- 13 Ekim 2009
- 987
- 843
- 333
- 35
Bende geçen gün oraya gittim ayrıntılı için aynen dediklerinize katılıyorum hiç bilgi vermedi bile ultrasyon daki doktor hemen bakıp bakıp geçiyorlarMerhaba hanımlar
Bugun detaylı ultrason için zubeude hanım hastanesine gittim gitmez olaydım kapıya doktora soru sormayın bebegin boy kilo cinsiyet sormayın yazmışlar 5 6 kadını birden alıp muayene ediyorlar aglamamk için kendimi zor tuttum özele gitmeye gucumuz yok diye insan yerine konulmadım
Detaylı ultrason 1 dkaka ya surdu ya surmedi kalkınca kagıdı doktora vermeye gittim rahatsızlığını anlatmaya fırsat vermedi kasılıyorum dedim sancın var gecer dedi aynı odada 4 5 kadın arada perde yok istiyorsan muayene edeyim dedi ben siz nediyorsunuz dedim sence dedi
Resmen beni ugrastırma manasına getirdi
Ayrıca alttan muayene edecekti ve odada ki herkes görecek ti cıkıp gittim ordan
Kredi bile cekmem gerekse özele gidecem bundan sonra
Yolunuz duserse ankarada olanlar sakın gitmeyin gidende engel olun
21 mayisti benim :)Knusmustuk senle aramizda bir gun vardi sanirim26mayis benimkisi
Bendemi 2 kez alsam ne yapsam :) hic devlete gitmedimBende cumaBide devlette pazartesi
Yasadigin olaya cok uzuldum. E devletten Cimer'e girip ayni bu sekilde hastane doktor tarih hepsini belirterek sikayet olustur inceliyorlar ve sana cevap yaziyorlar. Senin yasadigin kotu psikolojiyi degistirmez ama elinden geleni yapmis olursun. Gecmis olsun.Merhaba hanımlar
Bugun detaylı ultrason için zubeude hanım hastanesine gittim gitmez olaydım kapıya doktora soru sormayın bebegin boy kilo cinsiyet sormayın yazmışlar 5 6 kadını birden alıp muayene ediyorlar aglamamk için kendimi zor tuttum özele gitmeye gucumuz yok diye insan yerine konulmadım
Detaylı ultrason 1 dkaka ya surdu ya surmedi kalkınca kagıdı doktora vermeye gittim rahatsızlığını anlatmaya fırsat vermedi kasılıyorum dedim sancın var gecer dedi aynı odada 4 5 kadın arada perde yok istiyorsan muayene edeyim dedi ben siz nediyorsunuz dedim sence dedi
D vit. Kan test sonucunda isim olarak ne gözüküyor. Biz şimdiye kadar hiç d vit. Hakkında konuşmadık değerim kaç bilmiyorum. Eski testlerime bakayım.
Nasıl bi hastaneymis ya çok sinir oldum.Merhaba hanımlar
Tekrar yaptıracam zaten bişeye bakmadı ki doktor hiç güvenmiyorum verdiği sonucaAdi ustunde detayli ultrason en az 40 dk, surmesi lazim. Yasadigin seye uzuldum acikcasi. Keske olmasaymis. Ne demek cinsiyet, boy, kilo sorulmamasi ayrica, ne sorcakmisiz ? Sancın var gecer diyip gecistirmesi de hos olmamis. Gerekirse ayda 1 kez git ama ozele git bari. Uzuldum canim senin adina ya.
Hasta mahremiyeti denilen bi sey var ayrica, neden bi suru kadinla ayni yerde muayene olmak zorunda birakiyor seni. Bence hasta haklarina bile sikayet edebilirsin.
Gecmis olsun canim. Istersen detayliyi tekrarlat sen.
Hamile olunca insanın daha zoruna gidiyor normalde kendimi savunur bişey yapardımallahından bulsun... hele ki hamilelik doneminde birine boyle mi davranılır? hic sıkma canını allaha havale et..
