Benim bir ara surekli soluma yatmaktan oluyodu ama simdi sola cok yatamiyorum uyandigimda kendimi sirt ustu buluyorum istem disi o sebeple gectiİki gecedir sağ kolum özellikle elim uyuşuyor. Sanki davul gibi şişiyor. Üstüne yattığım için olduğunu düşündüm ama sağıma da yatsam soluma da yatsam uyuşmaya devam etti. İnternete baktım. Karpal tünel sendromuna benziyor. Hamilelerde olabiliyormuş, Doğumdan sonra genellikle geçiyormuş. Kontrolde doktoruma soracağım. Başına gelen var mı
dök içini biz dinleriz anlarız... bu aralar herkeste var bir sıkıntılarrrrrKızlar slm nasılsınız ben hiç iyi değilim bazı sıkıntılar var kendimi çok yanlız hissediyorum dokunsalar ağlıycam kuzum strese girmesin diye umursamamaya çalışıyorum ama yok olmuyor
Aynı stres bende de var. Tatil bölgesinde yaşıyoruz gelen 10 gün kalıyor. Kendi ailen seni anlıyor ama işte... Bizim de tüp bebek çok zorluklarla yaptırdık zaten. Yazını okuyunca sinirlendim kendimi tutamadım.Maddi manevi sıkıntılar cidden çok bunaltıyor beni de ... Hamileliğin tadını çıkaramıyorum resmen üzülüyorum buna. İşte stres evde stres ... 10 gün sonra detaylı içim randevumuz var umarım sonuçlarımız iyi çıkar da yavrum çok şükür şuan sağlıklı diye avuturum kendimi
Tşkler bitanem o kadar uzunki eşimle iş ortamında tanışıp evlendim aynı şehirliyiz fakat evlendiği gün hem işten ayrıldım hem farklı şehire gittim 5yıl kayseridede kaldım çocuklarla çok sıkıntılı günler yaşadım hep yalnızdım kafa dengi bir arkadaşım olmadı ordan Ankara taşındım 6 yıl kaldım tam kendime iyi bir ortam kendimce insanlar bulmuşken pat diye eşim Sivasa memlekete taşınmak istedi çok direndim ama her geçen gün huzurum bozuldu sırf mutlu olmak için o ada tamam dedim bu arada eşimi çok seviyorum oda beni tek sorun 1kardesi bir annesi olması bu arada görümce evli kocasının ilgisizliği benim eşime dert sanki neyse burada bir ev aldılar ama kesinlikle oturulacak bir ev değil ev sıfır geniş fakat sanayinin içi ne balkona çıkılıyor ne cama komşular deseniz çok değişik insanlar yürüyüş yapalım desen hep bahanesi olan insanlar neyse ben bu mahalleden taşınmak istiyorum bunun için eşime çok söyledim kira bile olsa daha elit bir mahalle olsun istiyorum tabi elim evi satalım dedi ayrıca bir arsa var onuda kız kardeşi ede bizede ev almak için arsa dün satıldı benim durumu mu bilmiyormuş gibi eşim önceliği kardeşine tanıyor kızlar ben para pul gerçekten istemiyorum sadece çatlıycan inanın duvarlar üstüme geliyor konuşacak bir Allahın kulu yok eve bir şey alsan ona hasetlenen insanla nasıl komşuluk yapılır bu arada görümce çalışıyor ayrıca hafta sonu dahi evle işi olmaz yani o bekleye bilir fakat ben çıldır am 2.buçuk yıldır her gün aynı şeyleri söylemekten bıktım neden yani yapboz gibi ben işim çok iyiydi eşim için çalışmadım okulu yarıda bıraktım yani suçum bumu ama buymuşdök içini biz dinleriz anlarız... bu aralar herkeste var bir sıkıntılarrrrr
Selam canim. Bugün gittim bende :) benim detaylıma iki hafta var daha. Onceki kontrolden beride 3 hafta gecmisti. Dayanamadim gittim bende :)Amine Busra nasıl gidiyor 19+4 olduk önümüzdeki günlerde aylık kontrolüm var fakat detaylı ya da girecem ya kontrole gitmesem olur mu diyorum sen nasıl yapacaksın detaylıdan önce kontrollün var mı
