2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bugun 19+4 idim.dr usg kagidinda bilgileri vermedi. Ama asistana söylerken 400 gr dedi. Kizim 21+4 te 400grlardaydi. Zaten ekranda olcum yaparken baş 20+, uyluk kemigi 21 yaziyodu sanki. Acaba cok mu önde, şeker falan olabilir mi kafama takildi. Cunku bende insulin direnci vardi. Ve bu ay 5 kg birden aldim ben hunharca yiyorum :'( umarim seker cikmaz. Kizim zayif dogdu diye uzuluyordum bu kizimda cok kglu dogar mi diye stres yapmak istemiyorum. Allah saglikla kavustursun

Henüz 1 kilo aldim ama şaşırdım sağ tarafima yatinca biraz daha iyi oluyor diye öyle dusunmustum
Aslinda ödemden oluyor daha çok. Bilekte ki sinirler sıkışıyor. Son aylarim cok kotuydu benim. Genelde de sag bilek olurmuş. Benimde sağ malesef. Kizim dogduktan sonra sislik inmesine rağmen bu seferde takilma hissi baslamisti. Fizik tedavi bileklik vermişti ve krem vermisti

Hadi ya cok geçmiş olsun canim inşallah bu seferde aynı şeyi yasamazsin umarim bu kadar sıkıntılı bişey değildir benimkide cumartesi doktoruma sorarim.yine bi

Yaa canim.banada 400 gr dedi sata göre 19+1 im bebek 20+1 gözüküyor doktorda biraz farkli konuştu devletteki az büyüsün ayrıntılı yapalım şimdilik bi sıkıntı yok ama belli olmaz gibi bişey söyledi kafama takildi açıkçası bakıyorum da 300 350 arasi olmaliymis 400 u duyunca bende sasirdim benimde bütün ailem seker hastası inşallah bişey yoktur

Hadi ya cok geçmiş olsun canim inşallah bu seferde aynı şeyi yasamazsin umarim bu kadar sıkıntılı bişey değildir benimkide cumartesi doktoruma sorarim.yine bi
Birkac gecedir uyandigim elim uyuşuk oluyor bence yine yaşayacağim. Ozellikle son aylar cok zorlayacak davul gibi şişmiş oluyor çünkü :'(

Annem seker hastası benimde. Ama gebelik sekeri baska bisey. Bir arkadasim yakinda dogurdu. İnsulin kullanmasina ragmen bebek 4kg dogdu. Yani kilolu doğmasindan korkmuyorum zarari olursa diye korkuyorum

Birkac gecedir uyandigim elim uyuşuk oluyor bence yine yaşayacağim. Ozellikle son aylar cok zorlayacak davul gibi şişmiş oluyor çünkü :'(
Hadi ya cok üzüldüm canım yapabileceğimiz bişey yok mu acaba buz tedavisi falan ne bilim

Annem seker hastası benimde. Ama gebelik sekeri baska bisey. Bir arkadasim yakinda dogurdu. İnsulin kullanmasina ragmen bebek 4kg dogdu. Yani kilolu doğmasindan korkmuyorum zarari olursa diye korkuyorum
Anneme dedim bende sende kilolu doğdun korkma normal dedi ama ne bilim aklimi doktor karıştırdı kendisi biraz felaket tellalıda maalesef

Guzel işmiş. İnşallah karsiligini alabilirsin. Bende bir firma cagri merkezi icin aradiginda umutlanmistim. Ama dolandirici cikti.kizimda daha kucuk olunca vazgectim...
İnsallah bakalım cok tesekkür ederim malesef öyle dolandırıcı firmada cok ortalıkta hic tükenmiyorlar her gün yeni akla gelmeyecek seyler cıkarıyorlar ortaya. Benim baslayacagım firma hali hazırda esiminde is yaptıgı bir firma o nedenle o konuda pek sıkıntı yasamayacagım gibi görünüyor

