2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Anne bebek bakim cantasimi normal cantami
Suan satistan kalkmis. Biz cok kullandik yipranmalar oldu son sene icinde. Dedigim gibi suan normal sirt cantasina gectim. Ama bebek olunca yine bunu kullanirim. Cok bolmeliler guzel oluyo bence. Herseyin yeri belliydi bende. Gaz damlası bir yan bolumde, mendiller, emzik biberon yeri. Bez yeri hep belliydi

Eklentiler

• Screenshot_20191025-000511.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 37
Oldukça kullanışlı görünüyor

Incelicem tesekkur ederm :)

Ayrıntılı ultrason için randevu almaya gitmiştim. Sadece haftasını öğrenmek için bakmışlardı. Ben sormadım, söylenmedi de. Ayrıntılı ultrason olacak diye muayeneye gitmedim, o da ertelendi şansıma. Şimdi kan sonuçlarım olmasa bekleyecektim 8 kasımı.

Bana kalsa duvar kağıtları, alışverişler hepsi erkeğe göre yapılmıştı. Eşim ikinci çocuğu erkek istemesine rağmen benden daha olgun karşıladı durumu. Ben sağlıklı olsun yeter diyen taraftım neyse alışacağım elbette veren Allah’a çok şükür.

Neden acaba doktorum onerdi . Cevremdede gogsu hazirlamak icin basla diyen cok

Doktorun simdiden mi söyledi canim ilgincmis vardır mutlaka bildigi ,simdi etkiler mi bilmiyorum.ama son aylarda yag krem gibi urunler surerken masaj yaptigimiz icin erken-doğumu tetikler diye anltmislrdi katildigim kursta

ben ilk kayıtta ası olmayacagımı söylemistim belkide o yüzden aramamıslardır. değerlerime baktırıcam sadece

Ayy uzuldum en cok korktugum seylerden birisi bende alıştımı fena alısıyorum cunku her gittigimde ozellikle sordum soruyorum bundan sonraki kontrolde detayli olacak saten
Bu arada 2 kiz gercekten iyi oluyor hele buyuduklerinde

yaaaa cok güzeel masallaah
Bende 19+3 yite detaylıya girmis olacagım ctesi günü bakalım ne diyecek

Ama doktorum dedi ki ben doktoruma güveniyorum

bende 19+3 te girecegim benimde drum 18-23 üncü haftalarda girebilirsin demisti kontrole gittikten 1 ay sonra gel demisti hem 1 ay oluyor hemde perinatologta haftaya kongrede olacakmıs o nedenle ctesi uygun tarih oldu

bende 19+3 te girecegim benimde drum 18-23 üncü haftalarda girebilirsin demisti kontrole gittikten 1 ay sonra gel demisti hem 1 ay oluyor hemde perinatologta haftaya kongrede olacakmıs o nedenle ctesi uygun tarih oldu
Bilemedim ki neden olmasın ki doktor haftaları biliyor sonucta ona göre istedi bnden

Kizlar 18+3 olduk hareket hisseden var mı bu haftada sizlerde
Ben tamda o haftada hissetmiştim .hatta 18 e girdim dedim ki niye artık hissetmiyorum .o hafta içinde bian da sırt üstü uzanırken çok rahat hissettim haraketleri.yanlız normal hareket şeklinde değil.içinde bişeylerin dalgalandığını hissedeceksin

bende de var zaten kilolu hamile kaldim yiyorum sonra da patlayacak gibi oluyorum

o zaman kesinmi erkek demişlerdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…