2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bnmde öyle ya uyuşuyor agrıyor hangi yana dönsem

Harikasin nazar degmesinn hiç, şanslisin da Guzel sen boyle devam edersen son aylarda alacagin kilolar seni cok etkilemez zaten.. 6. Aydan sonra kilo alimi bebekte artiyormus .. bebege gittikten sonra gerisi onemli degil.. sevgilerle kalin

Bende daha çok gece hissediyorum.
Ama hala çok aşağıda hissediyorum ikisinide.
Sanki bazen yukarda da birseyler oluyor oglusum aslında daha yukarda.
artık kelebek gibi olmuyor pek daha kuvvetli böyle dalgalanma gibi
Bnmde tarif ettiginiz gibi ama altta da bi bası oluyor... dinlenince gobek etrafimda dalgalanma..

Reactions: Eva
Ben şimdiden 4 kilo aldım.
Benim avantajim çok zayıf olmamdi
Oyuzden pek dert degil

Kuzum niye takiliyosun kimisinin iç karnı geniş , kiminin hacmi kucuk az kiloda alsa cikiyor disariya, yada zayif oldugu icin.. kimisi cok kilo alsada karni cikmaz.. benimde 4-5 kg arasi aldim ama belli olmuyor 5 aylik goren demez birde ikiz bebegim.. o kilolalarin hepsi gobekte bebektede olmayabilir popoma bacagima gelmiste olabilir☺ Cok dusunme yapisal bisey, bebisin saglikliysa ohhh ne guzel

Benimde sadece göbeğimde şuan hatta görenler erkek mi diyor halbuki kız kilom da az değil 75 kiloyum

Sizce hangi tulum daha guzel. Bide bunlarin kadifelerini yapiyolar ama ben belki bu bebekte alerjik olur diye kadife pek istemiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20191019-232049.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_20191019-231720.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_20191019-232240.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar merhabalar, aslında Nisanın ilk haftası doğumun gözüküyor ama burayı takip ediyorum daha cok. Sınıf öğretmeniyim suan çalışmıyorum. 29 yaşındayım. İlk gebeliğim..salı gunu ikili testimin sonucu alacagım insllah güzel haberler alırım dua edin lütfen. İnsllah cinsiyetide öğreniriz diye düşünüyorum ama bakalım. Sağlıklı gebeliklee hanımlar

Tesekkur ederiz cinsiyetini ogrenirsen paylas bizimle de.. guzel haberlerini bekliyorum cnm

Sizce hangi tulum daha guzel. Bide bunlarin kadifelerini yapiyolar ama ben belki bu bebekte alerjik olur diye kadife pek istemiyorum

canım aslında hepsi birbirinden güzel ama ben deneyimledigim birseyi söyleyeyim, boyundan dantelliler direk bebegin yüzüne degiyor ve tahris yapabiliyor ben bilmeden kızımda o hatayı yaptım hastanede hatta bak onunki suydu ekleyeyimde ona aklında göre olsun. Hic rahat kullanamadık. Sonra 1 aylık oldugunda daha rahat oldu.

Eklentiler

• 96806072-0FFB-4ACB-8DA5-4DA3468D9577.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleme:
Kizlar bi duyumuma gore , bebek dogduktan sonra sarilik olmasin die, suda bekletilen uzumun suyunu veriyorlarmis. Arastirdim. Universitede arastirma yapilmis, ve uzum suyu icin, bitkisel anne sutu denilmis, ayrica sutu yetmeyen annelerin bebekleri icin de tavsiye ediliyor. Arastirin derim.

Aynen benimkide seslere kıpırdanmaya başladı. Ama benim ki öok fena olacak heralde ya yaramaz geliyor. Bazen bir vuruyor karnım dalgalanıyor dışardan bile gözle görülüyor. Eşim karnımı görünce korkuyor canın acımıyor mu diye Biri elini koyunca çok rahat hissedebiliyor şok oluyorlar Çocuklular da sen ilerleyen zamanlarda yandın diye korkutuyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…