Kızımda basima geldi. Dogumdan sonra daha fena oldu besik sallamaktan. Fizik tedaviye gidip krem kullandim. Ödem atinca inmişti.bunda da yine elimde uyuşma basladiİki gecedir sağ kolum özellikle elim uyuşuyor. Sanki davul gibi şişiyor. Üstüne yattığım için olduğunu düşündüm ama sağıma da yatsam soluma da yatsam uyuşmaya devam etti. İnternete baktım. Karpal tünel sendromuna benziyor. Hamilelerde olabiliyormuş, Doğumdan sonra genellikle geçiyormuş. Kontrolde doktoruma soracağım. Başına gelen var mı
biz çok fazla fedakarlık yapıyoruz kadınlar olarak bende bunu anladım kuzum. İkimizinde sıkıntısının ana nedeni bu bence... Ama maalesef bir kere o yüzü buldular şimdi de değiştiremiyoruz. Sevmesek zaten yapmazdık bu fedakarlıkları .. Bizimde maddi sorunlarımız var üzülüyorum ama eşim geleceğini hiç düşünmedi kızıyorum da ... Allah yardımcımız olsun . Sende pozitif düşünmeye çalış kuzum, arkadaşlıklar bu devirde zaten yalan.. Eski dostlarınla araş mesajlaş .. Çok şükür başını sokacağın evin var buna da şükür de....Tşkler bitanem o kadar uzunki eşimle iş ortamında tanışıp evlendim aynı şehirliyiz fakat evlendiği gün hem işten ayrıldım hem farklı şehire gittim 5yıl kayseridede kaldım çocuklarla çok sıkıntılı günler yaşadım hep yalnızdım kafa dengi bir arkadaşım olmadı ordan Ankara taşındım 6 yıl kaldım tam kendime iyi bir ortam kendimce insanlar bulmuşken pat diye eşim Sivasa memlekete taşınmak istedi çok direndim ama her geçen gün huzurum bozuldu sırf mutlu olmak için o ada tamam dedim bu arada eşimi çok seviyorum oda beni tek sorun 1kardesi bir annesi olması bu arada görümce evli kocasının ilgisizliği benim eşime dert sanki neyse burada bir ev aldılar ama kesinlikle oturulacak bir ev değil ev sıfır geniş fakat sanayinin içi ne balkona çıkılıyor ne cama komşular deseniz çok değişik insanlar yürüyüş yapalım desen hep bahanesi olan insanlar neyse ben bu mahalleden taşınmak istiyorum bunun için eşime çok söyledim kira bile olsa daha elit bir mahalle olsun istiyorum tabi elim evi satalım dedi ayrıca bir arsa var onuda kız kardeşi ede bizede ev almak için arsa dün satıldı benim durumu mu bilmiyormuş gibi eşim önceliği kardeşine tanıyor kızlar ben para pul gerçekten istemiyorum sadece çatlıycan inanın duvarlar üstüme geliyor konuşacak bir Allahın kulu yok eve bir şey alsan ona hasetlenen insanla nasıl komşuluk yapılır bu arada görümce çalışıyor ayrıca hafta sonu dahi evle işi olmaz yani o bekleye bilir fakat ben çıldır am 2.buçuk yıldır her gün aynı şeyleri söylemekten bıktım neden yani yapboz gibi ben işim çok iyiydi eşim için çalışmadım okulu yarıda bıraktım yani suçum bumu ama buymuş
İnanki canım o kadar şükür eden bir insanımdır ama bazen bilmiyorum artık yığılıp kalıyorum ev Kayınvalidemin elinde sonunda satılacak ve ben kimsenin kaprisini çekmek istemiyorum her gitmemde laf sokmasından usandım belki çok garip olabilir ama ev onun olunca söz hakkı oluyor evle ilgili herşey de bende artık 35uaşıma gelmişim kaldıramıyorum ki biz buraya Kayınvalidemin yüzünden taşındık bunu şimdi kimse kabullenemiyor bilmitorum Allahım bize öyle sabır versinkibiz çok fazla fedakarlık yapıyoruz kadınlar olarak bende bunu anladım kuzum. İkimizinde sıkıntısının ana nedeni bu bence... Ama maalesef bir kere o yüzü buldular şimdi de değiştiremiyoruz. Sevmesek zaten yapmazdık bu fedakarlıkları .. Bizimde maddi sorunlarımız var üzülüyorum ama eşim geleceğini hiç düşünmedi kızıyorum da ... Allah yardımcımız olsun . Sende pozitif düşünmeye çalış kuzum, arkadaşlıklar bu devirde zaten yalan.. Eski dostlarınla araş mesajlaş .. Çok şükür başını sokacağın evin var buna da şükür de....
