2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benim 19+2 iken duyuldu o degisiyor herkeste

Göğüs ucu icin bana hastanedeki ebe lansinohu tavsiye etmisti tahriş var yara olmasin diye dogum yapar yapmaz aldirdi ama öncesinde krem kullanmak cok iyi degil doye hatırlıyorum
Neden acaba doktorum onerdi . Cevremdede gogsu hazirlamak icin basla diyen cok

Hanimlar benim bikac gundur surekli ywmek yeme halim var hani tika basa yesem bile yinede cok gecmden birseyler yemeye basliyorum bu bana birden kilo aldıricak sekerim olur diye korkuyorum ,neyle bastirabilirim yeme hissini meyve yesem onlarda cok sekerli

Kalp ile ilgili gelişim 21. Haftalarda tamamlanıyormuş sanırım ondan 21. Haftalarda gelin diyorlar belki ondandır

İkimizin haftası yakın. Bu hafta bende senin gibiyim. Doymuyorum sürekli acıkıyorum. Geçen haftalarda böyle değildim. Bu hafta başladı

Kan değerlerimin düşük olması sebebi ile bugün doktora gittim. 13. Haftada erkek olduğu söylenen bebeğimin kız olduğunu öğrendim. Hayatımda hiçbir zaman erkek çocuk sahibi olmak için özel bir istek duymadım ama 2 aydır kendimi çok alıştırmıştım. Bu durumu kabullenmiştim. Çok üzgünüm kızlar. Tüp bebekti tabiki sağlıklı olması, hayırlı evlat olması en büyük duam. Üstelik bu bebeği kızıma kardeş olsun diye istemiştim. Kız kardeşlerin birbirlerine daha yakın olacağını düşünüp kız olmasını bile istemiştim başlarda. Fakat 2 ayda durum çok değişti. Biz beklentiye girdik. Bu kadar üzüldüğüme inanamıyorum. Kendime çok kızıyorum.

Aynı şeyi yaşadım Hep hayırlısını diledim. 13. Hafta civarında doktor erkek dedi. Sonra ben erkeğe hemen kaptırdım kendimi erkek kıyafetleri erkek oda takımları felan bakıyorum ki benimki sadece birkaç hafta sürdü. Sonra 14. Haftamda kız dedi dr O bir hafta bocaladım ki hep hayırlısını dilerim Allahımdan inanmadım felan. Sonra bir haftada kıza alıştım hemen çok sürmedi herşeyin hayırlısı. Sağlıklı olsunlar da. Bir haftaya hemen adapte olursun kıza merak etme

Bu iki ayda hic doktora gitmedinmi. Uzuldum, kiz olmasına yada erkek olmasina degil kendini iki ayda alistirmissindir. Siz cok erken ogrenmistiniz o haftalarda yanilma cok fazla oluyor... Benimde iki kizim olcak, zamanla alışırsın bir doktora daha giderek netleştir bence iki kiz oldugunu duyan herkes benim icin guzek seyler söylüyor zamanla alıscaksin merak etme

Suan sizi cok iyi anliyorum bende tup bebek yaptim cinsiyetin hicbir onemi yok ama suan kiza alistim 12. Haftadan beri. Ve herseyi aldik suan inanin sadece kapi susu hediyelikler kaldi. Her muayeneye gittigimde korkuyorum degisicek diye. Esik cok aceleci davrandi heyecandan herseyi aldi sirf oyuzden korkuyoeum egee hicbisey almasaydik sadece duygusal olarak birzaman etkilenirdim alismislik oldugu icin ama alinan herseyin degistirilemicegi icin korkuyorum bende yalan yok umarm.degismez. Hayirli saglikli olsunlar insallah tabiki dahada onemlisi bu

Benim karnim gerilmeye basliyor yavastan ins catlak olmadan dogumumu atlatirim annemde olusmamis cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…