2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yaaa bunee çok tatlıı maşallah bayıldımm. Kız bebekleri olanlar şanslı

Ya benim prensesimde yapsa da bende hissetsemmm hiçbişi hissetmiyorum. Doktora gittim iki gün önce. Hissetmediğim için ben uslu prenses sanıyordum. Ama İçerde fıldır fıldır maşallah bakalım ne zaman hissedicem

Yaaa bunee çok tatlıı maşallah bayıldımm. Kız bebekleri olanlar şanslı ☺

Cok tesekkür ederimmm canımmm Sanki kiziminda bugunleri dunmus gibi geliyor zaman cok cabuk geciyor bizde 2.side kiz olur diye cok umitlenmistik nasipte erkek varmis hayirlisiyla saglikla gelsinlerdee.. ama gercekten kiz anneleri cok sansslii

Canım ben 19.haftada hissettim ama tam hissettim. Ondan önce kelebek gibi hareketler falan hiç yaşamadım. Dediğin gibi halbuki ultrasonda hareketliydi hep. Seninde daha erken hissedersin bir kaç haftaya bence

Kızlar bugün 21+0 oldum. 53 kilo ile başladım 58,5 oldum. Göbeğim hızla büyüyor. Artık 10 dakika ayakta sabit durunca belim ağrımaya başladı.
Zaman daha hızlı geçse keşke
Bende 21+0 Haberleselim olurmu yakin olunca daha bi gelisimleri yakin hosuma gidiyor .. sadece benimki iki tane.. benimde belim basladi agrimaya ama orgü elimde ondan diyede dusunuyorum.. rahmim agridigini hissediyorum...

Canım ben 19.haftada hissettim ama tam hissettim. Ondan önce kelebek gibi hareketler falan hiç yaşamadım. Dediğin gibi halbuki ultrasonda hareketliydi hep. Seninde daha erken hissedersin bir kaç haftaya bence ☺

ben 16+2 de hissetmeye basladim amaa simdi bu ara cok net hissediyorum hatta bakiyorum disaridan gorunuyor mu diyede daha o kadar da degil diyorum sonradan ama sureklide hissetmiyorum bilmiyorum karmakarisik iste

Bende 21+0 ☺ Haberleselim olurmu yakin olunca daha bi gelisimleri yakin hosuma gidiyor .. sadece benimki iki tane.. benimde belim basladi agrimaya ama orgü elimde ondan diyede dusunuyorum.. rahmim agridigini hissediyorum...
Senin işin daha zor Allah kolaylık versin canım. Tekken zorlanıyoruz biz. Rabbim ikiz, üçüz annelerine daha çok güç kuvvet versin.

Cok tesekkür ederimmm canımmm Sanki kiziminda bugunleri dunmus gibi geliyor zaman cok cabuk geciyor bizde 2.side kiz olur diye cok umitlenmistik nasipte erkek varmis hayirlisiyla saglikla gelsinlerdee.. ama gercekten kiz anneleri cok sansslii
Ne güzel ikisini de tatmış olucaksın. Rabbim sağlık versin hepsine. Kızlar çok tatlı dilli oluyor. Kuzenlerimin kızları var ıssırasım geliyor hepsini. Bir şirinlikler bir gülüşler tam minnoşlar

İlk dogdugunda bunu giydirmem zaten canim. Daha sonra resim cekinmek icin bunu alacagim. Belki mevlitte de giydiririm diyorum

Hangi vitamin ilaçlarını kullanıyorsunuz kızlar? Ben d3den d vitamini ve regenesis max kullanıyorum. Suan için memnunum. Hiç bir sekilde bulantı yapmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…