Cinsiyeti kesinleşmeyen bir ben kaldım sanırımHoney_86 bebişim kesin kız Eslem Zeynep geliyor :)
Bnmde öyle ya uyuşuyor agrıyor hangi yana dönsemKızlar günaydın ben gece hiç yatamıyorum hangi yana dönsem kalçamın kemiği ağrıyordu sanki sızlıyor çok fazla doğru düzgün uyuyamıyorum sağa dönsem sağ sola dönsem sol ağrıyor işkence gibi
Harikasin nazar degmesinn hiç, şanslisin daEvet cnm gec dollenme dr baslarda oyle demisti en son gittigimizde 3 gun onden gidiyordu.61 ile baslamistim hamileligime bulanti kusma lardan 2 kilo vermistim.Az once tartildim 61 kilo ciktim eski kilomdayim hala aslinda kendimce cok az yemiyorum ama cok da yemiyorum 2 hafta once bebis 270 gr di heralde ona yariyor bana degil diyorum :) bende cnm uzaninca sirtustu daha cabuk hissediyorum.ins som aylarda cok olmayiz kilo :)
Bnmde tarif ettiginiz gibi ama altta da bi bası oluyor... dinlenince gobek etrafimda dalgalanma..Bende daha çok gece hissediyorum.
Ama hala çok aşağıda hissediyorum ikisinide.
Sanki bazen yukarda da birseyler oluyoroglusum aslında daha yukarda.
artık kelebek gibi olmuyor pek daha kuvvetli böyle dalgalanma gibi
Ben şimdiden 4 kilo aldım.Harikasin nazar degmesinn hiç, şanslisin da ☺ Guzel sen boyle devam edersen son aylarda alacagin kilolar seni cok etkilemez zaten.. 6. Aydan sonra kilo alimi bebekte artiyormus .. bebege gittikten sonra gerisi onemli degil.. sevgilerle kalin
Kuzum niye takiliyosun kimisinin iç karnı geniş , kiminin hacmi kucuk az kiloda alsa cikiyor disariya, yada zayif oldugu icin.. kimisi cok kilo alsada karni cikmaz.. benimde 4-5 kg arasi aldim ama belli olmuyor 5 aylik goren demez birde ikiz bebegim.. o kilolalarin hepsi gobekte bebektede olmayabilir popoma bacagima gelmiste olabilir☺ Cok dusunme yapisal bisey, bebisin saglikliysa ohhh ne guzelGünaydın kızlar benim göbeğim çok belirgin gören 4 ay bititi 5 e girdik diyorum 6 7 gibi diyor Bu arada hareketlerini hissetmrye başladım ben ilk gebeliğim ama hissediyorum özellikle yemek yiyince ve tatlı yediğimde atış gbi değiş bir his ama karnımın büyük olmasına takılıyorum
Ayyy masallah masallahhBen şimdiden 4 kilo aldım.
Benim avantajim çok zayıf olmamdi
Oyuzden pek dert degil
Benimde sadece göbeğimde şuan hatta görenler erkek mi diyor halbuki kız kilom da az değil 75 kiloyumKuzum niye takiliyosun kimisinin iç karnı geniş , kiminin hacmi kucuk az kiloda alsa cikiyor disariya, yada zayif oldugu icin.. kimisi cok kilo alsada karni cikmaz.. benimde 4-5 kg arasi aldim ama belli olmuyor 5 aylik goren demez birde ikiz bebegim.. o kilolalarin hepsi gobekte bebektede olmayabilir popoma bacagima gelmiste olabilir☺ Cok dusunme yapisal bisey, bebisin saglikliysa ohhh ne guzel
Toz pembe olanı çok sevdimSizce hangi tulum daha guzel. Bide bunlarin kadifelerini yapiyolar ama ben belki bu bebekte alerjik olur diye kadife pek istemiyorum
Hay AllahBenim göbek en az 7 aylık gibi. Aslında 2 kilo aldım şimdiye kadar. bu hafta izinliydim ve birdenbire kocaman oldu. Pzt işe başlayınca millet şok olacak
Tesekkur ederiz cinsiyetini ogrenirsen paylas bizimle de.. guzel haberlerini bekliyorum cnmKızlar merhabalar, aslında Nisanın ilk haftası doğumun gözüküyor ama burayı takip ediyorum daha cok. Sınıf öğretmeniyim suan çalışmıyorum. 29 yaşındayım. İlk gebeliğim..salı gunu ikili testimin sonucu alacagım insllah güzel haberler alırım dua edin lütfen. İnsllah cinsiyetide öğreniriz diye düşünüyorum ama bakalım. Sağlıklı gebeliklee hanımlar☺
Beyaz olan sıkar bebisi bence pembis cok tatli :)Sizce hangi tulum daha guzel. Bide bunlarin kadifelerini yapiyolar ama ben belki bu bebekte alerjik olur diye kadife pek istemiyorum
Biz dayanamadik cinsiyet partisine :) dr soylese cinsiyetini diye agzinin icine bakmistik :)
Bende ogrendim dayanamadim digerlerine supriz oldu
Sizce hangi tulum daha guzel. Bide bunlarin kadifelerini yapiyolar ama ben belki bu bebekte alerjik olur diye kadife pek istemiyorum
Hic sorma bir kac kez sahit oldum bu hafta ani seste kipirdaniyor.Heyecanlaninca hissetmiyorum duruluyor :) bu kadar cok hissetmemi de zayif olmama bagliyorum.15.hafta hissetmeye baslamistim :) git gide tekmeler gucleniyor cnm ama disaridan biri hissedecek kadar olmadi ama icten iyi vuruyor :) 21+1 iz bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?