2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
x
Tesekkur ederim canimm. Ne guzel yazmissin. Smeari ilk firsatta isticem. Mantar ben de hamilelikten once de vardi. Bebege bi zarari olur mu onun. Hemen tedaviye basliyim.
rica ederim cnm,sanirim sadece su an fitil ve cenesten ve turevi kremlerden verebilir, sen temizligine dikkat et sadece su yada intim jellerden kullan sik ic camasiri degistir ve ütüle de giy ,gunluk ped kullanma kullaniyorsan da sık degistir,bol su icmeyi unutma

Tesekkur ederim canimm. Ne guzel yazmissin. Smeari ilk firsatta isticem. Mantar ben de hamilelikten once de vardi. Bebege bi zarari olur mu onun. Hemen tedaviye basliyim.
bebege zararina gelince yani cok olmaz ama her enfeksiyon tabi ki vucuda zarar tedavi olmak en iyisi ve cikarsa mantar eşin de bi dr a gitsin bu tarz enfeksiyonlRda cift tarafli tedavi gereklidir yoksa enfeksiyon sirküle bi sekilde devam eder ne kadar tedavi olsan da esli olmayınca olmaz

Ben bugun doktora gittim canim. Bahsettim bu kramp ve agrilardan. Her gün süt içiyor musun dedi, bazen yogurt bazen ayran iciyorum dedim. Onlardan yesende her gun bir bardak süt iç dedi. Birde magnezyum ilacımı degistirdi
hangi ilacı verdi canım?
Ben süt içemiyorum pek doğrusu,
Süt ürünleri pek tuketmiyorum yoğurt dışında ayran da seviyorum.
Gebelikten önce de pek sevmezdim.

Kizlar geceden beri gecmeyen kasik agrim ve migren agrilarim yuzunden acile gittim sadece parol serum verdiler migrenim tamamen gecmesede biraz azaldi kasik agrim için nst gibi bisey bagladilar ama sanci görünmedi sanirim normalmis kasik ağrısı ilk gebeligimde hic boyle değildim keske hamilelikte migrenim paroldan baska bi çözümü olsaydi Allah kimseye vermesin

Aynen canım
Kadın olmak maalesef ha şanslı olan var tabiki de

Canım ankara da devlet felaket
İlk dogumumda acil olarak zekai Tahir e yonlendirildim insanlık dışı
Kadın psikolojisi lohusa psikolojisianlamayan kadın dogumcular ve kadın Dr daha bir gıcık
Erkekler yine insafliydi

Benimde sol kolum ve omzum uyuşuyor üstüne yattığım için diye düşünüyordum.

Taviz tavizi doğuruyor canım hem kız öğrencilerime söylerim okuyun işiniz olsun oyle evlenin ve kocanız istiyor diye işinizi bırakmayın . Kızlarına sende bunu öğret kimse bir erkeğin kölesi olmasın

Benim bir ara surekli soluma yatmaktan oluyodu ama simdi sola cok yatamiyorum uyandigimda kendimi sirt ustu buluyorum istem disi o sebeple gecti
Bende istem dışı uykumda sırt üstü yatıyorum ama şimdilik göbişler büyüdükçe yatamayız sanırım genelde sola yatmaya çalışıyorum

Selam canim. Bugün gittim bende :) benim detaylıma iki hafta var daha. Onceki kontrolden beride 3 hafta gecmisti. Dayanamadim gittim bende :)
Nasıl yapıyorsun devlet özel karışık gidiyorsun sanırımben sadece özele gidiyorum devlete hiç gitmedim özelde de hep aynı doktora gidiyorum normalde ayın 21 inde 1 ay olacak muayene olmayalı 29 unda da detaylıya giricem

senin yerinde olsam detaylıya gider ertesi günde çıkar sonucumu doktora gösterirsin
canım bence detaylıya git sonucunu al doktoruna git daha mantıklı

Bende hep bu duyguyla büyüdüm okucam meslek sahibi olucam kendi ayaklarımın üzerinde durucam diye ama olmadı yapamadım üniversite bitti evlendim atanamadım ücretli öğretmenlik yaptım çocuk olmamasına rağmen çok zordu hamile kalınca da bıraktım zaten bayanın çalışması çok zor şimdi çalışsam evin yakınında kimse yok kv olsun kendi annem olsun çocuk bakmaya gelseler benim evimde kalacaklar gerçekten kimseyi istemiyorum düzenime karışmasın kimse geçinip gidiyoruz çok şükür çalışan bayanın kendine bi güveni oluyor ama nasip kısmet

Kızlar 8 senelik evliyim, sadece 2 çalışmadım ve o zaman diliminde alllahım beni işsiz bırakma dedim, çol uğraştım çok şükür rabbim iyi bir iş nasip etti, evet çalışıp ev gdçindirmek çok zor ama değiyor, laf söyleyemez, benden habersiz iş yapamaz, çocuğuma bakıcı buldum şansıma çok çok iyi biri çok şükür, zaten iş dışında evim çocuğum bana ait bütün işimi kendim yaparım, şimdi ikinci geliyor daha da zor olacak benim için ama çalışmayı bırakmam rabbimden bir engel olmazsa,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…