2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sade soda icinde azaltiyor diyorlar cnm dene istersen bi.

Cok gecms olsun canim

kızlar merhaba ben daha yeni 4+6 yım.. kan testmde d vitaminim alt sınır 30ken benm 12 çıkmış.. sizlerde bunu yaşayan varmı ?? neler yaptınız bi sorun çıkardımı

kalsiyum iyi geldi mi peki?
Ben çok zor durumdayim iyi olan herşeyi kullanmak istiyorum bir haftada iki defa bu durumu yaşadım.
etim çekiliyor kimildiyamiyorum bağırmak istiyorum öyle olunca.

Yenildi başlayalı canım bana da kramp giriyor hep sağ bacak ama ilaçlar kullanıyorum illaki faydalıdır

Insallah gecer cnm sukur benim daha baslamadi soda iciyorum arada ondanmi acaba
Aslında ben çok fazla uzandiğim için oluyor diye düşünüyorum.
sadece gece oluyo, sanırım uzun süre aynı pozisyonda yatınca kramp giriyor.
İnşallah kimse yaşamaz ya çok kötü bi durum.

dün kontrole gittim erkek dediler. Ayrıntılı ultrasonu peritonolog eşliğinde nerede yaptırabilirm. (Anadolu yakası)
Ben umraniye egitim arş. hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum. gerçi sürekli gittiğim için ben, zaten ayrıntılı bakıyor her defasında.

Aslında ben çok fazla uzandiğim için oluyor diye düşünüyorum.
sadece gece oluyo, sanırım uzun süre aynı pozisyonda yatınca kramp giriyor.
İnşallah kimse yaşamaz ya çok kötü bi durum.
Bende cok fazla uzaniyorum onunla alakasi olacagini sanmam cnm ama uzun sure hareketsiz kaliyorsan bilemem

Reactions: Eva
renkli çıktı veriyorlar mı?
Devlette ayrıntılı ultrason randevusu bulmak çok zor
Ben de yaptırmadım henüz tam ayrıntılı.
Bana bebeklerden birinin kalbinde sıkıntı olabileceğini söylemişti. 22. haftaları bekliyorum.
Ayrıca randevu düşürmek istiyorsan saat 4 buçuk gibi arayıp alabilirsin. Ben öyle yapıyorum hepde buldum.

Benim zaten takibim orda yapıldığı için bana bana ultrason kağıdı dışında birsey verilmiyor,

Kızlar idrar tahlilim temiz çıkmış şükür, insallah kültürde temiz çıkarda antibiyotik kullanmak zorunda kalmam yine.
canım merhaba, ben de dün idrar verdim, lokosit erastaz pozitif diyor, bir de her alanda 10-15 lokosit, 3-4 eritosit ve 30-40 epitel bakteri görüldü yazıyor... doktor monurol şase al dedi bir de idrar kültürü ver ona göre antibiyotik gerekip gerekmeyeceğine bakalım dedi... senin nasıl çıkmıştı antibiyotik kullandğında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…