2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende geçen gün oraya gittim ayrıntılı için aynen dediklerinize katılıyorum hiç bilgi vermedi bile ultrasyon daki doktor hemen bakıp bakıp geçiyorlar

Yasadigin olaya cok uzuldum. E devletten Cimer'e girip ayni bu sekilde hastane doktor tarih hepsini belirterek sikayet olustur inceliyorlar ve sana cevap yaziyorlar. Senin yasadigin kotu psikolojiyi degistirmez ama elinden geleni yapmis olursun. Gecmis olsun.

Nasıl bi hastaneymis ya çok sinir oldum.
Bende bazen devlet hastanesine gidiyorum en son 16 haftalıkken perinotologa gittim tami tamına 50 dakikaya yakın muayene etti, ikiz bide benim o yüzden de uzadı ama olsun yine.
Yazık gerçekten hastaları çok mağdur ediyor bazı hastaneler.

Tekrar yaptıracam zaten bişeye bakmadı ki doktor hiç güvenmiyorum verdiği sonuca

Kesinlikle sikayet et incelemeye alsinlar. Senin icin uzgunum
Ben sikayet edicem sonuna kadar birde orda Suriyeli kadınlar vardı dil bile bilmiyor azarladı resmen kadını onlar napsın 2 cocugu vardı kadının yanında 3,ye hamile orada oturan hastalar utanmadan 3 cüyü yapmıs diye kucumsediler onu. İster 3 ister 5 cocuk yapar insanlar kadının en buyuk dusmanı yine kadınlar

Malesef oyle... Ben kadin doktorlarla hic bi zaman anlasamadim. Sadece son drum iyiydi şimdilik ama ona da maddiyattan gidemiyorum artık. Uygun fiyatlida olsa detayliyi mutlaka tekrar ozelde yaptir. Tamam biz cinsiyet meram ediyoruz renkli gormek istiyoruz ama asıl onemli olan organ taramasi.. kordon kan akislarina herseye butun organlara tek tek bakilmasi lazjm. Allah korusun dogum aninda mudahale edilmesj gereken bir durum olursa bilmek cok onemli.
Bende bugun kuafore gittim. Ordaki kiz aaa sen yine mi hamilesin dedi. Bende 2. Daha dur dedim gulerek. Kizin kac aylik dediler bende 27 dedim. Sahibi bir tanede 40ında yaparsin artik dedi. Bende 40ı beklemem buyuk gosteriyorum ben kac gosteriyorum sence dedim. Yoo cok yasli degilsin 30 falan dedi bende dedim bi tanede 30da yapicam 26 yaşındayım, sinirden yasimi bile yanlis soyledim 25im daha

Okuyamadim daha ama bende doktora gittim kizlar.. butun sikayetlerimi sordum benim karnim haftasina gore cok buykmus doktor biraz ondan bahsetti oyuzden ayakta kalinca sikayetlerim oluyomus simdiden.. hamile korsesi onerdi bana rahat edersin dedi ama nasil bisey bilmiyorum. onun disinda vitamin takviyesi eksiklere.. kan ilaci vermedi hala iyi diye.. bebek kizmis kesinlesti o :) baskaa idrar kulturu istedim o yapildi bugun tek.

Benimde 19 çıktı d vitamini doktora göstermedim daha sonucu
Eczacı bir aile dostumuz var. D vitamini tahlili yaptıran her 10 kişiden 8i ilaç almaya geliyor diyor. D vitamini kaynağı güneş ama gündelik yaşamımız yeterli güneş almaya elverişli değil. Benim de Agustosta az düşük çıkmıştı. Multivitaminin içindeki yeterli gelmezse bu ay b12 ve dvit takviye yapacak. Bu tarz ilaçları ağızdan (dil altı ve yanağa sprey şeklinde) almak emilimini kolaylaştırıyormuş. Doktorunuza bunu da danisabilirsiniz

Çok sevindim canim

35 yaşındayım 3.ye hamileyim öğretmenim benimkini de duyanlar şaşırıyor neee 3 mü ne cesaret bu zamanda diye insanları anlamıyorum veren Rabbime şükürler olsun evlat gibisi var mı

Saol canm bilgi verdiğini için

Ooyyyss cok tatli bisi. Bazen hareketleniyor boyle benimde icim gidiyo, bi tuhaf oluyom... Allahim icimde bi can diyorum ne guzel bisey yaa
Canım ben haftaya gireceğim ayrıntılıya inşallah.ben 2’li ve 3’lü test yaptırmadım
Eczacı bana sprey şeklinde olanından tavsiye etmişti zaten

Sabah içince daha mı yi bende aksam içiyorum.
önceden böyle değildi, magnezyuma basladigimdan beri kramplar giriyor çok değişik
Bilmiyorum işte ben sabah içip deniyim dedim. Çünkü akşam ilacı içip yatınca hem gazım oluyor kasığımı ağrıtıyor hemde ayağıma kramp girdiğini farkettim. Gündüz içince öyle olmuyor sanki. Sende kahvaltıdan sonra içmeyi dene bir canım değişiklik olcak mı bakalım.

Reactions: Eva
Bana amniyosentez onerdi yaptirmadim. Ama suphe mahvediyor
bi ark yaptirdi bsy cikmamis sen bilirsin cnm bence her sekilde kabulun kiyamam diyorsan supheyi aklindan at iyi dusun iyi olsun cnm baska seylere odaklan kitap oku muzik dinle yuruyus yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…