2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kizlar 17. Haftadayım aşı olunuyormusgaliba ne aşısı oluyorsunuz öğrene bilir miyim ? Herkesin olması gerekiyor mu doktorum bana birşey demedi

Kizlar 17. Haftadayım aşı olunuyormusgaliba ne aşısı oluyorsunuz öğrene bilir miyim ? Herkesin olması gerekiyor mu doktorum bana birşey demedi
20.haftada tetanoz aşısı oluyorsun. Sağlık ocağına gidiyosan oradaki ebe yönlendirir seni. Arıyorlar zaten gel diye

Kizlar sonuclar boyle +1 cikti protein. Idrarda da kum cikti doktoru bekliyorum protein cok tedirgin etti beni kumdan mi kaynakli acaba
cnm biraz kristalin var ya kum dokuyorsun ya da tas dusureceksin agrin cok ise sanirim kum gibi,bi de kadin dogumcuna rica et smear alsin sanki maya var gibi mantar yani ,suyu da sanki az iciyorsun idrar dansiten biraz yogun cikmis su miktarini artir bence

Kızlar aranızda kum döken oldu diye hatirliyorum. Sizde de bu durumda protein cikmis miydi? Cevap verirseniz icim cok rahatlayacak.
cnm protein az cikmis korkma en fazla 24 saatlik idrar da bakilir protein kacagina bsy olacagini sanmam bol su ic sen merak etme 24 saatlik idrarda da t ltlik siseye 24 saat boyunca yaptigin idrarini biriktiriyorsun hastaneye getiriyorsun iste kac lt oldugunu olcuyorlar ve idrarin tahlilini yapiyorlar en garantisi o

cnm benim dr um magnorm diyd bi ilac yazdi suda eriyen o yazmiyorsa aile hekimine git yazdir cok ise yariyor

Gunaydin kizlar. 3lu test yaptiran var mi aranizda benim risk yüksek cikti da
benimde yuksekdi ikilide simdi biraz daha iyi cnm ama dr su an yasal olarak amniyosentez sinirinda degil dedi o yuzden istersen yaparim dedi bende istemedim

Bebek için otantik tulum ariyorum. Genelde baslikli elbise tarzi var. Bastan komple takim dusunmustum ama simdi degisik seylere heves ediyorum. Normal hastane cikisi annem alicak, kizimdan da cok var.
Bulabilcegim sayfa yer bilen var mi
Tulum ve başlık seklinde ariyorum

akdenizo
hcbaby
prencesshomebaby
ben bu sayfalari takip ediyorum almadim hic bisey ama bana burdaki urunler hem cok kaliteli hemde sık geliyor bana...

Ooyyyss cok tatli bisi. Bazen hareketleniyor boyle benimde icim gidiyo, bi tuhaf oluyom... Allahim icimde bi can diyorum ne guzel bisey yaa

Seninnnn bızdığını severimmmm ya bebek deyince hemde yeni dogan mis kokulu boyle icim bi tuhaf oluyorrr

Merhaba hanımlar
Bugun detaylı ultrason için zubeude hanım hastanesine gittim gitmez olaydım kapıya doktora soru sormayın bebegin boy kilo cinsiyet sormayın yazmışlar 5 6 kadını birden alıp muayene ediyorlar aglamamk için kendimi zor tuttum özele gitmeye gucumuz yok diye insan yerine konulmadım
Detaylı ultrason 1 dkaka ya surdu ya surmedi kalkınca kagıdı doktora vermeye gittim rahatsızlığını anlatmaya fırsat vermedi kasılıyorum dedim sancın var gecer dedi aynı odada 4 5 kadın arada perde yok istiyorsan muayene edeyim dedi ben siz nediyorsunuz dedim sence dedi
Resmen beni ugrastırma manasına getirdi
Ayrıca alttan muayene edecekti ve odada ki herkes görecek ti cıkıp gittim ordan
Kredi bile cekmem gerekse özele gidecem bundan sonra
Yolunuz duserse ankarada olanlar sakın gitmeyin gidende engel olun

allahından bulsun... hele ki hamilelik doneminde birine boyle mi davranılır? hic sıkma canını allaha havale et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…