Doktora söyledim o bile birsey demedi,Bende cok fazla uzaniyorum onunla alakasi olacagini sanmam cnm ama uzun sure hareketsiz kaliyorsan bilemem
Benim lökosit 19 du sanırım tam hatirlaniyorum ilk tahlillerimi ama temiz çıkmamıştı doktor çok üstünde durmamistı sadece kum döküyo olabilirsin demişti.canım merhaba, ben de dün idrar verdim, lokosit erastaz pozitif diyor, bir de her alanda 10-15 lokosit, 3-4 eritosit ve 30-40 epitel bakteri görüldü yazıyor... doktor monurol şase al dedi bir de idrar kültürü ver ona göre antibiyotik gerekip gerekmeyeceğine bakalım dedi... senin nasıl çıkmıştı antibiyotik kullandğında?
Canım kansızlığın çıkmış demir ilaçlarını düzenli kullan çay içiosan yemek le birlikte içme kırmızı et yediğinde yanında yoğurt ayran tarzı tüketme bol limonlu salatayla yersin
Cok tesekkur ederim canım bilgilendirdigin içinCanım kansızlığın çıkmış demir ilaçlarını düzenli kullan çay içiosan yemek le birlikte içme kırmızı et yediğinde yanında yoğurt ayran tarzı tüketme bol limonlu salatayla yersin
Hergün mutlaka muz tüket haftada bir kaç kez de maden suyu. Magnezyum en çok muzda varmışKızlar bu kramplar beni öldürecek
neden oluyor anlamadım ikidir sol kasigimda bacağıma çok sidetli vuruyor gece.
uykudan uyanmayi bırak çığlık atmak istiyorum ama kimildiyamiyorum.
magnezyum sanırım yetersiz kalıyor
doktora anlattığım halde ilgilenmiyor pek normal karşılıyor.Tıpkı doğum sancisi gibi artik uyumaktan korkar oldum
muz yiyordum hergün bir kaç gündür yemiyorum, sade maden suyu içemiyorum ama kendimi zorlicam mecbur.Hergün mutlaka muz tüket haftada bir kaç kez de maden suyu. Magnezyum en çok muzda varmış
Yok canim seker normal cikti. Bugun tekrar edicem testi bakalim ne cikacak sonucSekerden olmasn
Bendede oluyor ozellikle sag tarafima yatinca bacak komple tutuluyorAslında ben çok fazla uzandiğim için oluyor diye düşünüyorum.
sadece gece oluyo, sanırım uzun süre aynı pozisyonda yatınca kramp giriyor.
İnşallah kimse yaşamaz ya çok kötü bi durum.
Cok sukur kuzum o zaman i sallah hicbiseyinde yoktur olabilecek bisey der dr un da. Endiselenme sen rahat ol..Yok canim seker normal cikti. Bugun tekrar edicem testi bakalim ne cikacak sonuc
Katiliyorum cnm.Doktora söyledim o bile birsey demedi,
Hiç insanı rahatlatmiyor bazı doktorlar
Ters cevaplar verip daha da strese koyuyorlar.
muz yiyordum hergün bir kaç gündür yemiyorum, sade maden suyu içemiyorum ama kendimi zorlicam mecbur.
Sağol canim
Kontrole vardi ama dayanamayip gittimAnalarinin kuzulari nasillarmiş, keyifleri yerindedir insallah
İlk hamileligimde hem ilaç takviyesi almıştım, hem de muz ve maden suyu tüketimini düzene sokmuştum. Bir de doktorum bana tenis topuyla egzersiz vermişti. Tenis topunu yere koyup ayak tabaninla ileri geri hareket ettiriyordum. Geçmemişti kramplar ama azalmıştı. Ben bildiğiniz gece ağlayarak uyanıp eşime çimdikleeeee diye bağırıyordum. O da bazen çaresizce yapardi dediğimi. Öyle olunca da kramp giren yer gün boyu agrirdi. Bunlar sayesinde sıklığını ve şiddetini azalttıkKızlar bu kramplar beni öldürecek
neden oluyor anlamadım ikidir sol kasigimda bacağıma çok sidetli vuruyor gece.
uykudan uyanmayi bırak çığlık atmak istiyorum ama kimildiyamiyorum.
magnezyum sanırım yetersiz kalıyor
doktora anlattığım halde ilgilenmiyor pek normal karşılıyor.Tıpkı doğum sancisi gibi artik uyumaktan korkar oldum
Bu güzel fikir denicem inşallah ☺Sade maden suyuna kendin limon sık doğal limonlu olsun
Rica ederim cnmCok tesekkur ederim canım bilgilendirdigin için
Kız kardeşime seslendim duymadı ben annemlerdeyim. Aglayasim geldi kimildayamadim, kaldım biraz öyle sonrasında biraz yürüyünce açıldı sankiİlk hamileligimde hem ilaç takviyesi almıştım, hem de muz ve maden suyu tüketimini düzene sokmuştum. Bir de doktorum bana tenis topuyla egzersiz vermişti. Tenis topunu yere koyup ayak tabaninla ileri geri hareket ettiriyordum. Geçmemişti kramplar ama azalmıştı. Ben bildiğiniz gece ağlayarak uyanıp eşime çimdikleeeee diye bağırıyordum. O da bazen çaresizce yapardi dediğimi. Öyle olunca da kramp giren yer gün boyu agrirdi. Bunlar sayesinde sıklığını ve şiddetini azalttık
Canım benim de magnezyumum bitti. İki gecedir tam bacagima kramp girecekken uyaniyorum tam girmiyor ovaliyorum. Ama demekki sana yetersiz geliyor. Doktor ilgisizse mutlaka dahiliyeye git kalsiyum magnezyum belki baska takviye gereklidirkalsiyum iyi geldi mi peki?
Ben çok zor durumdayim iyi olan herşeyi kullanmak istiyorum bir haftada iki defa bu durumu yaşadım.
etim çekiliyor kimildiyamiyorum bağırmak istiyorum öyle olunca.
D vit takviyesi kullandim benkızlar merhaba ben daha yeni 4+6 yım.. kan testmde d vitaminim alt sınır 30ken benm 12 çıkmış.. sizlerde bunu yaşayan varmı ?? neler yaptınız bi sorun çıkardımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?