- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
- 133
Ay evet aynen his kaybı yaşıyorum acaba bide kilodan mı sonucta ağırlaştıkCanım bende gündüz yok gece yatağa geçince sanki böyle sola yatınca etim eziliyor çok fena ağrıyor kalçamdan az bişey bacağa doğru
Sukur iyi gidiyoruz simdilik canim. ❤Amin tatlım inşallahsenin nasıl geçiyor
Detaylı ultrasonun ne zmnSukur iyi gidiyoruz simdilik canim. ❤
Hayir ben baska hastaneye baska doktora gidiyorum ama kendisi ayrintili ultrason yapmiyor o yuzden baska hastanelerde arastirdim fiyat vs Erdem hastanesi 375 dedi. Kasimin 5ine aldim randevu sizin ne zaman gidip gelince yazar misiniz doktorun incelemesi vs iyi mi diyeBende aynı doktordan randevu aldım aynı doktora bi arkadaş gitmişti memnun kalmıştı inşallah bi sıkıntı çıkmaz siz normal kontrollere de oraya mı gidiyorsunuz
Hafta olarak 20+4 te olacak canim. Haftaya cuma nasipse.Detaylı ultrasonun ne zmn
Sizde gidince yazabilirmisiniz bende belki giderim orayaHayir ben baska hastaneye baska doktora gidiyorum ama kendisi ayrintili ultrason yapmiyor o yuzden baska hastanelerde arastirdim fiyat vs Erdem hastanesi 375 dedi. Kasimin 5ine aldim randevu sizin ne zaman gidip gelince yazar misiniz doktorun incelemesi vs iyi mi diye
O zaman cok ilgisizler sen ugra mutlakaBir hafta daha bekleyip giderim bende
Henüz hiç gitmedim, telwfonddan kayıt yapmıştı
Evet hamileyken 1 tane daha gerekli değilmiş tek yetiyorBen kizimdan sonra devam ettim asiya. Bu 4. Doz oldu. Birde seneye varmis
Allah yardimcin olsun kanama psikolojik olarak cok etkiliyorKızlarr merhaba. Uzun zaman oldu girmeyeli. Umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerinizle... Ben zor zamanlar geçirdim hala kendime gelmiş değilim. Kanamam oluyor arada. Plesenta rahim ağzına çok yakınmış. Bunuda atlatıcam inşallah. Hepinizi öpüyorum
Anladım cnm bn yarın 19+4 ile ultrasona gircemHafta olarak 20+4 te olacak canim. Haftaya cuma nasipse.
Benimde sol kaburgam ağrıyor. İlk hamilelikte de aynıydı. En iyisi ayakta olmamBende öyleyim sanırım aksam yemeğini de fazla kaçırdım.
Ve benim kaburga ağrılarım şimdiden başladi çok ağrıyor yapıyor.
sanırım benim bebeklerden biri yukarı çıkmış olabilir.
Benimde öyleymiş detaylı da çıktı. Rahim kapalı plesanta aşağıda stres yapma zamanla çıkıcak dediBenim plasentada asagida ama rahim agzim kapali diye onemsemiyorum cok fazla
Tabiki yazarimSizde gidince yazabilirmisiniz bende belki giderim oraya
Bende daha üşeniyorum dr günde max. 1 saat ağır tempo çok iyi gelir dedi. Ama nerdee bende o güçYok cnm baslamadim hem firsatim olmuyor hem de üseniyorum.Bugun salondaki orta sehpayi sökup kaldirdik her yer tahta kirintisi oldu bi de onlari temizlemekle ugrastim.sonra uyumusum zaten yeni uyandim :)
Allah yardimcin olsun cnm cok dikkat et yukari uzanma ,agir kaldirma ,kaBiz olmamaya calis ki tuvalette ikinma ,kefir ic o da barsagi iyi yumusatir ,suyunu bol ic cnmMerhaba
Bir süredir giremiyorum. Plasentanın rahim ağzında olduğunu öğrendim. Moralim çok bozuldu. Kendi doktorum henüz görmedi ama ilaç kullanmaya başladık. Umarım çıkar yukarı. Büyük oğlumda çok sıkıntılı geçmişti, bu sefer rahatım diyordum, bakalım ne olacak sonucu.
İşe gidip gelmek beni yeterince yotuyor o yüzden birde yürüyüş yapmaya halim kalmıyor maalesef :/ Ama yürümemiz lazım.İyi akşamlar hanımlar. Yürüyüşlere başladınız mı var aranızda düzenli yürüyen.
Beni 21. Haftada çağırdı. Kalp atışını duymadan iğneyi yapmıyorum dedi. Kalp atışı da sağlık ocağındaki cihazda 21.haftadan itibaren duyuluyormuş. Bugün habersiz gittim iğne hazırda vardı, vuruldum.Aşı için sağlık ocağı arıyor mu?
Gittiğin zaman iğne hazırda var mı?
Tam olarak kaçıncı hafta da gitmeliyiz kızlar bilgilendirir misiniz.
Olabilr canım ben zaten magnezyum kalsiyum kan ilacı hepsini kullanıyorum ama ne bileyim yinede olabiliyor işteAy evet aynen his kaybı yaşıyorum acaba bide kilodan mı sonucta ağırlaştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?