2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aynı şey bende de var.bende genel olarak sola yatmaya bağlıyorum

Kızlar bu akşam patlayacak gibiyim. Çokta yemedim ama az sonra doğuma gidecek hiş şişim. Böyle olan var mı arada
Bende öyleyim sanırım aksam yemeğini de fazla kaçırdım.

Ve benim kaburga ağrılarım şimdiden başladi çok ağrıyor yapıyor.
sanırım benim bebeklerden biri yukarı çıkmış olabilir.

Merhaba
Bir süredir giremiyorum. Plasentanın rahim ağzında olduğunu öğrendim. Moralim çok bozuldu. Kendi doktorum henüz görmedi ama ilaç kullanmaya başladık. Umarım çıkar yukarı. Büyük oğlumda çok sıkıntılı geçmişti, bu sefer rahatım diyordum, bakalım ne olacak sonucu.

Gecmis olsun kizlar. Gecenlerde bi arkadasimla konustum, sizin gibi onun plesantasi da asagidaymis. Perinatologa gitmis, kullandigi ilac vs bi detay hatirlamiyorum acikcasi. Ama saglikla dogurmus bebegini. Cok guzel bi kizi var. Sizin de ole olur ins, 24. Haftaya kadar vakti var, yukariya cikar elbet, dua edelim.

Bende 20+3te gideceğim 5 hafta sonra ddemişti yaklaşık o güne geliyor ultrasono göremi çağırdı acaba uştrason 1 hfta önde.. Sol arka kaburgam ağrımaya başladı midem aşırı yanıyor şurup kar etmedi hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…