- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Tesekkur ettim. Mutlu haberlerle don ins ❤Canım ben suan 19+3 deyim Yani 20 nin içindeyim. Ben yarın detaylıya giricem.doktorum geçen ay demişti bir ay sonrası için randevu al diye
Aynı şey bende de var.bende genel olarak sola yatmaya bağlıyorumKızlar bir sorunum var !!!!!
Kalçamın sol yanı uyuşuyor özellikle akşamları yatağa girdiğimde sola doğru asla yatamıyorum uyuşukluk yüzünden .bu normal mi sizce .acaba ilk zamanlar çoğunlukla sola doğru uyuduğum için mi uyuşma başladı anlamadım
Benim de 20 + 4 olcak o zman , saol canim20+6da girdim ben
Bana kağıt vermisti kaybedince aradi canim. Ama bazilari ilgisiz olabilirAşı için sağlık ocağı arıyor mu?
Gittiğin zaman iğne hazırda var mı?
Tam olarak kaçıncı hafta da gitmeliyiz kızlar bilgilendirir misiniz.
Bende öyleyim sanırım aksam yemeğini de fazla kaçırdım.Kızlar bu akşam patlayacak gibiyim. Çokta yemedim ama az sonra doğuma gidecek hiş şişim. Böyle olan var mı arada
Sağol canim :)20.hafta cagirmisti cnm gittigimde asi vardi beni 15.hafta aramislardi 20.hafta gel diye
Bir hafta daha bekleyip giderim bendeBana kağıt vermisti kaybedince aradi canim. Ama bazilari ilgisiz olabilir
Cinsiyet değişti mi peki benim ilki de kız bulantılıydı bu da kız bulantı olmadıBenimde tam tersi. Hem karnım çok büyüdü hem de bunu bulantılar çok daha fazla. Tamam onlarda da kustum ama bu bir değişik. Ya da biz yaşlandık
Çok erken yaa bekleseydin keşke ben kendim için bile erken mi diye düşünüyordum 21+0 a randevu aldımCanım ben suan 19+3 deyim Yani 20 nin içindeyim. Ben yarın detaylıya giricem.doktorum geçen ay demişti bir ay sonrası için randevu al diye
Benim randevum da 20+5te.Benim de 20 + 4 olcak o zman , saol canim
Hayır canım detaylı ultrasonum kasimin 2.haftasinda olacakMasallah canim detayli usg mi yaptırdın
Saol canim benimBenim randevum da 20+5te.
Kızlarr merhaba. Uzun zaman oldu girmeyeli. Umarım hepiniz iyisinizdir bebişlerinizle... Ben zor zamanlar geçirdim hala kendime gelmiş değilim. Kanamam oluyor arada. Plesenta rahim ağzına çok yakınmış. Bunuda atlatıcam inşallah. Hepinizi öpüyorum
Gecmis olsun kizlar. Gecenlerde bi arkadasimla konustum, sizin gibi onun plesantasi da asagidaymis. Perinatologa gitmis, kullandigi ilac vs bi detay hatirlamiyorum acikcasi. Ama saglikla dogurmus bebegini. Cok guzel bi kizi var. Sizin de ole olur ins, 24. Haftaya kadar vakti var, yukariya cikar elbet, dua edelim.Merhaba
Bir süredir giremiyorum. Plasentanın rahim ağzında olduğunu öğrendim. Moralim çok bozuldu. Kendi doktorum henüz görmedi ama ilaç kullanmaya başladık. Umarım çıkar yukarı. Büyük oğlumda çok sıkıntılı geçmişti, bu sefer rahatım diyordum, bakalım ne olacak sonucu.
Ama doktorum dedi ki ben doktoruma güveniyorumÇok erken yaa bekleseydin keşke ben kendim için bile erken mi diye düşünüyordum 21+0 a randevu aldım
Amin tatlım inşallahTesekkur ettim. Mutlu haberlerle don ins ❤
Yarın doktoruma soracağım inşallahAynı şey bende de var.bende genel olarak sola yatmaya bağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?