2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ben nisa hastanesine gidicem Yenibosna da. Cok tanıdık orada digurdu. Henuz dr karar vermedim. Genelde asiye hanim oneriliyor.
2004te annem murvet hanimda kardesimi dogurdu, doktor hala orada belki bende ona giderim :)

ben nisa hastanesine gidicem Yenibosna da. Cok tanıdık orada digurdu. Henuz dr karar vermedim. Genelde asiye hanim oneriliyor.
2004te annem murvet hanimda kardesimi dogurdu, doktor hala orada belki bende ona giderim :)
Tesekkur ederim yenibosnaya da yakın oturuyorum :)

Arkadaşlar bu sonuçlar nasıl kontrole gittim bugün keseyi gördük şükür 5 haftalık hamileyim. Hcg değeri yazmıyor kan testinde
ben laboratuvar teknikeriyim betaz kuren yani lokositin biraz artmis ufak bi enfeksiyon atlatmissin gibi idrar yolu ya dis enfeksiyonu ya da grip her seyden etkilenir bir de kanın negatif esin pozitif ise aranizda kan uyusmazligi olabilir

ayy insaaah gercek olur o ruyalar mutlulul gozyaslari :)
İnşallah canım. Bugün dayanamadım gittim doktora. Çok şükür vajinal ultrasonla baktı ve keseyi çok net gördük. Şuanda 4+2 dedi. Son adet tarihimde 26 mayıs. Çok fark var arada. 10 gün sonra gel dedi kalp atışı için. Nasıl bir geç döllenme olduysa son adetle arasında 4 hafta fark çıkıyor. Benim gibi olan varmı aranızda. Kese oldukça sağlıklı görünüyor dedi ama aradaki 4 haftalık geç döllenmeyi aklım almadı.

Kızlar sağlık ocağınıza bildirdiniz mi gebeliği?
Ben tahlil yaptırmaya gittim, hemen bildir dedikleri için gebelik var dedim, kayıt açmadı kadın doğumcuya gitmedim diye.
Bir de nasıl yadırgadı gitmedim diye.
Daha 5+3, neyin abartmasıysa.

Reactions: Eva
Ben de dr a gittim bugunnnnn kesemiiizii gördükk haftaya gidicem kalp atışıni duymak ve bebegimi gormek icin insallahhhhhhh

herhalde saglikli bi gebelik mi diye kadin dogumdan onay bekliyorlar. bildirmedim sağlık ocağı bana çok uzak.
sağlık ocağını değiştirip sonra kayıt yaparim.

Balat hastanesi Meltem hanım. Benim doğumum orada oldu. 3 arkadaşımın tavsiyesi ile gitmiştim. 20. Hafta gitmeye başlamıştım.

Maşallah canım inşallah ben de duyarım kısa zamanda. Duymadan içimden gelmiyor paylaşmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…