Ben sikayet edicem sonuna kadar birde orda Suriyeli kadınlar vardı dil bile bilmiyor azarladı resmen kadını onlar napsın 2 cocugu vardı kadının yanında 3,ye hamile orada oturan hastalar utanmadan 3 cüyü yapmıs diye kucumsediler onu. İster 3 ister 5 cocuk yapar insanlar kadının en buyuk dusmanı yine kadınlarKesinlikle sikayet et incelemeye alsinlar. Senin icin uzgunum
D vitamini diye yazar baska sekilde bakilip bakılmadigini bilmiyorum canimAmine Busra siz biliyorsunuz sanırım
Malesef oyle... Ben kadin doktorlarla hic bi zaman anlasamadim. Sadece son drum iyiydi şimdilik ama ona da maddiyattan gidemiyorum artık. Uygun fiyatlida olsa detayliyi mutlaka tekrar ozelde yaptir. Tamam biz cinsiyet meram ediyoruz renkli gormek istiyoruz ama asıl onemli olan organ taramasi.. kordon kan akislarina herseye butun organlara tek tek bakilmasi lazjm. Allah korusun dogum aninda mudahale edilmesj gereken bir durum olursa bilmek cok onemli.Ben sikayet edicem sonuna kadar birde orda Suriyeli kadınlar vardı dil bile bilmiyor azarladı resmen kadını onlar napsın 2 cocugu vardı kadının yanında 3,ye hamile orada oturan hastalar utanmadan 3 cüyü yapmıs diye kucumsediler onu. İster 3 ister 5 cocuk yapar insanlar kadının en buyuk dusmanı yine kadınlar
Eczacı bir aile dostumuz var. D vitamini tahlili yaptıran her 10 kişiden 8i ilaç almaya geliyor diyor. D vitamini kaynağı güneş ama gündelik yaşamımız yeterli güneş almaya elverişli değil. Benim de Agustosta az düşük çıkmıştı. Multivitaminin içindeki yeterli gelmezse bu ay b12 ve dvit takviye yapacak. Bu tarz ilaçları ağızdan (dil altı ve yanağa sprey şeklinde) almak emilimini kolaylaştırıyormuş. Doktorunuza bunu da danisabilirsinizBenimde 19 çıktı d vitamini doktora göstermedim daha sonucu
Çok sevindim canimDoktoru aradım endişelenmememi ama için rahat etsin istiyosan nöbetçi doktorumuza görün dedi.Hemen acile gttm canım çok şükr kalp atışı var plesantada sıvı birikimi var ondan olmştr dedi.yarında kendi doktorum görecek inşallah.cevapladgın içinde teşekkür ederim canım☺
35 yaşındayım 3.ye hamileyim öğretmenim benimkini de duyanlar şaşırıyor neee 3 mü ne cesaret bu zamanda diye insanları anlamıyorum veren Rabbime şükürler olsun evlat gibisi var mıMalesef oyle... Ben kadin doktorlarla hic bi zaman anlasamadim. Sadece son drum iyiydi şimdilik ama ona da maddiyattan gidemiyorum artık. Uygun fiyatlida olsa detayliyi mutlaka tekrar ozelde yaptir. Tamam biz cinsiyet meram ediyoruz renkli gormek istiyoruz ama asıl onemli olan organ taramasi.. kordon kan akislarina herseye butun organlara tek tek bakilmasi lazjm. Allah korusun dogum aninda mudahale edilmesj gereken bir durum olursa bilmek cok onemli.
Bende bugun kuafore gittim. Ordaki kiz aaa sen yine mi hamilesin dedi. Bende 2. Daha dur dedim gulerek. Kizin kac aylik dediler bende 27 d6edim. Sahibi bir tanede 40ında yaparsin artik dedi. Bende 40ı beklemem buyuk gosteriyorum ben kac gosteriyorum sence dedim. Yoo cok yasli degilsin 30 falan dedi bende dedim bi tanede 30da yapicam 26 yaşındayım, sinirden yasimi bile yanlis soyledim 25im daha
Saol canm bilgi verdiğini içinMerhaba hanımlar
Ooyyyss cok tatli bisi. Bazen hareketleniyor boyle benimde icim gidiyo, bi tuhaf oluyom... Allahim icimde bi can diyorum ne guzel bisey yaa
Canım ben haftaya gireceğim ayrıntılıya inşallah.ben 2’li ve 3’lü test yaptırmadım
Eczacı bana sprey şeklinde olanından tavsiye etmişti zatenEczacı bir aile dostumuz var. D vitamini tahlili yaptıran her 10 kişiden 8i ilaç almaya geliyor diyor. D vitamini kaynağı güneş ama gündelik yaşamımız yeterli güneş almaya elverişli değil. Benim de Agustosta az düşük çıkmıştı. Multivitaminin içindeki yeterli gelmezse bu ay b12 ve dvit takviye yapacak. Bu tarz ilaçları ağızdan (dil altı ve yanağa sprey şeklinde) almak emilimini kolaylaştırıyormuş. Doktorunuza bunu da danisabilirsiniz
Bilmiyorum işte ben sabah içip deniyim dedim. Çünkü akşam ilacı içip yatınca hem gazım oluyor kasığımı ağrıtıyor hemde ayağıma kramp girdiğini farkettim. Gündüz içince öyle olmuyor sanki. Sende kahvaltıdan sonra içmeyi dene bir canım değişiklik olcak mı bakalım.Sabah içince daha mı yi bende aksam içiyorum.
önceden böyle değildi, magnezyuma basladigimdan beri kramplar giriyor çok değişik
Ben varım canım. Tesleri yaptırmadım. Detaylıya gircem sadece önümüzdeki hafta.Kızlar ayrıntılıya hiç giren yok mu? Birde benim gibi hiç tarama testi yaptırmayan varmı
bi ark yaptirdi bsy cikmamis sen bilirsin cnm bence her sekilde kabulun kiyamam diyorsan supheyi aklindan at iyi dusun iyi olsun cnm baska seylere odaklan kitap oku muzik dinle yuruyus yapBana amniyosentez onerdi yaptirmadim. Ama suphe mahvediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?