Benim 19+2 iken duyuldu o degisiyor herkesteBeni 21. Haftada çağırdı. Kalp atışını duymadan iğneyi yapmıyorum dedi. Kalp atışı da sağlık ocağındaki cihazda 21.haftadan itibaren duyuluyormuş. Bugün habersiz gittim iğne hazırda vardı, vuruldum.
Genelde 20.haftadan itibaren yapıyorlar diye biliyorum.
Neden acaba doktorum onerdi . Cevremdede gogsu hazirlamak icin basla diyen cokGöğüs ucu icin bana hastanedeki ebe lansinohu tavsiye etmisti tahriş var yara olmasin diye dogum yapar yapmaz aldirdi ama öncesinde krem kullanmak cok iyi degil doye hatırlıyorum
Kalp ile ilgili gelişim 21. Haftalarda tamamlanıyormuş sanırım ondan 21. Haftalarda gelin diyorlar belki ondandırKızlar bugün detaylıya girdim. 19+6 da.. çok şükür bi sıkıntı yok bebişte dedi doktor. Ama anlamadığım şey 15 gün sonra tekrar bi gel bakalım dedi..
Yarında tam 20 oluyorum. Sağlık ocağındaki hemşire tam 20 olduğun gün sabah aşı için gel dedi. Minnak prenses uyuyordu yine
İkimizin haftası yakın. Bu hafta bende senin gibiyim. Doymuyorum sürekli acıkıyorum. Geçen haftalarda böyle değildim. Bu hafta başladıHanimlar benim bikac gundur surekli ywmek yeme halim var hani tika basa yesem bile yinede cok gecmden birseyler yemeye basliyorum bu bana birden kilo aldıricak sekerim olur diye korkuyorum ,neyle bastirabilirim yeme hissini meyve yesem onlarda cok sekerli
Yakin olsaydik beraber cikardik :) son 1 ay kala esimle aksam yuruyusleri yaparim diyorum o zamanda soguklari bahane etmezsem iyiBende daha üşeniyorum dr günde max. 1 saat ağır tempo çok iyi gelir dedi. Ama nerdee bende o güç
Acıbademe gidiyorum benGüzelyalı hastanesi canım, sen?
Aynı şeyi yaşadımKan değerlerimin düşük olması sebebi ile bugün doktora gittim. 13. Haftada erkek olduğu söylenen bebeğimin kız olduğunu öğrendim. Hayatımda hiçbir zaman erkek çocuk sahibi olmak için özel bir istek duymadım ama 2 aydır kendimi çok alıştırmıştım. Bu durumu kabullenmiştim. Çok üzgünüm kızlar. Tüp bebekti tabiki sağlıklı olması, hayırlı evlat olması en büyük duam. Üstelik bu bebeği kızıma kardeş olsun diye istemiştim. Kız kardeşlerin birbirlerine daha yakın olacağını düşünüp kız olmasını bile istemiştim başlarda. Fakat 2 ayda durum çok değişti. Biz beklentiye girdik. Bu kadar üzüldüğüme inanamıyorum. Kendime çok kızıyorum.
Bu iki ayda hic doktora gitmedinmi. Uzuldum, kiz olmasına yada erkek olmasina degil kendini iki ayda alistirmissindir. Siz cok erken ogrenmistiniz o haftalarda yanilma cok fazla oluyor... Benimde iki kizim olcak, zamanla alışırsın bir doktora daha giderek netleştir bence iki kiz oldugunu duyan herkes benim icin guzek seyler söylüyor zamanla alıscaksin merak etmeKan değerlerimin düşük olması sebebi ile bugün doktora gittim. 13. Haftada erkek olduğu söylenen bebeğimin kız olduğunu öğrendim. Hayatımda hiçbir zaman erkek çocuk sahibi olmak için özel bir istek duymadım ama 2 aydır kendimi çok alıştırmıştım. Bu durumu kabullenmiştim. Çok üzgünüm kızlar. Tüp bebekti tabiki sağlıklı olması, hayırlı evlat olması en büyük duam. Üstelik bu bebeği kızıma kardeş olsun diye istemiştim. Kız kardeşlerin birbirlerine daha yakın olacağını düşünüp kız olmasını bile istemiştim başlarda. Fakat 2 ayda durum çok değişti. Biz beklentiye girdik. Bu kadar üzüldüğüme inanamıyorum. Kendime çok kızıyorum.
Ben kizimda sirt cantasi kullandim hep. Hatta hâla bile kucuk boy sirt cantam var :)Kizlar bebek cantasi oneriniz varmi ben sirt cantasi dusunuyorum ama begenemiyorum
Suan sizi cok iyi anliyorum bende tup bebek yaptim cinsiyetin hicbir onemi yok ama suan kiza alistim 12. Haftadan beri. Ve herseyi aldik suan inanin sadece kapi susu hediyelikler kaldi. Her muayeneye gittigimde korkuyorum degisicek diye. Esik cok aceleci davrandi heyecandan herseyi aldi sirf oyuzden korkuyoeum egee hicbisey almasaydik sadece duygusal olarak birzaman etkilenirdim alismislik oldugu icin ama alinan herseyin degistirilemicegi icin korkuyorum bende yalan yok umarm.degismez. Hayirli saglikli olsunlar insallah tabiki dahada onemlisi buKan değerlerimin düşük olması sebebi ile bugün doktora gittim. 13. Haftada erkek olduğu söylenen bebeğimin kız olduğunu öğrendim. Hayatımda hiçbir zaman erkek çocuk sahibi olmak için özel bir istek duymadım ama 2 aydır kendimi çok alıştırmıştım. Bu durumu kabullenmiştim. Çok üzgünüm kızlar. Tüp bebekti tabiki sağlıklı olması, hayırlı evlat olması en büyük duam. Üstelik bu bebeği kızıma kardeş olsun diye istemiştim. Kız kardeşlerin birbirlerine daha yakın olacağını düşünüp kız olmasını bile istemiştim başlarda. Fakat 2 ayda durum çok değişti. Biz beklentiye girdik. Bu kadar üzüldüğüme inanamıyorum. Kendime çok kızıyorum.
Daha almadim cnm ama sirt cantasi olacagi kesinKizlar bebek cantasi oneriniz varmi ben sirt cantasi dusunuyorum ama begenemiyorum
Anne bebek bakim cantasimi normal cantamiBen kizimda sirt cantasi kullandim hep. Hatta hâla bile kucuk boy sirt cantam var :)
Bende kesinlikle sirt cantasi dusunuyorum ama markada cok kararsiz kaldim :)Daha almadim cnm ama sirt cantasi olacagi kesin
Bende kararsizim daha begendigim birkac tane oldu ama fiyat fazla degmez diyorum.Esimin maasi yatsin duruma gore bakicaz bu siralar biraz sıkıstik cunku :)Bende kesinlikle sirt cantasi dusunuyorum ama markada cok kararsiz kaldim :)
Hangi markalar acaba begendiklerin:)Bende kararsizim daha begendigim birkac tane oldu ama fiyat fazla degmez diyorum.Esimin maasi yatsin duruma gore bakicaz bu siralar biraz sıkıstik cunku :)
E bebegin genellikle cnm :) hem hafif hem sık hem de rahat gibi.Hangi markalar acaba begendiklerin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?