2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yakında zaten aşı için ararlar. 20. hafta ve sonrası çağırıyorlar. Ama şimdiden gideceksen tahlil istiyorum dersin. Doktor hamilelik için değerlerine bakmış olur. Özellikle bu zamanda kan değeri önemli

Bugün tetanoz aşısını vuruldum. Benim ilk gebelikten sonra 8 yıl geçti. Hemşiremiz 3 doz daha önceden yapıldıysa tek dozun yeterli olacağını söyledi. Eğer 2 doz önceden yapıldıysa tekrar 2 doz yapılması gerektiğini söyledi

Benim bu hamileliğim ilkine göre daha güzel geçiyor sanırım vücut önceden hamileliği tanıdığı için ilki çok zordu gerçekten
Benimde tam tersi. Hem karnım çok büyüdü hem de bunu bulantılar çok daha fazla. Tamam onlarda da kustum ama bu bir değişik. Ya da biz yaşlandık

Kızlar bir sorunum var !!!!!
Kalçamın sol yanı uyuşuyor özellikle akşamları yatağa girdiğimde sola doğru asla yatamıyorum uyuşukluk yüzünden .bu normal mi sizce .acaba ilk zamanlar çoğunlukla sola doğru uyuduğum için mi uyuşma başladı anlamadım

Valla arada bende de oluyor geceleri canim, ama yattigim tarafta, altta kalan bacagimda oluyor. Nedenini altta kalmasina bagliyorum, kilo aldim cunku.
( ki aldigim icin cok mutluyum )

Aramizda, 20 + lı haftasinda detayli ultrason icin gun alan, ya da yaptirmis olan var mi kizlar ? 21 + da yaptiranlari biliyorum da.

Bennnnnn

Valla arada bende de oluyor geceleri canim, ama yattigim tarafta, altta kalan bacagimda oluyor. Nedenini altta kalmasina bagliyorum, kilo aldim cunku.
( ki aldigim icin cok mutluyum )
Ay çok sevindim yanlız değilim demek ben bian başka bişey mi var diye korktum açıkçası

Aramizda, 20 + lı haftasinda detayli ultrason icin gun alan, ya da yaptirmis olan var mi kizlar ? 21 + da yaptiranlari biliyorum da.
Canım ben suan 19+3 deyim Yani 20 nin içindeyim. Ben yarın detaylıya giricem.doktorum geçen ay demişti bir ay sonrası için randevu al diye

Yanlız değiliz cnm baksana oluyormus bazı kişilerde .ama tabi çok rahatsız edici.kötü bir sebebi olmasın da
Canım bende gündüz yok gece yatağa geçince sanki böyle sola yatınca etim eziliyor çok fena ağrıyor kalçamdan az bişey bacağa doğru

Ben 40+0 da sezeryan olmustum canim. Bu da sezeryan. Birsey olmadikca 39 haftayı beklemek istiyorum

Ben kizimdan sonra devam ettim asiya. Bu 4. Doz oldu. Birde seneye varmis

Aşı için sağlık ocağı arıyor mu?
Gittiğin zaman iğne hazırda var mı?
Tam olarak kaçıncı hafta da gitmeliyiz kızlar bilgilendirir misiniz.

İyi akşamlar hanımlar. Yürüyüşlere başladınız mı var aranızda düzenli yürüyen.
Yok cnm baslamadim hem firsatim olmuyor hem de üseniyorum.Bugun salondaki orta sehpayi sökup kaldirdik her yer tahta kirintisi oldu bi de onlari temizlemekle ugrastim.sonra uyumusum zaten yeni uyandim :)

Aşı için sağlık ocağı arıyor mu?
Gittiğin zaman iğne hazırda var mı?
Tam olarak kaçıncı hafta da gitmeliyiz kızlar bilgilendirir misiniz.
20.hafta cagirmisti cnm gittigimde asi vardi beni 15.hafta aramislardi 20.hafta gel diye

Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…