2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu kadar sfres uzuntu yasatma kendine. İlla 1 ay diye bekleme. Ben en fazla 17 gun oldu suan gormeyeli ama artik hissediyorum

Bu kadar sfres uzuntu yasatma kendine. İlla 1 ay diye bekleme. Ben en fazla 17 gun oldu suan gormeyeli ama artik hissediyorum
Bana kalsa hemen gitmek istiyorum ama doktor gün veriyor 12 haftadan beri göremiyorum hissetmene çok sevindim bende hissederim inşaalah

Kızlar ben bugün ayrıntılı ultrasona girdim. Hayırlısı ile herşey yolunda görünüyordu. Ben bebeği aşağıda hissediyorum hep. Ama bebeğin kafa göbek deliğinin hemen altında bacakları ile kasık tarafımda. Yani aşağıda mı diye endişelenmeye gerek yok. Benim bebeğin ayaklar baya altta sıkıştığı için net görünmedi. Radyoloji uzmanı baktı. İç organlar gayet iyi göründü. Sonra kadın doğum doktoruna tekrar girdim o da sonuçları kontrol edip tekrar muayene etti. Bebek pozisyon olarak artık ters duruyor . O da çok uğraştı en sonunda ayaklarını birazda bacaklarını gördük. Diğer muayenelerde görmüştük aslında endişelenmek gerekiyor mu çok bilemedim. Erkek bebek olduğunu uzmanda söylemiş oldu. Ağırlık olarak 310 gram olmuş .24-28. haftalarda istersem şeker yüklemesi yaptırabileceğimi söyledi. Yaptırmazsam açlık tokluk şekerini ölçtürmemi önerdi

Bende ayda bir gidiyorum kontrole rahat ol dicem ama anne olarak nefes aldığın sürece içinde hep evladına bi şey olacak korkusuyla yaşıyorsun Allah korusun dua et bol bol

Benim de bildiğim anlattığın gibi resmen biryerde direniyor gibi toplanma bu ama büyüdükçe bebek bu hareketlerinden dolayı yer değiştirirken felan biryerde direnip hemen yer değiştirir bu toplanma değil bence

Kizlar sonuclar boyle +1 cikti protein. Idrarda da kum cikti doktoru bekliyorum protein cok tedirgin etti beni kumdan mi kaynakli acaba
Kızlar aranızda kum döken oldu diye hatirliyorum. Sizde de bu durumda protein cikmis miydi? Cevap verirseniz icim cok rahatlayacak.

Kontrolume 1 hafta var, o zmana kadar grip olmazsam, yaptiriym bende bari. Saolasin
Valla esim yaptirdi gecen hafta, 2 hafta sonra kizima da yapılacak randevu verdi dr. Sadece kendin degil evdekilerin de asilanmasinda fayda var, atesli agir grip hamilelikte cok daha buyuk risk. Bana 5 yasimdan beri duzenli yapiliyor, hic atladığım sene olmadi. Gecen hafta üşütmeseydim şimdiye birakmazdim bile.

Aslinda haklisin, esimin de asi olmasi gerek bu durumda. Bu arada ozelde yapilan asilar, her zmaan yeni asi olmayabiliyormus, gecen yildan kalan asiyi da kullanabiliyorlarmis.
Ama devletteki ayni yil kullanilmayan asilar, toplatiliyormus ve yenileri geliyormus, aklinda bulunsun canim.

Cok zarif olmuş bence, guzel günlerde kullanin

aa cok tesekkür ederim
Benim de bildiğim anlattığın gibi resmen biryerde direniyor gibi toplanma bu ama büyüdükçe bebek bu hareketlerinden dolayı yer değiştirirken felan biryerde direnip hemen yer değiştirir bu toplanma değil bence
Evet bende öyle hatırlıyorum ve daha büyük aylarda oluyordu bu zamanlarda da degil demek ki doğru hatırlamısım

hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin insallah benimde öyle esime ancak 26 sı uyuyordu ctesi günü o güne randevu alabildim bazen diyorum o görmesede olur randevular hep haftasonuna kalıyor cünkü

Kızlar aranızda kum döken oldu diye hatirliyorum. Sizde de bu durumda protein cikmis miydi? Cevap verirseniz icim cok rahatlayacak.
Canım benim doktorumda küm döküyo olabilirsin demişti eritrosit değerinden dolayı.
Ama Protein yoktu

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip. Etsin canım

Ben döküyorum. Hatta bugün tekrarladık tahlili yine çıktı. Sadece çok fazla su içmemi önerdi doktor ilaç vermiyor. Bebeğe bi zararı yokmuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…