2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok mu karışıyor, napıyor?
Ya bendem baskasi bu tuwaleti kullanmasin dedi doktor, esimi tembihledim ama ne care heryer pislik icinde... ya bir gun ewde yemek yemezler disarda bunu alsaniza sunu alsaniza, sinir krizi yasiyorum.. borç olmus tavan esim gihini cikartmiyor.. bide bise oolmayinca hazir delirmeye basliyo kp.. kv 40 yillik kocasi e bi cocuklarda bi suru masraf yapmislar tup bebek, iki bebek olacak, doktoru osu busu ilaclari, dahada olacak.. gelmisler gezmeye bende iki gundur agri idrar yollarimda bakteri cikti kultur verdim.. hastanedeyim.. sen diyolar gelmeyeceksen evde otur biz disari bi hava alalim ( gezelim, yiyelim, icelim) ben de ailem gelince aman kizim biz yapalim, biz halledelim.. ama demezler gelin bisryler yedirim size ya zayen yedirmeleroni isteyen yok anlayisli degiller, gidecekler lan bi tas yemek yapim bu cocuklara gelin 3 aydir hastanede yatiyor oglum onunla beraber, ayakta yuruyemiyom diye sen gelme disari diyorlar ama memlekete geri doncekler hiccc silip supurup ogullarini giderler.. bari pisledikleri yerleri temizlesinler.. bogulacak gibi oluyorum dusundukce.. belkide cok kotu dusunuyorum.. ya senede uckere geliyolar kitleyip gidiyolar.. simdi 4 kisi gelmisler Allah bilir neler oldu.. kocamda agzini acip baba benim maas kariminki sirf kredi kartlarina gidiyor toparlanamadikki bu islerimizi halledelim demiyor herhalde.. benim ailem anam babam gibisi yok..

D vitamini eksikligi cikti 14 tu degerim ptesiden beri devit kullaniyorum. Basma bir eksiklik yafa enfeksiyon falam cikmadi.s farkettim kramplar baslamis benmki kramp degl kirik sanki
Kirik olsa acısından ustune basamazsin, zedelenme ya da iceride odem olabilir, ortopedi elle muayenede de baya bisey bulabilir, rontgen sart degil. Mutlaka gorun, durumuna uygun bi yol gosterir, acı cekme bosuna.

Maddi manevi sıkıntılar cidden çok bunaltıyor beni de ... Hamileliğin tadını çıkaramıyorum resmen üzülüyorum buna. İşte stres evde stres ... 10 gün sonra detaylı içim randevumuz var umarım sonuçlarımız iyi çıkar da yavrum çok şükür şuan sağlıklı diye avuturum kendimi

Allah kolaylik versin canim, en azindan surekli yakininda degillermis, 3 kez yine bi nebze cekilir. Bazi aileler anlayışsız oluyor, cocugunun herseyinde kendine hak goruyor, bu yastan sonra degismezler maalesef. Eşine bahsedebilirsin yasadigin stresten dolayi doguma kadar gelmesinler dersin en kotu.

İnsallah duzelirsin canim benim, bebeginin saglikli haberini almak gibisi guzel baska haber olamaz

Sinir bozuklugu yasiyorum ve uyku uyuyamiyorum gldiklrinden bu yana. Ya neyse kuzum bbislerimiz saglikli olsun baska istedigim bisyde huzurrr

Amine Busra nasıl gidiyor 19+4 olduk önümüzdeki günlerde aylık kontrolüm var fakat detaylı ya da girecem ya kontrole gitmesem olur mu diyorum sen nasıl yapacaksın detaylıdan önce kontrollün var mı

Kirik olsa acısından ustune basamazsin, zedelenme ya da iceride odem olabilir, ortopedi elle muayenede de baya bisey bulabilir, rontgen sart degil. Mutlaka gorun, durumuna uygun bi yol gosterir, acı cekme bosuna.
Benzetme olarak kirik gibi dedim canim . Bakalim p.tesi hastaneye gidicem insaallah gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…