- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Adi ustunde detayli ultrason en az 40 dk, surmesi lazim. Yasadigin seye uzuldum acikcasi. Keske olmasaymis. Ne demek cinsiyet, boy, kilo sorulmamasi ayrica, ne sorcakmisiz ? Sancın var gecer diyip gecistirmesi de hos olmamis. Gerekirse ayda 1 kez git ama ozele git bari. Uzuldum canim senin adina ya.Merhaba hanımlar
Bugun detaylı ultrason için zubeude hanım hastanesine gittim gitmez olaydım kapıya doktora soru sormayın bebegin boy kilo cinsiyet sormayın yazmışlar 5 6 kadını birden alıp muayene ediyorlar aglamamk için kendimi zor tuttum özele gitmeye gucumuz yok diye insan yerine konulmadım
Detaylı ultrason 1 dkaka ya surdu ya surmedi kalkınca kagıdı doktora vermeye gittim rahatsızlığını anlatmaya fırsat vermedi kasılıyorum dedim sancın var gecer dedi aynı odada 4 5 kadın arada perde yok istiyorsan muayene edeyim dedi ben siz nediyorsunuz dedim sence dedi
Resmen beni ugrastırma manasına getirdi
Ayrıca alttan muayene edecekti ve odada ki herkes görecek ti cıkıp gittim ordan
Kredi bile cekmem gerekse özele gidecem bundan sonra
Yolunuz duserse ankarada olanlar sakın gitmeyin gidende engel olun
canım bu arada cimer e yazabilrsin doktorun adını da belirterek, çok etkili oluyor doğrudan o kişiye bilgi gidiyor haberin olsunMerhaba hanımlar
Bugun detaylı ultrason için zubeude hanım hastanesine gittim gitmez olaydım kapıya doktora soru sormayın bebegin boy kilo cinsiyet sormayın yazmışlar 5 6 kadını birden alıp muayene ediyorlar aglamamk için kendimi zor tuttum özele gitmeye gucumuz yok diye insan yerine konulmadım
Detaylı ultrason 1 dkaka ya surdu ya surmedi kalkınca kagıdı doktora vermeye gittim rahatsızlığını anlatmaya fırsat vermedi kasılıyorum dedim sancın var gecer dedi aynı odada 4 5 kadın arada perde yok istiyorsan muayene edeyim dedi ben siz nediyorsunuz dedim sence dedi
Ayrıntılıya ben dün girdim. Sadece 2li yaptırdımKızlar ayrıntılıya hiç giren yok mu? Birde benim gibi hiç tarama testi yaptırmayan varmı
Benim carsamba gunu cnm aksam cikinca haberdar ederim sizleriKızlar ayrıntılıya hiç giren yok mu? Birde benim gibi hiç tarama testi yaptırmayan varmı
Açıkça yaşadığına üzüldüm. İnsanlar mecburlar diye bu şekilde davranılması gerçekten adil değil. Ben dün ayrıntılıya gittim ve öyle 1-2 dakikada hangi organına baktı. Yaptık demek için yapacaklarsa sizi hiç uğraştırmasalar olurmuş. Teşhis bile konulamaz.Merhaba hanımlar
Canım ben haftaya gireceğim ayrıntılıya inşallah.ben 2’li ve 3’lü test yaptırmadımKızlar ayrıntılıya hiç giren yok mu? Birde benim gibi hiç tarama testi yaptırmayan varmı
Canim yasadiklarina cok uzuldum. Ben sehir hastanesinde yaptirdim dun detayliyi sadece verdikleri randevu saatinden biraz gec oldu ama doktor cok iyiydi Ben daha cinsiyetini ogrenemedim diyince Direk soyledi bebegimin tum organlarini tek tek anlatti 've perde konusunda da cok hassaslar en ufak acilmada hemen hemsire kapatiyor bide randevu olayida iyiydi pazartesi muayene olu p randevu aldim persembeye gun verdiler. Illa sartlarini zorlamana Gerek yok isini iyi yapanlarda var cok sukur hala.Merhaba hanımlar
Hangisi kacta kac riskli cikti? Ikiliyle mi birlestirdiler? Ben sadece 4 lu yaptirdim 4lu bi tik daha guvenilir sanirimBana amniyosentez onerdi yaptirmadim. Ama suphe mahvediyor
İkili yaptirmadim uclu yaptirdim sadece trozomi 21 biyolojik risk 1/65 cikti. Bayagi yuksek ne yapacam bilmiyorumHangisi kacta kac riskli cikti? Ikiliyle mi birlestirdiler? Ben sadece 4 lu yaptirdim 4lu bi tik daha guvenilir sanirim
Oncelikle sunu bilin sizin degerlerinize sahip 65 kadindan birinde cikmis demek bu hemen moral bozmayin. 4lu test ya da baska bir merkez farkli bir sonuc verir mi bilmiyorum ama once testi yinelemek isterdim ben sanirim. Bunun disinda nifty test ya da amniyosentez de yaptirabilirsiniz. Artik amniyosentez de yuksek risk olarak gorulmuyor. Allah saglikla kicahiniza almayi nasip etsinİkili yaptirmadim uclu yaptirdim sadece trozomi 21 biyolojik risk 1/65 cikti. Bayagi yuksek ne yapacam bilmiyorum
Ayrintiliya gircem pazartesi. Belki ayni yerde tekrarlarim.ben ilk cocukta amniyosentez yaptirdim ondada aynisini yasadim. Su an amniyosentez dusunmuyorumOncelikle sunu bilin sizin degerlerinize sahip 65 kadindan birinde cikmis demek bu hemen moral bozmayin. 4lu test ya da baska bir merkez farkli bir sonuc verir mi bilmiyorum ama once testi yinelemek isterdim ben sanirim. Bunun disinda nifty test ya da amniyosentez de yaptirabilirsiniz. Artik amniyosentez de yuksek risk olarak gorulmuyor. Allah saglikla kicahiniza almayi nasip etsin
Sadece multivitamin mineral takviyesi kullanıyorum bi de omega 3 onlarda midemi çok bulandırıyor gece yatarken alıyorum bu ay detaylı ultrasona gireceğim için normal aylık kontrole gitmeyi düşünmüyordum ama bilmiyorum gitsem sonuçları doktora gösteririmKan ilaci kullaniyor musun? Ekstra b12 ve d vit ilaci verirler. Bende kullandim. Bakalim sali gunu tekrar kan vercem
29 Ekim de randevu bakalım inşallah güzel geçerAaa gercektnmi bende unraniyeye yakinim oraya gideyim memnun kalirsan
Kesinlikle sikayet et incelemeye alsinlar. Senin icin uzgunumMerhaba hanımlar
Bence gidip ilac yazdirman gerekSadece multivitamin mineral takviyesi kullanıyorum bi de omega 3 onlarda midemi çok bulandırıyor gece yatarken alıyorum bu ay detaylı ultrasona gireceğim için normal aylık kontrole gitmeyi düşünmüyordum ama bilmiyorum gitsem sonuçları doktora gösteririm
Knusmustuk senle aramizda bir gun vardi sanirimA Altibirlik61 cnm gunumuz ayni sat neydi senin benim gec dollenme demisti dr o yuzden sordum.
Bende cumaBenim carsamba gunu cnm aksam cikinca haberdar ederim sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?