rica ederim cnm,sanirim sadece su an fitil ve cenesten ve turevi kremlerden verebilir, sen temizligine dikkat et sadece su yada intim jellerden kullan sik ic camasiri degistir ve ütüle de giy ,gunluk ped kullanma kullaniyorsan da sık degistir,bol su icmeyi unutmaTesekkur ederim canimm. Ne guzel yazmissin. Smeari ilk firsatta isticem. Mantar ben de hamilelikten once de vardi. Bebege bi zarari olur mu onun. Hemen tedaviye basliyim.
bebege zararina gelince yani cok olmaz ama her enfeksiyon tabi ki vucuda zarar tedavi olmak en iyisi ve cikarsa mantar eşin de bi dr a gitsin bu tarz enfeksiyonlRda cift tarafli tedavi gereklidir yoksa enfeksiyon sirküle bi sekilde devam eder ne kadar tedavi olsan da esli olmayınca olmazTesekkur ederim canimm. Ne guzel yazmissin. Smeari ilk firsatta isticem. Mantar ben de hamilelikten once de vardi. Bebege bi zarari olur mu onun. Hemen tedaviye basliyim.
hangi ilacı verdi canım?Ben bugun doktora gittim canim. Bahsettim bu kramp ve agrilardan. Her gün süt içiyor musun dedi, bazen yogurt bazen ayran iciyorum dedim. Onlardan yesende her gun bir bardak süt iç dedi. Birde magnezyum ilacımı degistirdi
Tabiki paylasirim ama gercekten catlaga iyi gelip gelmedigini anlamak icin bikac ay gecmesi gerek sanirim.Şimdi baktım da uygunmuş fiyatı . Bende Hindistan cevizi yağı kullanıyorum şuan bitince denerim belki . Sende kullanırsan tecrübelerini paylaşır mısın bizimle ?
Kadın olmak maalesef ha şanslı olan var tabiki deBen kizim 8 ayliktan sonra is aradim. Tam 8 ay aradim. 20d3n fazla gorusmeye gittim. Almadilar işe. Sonra gecen sene kursa gittim. Yazin is bakmadim. Eylul gibi bakarim diyodum. Kg vermeyede baslamistim bu bebege hamile kaldim. Herseyde bir hayr var elbet. Ama çalışınca seninde hakkin oluyor birseyler demeye. Mesela biz temmuzda arabamizi sattik. Biraz borcumuz vardi kapadik. Suan bir miktar hesapta para var birazda kredi kartina borc var. Bana kalsa o borcuda kapasin geri kalaniyla araba alsin. Ama esimle daha bugun tartistik. Benim soru sormama bile tahammulu yok. Oysaki o paralarda benimde hakkim var. Benimde takilarim o paranin icindeydi. 25 yasindayim. Bilezigi, kolyeyi gectim alyansim bile yok. Geçen sene evime hirsiz girdi kizimin bileziklerini bile caldilar. Ama esim demez asla benimde param var karimada en azindan bir yuzuk alivereyim. O kadar degersizim.
Evlendigimizde kendi buyudugumuz semtte oturmak istedim. Ama esim ve ailesi kayinpederimin baska semtindeki eve gonderdiler bizi. Sonra yine onlar istedi diye ayni semte tasindim 1.5 sene önce.. yani kadin kim ki dinlensin? Adamlar icin varsa yoksa anne baba
Cikolatali, balli falan tuketmek gerek demekki. Magosit yazmis canimhangi ilacı verdi canım?
Ben süt içemiyorum pek doğrusu,
Süt ürünleri pek tuketmiyorum yoğurt dışında ayran da seviyorum.
Gebelikten önce de pek sevmezdim.
