2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim lökosit 19 du sanırım tam hatirlaniyorum ilk tahlillerimi ama temiz çıkmamıştı doktor çok üstünde durmamistı sadece kum döküyo olabilirsin demişti.
Daha sonra kültür verdiğimde bakteri çıktı ve mecbur kullandım 9 haftalıkken.
Kültür tahlilini bekle derim temiz cikarsa bol bol su içerek atlatabilirsin

Canım kansızlığın çıkmış demir ilaçlarını düzenli kullan çay içiosan yemek le birlikte içme kırmızı et yediğinde yanında yoğurt ayran tarzı tüketme bol limonlu salatayla yersin
Cok tesekkur ederim canım bilgilendirdigin için

Hergün mutlaka muz tüket haftada bir kaç kez de maden suyu. Magnezyum en çok muzda varmış

Aslında ben çok fazla uzandiğim için oluyor diye düşünüyorum.
sadece gece oluyo, sanırım uzun süre aynı pozisyonda yatınca kramp giriyor.
İnşallah kimse yaşamaz ya çok kötü bi durum.
Bendede oluyor ozellikle sag tarafima yatinca bacak komple tutuluyor

Reactions: Eva
İlk hamileligimde hem ilaç takviyesi almıştım, hem de muz ve maden suyu tüketimini düzene sokmuştum. Bir de doktorum bana tenis topuyla egzersiz vermişti. Tenis topunu yere koyup ayak tabaninla ileri geri hareket ettiriyordum. Geçmemişti kramplar ama azalmıştı. Ben bildiğiniz gece ağlayarak uyanıp eşime çimdikleeeee diye bağırıyordum. O da bazen çaresizce yapardi dediğimi. Öyle olunca da kramp giren yer gün boyu agrirdi. Bunlar sayesinde sıklığını ve şiddetini azalttık

Kız kardeşime seslendim duymadı ben annemlerdeyim. Aglayasim geldi kimildayamadim, kaldım biraz öyle sonrasında biraz yürüyünce açıldı sanki
iyi oldum şükür.
Benim erken doğum riskim olduğu için egzersiz yapmaya korkuyorum.
Benim tam da sol kasigima çok yakın biryere giriyor kramp. aşağılarda olsa bende küçük egzersizlrr yapmak isterim ama bu sekilde yapamam ne yazık ki

kalsiyum iyi geldi mi peki?
Ben çok zor durumdayim iyi olan herşeyi kullanmak istiyorum bir haftada iki defa bu durumu yaşadım.
etim çekiliyor kimildiyamiyorum bağırmak istiyorum öyle olunca.
Canım benim de magnezyumum bitti. İki gecedir tam bacagima kramp girecekken uyaniyorum tam girmiyor ovaliyorum. Ama demekki sana yetersiz geliyor. Doktor ilgisizse mutlaka dahiliyeye git kalsiyum magnezyum belki baska takviye gereklidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…