- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
İnsallah canim rahatladim biraz daha. Bu arada dun tetanoz asisini oldum korkulacak bi agrisi yok normal agrida olmayanlar korkmasinCok sukur kuzum o zaman i sallah hicbiseyinde yoktur olabilecek bisey der dr un da. Endiselenme sen rahat ol..
Bende icemiyorum kizimda 6 aydan sonra kramplar baslamisti takviyede o zaman baslamistim. Soda icmeyede. Galiba mecbur deneyecegiz kramp cekmek daha zor. Birse ben de sinir sıkışması da oldu elimde. Yine uyuşmalar basladi :'(muz yiyordum hergün bir kaç gündür yemiyorum, sade maden suyu içemiyorum ama kendimi zorlicam mecbur.
Sağol canim
Benim bizdik guclenmis teyzesi. Aksam kaynanamlardaydik. Ben yorgunluktan zor oturdum. Bebis ise bir kıpırdandi bir oynadi. Hele bir hareketinde huylandim kahkaha atcaktim zor tuttum :) artik baya düzenli hissediyorum bu da beni epey rahatlatiyoAnalarinin kuzulari nasillarmiş, keyifleri yerindedir insallah
çok teşekkrler yarn doktr randevum var bakalm verick sanrmD vit takviyesi kullandim ben
Bende dün oldum. Cok hafif aksam sizlama olduİnsallah canim rahatladim biraz daha. Bu arada dun tetanoz asisini oldum korkulacak bi agrisi yok normal agrida olmayanlar korkmasin
Ben Koşuyolu Görüntüleme merkezine gidicem. Ayşe Hanım'ı önerdiler gidenler memnun kalmış.dün kontrole gittim erkek dediler. Ayrıntılı ultrasonu peritonolog eşliğinde nerede yaptırabilirm. (Anadolu yakası)
Geçen instagramda gördüm bir hemşire topuklar üstünde yürüyün die video çekmişti. Bende aynı durumdayım ağlıyorum eşim uyanıyor bacağımı sıkıyor hemenİlk hamileligimde hem ilaç takviyesi almıştım, hem de muz ve maden suyu tüketimini düzene sokmuştum. Bir de doktorum bana tenis topuyla egzersiz vermişti. Tenis topunu yere koyup ayak tabaninla ileri geri hareket ettiriyordum. Geçmemişti kramplar ama azalmıştı. Ben bildiğiniz gece ağlayarak uyanıp eşime çimdikleeeee diye bağırıyordum. O da bazen çaresizce yapardi dediğimi. Öyle olunca da kramp giren yer gün boyu agrirdi. Bunlar sayesinde sıklığını ve şiddetini azalttık
Bende tam girecekkken uyanıyorum ama benim ki ovalamakla geçmiyor .Canım benim de magnezyumum bitti. İki gecedir tam bacagima kramp girecekken uyaniyorum tam girmiyor ovaliyorum. Ama demekki sana yetersiz geliyor. Doktor ilgisizse mutlaka dahiliyeye git kalsiyum magnezyum belki baska takviye gereklidir
Sabah içince daha mı yi bende aksam içiyorum.Geçen instagramda gördüm bir hemşire topuklar üstünde yürüyün die video çekmişti. Bende aynı durumdayım ağlıyorum eşim uyanıyor bacağımı sıkıyor hemenuzat diyor uzatıyorum zaten diye ona bağırıyorumm ayak parmaklarımı bile hareket ettiremiyorum ya. Sonra ağrı geçince o hallerimize gülüyorum tabi.
İki seferdir birşey farkettim ben magnezyum hapını içip yattığımda o gün kesin kramp giriyor. Hapı sabah içicem bundan sonra.
Aynen valla soda içmek kramp kadar kötü değildirBende icemiyorum kizimda 6 aydan sonra kramplar baslamisti takviyede o zaman baslamistim. Soda icmeyede. Galiba mecbur deneyecegiz kramp cekmek daha zor. Birse ben de sinir sıkışması da oldu elimde. Yine uyuşmalar basladi :'(
Benimde 19 çıktı d vitamini doktora göstermedim daha sonucukızlar merhaba ben daha yeni 4+6 yım.. kan testmde d vitaminim alt sınır 30ken benm 12 çıkmış.. sizlerde bunu yaşayan varmı ?? neler yaptınız bi sorun çıkardımı
Ümraniye tarafında mısın bende o taraftardayım çakmak erdem hastanesine yaptırıcam perinatolog 375 tl dedilerBen umraniye egitim arş. hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum. gerçi sürekli gittiğim için ben, zaten ayrıntılı bakıyor her defasında.
bende attım resmni yarn kontrole gidicem takvye vericek sanırmBenimde 19 çıktı d vitamini doktora göstermedim daha sonucu
Benimde oyle kac cikti seninn?Sağlık ocağında kan vermiştim Demir b 12 d vitamini düşük çıktı multivitamin kullanıyorum ama ne yapmak lazım
Aaa gercektnmi bende unraniyeye yakinim oraya gideyim memnun kalirsanÜmraniye tarafında mısın bende o taraftardayım çakmak erdem hastanesine yaptırıcam perinatolog 375 tl dediler
Bende ilk bebekte oraya gittim memnun kaldim fiyatida iyidi yani telefonda pazarlikla dustuler baya bide su hastaneden yonlendrdiler fln demistimBen Koşuyolu Görüntüleme merkezine gidicem. Ayşe Hanım'ı önerdiler gidenler memnun kalmış.
O kadar agrin varsa düzenli magnezyum kalsiyum takviyesi sart canim, doktoruna ya da olmadi aile hekimine bidaha danis istersen. Ben kizima hamileyken, kan ilaci ve vitamine ek olarak magnezyum kalsiyum d vitamini iceren bi ilac daha kullanmistim bacak kramplarim icin.denim onuda muz da iyi diyolar,
İnşallah geçer çok zorluyor beni
Benim değerim daha düşük 9.9 . Hamileliğe 11.7 ile başladım gitgide düşmeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?