İnşallah daha iyi gelir bu ilaç canim☺Cikolatali, balli falan tuketmek gerek demekki. Magosit yazmis canim
Merhaba hanımlar
Bugun detaylı ultrason için zubeude hanım hastanesine gittim gitmez olaydım kapıya doktora soru sormayın bebegin boy kilo cinsiyet sormayın yazmışlar 5 6 kadını birden alıp muayene ediyorlar aglamamk için kendimi zor tuttum özele gitmeye gucumuz yok diye insan yerine konulmadım
Detaylı ultrason 1 dkaka ya surdu ya surmedi kalkınca kagıdı doktora vermeye gittim rahatsızlığını anlatmaya fırsat vermedi kasılıyorum dedim sancın var gecer dedi aynı odada 4 5 kadın arada perde yok istiyorsan muayene edeyim dedi ben siz nediyorsunuz dedim sence dedi
Resmen beni ugrastırma manasına getirdi
Ayrıca alttan muayene edecekti ve odada ki herkes görecek ti cıkıp gittim ordan
Kredi bile cekmem gerekse özele gidecem bundan sonra
Yolunuz duserse ankarada olanlar sakın gitmeyin gidende engel olun
Benimde sol kolum ve omzum uyuşuyor üstüne yattığım için diye düşünüyordum.İki gecedir sağ kolum özellikle elim uyuşuyor. Sanki davul gibi şişiyor. Üstüne yattığım için olduğunu düşündüm ama sağıma da yatsam soluma da yatsam uyuşmaya devam etti. İnternete baktım. Karpal tünel sendromuna benziyor. Hamilelerde olabiliyormuş, Doğumdan sonra genellikle geçiyormuş. Kontrolde doktoruma soracağım. Başına gelen var mı
Taviz tavizi doğuruyor canım hem kız öğrencilerime söylerim okuyun işiniz olsun oyle evlenin ve kocanız istiyor diye işinizi bırakmayın . Kızlarına sende bunu öğret kimse bir erkeğin kölesi olmasınBen kizim 8 ayliktan sonra is aradim. Tam 8 ay aradim. 20d3n fazla gorusmeye gittim. Almadilar işe. Sonra gecen sene kursa gittim. Yazin is bakmadim. Eylul gibi bakarim diyodum. Kg vermeyede baslamistim bu bebege hamile kaldim. Herseyde bir hayr var elbet. Ama çalışınca seninde hakkin oluyor birseyler demeye. Mesela biz temmuzda arabamizi sattik. Biraz borcumuz vardi kapadik. Suan bir miktar hesapta para var birazda kredi kartina borc var. Bana kalsa o borcuda kapasin geri kalaniyla araba alsin. Ama esimle daha bugun tartistik. Benim soru sormama bile tahammulu yok. Oysaki o paralarda benimde hakkim var. Benimde takilarim o paranin icindeydi. 25 yasindayim. Bilezigi, kolyeyi gectim alyansim bile yok. Geçen sene evime hirsiz girdi kizimin bileziklerini bile caldilar. Ama esim demez asla benimde param var karimada en azindan bir yuzuk alivereyim. O kadar degersizim.
Evlendigimizde kendi buyudugumuz semtte oturmak istedim. Ama esim ve ailesi kayinpederimin baska semtindeki eve gonderdiler bizi. Sonra yine onlar istedi diye ayni semte tasindim 1.5 sene önce.. yani kadin kim ki dinlensin? Adamlar icin varsa yoksa anne baba
Insallah tsk ederimBen 17. Hafta icinde pit pit seklinde hissettim 19da da arada tekmeler. Ama 20 21 e kadar hissetmemek de cok normal. Endiselenmeyin
Bende istem dışı uykumda sırt üstü yatıyorum ama şimdilik göbişler büyüdükçe yatamayız sanırım genelde sola yatmaya çalışıyorumBenim bir ara surekli soluma yatmaktan oluyodu ama simdi sola cok yatamiyorum uyandigimda kendimi sirt ustu buluyorum istem disi o sebeple gecti
Yaaaa ama bu çok güzel olmuşEki Görüntüle 2546560
Biz bugun balon patlatma yaptik teyzeleri ben ucundan bakmistim ama yinede cok heyecanlaniyor insan ,guzel bi hatira kaldi
Nasıl yapıyorsun devlet özel karışık gidiyorsun sanırımSelam canim. Bugün gittim bende :) benim detaylıma iki hafta var daha. Onceki kontrolden beride 3 hafta gecmisti. Dayanamadim gittim bende :)
senin yerinde olsam detaylıya gider ertesi günde çıkar sonucumu doktora gösterirsinNasıl yapıyorsun devlet özel karışık gidiyorsun sanırımben sadece özele gidiyorum devlete hiç gitmedim özelde de hep aynı doktora gidiyorum normalde ayın 21 inde 1 ay olacak muayene olmayalı 29 unda da detaylıya giricem
canım bence detaylıya git sonucunu al doktoruna git daha mantıklıNasıl yapıyorsun devlet özel karışık gidiyorsun sanırımben sadece özele gidiyorum devlete hiç gitmedim özelde de hep aynı doktora gidiyorum normalde ayın 21 inde 1 ay olacak muayene olmayalı 29 unda da detaylıya giricem
Bende hep bu duyguyla büyüdüm okucam meslek sahibi olucam kendi ayaklarımın üzerinde durucam diye ama olmadı yapamadım üniversite bitti evlendim atanamadım ücretli öğretmenlik yaptım çocuk olmamasına rağmen çok zordu hamile kalınca da bıraktım zaten bayanın çalışması çok zor şimdi çalışsam evin yakınında kimse yok kv olsun kendi annem olsun çocuk bakmaya gelseler benim evimde kalacaklar gerçekten kimseyi istemiyorum düzenime karışmasın kimse geçinip gidiyoruz çok şükür çalışan bayanın kendine bi güveni oluyor ama nasip kısmetTaviz tavizi doğuruyor canım hem kız öğrencilerime söylerim okuyun işiniz olsun oyle evlenin ve kocanız istiyor diye işinizi bırakmayın . Kızlarına sende bunu öğret kimse bir erkeğin kölesi olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?