duzenli kullan bol yogurt ve süt tuket cnm biraz yuruyus yap iyi gelir kaslarin calisirsaBende aynısını kullanıyorum, bana yetersiz geliyo galiba.
Başka takviye ilaçlar varsa isticem
Tesekkur ederim canimm. Ne guzel yazmissin. Smeari ilk firsatta isticem. Mantar ben de hamilelikten once de vardi. Bebege bi zarari olur mu onun. Hemen tedaviye basliyim.cnm biraz kristalin var ya kum dokuyorsun ya da tas dusureceksin agrin cok ise sanirim kum gibi,bi de kadin dogumcuna rica et smear alsin sanki maya var gibi mantar yani ,suyu da sanki az iciyorsun idrar dansiten biraz yogun cikmis su miktarini artir bence
Ya ben iki doktor baksin istedim.. iki kere ozel para vermek istemedim.. zaten perinatolog ya.. Benimkiler ikiz o yuzden biraz sağlam olsun istedim,Bendemi 2 kez alsam ne yapsam :) hic devlete gitmedim
Basla kuzum doktora gidiver.. pek dikkat edilmeliTesekkur ederim canimm. Ne guzel yazmissin. Smeari ilk firsatta isticem. Mantar ben de hamilelikten once de vardi. Bebege bi zarari olur mu onun. Hemen tedaviye basliyim.
yarın sabah denerim olumlu sonuç alırsam yazarım cnm.Bilmiyorum işte ben sabah içip deniyim dedim. Çünkü akşam ilacı içip yatınca hem gazım oluyor kasığımı ağrıtıyor hemde ayağıma kramp girdiğini farkettim. Gündüz içince öyle olmuyor sanki. Sende kahvaltıdan sonra içmeyi dene bir canım değişiklik olcak mı bakalım.
Çok şükür balımm sevindim adınaKızlar idrar kültürü vermiştim az önce baktım temiz çıkmış şükür.
Antibiyotik kullanmaktan korkuyordum yine.
Çok şükür balımm sevindim adına
Vajinal mantar varsa kesin tedavi edilmeli. Hatta idrar yolu enfeksiyonudaTesekkur ederim canimm. Ne guzel yazmissin. Smeari ilk firsatta isticem. Mantar ben de hamilelikten once de vardi. Bebege bi zarari olur mu onun. Hemen tedaviye basliyim.
Ohhhh hadi gozun aydinnnKızlar idrar kültürü vermiştim az önce baktım temiz çıkmış şükür.
Ortopediye git bence canimKizlar ayak bilegimde bir agri var ic kisimda kikirdagn yanindan bacagima dogru 10 cm falan. Basamicam biraz daha artarsa diye korkuyorum
Disardan gorunurde birsey yok. Dokunulmuyor sanki curumus gibi bir aci tarif bile edemiyorum cok ilginc. 1.5 aydr var ama ara ara oluyodu geciyodu doktora soyledim onemsemdi oan anlamadi o ortopedilik dedi acelesi vardi zaten oan. Dun yine baslasi gecmek bilmiyor diger ayagimn ustune altina koymayi gectm koltuga uzatsam aciyor. Boyle birsey yasayan varmi. Rontgende cekilemem neyapcam bilmiyorum
Rontgen cekmeden teshis koyabilirmi acabaOrtopediye git bence canim
Cok sukur canm sevindmKızlar idrar kültürü vermiştim az önce baktım temiz çıkmış şükür.
Birşey diyemem ama yine de git bence. Kan degerlerinde eksiklik varmi. Farkettiysen genelde çoğumuz da kramp vb agrilar var. Belki sende birsey eksikligi bu sekilde belli ediyodurRontgen cekmeden teshis koyabilirmi acaba
D vitamini eksikligi cikti 14 tu degerim ptesiden beri devit kullaniyorum. Basma bir eksiklik yafa enfeksiyon falam cikmadi.s farkettim kramplar baslamisBirşey diyemem ama yine de git bence. Kan degerlerinde eksiklik varmi. Farkettiysen genelde çoğumuz da kramp vb agrilar var. Belki sende birsey eksikligi bu sekilde belli ediyodur
Belkide farketmedigin bir zedelenme oldu. Belki uygun krem verir yada sarmanı onerebilir rontgensiz anlayabilir mi bilemem bende tabi ana gitmen lazımD vitamini eksikligi cikti 14 tu degerim ptesiden beri devit kullaniyorum. Basma bir eksiklik yafa enfeksiyon falam cikmadi.s farkettim kramplar baslamisbenmki kramp degl kirik sanki
Bende yaptirmadim daha hic tarama testi canim ama 10 20 kasim arasi detayli yaptir dedi doktorum ona gidicem insallahKızlar ayrıntılıya hiç giren yok mu? Birde benim gibi hiç tarama testi yaptırmayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?