Çok mu karışıyor, napıyor?
Ya iş bejliyor yada disarda yiyelim mantigiyla hic bi ise girmiyor, 3 oglu kocasiyla gelmis bnm durum malum zaten yedigimizden bise olmaz ben bekliyom onlardan o da benden, benden olmadi disardan.. ya ailemde bana yardimci olur her acidan evimi supurur, mutfagima gitmeden bi tencere yemek yapar, iki bebek bekliyoz tuple oldu ve epey masrafliydi hala devamediyor simdiden sonrada ameliyati, yatagi ibtiyaci mamasi... memuruzda aile dedigin yardimci olur geliolar kitliolar hesabi gidiolar, lazim degill bende dedim gelmesi kalmasi bide sen istemiyosan gelme diyolar gezmeye cikiolarmis canlari sikilmis yiyip geliolar bu kadinda hamile bisey ister kocamdada dusuncesiz, ya biz hep birlik gorduk aileden artik disara bir yemek adam akilli ennn ucuzu 30 tl 6 kisiler 180 tl , burdan evlerinin lambasi yokmus lamba aldirdilar 1500 tl, daha sayamicam cildircam yoksa ya ben hic cimri degilimdir ama kendi evlerine gottigimiz zamanda aynisi biz kalabalik yapiox gibi haydi disari, yahu cikar bizi bi kerede sen.. ben de cocuklara bu besigimi alsam ilerde de kullanirim iki cocuk birden anne yani alicaktim vazgectim ne bilim ikiz bebek arabasi alacaktim arkali onlu cok masrafli diye haftalardir karar veremedim.. artik gittikten sonra onlar ne kararsiz kaliyorum diye kocam sitem ettim alcam bitcek heryere para saciliyor evlatlarimdan mi esirgiyim :)) belki hormonlar belki sinirliyim ama yahu kp de sirtina yapisiyor camiye ne zaman goturcen, ya kocam yardim ediyo bana mutfagi duzeltiyom kalacaklari uc bes gun gonul kirilmasin diye onlarida idare ediyor derken arada kalmasinida istemiyorum...
Ayaklarim odem oldu, annemlerde kv geldiler kizim bizde ablanlara gidelim onlara yardimci olalim diye yola ciktilar... keske benide alip goturselerdi gormezdim rahat olurdum, benle isleri yok gezmeye gelmisler 3 ay kanamali hastanede yattim, kusma bulanti 10 kg verdim.. kendi ailenden baska kimseden fayda yok.

Kızlar slm nasılsınız ben hiç iyi değilim bazı sıkıntılar var kendimi çok yanlız hissediyorum dokunsalar ağlıycam kuzum strese girmesin diye umursamamaya çalışıyorum ama yok olmuyor
Kusura bakma obendede var bu aralar seni kendime eş gördugum icin kahkaha attim ve agliyom olsun Allahin izniyle gececek bugunlerimiz, bebeklerimizle guclu ve onlari koruyan anne babalar yetmez mi.. insallah yakinda sevdiklerinde seninle olur.. hic uzulme ac tv sevdigin bisey yap elisi yap, disarida yuruyus yap, deniz varsa sahilde yuru tak kulagina muzik en huzurlu oldugun muzigi dinle, evde ac muzigi işyap, calisiyorsan fazla dusuncek vakit olmuyorda evde olunca daha zor gecer.. bizimle konus bisekilde gececek. Sevgilerle

Yaa bisey yapinca kat be katini isterler hepsi ayni soz hakki onlardadir, olsun kuzum bugunler gececek biz birazda duygusal donemdeyiz bende iki gundur veryansin yapiyom saydim sayistirdim icimden birazcikta bu platformdan rahatladim cuzi miktarda arkadasima bile anlatamam derdimi icimde yasarim kimse beni bu sekilde gorsun bilsin istemem, rahatsiz olurum. Ama gel gorki herkesin ayri derdi var kv kp geldiler hamile kadinin evine ( bana) ya surda uc haftadir ayaklanmisim biraz biraz... ama ne anlarlar ne bise kocam cok anlayisli ama kalp kirmak istemez cektik aikintilarini gezdirdik burda istanbuldan gelen onlar bu arada ya calistim cabaladim ne hic bise ikiside emekli bi eksiginiz varmi bisey varmi Yook ogullarida izin almis gelmis evlerinde zaten yemek oisiyor burda kalkip yemek yapmaya eriniyor oglum kofteci su war cok meshur burdada varmi, kokorecci varmi yok o bu adam kitliyio her seferinde gidio... neyse ya dusunmeyecem hicbisey... karnimdaki evlatlarimi dusuncem onlarin bana ihtiyaci var Sende oyle dusun kuzum hersey olcagina variyor.... oyle degilmi? Hiccc takma kendine gore en mantikli neyse onu yap, bebek olunca ailen gelir belki yardimci olirlar sana .. sevgilerle

Gunaydin hamişler...Bu sorunlar hic bitmez kendinizi uzmeyin koyverin gitsin :) Ben kendimi kimse 4 4 luk degil diye avutuyorum.Bu hallerimize de cok sukür.Ben simdiden lohusayken ne yapicam diye kara kara dusunuyorum esime 2 hafta sonra yanimda kimseyi istemiyorum olurlarsa odama cekilir oglumuda alirim kimse umrumda olmaz dedim ki yaparim da :)

Benim kalcam değil ama kaburgalarim simdiden ağrımaya başladı.
bi türlü rahat edemiyorum.

Helal olsun sanaa be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…