2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
muz yiyordum hergün bir kaç gündür yemiyorum, sade maden suyu içemiyorum ama kendimi zorlicam mecbur.
Sağol canim
Bende icemiyorum kizimda 6 aydan sonra kramplar baslamisti takviyede o zaman baslamistim. Soda icmeyede. Galiba mecbur deneyecegiz kramp cekmek daha zor. Birse ben de sinir sıkışması da oldu elimde. Yine uyuşmalar basladi :'(

Analarinin kuzulari nasillarmiş, keyifleri yerindedir insallah
Benim bizdik guclenmis teyzesi. Aksam kaynanamlardaydik. Ben yorgunluktan zor oturdum. Bebis ise bir kıpırdandi bir oynadi. Hele bir hareketinde huylandim kahkaha atcaktim zor tuttum :) artik baya düzenli hissediyorum bu da beni epey rahatlatiyo

Geçen instagramda gördüm bir hemşire topuklar üstünde yürüyün die video çekmişti. Bende aynı durumdayım ağlıyorum eşim uyanıyor bacağımı sıkıyor hemen uzat diyor uzatıyorum zaten diye ona bağırıyorumm ayak parmaklarımı bile hareket ettiremiyorum ya. Sonra ağrı geçince o hallerimize gülüyorum tabi.
İki seferdir birşey farkettim ben magnezyum hapını içip yattığımda o gün kesin kramp giriyor. Hapı sabah içicem bundan sonra.

Canım benim de magnezyumum bitti. İki gecedir tam bacagima kramp girecekken uyaniyorum tam girmiyor ovaliyorum. Ama demekki sana yetersiz geliyor. Doktor ilgisizse mutlaka dahiliyeye git kalsiyum magnezyum belki baska takviye gereklidir
Bende tam girecekkken uyanıyorum ama benim ki ovalamakla geçmiyor .
Aslında hemen ayağa kalkmaya calissam tam girmeden belkide daha iyi olacak.
Kan tahlilim için girmeyi düşünüyorum dahiliyeye onuda söylerim.

Sabah içince daha mı yi bende aksam içiyorum.
önceden böyle değildi, magnezyuma basladigimdan beri kramplar giriyor çok değişik

Bende icemiyorum kizimda 6 aydan sonra kramplar baslamisti takviyede o zaman baslamistim. Soda icmeyede. Galiba mecbur deneyecegiz kramp cekmek daha zor. Birse ben de sinir sıkışması da oldu elimde. Yine uyuşmalar basladi :'(
Aynen valla soda içmek kramp kadar kötü değildir
zorlayalim biraz kendimizi

denim onuda muz da iyi diyolar,
İnşallah geçer çok zorluyor beni
O kadar agrin varsa düzenli magnezyum kalsiyum takviyesi sart canim, doktoruna ya da olmadi aile hekimine bidaha danis istersen. Ben kizima hamileyken, kan ilaci ve vitamine ek olarak magnezyum kalsiyum d vitamini iceren bi ilac daha kullanmistim bacak kramplarim icin.

Reactions: Eva
Kızlar kontrolden geldik biz. Sabahta tetanoz oldum. Kızceeem gayet iyiydi hareketliydi yine tepiniyodu ultrasonda. Doktor kramplar için magnezyum verdi demir ilacım bitmişti onu verdi devit ve decavit verdi. Bir ay sonra görüşcez tekrar. Benim kız hala aşağıda duruyo onu sordum bu haftalarda yukarı çıkar artık dedi. Spor yap egzersiz ikinize de iyi gelicek dedi. Sizinde aklınızda olsun hareket candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…