2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben hamile olduğumu bilmeden denize girdim bi sıkıntı olmadı çok şükür

Benim de anlattığım gibi işte. Kalp atışıı duydum çok şükür. Gebeliğim geriden ileriden takip etmiyor. Tam gününde gidiyoruz. Tek problem toxoplasma denilen parazit Öğrendiiğimden beri başımın ağrısı geçmiyor. Mide bulantılarım var ama onları iyi olarak görüyorum :)

Ben 8 Nisan da beyinden bilgisayarlı tomografi çekildim 5 Mayıs’ta adet oldum sonra 4 Haziran da son kez adet oldum Haziran ortalarında hamile kalmışım bebeğe bi etkisi olmaz demi tomografinin çok korkuyorum

Benim mide bulantım 2 haftadır sadece pazartesi sabahları oluyor İnşallah o parazitten kurtulacaksın canım hiç canını sıkma bak yine de erken farkettiniz inşallah geçecek

Merhabalar herkese. Hepimize hayirli olsun ins gebeliklerimiz. Umarim herkesin gebeligi yolundadir ve ins saglikla sonuca ulaşılır. Guzel , yararli bilgiler paylasmak umidiyle :)

Evet tsh degeri. Benim 3,17 değerim. Doktor hamile olmasaydın bu değere normal derdik ama hamilelerde 2,5 üstüne müdahale ediyoruz dedi.
Benim de tsh 3.13...yarın gidebilirim inş dahiliyeye...ne uygulandı sana acaba..yüksek olması bi zarar vermismidir..

Rabbim herkesin evladını korusun..
Az az lekelenmem var beta hcg
Cumartesi 257
Pazar 455
Salı 983 çıktı
Daha 4+2 çok erken doktora da gitmedim acile gittiğimde vajinal da olsa bişey görünmedi belirsizlik de zor Allah ferahlık versin sıkıntıda olanlara

Ben 8 Nisan da beyinden bilgisayarlı tomografi çekildim 5 Mayıs’ta adet oldum sonra 4 Haziran da son kez adet oldum Haziran ortalarında hamile kalmışım bebeğe bi etkisi olmaz demi tomografinin çok korkuyorum
Olmaz inşallah.
Halk arasında bebeği öğrenene kadar yaptıkların bebeğe zarar vermez deniyor, biz de napıyoruz bu cümleye sığınıyoruz :)

Önümüz kurban etlerle nasıl uğraşacağız
Gerçi ben eldiven ile dogruyorum direk tutmayı sevmiyorum.
Kızlar yaz mevsimi bitmeden kışlık neler yapıyorsunuz malum şubat mart gibi doğuracağız
Ben biraz vişne attım meyve suyu yaparım diye
Fırsat buldukça erik de alıp atacağım erik kaynatinca da meyve suyu iyi oluyor

Reactions: Eva
Benim de tsh 3.13...yarın gidebilirim inş dahiliyeye...ne uygulandı sana acaba..yüksek olması bi zarar vermismidir..
Sabahları kahvaltıdan bir saat önce içmem gereken bir hap verdi. Zarar vereceğini sanmıyorum. Hormonu ilk aylar bebek salgılayamadığı için ilaç veriyoruz. Zihin gelişimi için faydalı demişti doktor.

arkadaşlar merhaba ben 9 haftalık hamileyim bu 2. hamilelliğim bu sefer aşırı bulantım var oğlumda böyle olmamıştım siz neler deniyosunuz bulantı için ilaçta fayda etmiyo bana

Selam kızlar TSH DEĞERİM 4,89 çıktı doktor dahiliyeye görünmemi söyledi 5 haftalık hamileyim. Size hangi ilacı verdi tsh yüksek çıkanlar

Badem yagi kil yapar. Kizimin saclari uzasin diye surdum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…