20.haftada tetanoz aşısı oluyorsun. Sağlık ocağına gidiyosan oradaki ebe yönlendirir seni. Arıyorlar zaten gel diyeKizlar 17. Haftadayım aşı olunuyormusgaliba ne aşısı oluyorsunuz öğrene bilir miyim ? Herkesin olması gerekiyor mu doktorum bana birşey demedi
Ben aldim bugun basladim icmeye :) limon sıktım daha iyi oldu tadiAynen valla soda içmek kramp kadar kötü değildir
zorlayalim biraz kendimizi
Kan ilaci kullaniyor musun? Ekstra b12 ve d vit ilaci verirler. Bende kullandim. Bakalim sali gunu tekrar kan vercemSağlık ocağında kan vermiştim Demir b 12 d vitamini düşük çıktı multivitamin kullanıyorum ama ne yapmak lazım
Ben dun tetanoz asimi oldum. Ebe aradi neden gelmediniz diye. Eger aile hekimligi ilgisizse siz gidin sorunKizlar 17. Haftadayım aşı olunuyormusgaliba ne aşısı oluyorsunuz öğrene bilir miyim ? Herkesin olması gerekiyor mu doktorum bana birşey demedi
Tamam canım çok teşekkür ederim20.haftada tetanoz aşısı oluyorsun. Sağlık ocağına gidiyosan oradaki ebe yönlendirir seni. Arıyorlar zaten gel diye
Tamam sorucam teşekkür ederimBen dun tetanoz asimi oldum. Ebe aradi neden gelmediniz diye. Eger aile hekimligi ilgisizse siz gidin sorun
cnm biraz kristalin var ya kum dokuyorsun ya da tas dusureceksin agrin cok ise sanirim kum gibi,bi de kadin dogumcuna rica et smear alsin sanki maya var gibi mantar yani ,suyu da sanki az iciyorsun idrar dansiten biraz yogun cikmis su miktarini artir benceKizlar sonuclar boyle +1 cikti protein. Idrarda da kum cikti doktoru bekliyorum protein cok tedirgin etti beni kumdan mi kaynakli acaba
cnm protein az cikmis korkma en fazla 24 saatlik idrar da bakilir protein kacagina bsy olacagini sanmam bol su ic sen merak etme 24 saatlik idrarda da t ltlik siseye 24 saat boyunca yaptigin idrarini biriktiriyorsun hastaneye getiriyorsun iste kac lt oldugunu olcuyorlar ve idrarin tahlilini yapiyorlar en garantisi oKızlar aranızda kum döken oldu diye hatirliyorum. Sizde de bu durumda protein cikmis miydi? Cevap verirseniz icim cok rahatlayacak.
cnm benim dr um magnorm diyd bi ilac yazdi suda eriyen o yazmiyorsa aile hekimine git yazdir cok ise yariyorKızlar bu kramplar beni öldürecek
neden oluyor anlamadım ikidir sol kasigimda bacağıma çok sidetli vuruyor gece.
uykudan uyanmayi bırak çığlık atmak istiyorum ama kimildiyamiyorum.
magnezyum sanırım yetersiz kalıyor
doktora anlattığım halde ilgilenmiyor pek normal karşılıyor.Tıpkı doğum sancisi gibi artik uyumaktan korkar oldum
benimde yuksekdi ikilide simdi biraz daha iyi cnm ama dr su an yasal olarak amniyosentez sinirinda degil dedi o yuzden istersen yaparim dedi bende istemedimGunaydin kizlar. 3lu test yaptiran var mi aranizda benim risk yüksek cikti da
Bana amniyosentez onerdi yaptirmadim. Ama suphe mahvediyorbenimde yuksekdi ikilide simdi biraz daha iyi cnm ama dr su an yasal olarak amniyosentez sinirinda degil dedi o yuzden istersen yaparim dedi bende istemedim
akdenizoBebek için otantik tulum ariyorum. Genelde baslikli elbise tarzi var. Bastan komple takim dusunmustum ama simdi degisik seylere heves ediyorum. Normal hastane cikisi annem alicak, kizimdan da cok var.
Bulabilcegim sayfa yer bilen var mi
Tulum ve başlık seklinde ariyorum
Bende aynısını kullanıyorum, bana yetersiz geliyo galiba.cnm benim dr um magnorm diyd bi ilac yazdi suda eriyen o yazmiyorsa aile hekimine git yazdir cok ise yariyor
Ooyyyss cok tatli bisi. Bazen hareketleniyor boyle benimde icim gidiyo, bi tuhaf oluyom... Allahim icimde bi can diyorum ne guzel bisey yaaBenim bizdik guclenmis teyzesi. Aksam kaynanamlardaydik. Ben yorgunluktan zor oturdum. Bebis ise bir kıpırdandi bir oynadi. Hele bir hareketinde huylandim kahkaha atcaktim zor tuttum :) artik baya düzenli hissediyorum bu da beni epey rahatlatiyo
Seninnnn bızdığını severimmmmBenim bizdik guclenmis teyzesi. Aksam kaynanamlardaydik. Ben yorgunluktan zor oturdum. Bebis ise bir kıpırdandi bir oynadi. Hele bir hareketinde huylandim kahkaha atcaktim zor tuttum :) artik baya düzenli hissediyorum bu da beni epey rahatlatiyo
allahından bulsun... hele ki hamilelik doneminde birine boyle mi davranılır? hic sıkma canını allaha havale et..Merhaba hanımlar
Bugun detaylı ultrason için zubeude hanım hastanesine gittim gitmez olaydım kapıya doktora soru sormayın bebegin boy kilo cinsiyet sormayın yazmışlar 5 6 kadını birden alıp muayene ediyorlar aglamamk için kendimi zor tuttum özele gitmeye gucumuz yok diye insan yerine konulmadım
Detaylı ultrason 1 dkaka ya surdu ya surmedi kalkınca kagıdı doktora vermeye gittim rahatsızlığını anlatmaya fırsat vermedi kasılıyorum dedim sancın var gecer dedi aynı odada 4 5 kadın arada perde yok istiyorsan muayene edeyim dedi ben siz nediyorsunuz dedim sence dedi
Resmen beni ugrastırma manasına getirdi
Ayrıca alttan muayene edecekti ve odada ki herkes görecek ti cıkıp gittim ordan
Kredi bile cekmem gerekse özele gidecem bundan sonra
Yolunuz duserse ankarada olanlar sakın gitmeyin gidende engel olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?