2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
1 haftadir bebisimin hareketlerini gozlemliyorum.Geceleri daha aktif.sabah 10 a kadar yatak keyfi yaparsam tekmeliyor aciktim diye :) babasi gibi acikinca agresif olucak belli :) karnimi tika basa doyurursam 3 4 saat hareketini hissetmiyorum heralde karni doyuyor uyuyor bol bol diyorum :)

İnsallah kuzucun oyle degildir bosuna elhen yapma, saglik ocaginizda aile hekiminiz hamilelik izleme yapmiyormu icerisinde ac ken kan verip aclik sekerine bakiyor ve diger degerlerinize eger bisey gorurse aile hekimi seker yukleme testide yaptirin diyor mesela o haftaya gelince, ve yahut kimisinde gerek bile yok degerleriniz son uc aydir cok iyi diyor.. yemegine dikkat etmeden olmaz, dikkat edeceksin bol bol yuruyeceksin awm ye kendini at zaten orayi turliyim derken bitiyosun ne bilim maden suyu iç, limon ye aralarda istahini nefsini kirsin

Alla alla bu nasil bebek boyle annesi, buyumusde kuculmus sanki

Bende daha çok gece hissediyorum.
Ama hala çok aşağıda hissediyorum ikisinide.
Sanki bazen yukarda da birseyler oluyor oglusum aslında daha yukarda.
artık kelebek gibi olmuyor pek daha kuvvetli böyle dalgalanma gibi

Alla alla bu nasil bebek boyle annesi, buyumusde kuculmus sanki
Hic sorma bir kac kez sahit oldum bu hafta ani seste kipirdaniyor.Heyecanlaninca hissetmiyorum duruluyor :) bu kadar cok hissetmemi de zayif olmama bagliyorum.15.hafta hissetmeye baslamistim :) git gide tekmeler gucleniyor cnm ama disaridan biri hissedecek kadar olmadi ama icten iyi vuruyor :) 21+1 iz bu arada

Bende daha çok gece hissediyorum.
Ama hala çok aşağıda hissediyorum ikisinide.
Sanki bazen yukarda da birseyler oluyor oglusum aslında daha yukarda.
artık kelebek gibi olmuyor pek daha kuvvetli böyle dalgalanma gibi
Seninki cifte mutluluk cnm :) hele ileride gor sen biri biticek biri baslayacak tekmelere :)

Bende 21+0 senin gec dollenmeydi sanirim. Ya kuzucum sen dediğin gibi zayiftin zaten ve sen 1 kg aldim dediginde bende sasirmistim cok iyi hatirliyom ve tebrik ettim seni icimden. Bende 171 boy 70 kg dayandim ilaclarla hamilelik boyunca kusmaktan 16. Haftada 63 e dustum simdi 67 kg oldum. Normal gozuyle bakiyom artik insallah yediklerim bebeklerime gitsin baska bisi istemiyom.. Bende 16. Haftamda ilk hissettim sonra 5-6 gun hissetmedim ara ara.. ya ben uzanmam lazim hissetmem icin dinlenmeye gecince daha hareketleniyorlar.. gun boyu ayaktayim cok yoruluncada hareketleniyorlar.. Napicaz bu minnaklarla bilemiyorum

doktorlar çok fazla ölçüm hatası yapıyor net söylemiyor çoğu.
Ben hastaneye gitmiştim bebeklerden biri 18 diğeri 19 haftalık dedi oysaki daha 18. Haftaya yeni girmiştim.
2 gün sonra başka doktora gittim biri 17+3 diğeri 18 dedi yine yanlış yani.
simdiden pek takma bunları.
Şeker yükleme zamanı gelince gerekirse söylerler yada sen yapmak istediğini söylersin.
Gebelik şekeri farklı bu arada genetik le bi ilgisi yokmuş.
Benim de şekerim hep sinirdaydi hatta hamileyken ölçtüm tok karna 165 çıktı çok fazla yani.
Benim Annem de şeker hastası ama ben ona bağlamiyorum. gebelik farklı bi durum.

Yıllarca hep kendime yaptım bukadar anacı oluyorlarsa evlenip günahımız niye giriyorlar aynalarda evlendirmesinnler evde kalmış horozlarını

Evet cnm gec dollenme dr baslarda oyle demisti en son gittigimizde 3 gun onden gidiyordu.61 ile baslamistim hamileligime bulanti kusma lardan 2 kilo vermistim.Az once tartildim 61 kilo ciktim eski kilomdayim hala aslinda kendimce cok az yemiyorum ama cok da yemiyorum 2 hafta once bebis 270 gr di heralde ona yariyor bana degil diyorum :) bende cnm uzaninca sirtustu daha cabuk hissediyorum.ins som aylarda cok olmayiz kilo :)

Insallah bsey cikmaz canim belki buyuk.bebektir , onde olmasina hep seker diye korkutuyorlar sanirim oglumda tam 5.ayimda birden 5kilo almistim bende cok şükür problem olmamisti seker yuklemesi isyer belki doktorun benim 2 3 hafta icinde yapmam lazim daha 20 hafta anca olucam test zmaaninda benide o korkutuyor

Günaydın kızlar benim göbeğim çok belirgin gören 4 ay bititi 5 e girdik diyorum 6 7 gibi diyor Bu arada hareketlerini hissetmrye başladım ben ilk gebeliğim ama hissediyorum özellikle yemek yiyince ve tatlı yediğimde atış gbi değiş bir his ama karnımın büyük olmasına takılıyorum

Canım ben hamile yastıgı kullanmaya başladım u seklinde olanlardan, baya rahat ettim sana da tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…