- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
Doktoruna mı sordun canım? Tam 21 haftalık mısın bir deBende de oluyordu canım bugün sordum baş yukarıda popo ve ayaklar aşağıda dedi zıpladıkçe ittiriyormuş ondan oluyormuş bir sıkıntı yokmuş
Yakında zaten aşı için ararlar. 20. hafta ve sonrası çağırıyorlar. Ama şimdiden gideceksen tahlil istiyorum dersin. Doktor hamilelik için değerlerine bakmış olur. Özellikle bu zamanda kan değeri önemliKızlaar tünaydın, haftaya bende saglık ocagına gideyim bir diyorum hic gitmedim. Sadece ilk zaman arayıp kayıt yapmıslardı. Gidince doktora tahlil yaptırmak istiyorum mu demeliyim bir degerlerime bakılsın istiyorumda yoksa kendi doktorumuz mu yonlendiriyor
Evet canım bugün kontrol vardı 20+3 bugünDoktoruna mı sordun canım? Tam 21 haftalık mısın bir de
Benimde tam tersi. Hem karnım çok büyüdü hem de bunu bulantılar çok daha fazla. Tamam onlarda da kustum ama bu bir değişik. Ya da biz yaşlandıkBenim bu hamileliğim ilkine göre daha güzel geçiyor sanırım vücut önceden hamileliği tanıdığı için ilki çok zordu gerçekten
Valla arada bende de oluyor geceleri canim, ama yattigim tarafta, altta kalan bacagimda oluyor. Nedenini altta kalmasina bagliyorum, kilo aldim cunku.Kızlar bir sorunum var !!!!!
Kalçamın sol yanı uyuşuyor özellikle akşamları yatağa girdiğimde sola doğru asla yatamıyorum uyuşukluk yüzünden .bu normal mi sizce .acaba ilk zamanlar çoğunlukla sola doğru uyuduğum için mi uyuşma başladı anlamadım
BennnnnnKızlar bir sorunum var !!!!!
Kalçamın sol yanı uyuşuyor özellikle akşamları yatağa girdiğimde sola doğru asla yatamıyorum uyuşukluk yüzünden .bu normal mi sizce .acaba ilk zamanlar çoğunlukla sola doğru uyuduğum için mi uyuşma başladı anlamadım
Ay çok sevindim yanlız değilim demekValla arada bende de oluyor geceleri canim, ama yattigim tarafta, altta kalan bacagimda oluyor. Nedenini altta kalmasina bagliyorum, kilo aldim cunku.
( ki aldigim icin cok mutluyum)
Yanlız değiliz cnm baksana oluyormus bazı kişilerde .ama tabi çok rahatsız edici.kötü bir sebebi olmasın daBennnnnn
Canım ben suan 19+3 deyim Yani 20 nin içindeyim. Ben yarın detaylıya giricem.doktorum geçen ay demişti bir ay sonrası için randevu al diyeAramizda, 20 + lı haftasinda detayli ultrason icin gun alan, ya da yaptirmis olan var mi kizlar ? 21 + da yaptiranlari biliyorum da.
Canım bende gündüz yok gece yatağa geçince sanki böyle sola yatınca etim eziliyor çok fena ağrıyor kalçamdan az bişey bacağa doğruYanlız değiliz cnm baksana oluyormus bazı kişilerde .ama tabi çok rahatsız edici.kötü bir sebebi olmasın da
Ben 40+0 da sezeryan olmustum canim. Bu da sezeryan. Birsey olmadikca 39 haftayı beklemek istiyorumNormal mi senin yoksa sezeryan mı ne güzel oluyor böyle olunca
Ben aynı gün dogsunlar istedim 3 martta doktor erkeklerin ciger gelisimi daha gec olabiliyor dedi kızlara göre o zaman duruma göre bakalım dedi.
Birazda erken almısız kızımızı dedi tam 38+0 da sezeryan oldum buna bakıcaz dedi
tamam canım pazartesi gideyim hemde kızımada tahlil yaptırırım
Masallah canim detayli usg mi yaptırdınÇok tesekkur ederim canim 19+3 üz
Ben kizimdan sonra devam ettim asiya. Bu 4. Doz oldu. Birde seneye varmisBugün tetanoz aşısını vuruldum. Benim ilk gebelikten sonra 8 yıl geçti. Hemşiremiz 3 doz daha önceden yapıldıysa tek dozun yeterli olacağını söyledi. Eğer 2 doz önceden yapıldıysa tekrar 2 doz yapılması gerektiğini söyledi
20+6da girdim benAramizda, 20 + lı haftasinda detayli ultrason icin gun alan, ya da yaptirmis olan var mi kizlar ? 21 + da yaptiranlari biliyorum da.
Yok cnm baslamadim hem firsatim olmuyor hem de üseniyorum.Bugun salondaki orta sehpayi sökup kaldirdik her yer tahta kirintisi oldu bi de onlari temizlemekle ugrastim.sonra uyumusum zaten yeni uyandim :)İyi akşamlar hanımlar. Yürüyüşlere başladınız mı var aranızda düzenli yürüyen.
20.hafta cagirmisti cnm gittigimde asi vardi beni 15.hafta aramislardi 20.hafta gel diyeAşı için sağlık ocağı arıyor mu?
Gittiğin zaman iğne hazırda var mı?
Tam olarak kaçıncı hafta da gitmeliyiz kızlar bilgilendirir misiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?