2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tesekkur ederim canimm. Ne guzel yazmissin. Smeari ilk firsatta isticem. Mantar ben de hamilelikten once de vardi. Bebege bi zarari olur mu onun. Hemen tedaviye basliyim.

yarın sabah denerim olumlu sonuç alırsam yazarım cnm.
eczacı aksam yemeğinden sonra icmemi söylemişti ama bide böyle deneyelim.

Kizlar ayak bilegimde bir agri var ic kisimda kikirdagn yanindan bacagima dogru 10 cm falan. Basamicam biraz daha artarsa diye korkuyorum
Disardan gorunurde birsey yok. Dokunulmuyor sanki curumus gibi bir aci tarif bile edemiyorum cok ilginc. 1.5 aydr var ama ara ara oluyodu geciyodu doktora soyledim onemsemdi oan anlamadi o ortopedilik dedi acelesi vardi zaten oan. Dun yine baslasi gecmek bilmiyor diger ayagimn ustune altina koymayi gectm koltuga uzatsam aciyor. Boyle birsey yasayan varmi. Rontgende cekilemem neyapcam bilmiyorum

Ortopediye git bence canim

Birşey diyemem ama yine de git bence. Kan degerlerinde eksiklik varmi. Farkettiysen genelde çoğumuz da kramp vb agrilar var. Belki sende birsey eksikligi bu sekilde belli ediyodur
D vitamini eksikligi cikti 14 tu degerim ptesiden beri devit kullaniyorum. Basma bir eksiklik yafa enfeksiyon falam cikmadi.s farkettim kramplar baslamis benmki kramp degl kirik sanki

D vitamini eksikligi cikti 14 tu degerim ptesiden beri devit kullaniyorum. Basma bir eksiklik yafa enfeksiyon falam cikmadi.s farkettim kramplar baslamis benmki kramp degl kirik sanki
Belkide farketmedigin bir zedelenme oldu. Belki uygun krem verir yada sarmanı onerebilir rontgensiz anlayabilir mi bilemem bende tabi ana gitmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…