- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
İnsallah kuzucun oyle degildir bosuna elhen yapma, saglik ocaginizda aile hekiminiz hamilelik izleme yapmiyormu icerisinde ac ken kan verip aclik sekerine bakiyor ve diger degerlerinize eger bisey gorurse aile hekimi seker yukleme testide yaptirin diyor mesela o haftaya gelince, ve yahut kimisinde gerek bile yok degerleriniz son uc aydir cok iyi diyor.. yemegine dikkat etmeden olmaz, dikkat edeceksin bol bol yuruyeceksin awm ye kendini at zaten orayi turliyim derken bitiyosunBugun 19+4 idim.dr usg kagidinda bilgileri vermedi. Ama asistana söylerken 400 gr dedi. Kizim 21+4 te 400grlardaydi. Zaten ekranda olcum yaparken baş 20+, uyluk kemigi 21 yaziyodu sanki. Acaba cok mu önde, şeker falan olabilir mi kafama takildi. Cunku bende insulin direnci vardi. Ve bu ay 5 kg birden aldim ben hunharca yiyorum :'( umarim seker cikmaz. Kizim zayif dogdu diye uzuluyordum bu kizimda cok kglu dogar mi diye stres yapmak istemiyorum. Allah saglikla kavustursun
Alla alla bu nasil bebek boyle annesi, buyumusde kuculmus sanki1 haftadir bebisimin hareketlerini gozlemliyorum.Geceleri daha aktif.sabah 10 a kadar yatak keyfi yaparsam tekmeliyor aciktim diye :) babasi gibi acikinca agresif olucak belli :) karnimi tika basa doyurursam 3 4 saat hareketini hissetmiyorum heralde karni doyuyor uyuyor bol bol diyorum :)
Bende daha çok gece hissediyorum.1 haftadir bebisimin hareketlerini gozlemliyorum.Geceleri daha aktif.sabah 10 a kadar yatak keyfi yaparsam tekmeliyor aciktim diye :) babasi gibi acikinca agresif olucak belli :) karnimi tika basa doyurursam 3 4 saat hareketini hissetmiyorum heralde karni doyuyor uyuyor bol bol diyorum :)
Hic sorma bir kac kez sahit oldum bu hafta ani seste kipirdaniyor.Heyecanlaninca hissetmiyorum duruluyor :) bu kadar cok hissetmemi de zayif olmama bagliyorum.15.hafta hissetmeye baslamistim :) git gide tekmeler gucleniyor cnm ama disaridan biri hissedecek kadar olmadi ama icten iyi vuruyor :) 21+1 iz bu aradaAlla alla bu nasil bebek boyle annesi, buyumusde kuculmus sanki
Seninki cifte mutluluk cnm :) hele ileride gor sen biri biticek biri baslayacak tekmelere :)Bende daha çok gece hissediyorum.
Ama hala çok aşağıda hissediyorum ikisinide.
Sanki bazen yukarda da birseyler oluyoroglusum aslında daha yukarda.
artık kelebek gibi olmuyor pek daha kuvvetli böyle dalgalanma gibi
Biz dayanamadik cinsiyet partisine :) dr soylese cinsiyetini diye agzinin icine bakmistik :)Bol emojili bir cinsiyet partisi fotosu olsun teyzeleri
Bende ogrendim dayanamadim digerlerine supriz olduBiz dayanamadik cinsiyet partisine :) dr soylese cinsiyetini diye agzinin icine bakmistik :)
Bende 21+0 senin gec dollenmeydi sanirim. Ya kuzucum sen dediğin gibi zayiftin zaten ve sen 1 kg aldim dediginde bende sasirmistim cok iyi hatirliyom ve tebrik ettim seni icimdenHic sorma bir kac kez sahit oldum bu hafta ani seste kipirdaniyor.Heyecanlaninca hissetmiyorum duruluyor :) bu kadar cok hissetmemi de zayif olmama bagliyorum.15.hafta hissetmeye baslamistim :) git gide tekmeler gucleniyor cnm ama disaridan biri hissedecek kadar olmadi ama icten iyi vuruyor :) 21+1 iz bu arada
doktorlar çok fazla ölçüm hatası yapıyor net söylemiyor çoğu.Bugun 19+4 idim.dr usg kagidinda bilgileri vermedi. Ama asistana söylerken 400 gr dedi. Kizim 21+4 te 400grlardaydi. Zaten ekranda olcum yaparken baş 20+, uyluk kemigi 21 yaziyodu sanki. Acaba cok mu önde, şeker falan olabilir mi kafama takildi. Cunku bende insulin direnci vardi. Ve bu ay 5 kg birden aldim ben hunharca yiyorum :'( umarim seker cikmaz. Kizim zayif dogdu diye uzuluyordum bu kizimda cok kglu dogar mi diye stres yapmak istemiyorum. Allah saglikla kavustursun
