Bu kadar sfres uzuntu yasatma kendine. İlla 1 ay diye bekleme. Ben en fazla 17 gun oldu suan gormeyeliKızlar size anlatmak istedikleriim var ben 16.haftaya giricem allahımın izniyle 21 yaşımdayım belki ablam gibi belki yaşıtım bi çok kişi var burda ben 2 yıllık evliyim severek evlendik eşimle biraz zorluk oldu severekte olunca ister istemez aileler sıkıntı çıkarıyor şimdi çok şükür elhamdülillah iyiyz ve sonrası evlendik vajinusmusla uğraştım 6 ay onuda aştım çok şükür sonra tam tamına 5 tane kimyasal gebelik yaşadım 2 senede işte en son bu bebeğim benle kaldı sizler ne güzel araba oda bebek takımları paylaşırken ben çok mutlu oluyorum adınızaama hepte korkuyorum diyorum ya bişey olmuşsa diye içim içimi yiyor annem terzi bebek için bişeyler yapıyor ama ben içimden daha böyle bi korku sanki Bişey olacak gibi inşlaah bende sizler gibi hissederim bi an önce tam bir ay oldu doktora gitmeyeli cumartesi gidicem inşşalh görmeye ama hep korkuyorum bişeyler ters gidecek diye napayım biraz uzun oldu ama allahım sizlerede kucağınıza almayı nasip etsin hepimizede kusra bakmayın çokk uzun oldu
Bana kalsa hemen gitmek istiyorum ama doktor gün veriyor 12 haftadan beri göremiyorumBu kadar sfres uzuntu yasatma kendine. İlla 1 ay diye bekleme. Ben en fazla 17 gun oldu suan gormeyeliama artik hissediyorum
Uzun sure gitmemenin guzel yani su, bi anda kocaman olmus bi sekilde gorceksin bebeginiBana kalsa hemen gitmek istiyorum ama doktor gün veriyor 12 haftadan beri göremiyorumhissetmene çok sevindim bende hissederim inşaalah
Yok neyseki bugün değiştirmişti pozisyonunuo zaman hep yüzüstü yatacak minik kelebek benim kızımda da eli sürekli kafasındaydı yüzünü hep kapatıyordu dogdu 3.5 yasında halaa öyle uyuyor
Bende ayda bir gidiyorum kontrole rahat ol dicem ama anne olarak nefes aldığın sürece içinde hep evladına bi şey olacak korkusuyla yaşıyorsun Allah korusun dua et bol bolBu kadar sfres uzuntu yasatma kendine. İlla 1 ay diye bekleme. Ben en fazla 17 gun oldu suan gormeyeliama artik hissediyorum
Benim de bildiğim anlattığın gibi resmen biryerde direniyor gibi toplanma bu ama büyüdükçe bebek bu hareketlerinden dolayı yer değiştirirken felan biryerde direnip hemen yer değiştirir bu toplanma değil benceDaha net bilgi verecekler olacaktır ama benim kızımda da oluyordu bu anlattıgın sekilde. Esas 2 defa toplanma yasadım onda da öyle sisip bir süre kalıp normale dönüyor ama agrılı oluyor. Benim bildigim toplanma o oluyor ama arkadaslar yazar
Ben görüştüm canim, yaptirmami onerdi. Gecen hafta biraz usutmustum, kirginlik gectikten 2 hafta sonra yapalim dedi doktor, o yuzden bekliyorum.Grip asisi hakkinda doktoruyla gorusen, yaptiracak olan var mi ? Ben arada kaldim.
Kızlar aranızda kum döken oldu diye hatirliyorum. Sizde de bu durumda protein cikmis miydi? Cevap verirseniz icim cok rahatlayacak.Kizlar sonuclar boyle +1 cikti protein. Idrarda da kum cikti doktoru bekliyorum protein cok tedirgin etti beni kumdan mi kaynakli acaba
Kontrolume 1 hafta var, o zmana kadar grip olmazsam, yaptiriym bende bari. SaolasinBen görüştüm canim, yaptirmami onerdi. Gecen hafta biraz usutmustum, kirginlik gectikten 2 hafta sonra yapalim dedi doktor, o yuzden bekliyorum.
