2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bugün detaylıya girdim. 19+6 da.. çok şükür bi sıkıntı yok bebişte dedi doktor. Ama anlamadığım şey 15 gün sonra tekrar bi gel bakalım dedi..
Yarında tam 20 oluyorum. Sağlık ocağındaki hemşire tam 20 olduğun gün sabah aşı için gel dedi. Minnak prenses uyuyordu yine

Eklentiler

• 5E770531-71F5-4CC6-9F93-C5463FFA3276.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 28
Bende aynı doktordan randevu aldım aynı doktora bi arkadaş gitmişti memnun kalmıştı inşallah bi sıkıntı çıkmaz siz normal kontrollere de oraya mı gidiyorsunuz
Hayir ben baska hastaneye baska doktora gidiyorum ama kendisi ayrintili ultrason yapmiyor o yuzden baska hastanelerde arastirdim fiyat vs Erdem hastanesi 375 dedi. Kasimin 5ine aldim randevu sizin ne zaman gidip gelince yazar misiniz doktorun incelemesi vs iyi mi diye

Sizde gidince yazabilirmisiniz bende belki giderim oraya

Allah yardimcin olsun kanama psikolojik olarak cok etkiliyor

Bende öyleyim sanırım aksam yemeğini de fazla kaçırdım.

Ve benim kaburga ağrılarım şimdiden başladi çok ağrıyor yapıyor.
sanırım benim bebeklerden biri yukarı çıkmış olabilir.
Benimde sol kaburgam ağrıyor. İlk hamilelikte de aynıydı. En iyisi ayakta olmam

Reactions: Eva
Yok cnm baslamadim hem firsatim olmuyor hem de üseniyorum.Bugun salondaki orta sehpayi sökup kaldirdik her yer tahta kirintisi oldu bi de onlari temizlemekle ugrastim.sonra uyumusum zaten yeni uyandim :)
Bende daha üşeniyorum dr günde max. 1 saat ağır tempo çok iyi gelir dedi. Ama nerdee bende o güç

Allah yardimcin olsun cnm cok dikkat et yukari uzanma ,agir kaldirma ,kaBiz olmamaya calis ki tuvalette ikinma ,kefir ic o da barsagi iyi yumusatir ,suyunu bol ic cnm

Aşı için sağlık ocağı arıyor mu?
Gittiğin zaman iğne hazırda var mı?
Tam olarak kaçıncı hafta da gitmeliyiz kızlar bilgilendirir misiniz.
Beni 21. Haftada çağırdı. Kalp atışını duymadan iğneyi yapmıyorum dedi. Kalp atışı da sağlık ocağındaki cihazda 21.haftadan itibaren duyuluyormuş. Bugün habersiz gittim iğne hazırda vardı, vuruldum.
Genelde 20.haftadan itibaren yapıyorlar diye biliyorum.

Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…