlısı ile alırız inşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip. Etsin canım
Benim dr dedi mutlaka yaptır diye yaptırcam aşıların çıkmasını bekliyorum. Riskli grubunda olan yaşlı çocuk hamilelere ücretsizmiş zatenGrip asisi hakkinda doktoruyla gorusen, yaptiracak olan var mi ? Ben arada kaldim.
Moralim bozuldu kafama taktim ister istemez. Doktorum kumdan kaynaklı dedi. Tekrarlamamı istedi testi. yarin tekrarlicam. Insallah tekrar cikmaz. Dua edin kizlarCanım benim doktorumda küm döküyo olabilirsin demişti eritrosit değerinden dolayı.
Ama Protein yoktu
Benim ctsi gece çok sık olmuştu.Kizlar sizin de bebeginiz toplaniyormu? Kasiliyormu?
Hareketini hissediyorum baya artik. Birde bugun tetanoz oldum kalp atisida dinledik 1 hafta daha goturur beniBende ayda bir gidiyorum kontrole rahat ol dicem ama anne olarak nefes aldığın sürece içinde hep evladına bi şey olacak korkusuyla yaşıyorsun Allah korusun dua et bol bol
Benim ilk gebelik olduğu için yaptırdım canımBana Dr gerek yok dedi.
İlk kızımda yaptırmıştım 2döz bunda doktor gerek yok dedi.
Sagol bahsettigin icin, yaptiracak arkadaslarin da aklinda olsun mutlaka. Biz iki senedir yurtdisindayiz, burda zaten aile hekimi ya da çocuk doktoru yapiyor. İstanbuldayken de aile hekimine yaptiriyordum hep, sanirim en rahat ve garanti olan aile hekimi heryerde.Aslinda haklisin, esimin de asi olmasi gerek bu durumda. Bu arada ozelde yapilan asilar, her zmaan yeni asi olmayabiliyormus, gecen yildan kalan asiyi da kullanabiliyorlarmis.
Ama devletteki ayni yil kullanilmayan asilar, toplatiliyormus ve yenileri geliyormus, aklinda bulunsun canim.
İnşallah çıkmaz canım bozma moralini.Moralim bozuldu kafama taktim ister istemez. Doktorum kumdan kaynaklı dedi. Tekrarlamamı istedi testi. yarin tekrarlicam. Insallah tekrar cikmaz. Dua edin kizlar
Aynen canım bu bebeğe ve rahmin kalınlığında bağlı bence iri bir bebekse hissetmemek bu halde elde değilaa cok tesekkür ederim ❤
Evet bende öyle hatırlıyorum ve daha büyük aylarda oluyordu bu zamanlarda da degil demek ki doğru hatırlamısım
Bende aldım bugün ordan kuzumCok zarif olmuş bence, guzel günlerde kullanin
Parlak kirmizi degilse agri kramp vs yoksa endiselenmiyorlar ama yine de en iyisini doktorunuz bilir.Kızlar az önce farkettim tuvalete gittiğimde akıntım her zamankinden biraz daha koyu gelmiş kahverengiye yakındı sizce bu bi sıkıntımı nolur cevap verin korkmaya başladım
Benim doktorum önermedi. Tüp bebek doktoru benimkisiBen görüştüm canim, yaptirmami onerdi. Gecen hafta biraz usutmustum, kirginlik gectikten 2 hafta sonra yapalim dedi doktor, o yuzden bekliyorum.
İnsallah acnim insallah. Ben de kan ilacina baslicam bugun artik. Insallah yarinki tahlilde sonuc güzel cikarİnşallah çıkmaz canım bozma moralini.
benımde tam kan sayimi yapıldı sonuçlarım hiç güzel çıkmadı, kansizliktan bazen bayılıyorum o derece.
Dahiliyeye gorunucem gerekirse başka ilaca baslatsin çünkü bu sekilde doğum yapamam.
Hamilelik zor bi surec zaten, bizimde kendimizi çok strese koymamamiz lazım canım.
İnşallah başka sıkıntılar yasamayiz bunlar da geçer Allahın izniyle.
20+5 teyim devam ediyor maalesef15. Haftada be im gibi hala sürekli midesi bulanan ve kusan var mı. Daha normale dönemedim.
Canim peki idrar sonucunda protein +1 cikti mi? Protein cikmasindan endiselendim de. Gerci tansiyonum 10/ 6 falan hepBen döküyorum. Hatta bugün tekrarladık tahlili yine çıktı. Sadece çok fazla su içmemi önerdi doktor ilaç vermiyor. Bebeğe bi zararı yokmuş canım
Sağlık ocağında verdiysen başka yerde tekrar vermeni öneririm. Bazen kitlerde sorun oluyor. Bildiğim 3 kişide başka yerde verdiğinde sonuçlar başka çıktı. Biri de proteindi. Tahlili başka yerde tekrarlamadan panik olma hemen..Canim peki idrar sonucunda protein +1 cikti mi? Protein cikmasindan endiselendim de. Gerci tansiyonum 10/ 6 falan hep
15. Haftada be im gibi hala sürekli midesi bulanan ve kusan var mı. Daha normale dönemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?