Valla esim yaptirdi gecen hafta, 2 hafta sonra kizima da yapılacak randevu verdi dr. Sadece kendin degil evdekilerin de asilanmasinda fayda var, atesli agir grip hamilelikte cok daha buyuk risk. Bana 5 yasimdan beri duzenli yapiliyor, hic atladığım sene olmadi. Gecen hafta üşütmeseydim şimdiye birakmazdim bile.Kontrolume 1 hafta var, o zmana kadar grip olmazsam, yaptiriym bende bari. Saolasin
Aslinda haklisin, esimin de asi olmasi gerek bu durumda. Bu arada ozelde yapilan asilar, her zmaan yeni asi olmayabiliyormus, gecen yildan kalan asiyi da kullanabiliyorlarmis.Valla esim yaptirdi gecen hafta, 2 hafta sonra kizima da yapılacak randevu verdi dr. Sadece kendin degil evdekilerin de asilanmasinda fayda var, atesli agir grip hamilelikte cok daha buyuk risk. Bana 5 yasimdan beri duzenli yapiliyor, hic atladığım sene olmadi. Gecen hafta üşütmeseydim şimdiye birakmazdim bile.
Cok zarif olmuş bence, guzel günlerde kullanin
Evet bende öyle hatırlıyorum ve daha büyük aylarda oluyordu bu zamanlarda da degil demek ki doğru hatırlamısımBenim de bildiğim anlattığın gibi resmen biryerde direniyor gibi toplanma bu ama büyüdükçe bebek bu hareketlerinden dolayı yer değiştirirken felan biryerde direnip hemen yer değiştirir bu toplanma değil bence
Günaydın güzel anneler
Ben de ilk alışverişini yaptım ☺
A101den aldım. Uygundu 37.5 TL ☺☺
Offf evet beklemek çok zor. Benim cuma günüydü eşim işten izin alamada sıkıntı yaşadı. O yüzden salı gününe aldık.Bakalım kuzenim bu doktora gitti çok memnun kalmıştı inşallah bende de aynı olur.
Canım benim doktorumda küm döküyo olabilirsin demişti eritrosit değerinden dolayı.Kızlar aranızda kum döken oldu diye hatirliyorum. Sizde de bu durumda protein cikmis miydi? Cevap verirseniz icim cok rahatlayacak.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip. Etsin canımKızlar size anlatmak istedikleriim var ben 16.haftaya giricem allahımın izniyle 21 yaşımdayım belki ablam gibi belki yaşıtım bi çok kişi var burda ben 2 yıllık evliyim severek evlendik eşimle biraz zorluk oldu severekte olunca ister istemez aileler sıkıntı çıkarıyor şimdi çok şükür elhamdülillah iyiyz ve sonrası evlendik vajinusmusla uğraştım 6 ay onuda aştım çok şükür sonra tam tamına 5 tane kimyasal gebelik yaşadım 2 senede işte en son bu bebeğim benle kaldı sizler ne güzel araba oda bebek takımları paylaşırken ben çok mutlu oluyorum adınızaama hepte korkuyorum diyorum ya bişey olmuşsa diye içim içimi yiyor annem terzi bebek için bişeyler yapıyor ama ben içimden daha böyle bi korku sanki Bişey olacak gibi inşlaah bende sizler gibi hissederim bi an önce tam bir ay oldu doktora gitmeyeli cumartesi gidicem inşşalh görmeye ama hep korkuyorum bişeyler ters gidecek diye napayım biraz uzun oldu ama allahım sizlerede kucağınıza almayı nasip etsin hepimizede kusra bakmayın çokk uzun oldu
Ben döküyorum. Hatta bugün tekrarladık tahlili yine çıktı. Sadece çok fazla su içmemi önerdi doktor ilaç vermiyor. Bebeğe bi zararı yokmuş canımKızlar aranızda kum döken oldu diye hatirliyorum. Sizde de bu durumda protein cikmis miydi? Cevap verirseniz icim cok rahatlayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?