Bende pişmanliklarla dolu bir evliligi sürdürüyorum. Cocuklar var. Bir yerde mecbur kaliyorsun.. Allah yardimcin olsunTşkler bitanem o kadar uzunki eşimle iş ortamında tanışıp evlendim aynı şehirliyiz fakat evlendiği gün hem işten ayrıldım hem farklı şehire gittim 5yıl kayseridede kaldım çocuklarla çok sıkıntılı günler yaşadım hep yalnızdım kafa dengi bir arkadaşım olmadı ordan Ankara taşındım 6 yıl kaldım tam kendime iyi bir ortam kendimce insanlar bulmuşken pat diye eşim Sivasa memlekete taşınmak istedi çok direndim ama her geçen gün huzurum bozuldu sırf mutlu olmak için o ada tamam dedim bu arada eşimi çok seviyorum oda beni tek sorun 1kardesi bir annesi olması bu arada görümce evli kocasının ilgisizliği benim eşime dert sanki neyse burada bir ev aldılar ama kesinlikle oturulacak bir ev değil ev sıfır geniş fakat sanayinin içi ne balkona çıkılıyor ne cama komşular deseniz çok değişik insanlar yürüyüş yapalım desen hep bahanesi olan insanlar neyse ben bu mahalleden taşınmak istiyorum bunun için eşime çok söyledim kira bile olsa daha elit bir mahalle olsun istiyorum tabi elim evi satalım dedi ayrıca bir arsa var onuda kız kardeşi ede bizede ev almak için arsa dün satıldı benim durumu mu bilmiyormuş gibi eşim önceliği kardeşine tanıyor kızlar ben para pul gerçekten istemiyorum sadece çatlıycan inanın duvarlar üstüme geliyor konuşacak bir Allahın kulu yok eve bir şey alsan ona hasetlenen insanla nasıl komşuluk yapılır bu arada görümce çalışıyor ayrıca hafta sonu dahi evle işi olmaz yani o bekleye bilir fakat ben çıldır am 2.buçuk yıldır her gün aynı şeyleri söylemekten bıktım neden yani yapboz gibi ben işim çok iyiydi eşim için çalışmadım okulu yarıda bıraktım yani suçum bumu ama buymuş
Bazen diyorum ki ne için çalışıyorum kim için çabaladım bu zamana kadar elde var sıfır... Dediğin gibi hele bir yaştan sonra kimseyle uğraşacak gücün tahammülün kalmıyor çok iyi anlıyorum seni.İnanki canım o kadar şükür eden bir insanımdır ama bazen bilmiyorum artık yığılıp kalıyorum ev Kayınvalidemin elinde sonunda satılacak ve ben kimsenin kaprisini çekmek istemiyorum her gitmemde laf sokmasından usandım belki çok garip olabilir ama ev onun olunca söz hakkı oluyor evle ilgili herşey de bende artık 35uaşıma gelmişim kaldıramıyorum ki biz buraya Kayınvalidemin yüzünden taşındık bunu şimdi kimse kabullenemiyor bilmitorum Allahım bize öyle sabır versinki
Ne saçma dimi seviyorsun herşeye tamam diyorsun üstüne bindik e biniyorlar o yüzden çalışmak çok güzel bence yorucu tabi ama ev hayatı değersizlik dahada kötü evde olanlaraBende pişmanliklarla dolu bir evliligi sürdürüyorum. Cocuklar var. Bir yerde mecbur kaliyorsun.. Allah yardimcin olsun
Allah yar ve yardımcımız olsun canımBazen diyorum ki ne için çalışıyorum kim için çabaladım bu zamana kadar elde var sıfır... Dediğin gibi hele bir yaştan sonra kimseyle uğraşacak gücün tahammülün kalmıyor çok iyi anlıyorum seni.
