Suan satistan kalkmis. Biz cok kullandik yipranmalar oldu son sene icinde. Dedigim gibi suan normal sirt cantasina gectim. Ama bebek olunca yine bunu kullanirim. Cok bolmeliler guzel oluyo bence. Herseyin yeri belliydi bende. Gaz damlası bir yan bolumde, mendiller, emzik biberon yeri. Bez yeri hep belliydiAnne bebek bakim cantasimi normal cantami
Oldukça kullanışlı görünüyorSuan satistan kalkmis. Biz cok kullandik yipranmalar oldu son sene icinde. Dedigim gibi suan normal sirt cantasina gectim. Ama bebek olunca yine bunu kullanirim. Cok bolmeliler guzel oluyo bence. Herseyin yeri belliydi bende. Gaz damlası bir yan bolumde, mendiller, emzik biberon yeri. Bez yeri hep belliydi
Anladm bakiyim bende :)E bebegin genellikle cnm :) hem hafif hem sık hem de rahat gibi.
Incelicem tesekkur ederm :)Suan satistan kalkmis. Biz cok kullandik yipranmalar oldu son sene icinde. Dedigim gibi suan normal sirt cantasina gectim. Ama bebek olunca yine bunu kullanirim. Cok bolmeliler guzel oluyo bence. Herseyin yeri belliydi bende. Gaz damlası bir yan bolumde, mendiller, emzik biberon yeri. Bez yeri hep belliydi
Bende sağlık ocaklarında olan doplerden var 17+2 yim 3 gündür alabiliyorum kalp atışınıBenim 19+2 iken duyuldu o degisiyor herkeste
Ayrıntılı ultrason için randevu almaya gitmiştim. Sadece haftasını öğrenmek için bakmışlardı. Ben sormadım, söylenmedi de. Ayrıntılı ultrason olacak diye muayeneye gitmedim, o da ertelendi şansıma. Şimdi kan sonuçlarım olmasa bekleyecektim 8 kasımı.Bu iki ayda hic doktora gitmedinmi. Uzuldum, kiz olmasına yada erkek olmasina degil kendini iki ayda alistirmissindir. Siz cok erken ogrenmistiniz o haftalarda yanilma cok fazla oluyor... Benimde iki kizim olcak, zamanla alışırsın bir doktora daha giderek netleştir bence iki kiz oldugunu duyan herkes benim icin guzek seyler söylüyor zamanla alıscaksin merak etme
Bana kalsa duvar kağıtları, alışverişler hepsi erkeğe göre yapılmıştı. Eşim ikinci çocuğu erkek istemesine rağmen benden daha olgun karşıladı durumu. Ben sağlıklı olsun yeter diyen taraftımSuan sizi cok iyi anliyorum bende tup bebek yaptim cinsiyetin hicbir onemi yok ama suan kiza alistim 12. Haftadan beri. Ve herseyi aldik suan inanin sadece kapi susu hediyelikler kaldi. Her muayeneye gittigimde korkuyorum degisicek diye. Esik cok aceleci davrandi heyecandan herseyi aldi sirf oyuzden korkuyoeum egee hicbisey almasaydik sadece duygusal olarak birzaman etkilenirdim alismislik oldugu icin ama alinan herseyin degistirilemicegi icin korkuyorum bende yalan yok umarm.degismez. Hayirli saglikli olsunlar insallah tabiki dahada onemlisi bu
Neden acaba doktorum onerdi . Cevremdede gogsu hazirlamak icin basla diyen cok
Yakında zaten aşı için ararlar. 20. hafta ve sonrası çağırıyorlar. Ama şimdiden gideceksen tahlil istiyorum dersin. Doktor hamilelik için değerlerine bakmış olur. Özellikle bu zamanda kan değeri önemli
Ayy uzuldum en cok korktugum seylerden birisi bende alıştımı fena alısıyorum cunku her gittigimde ozellikle sordum soruyorum bundan sonraki kontrolde detayli olacak satenAyrıntılı ultrason için randevu almaya gitmiştim. Sadece haftasını öğrenmek için bakmışlardı. Ben sormadım, söylenmedi de. Ayrıntılı ultrason olacak diye muayeneye gitmedim, o da ertelendi şansıma. Şimdi kan sonuçlarım olmasa bekleyecektim 8 kasımı.
yaaaa cok güzeel masallaahKızlar bugün detaylıya girdim. 19+6 da.. çok şükür bi sıkıntı yok bebişte dedi doktor. Ama anlamadığım şey 15 gün sonra tekrar bi gel bakalım dedi..
Yarında tam 20 oluyorum. Sağlık ocağındaki hemşire tam 20 olduğun gün sabah aşı için gel dedi. Minnak prenses uyuyordu yine
Ama doktorum dedi ki ben doktoruma güveniyorum
Bilemedim ki neden olmasın ki doktor haftaları biliyor sonucta ona göre istedi bndenbende 19+3 te girecegim benimde drum 18-23 üncü haftalarda girebilirsin demisti kontrole gittikten 1 ay sonra gel demisti hem 1 ay oluyor hemde perinatologta haftaya kongrede olacakmıs o nedenle ctesi uygun tarih oldu
Valla beni uyutmuyor açıkçası .doktoruma soracağım bakalımOlabilr canım ben zaten magnezyum kalsiyum kan ilacı hepsini kullanıyorum ama ne bileyim yinede olabiliyor işte
Aynen Bnmde 19 da çağırdı .ve çok nette duydu kalbini.üstelik 16 dan sonra yapılması normal dedi hemşire .Benim 19+2 iken duyuldu o degisiyor herkeste
Ben tamda o haftada hissetmiştim .hatta 18 e girdim dedim ki niye artık hissetmiyorum .o hafta içinde bian da sırt üstü uzanırken çok rahat hissettim haraketleri.yanlız normal hareket şeklinde değil.içinde bişeylerin dalgalandığını hissedeceksinKizlar 18+3 olduk hareket hisseden var mı bu haftada sizlerde
o zaman kesinmi erkek demişlerdi?Ayrıntılı ultrason için randevu almaya gitmiştim. Sadece haftasını öğrenmek için bakmışlardı. Ben sormadım, söylenmedi de. Ayrıntılı ultrason olacak diye muayeneye gitmedim, o da ertelendi şansıma. Şimdi kan sonuçlarım olmasa bekleyecektim 8 kasımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?