- 19 Mayıs 2018
- 3.745
- 6.377
- 158
- 32
Yaaa bunee çok tatlıı maşallah bayıldımm.canım aslında hepsi birbirinden güzel ama ben deneyimledigim birseyi söyleyeyim, boyundan dantelliler direk bebegin yüzüne degiyor ve tahris yapabiliyor ben bilmeden kızımda o hatayı yaptım hastanede hatta bak onunki suydu ekleyeyimde ona aklında göre olsun. Hic rahat kullanamadık. Sonra 1 aylık oldugunda daha rahat oldu.
Bencede canim isime vuruldum diyebilirimYok artik bende ali asaf dusunmustum. Ali rahmetli babamin ismi asaf ismi de yanina cok yakisiyor hem anlamlari da cok guzel
Ya benim prensesimde yapsa da bende hissetsemmmAynen benimkide seslere kıpırdanmaya başladı. Ama benim ki öok fena olacak heralde ya yaramaz geliyor. Bazen bir vuruyor karnım dalgalanıyor dışardan bile gözle görülüyor. Eşim karnımı görünce korkuyor canın acımıyor mu diyeBiri elini koyunca çok rahat hissedebiliyor şok oluyorlar Çocuklular da sen ilerleyen zamanlarda yandın diye korkutuyor beni
Yaaa bunee çok tatlıı maşallah bayıldımm.Kız bebekleri olanlar şanslı ☺
Canım ben 19.haftada hissettim ama tam hissettim. Ondan önce kelebek gibi hareketler falan hiç yaşamadım. Dediğin gibi halbuki ultrasonda hareketliydi hep. Seninde daha erken hissedersin bir kaç haftaya benceYa benim prensesimde yapsa da bende hissetsemmmhiçbişi hissetmiyorum. Doktora gittim iki gün önce. Hissetmediğim için ben uslu prenses sanıyordum. Ama İçerde fıldır fıldır maşallah bakalım ne zaman hissedicem
istanbulda oturanlar icin derlenmis dogum fiyatları
Bende 21+0Kızlar bugün 21+0 oldum. 53 kilo ile başladım 58,5 oldum. Göbeğim hızla büyüyor. Artık 10 dakika ayakta sabit durunca belim ağrımaya başladı.
Zaman daha hızlı geçse keşke
Canım ben 19.haftada hissettim ama tam hissettim. Ondan önce kelebek gibi hareketler falan hiç yaşamadım. Dediğin gibi halbuki ultrasonda hareketliydi hep. Seninde daha erken hissedersin bir kaç haftaya bence ☺
Senin işin daha zor Allah kolaylık versin canım. Tekken zorlanıyoruz biz. Rabbim ikiz, üçüz annelerine daha çok güç kuvvet versin.Bende 21+0 ☺ Haberleselim olurmu yakin olunca daha bi gelisimleri yakin hosuma gidiyor .. sadece benimki iki tane.. benimde belim basladi agrimaya ama orgü elimde ondan diyede dusunuyorum.. rahmim agridigini hissediyorum...
Ne güzel ikisini de tatmış olucaksın. Rabbim sağlık versin hepsine. Kızlar çok tatlı dilli oluyor. Kuzenlerimin kızları var ıssırasım geliyor hepsini. Bir şirinlikler bir gülüşler tam minnoşlarCok tesekkür ederimmm canımmmSanki kiziminda bugunleri dunmus gibi geliyor zaman cok cabuk geciyor bizde 2.side kiz olur diye cok umitlenmistik nasipte erkek varmis hayirlisiyla saglikla gelsinlerdee.. ama gercekten kiz anneleri cok sansslii
İlk dogdugunda bunu giydirmem zaten canim. Daha sonra resim cekinmek icin bunu alacagim. Belki mevlitte de giydiririm diyorumcanım aslında hepsi birbirinden güzel ama ben deneyimledigim birseyi söyleyeyim, boyundan dantelliler direk bebegin yüzüne degiyor ve tahris yapabiliyor ben bilmeden kızımda o hatayı yaptım hastanede hatta bak onunki suydu ekleyeyimde ona aklında göre olsun. Hic rahat kullanamadık. Sonra 1 aylık oldugunda daha rahat oldu.
Nisa falanda yok. Benim gittigim ve Küçükçekmece de ki hastanelerde yokhepsi var bir medicana yoksagol canim faydali olacaktir
Sizce hangi tulum daha guzel. Bide bunlarin kadifelerini yapiyolar ama ben belki bu bebekte alerjik olur diye kadife pek istemiyorum
Kızımın adı Feyza kardeşi de Rabia olsun istiyorum gelsin kızçelerHoney_86 bebişim kesin kız Eslem Zeynep geliyor :)
Bastan kizimin ismiyle uyumlu mu olsa diyodum. Ama boylesi daha iyi olcak :)Kızımın adı Feyza kardeşi de Rabia olsun istiyorum gelsin kızçeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?