2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kısmet hersey aynen

Ben üniversitede okurken evlendim. Mezun oldum hamile oldugumu ögrendim 25 yasımdaydım. 26da dogurdum. İkinci okuluma gidiyordum. Hayatım neredeyse okumakla kurslarla gecti. Hamile oldugumu ögrenince hic bir yerde is bulamadım. Ögrenciykende calıstım bu arada. Cocugumu dogurdum 1 sene calısmadım tam kızımın 1. Yas gunune 1 hafta kala, ise basladım annem calısıyor kv ile görüsmüyoruz. Zaten bakmazda; mecburen bakıcıya bıraktım 4 ay sonra kızım bronşit oldu ve 3 gün yogun bakımda kaldı. Hatta yaz ayıydı. İsten ayrıldım isin canı cehenneme dedim kızıma kendim bakıcam dedim. Kendim baktım 3 yasına girdi eylülde krese başlatıp bende yeniden ise dönecektim ki ikinci bebis geliyor yas 30 oldu. Tercihim cocuklarımdan yana oldu. Ama bu demek degilki esime bağlıyım. Hatta evden calısmaya baslamak üzereyim

Ben 2 yillik mezunum. İlk bebegime hamile kalana kadar çalıştım 2 sene evliykende. Ama cocuk varken ozel sektorde is bulmak cok zor

Hayir. Bu gebeligimde devlete hic gitmedim muayene icin. İki ayri ozele gidiyordum. Birine devam etmeye karar verdim

Bazen hayat bunu gerektiriyor.
Evden ne iş yapacaksınız

Canım ankara da devlet felaket
İlk dogumumda acil olarak zekai Tahir e yonlendirildim insanlık dışı
Kadın psikolojisi lohusa psikolojisianlamayan kadın dogumcular ve kadın Dr daha bir gıcık
Erkekler yine insafliydi
Kesinlikle erkek doktor bin basar kadınlara

Kesinlikle erkek doktor bin basar kadınlara
Devlette nasil bilmiyorum ama bence doktorun kadini erkegi degil olay, ne kadar insan olduğu. Ben kizimda da bayan doktora gittim ve dogurdum, habibe hanimin benim ustumde cok emegi vardi hakkini odeyemem, sayesinde cok rahat bi hamilelik geçirdim. Simdi yurtdisindayim ve yine doktorum bayan, iranli ve cok guler yüzlü.
Yani diyecegim o ki, isini iyi yapan, insan olan olan birine denk gelmek mesele. Yoksa kadin olmus erkek olmus bunlar hikaye.

Biberon olarak Dr Brown 'i tavsiye ederim kizlar. Gaz önleyici ve doğal akış bir biberon. Çok memnun kalmıştık. 0-6 ay dikkat etmek gerekiyor . Sonrasında daha farklı markalarda kullanilabilir bence.
Yaa canim ben arıyorum ama bulamadım iyi bir sitede de küçük yerdeyim zaten yok sen aldin mi aldiysan nerden aldin yegenimde kullanmıştık gerçektende cok faydası olmustu gaz problemi açısından

Benimde sol omzum ve kolum uyusuyor bende sürekli soluma yattığım icin düşünmüştüm doktoruna sorarsan bizi de bilgilendirir misin ?

Bir yurtdışı nakliye firmasının; müşterilere iş tekliflerini hazırlayıp, Ülkeler arası nakliye isine baslicam insallah hep telefonla, bilgisayarla isim olacak
Guzel işmiş. İnşallah karsiligini alabilirsin. Bende bir firma cagri merkezi icin aradiginda umutlanmistim. Ama dolandirici cikti.kizimda daha kucuk olunca vazgectim...

Yatmaktan degil malesef. Kg alimina ve hamilelige bagli oluyo sinir sıkışması yani bir bakıma
Henüz 1 kilo aldim ama şaşırdım sağ tarafima yatinca biraz daha iyi oluyor diye öyle dusunmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…