Şimdi baktım da uygunmuş fiyatı . Bende Hindistan cevizi yağı kullanıyorum şuan bitince denerim belki . Sende kullanırsan tecrübelerini paylaşır mısın bizimle ?Merhaba arkadaslar, gecen haftaki kasilmalarimdan sonra bugun kontrol randevum vardi. Plesantadaki aktif kanama durmus ama icerdeki kan tamamen bitmemis. Rahmim yumusacik olmus magnezyumlardan dolayi doktor boşuna mi verdim o kadar magnezyumu dedi sertleşip tekrar kasilmasin kanama olmasin diye dedi. Bugun sehirlerarasi yola cikicaz dedik pruluton depot igne yaptir oyle cik dönüşte de yaptir dedi. Dikkat etmekten baska birde ilaclari duzenli kullanmaktan baska care yok. Catlak kremi sordum kendi eşi eczaciymis eşi 2 dogumunda da Evomere catlak kremi kullanmis hic catlagi olmamis onu önerdi alıp kullanicam bakalim. Benden simdilik bu kadar.
Ben kizim 8 ayliktan sonra is aradim. Tam 8 ay aradim. 20d3n fazla gorusmeye gittim. Almadilar işe. Sonra gecen sene kursa gittim. Yazin is bakmadim. Eylul gibi bakarim diyodum. Kg vermeyede baslamistim bu bebege hamile kaldim. Herseyde bir hayr var elbet. Ama çalışınca seninde hakkin oluyor birseyler demeye. Mesela biz temmuzda arabamizi sattik. Biraz borcumuz vardi kapadik. Suan bir miktar hesapta para var birazda kredi kartina borc var. Bana kalsa o borcuda kapasin geri kalaniyla araba alsin. Ama esimle daha bugun tartistik. Benim soru sormama bile tahammulu yok. Oysaki o paralarda benimde hakkim var. Benimde takilarim o paranin icindeydi. 25 yasindayim. Bilezigi, kolyeyi gectim alyansim bile yok. Geçen sene evime hirsiz girdi kizimin bileziklerini bile caldilar. Ama esim demez asla benimde param var karimada en azindan bir yuzuk alivereyim. O kadar degersizim.Ne saçma dimi seviyorsun herşeye tamam diyorsun üstüne bindik e biniyorlar o yüzden çalışmak çok güzel bence yorucu tabi ama ev hayatı değersizlik dahada kötü evde olanlara
muhakkak çalışmak çok güzel . Ama bende yoruldum mezun olduğum günden beri bir fiil çalışıp önce kendim için sonra evliliğim ve evim için bişeyler yaptım . Bebeğim olduktan sonra çalışmayacağım diyordum, hem işimin zorluğu hem de güvenip bırakabilecek bir aile bireyimin olmamasından dolayı ... Ama maddi sorunlar yaşayınca çalışmalıyım diye düşünmeye başladım. E bu seferde bebeğe kim bakacak , nasıl olacak sorunsalı .... Ay bitmiyor bitmiyorrrr ....Ne saçma dimi seviyorsun herşeye tamam diyorsun üstüne bindik e biniyorlar o yüzden çalışmak çok güzel bence yorucu tabi ama ev hayatı değersizlik dahada kötü evde olanlara
Ben bugun doktora gittim canim. Bahsettim bu kramp ve agrilardan. Her gün süt içiyor musun dedi, bazen yogurt bazen ayran iciyorum dedim. Onlardan yesende her gun bir bardak süt iç dedi. Birde magnezyum ilacımı degistirdiAynen valla soda içmek kramp kadar kötü değildir
zorlayalim biraz kendimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?