HobbaSeninki cifte mutluluk cnm :) hele ileride gor sen biri biticek biri baslayacak tekmelere :)
Yıllarca hep kendime yaptım bukadar anacı oluyorlarsa evlenip günahımız niye giriyorlar aynalarda evlendirmesinnler evde kalmış horozlarınıYaa bisey yapinca kat be katini isterler hepsi ayni soz hakki onlardadir, olsun kuzum bugunler gececek biz birazda duygusal donemdeyiz bende iki gundur veryansin yapiyom saydim sayistirdim icimden birazcikta bu platformdan rahatladim cuzi miktardaarkadasima bile anlatamam derdimi icimde yasarim kimse beni bu sekilde gorsun bilsin istemem, rahatsiz olurum. Ama gel gorki herkesin ayri derdi var kv kp geldiler hamile kadinin evine ( bana) ya surda uc haftadir ayaklanmisim biraz biraz... ama ne anlarlar ne bise kocam cok anlayisli ama kalp kirmak istemez cektik aikintilarini gezdirdik burda istanbuldan gelen onlar bu arada ya calistim cabaladim ne hic bise ikiside emekli bi eksiginiz varmi bisey varmi Yook ogullarida izin almis gelmis evlerinde zaten yemek oisiyor burda kalkip yemek yapmaya eriniyor oglum kofteci su war cok meshur burdada varmi, kokorecci varmi yok o bu adam kitliyio her seferinde gidio... neyse ya dusunmeyecem hicbisey... karnimdaki evlatlarimi dusuncem onlarin bana ihtiyaci var☺ Sende oyle dusun kuzum hersey olcagina variyor.... oyle degilmi? Hiccc takma kendine gore en mantikli neyse onu yap, bebek olunca ailen gelir belki yardimci olirlar sana .. sevgilerle
Çok güldümm yazinizaYıllarca hep kendime yaptım bukadar anacı oluyorlarsa evlenip günahımız niye giriyorlar aynalarda evlendirmesinnler evde kalmış horozlarını
Evet cnm gec dollenme dr baslarda oyle demisti en son gittigimizde 3 gun onden gidiyordu.61 ile baslamistim hamileligime bulanti kusma lardan 2 kilo vermistim.Az once tartildim 61 kilo ciktim eski kilomdayim hala aslinda kendimce cok az yemiyorum ama cok da yemiyorum 2 hafta once bebis 270 gr di heralde ona yariyor bana degil diyorum :) bende cnm uzaninca sirtustu daha cabuk hissediyorum.ins som aylarda cok olmayiz kilo :)Bende 21+0 senin gec dollenmeydi sanirim. Ya kuzucum sen dediğin gibi zayiftin zaten ve sen 1 kg aldim dediginde bende sasirmistim cok iyi hatirliyom ve tebrik ettim seni icimden☺. Bende 171 boy 70 kg dayandim ilaclarla hamilelik boyunca kusmaktan 16. Haftada 63 e dustum simdi 67 kg oldum. Normal gozuyle bakiyom artik insallah yediklerim bebeklerime gitsin baska bisi istemiyom.. Bende 16. Haftamda ilk hissettim sonra 5-6 gun hissetmedim ara ara.. ya ben uzanmam lazim hissetmem icin dinlenmeye gecince daha hareketleniyorlar.. gun boyu ayaktayim cok yoruluncada hareketleniyorlar..Napicaz bu minnaklarla bilemiyorum
Yok artik bende ali asaf dusunmustum. Ali rahmetli babamin ismi asaf ismi de yanina cok yakisiyor hem anlamlari da cok guzelBir oglanda benden geliyor nasipse ismi hazırdı Ali Âsaf olacak inşallahy
Bugun 19+4 idim.dr usg kagidinda bilgileri vermedi. Ama asistana söylerken 400 gr dedi. Kizim 21+4 te 400grlardaydi. Zaten ekranda olcum yaparken baş 20+, uyluk kemigi 21 yaziyodu sanki. Acaba cok mu önde, şeker falan olabilir mi kafama takildi. Cunku bende insulin direnci vardi. Ve bu ay 5 kg birden aldim ben hunharca yiyorum :'( umarim seker cikmaz. Kizim zayif dogdu diye uzuluyordum bu kizimda cok kglu dogar mi diye stres yapmak istemiyorum. Allah saglikla kavustursun
Canım ben hamile yastıgı kullanmaya başladım u seklinde olanlardan, baya rahat ettim sana da tavsiye ederimKızlar günaydın ben gece hiç yatamıyorum hangi yana dönsem kalçamın kemiği ağrıyordu sanki sızlıyor çok fazla doğru düzgün uyuyamıyorum sağa dönsem sağ sola dönsem sol ağrıyor işkence gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?