2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok geçmiş olsun canım

Bana da bazen öyle oluyor
Korkulacak birsey olduğunu sanmıyorum.
Bazen çok yemek yiyoruz su içiyoruz
karın daha fazla gerilebiliyor, daha sonra yumusuyor
Canimmmcok saol aksama kadar kurtlanirdim yoksa Ama ne bilimhic hamile hissi yok gibi bazi zamansa catlicak gibiyim karnim gergin ve sert.. ins iyledir kuzumm

Reactions: Eva
Doktorun simdiden mi söyledi canim ilgincmis vardır mutlaka bildigi ,simdi etkiler mi bilmiyorum.ama son aylarda yag krem gibi urunler surerken masaj yaptigimiz icin erken-doğumu tetikler diye anltmislrdi katildigim kursta
Bana da aksine doguma 1,5 ay kala gogusleri yumusatmak icin basla demislerdi lanoline. Ama masaj yapmiyordum uzun uzun. Kremleyip birakiyordum. Yine aldim lansinoh lanolin, simdilik gobegime surdugum yagdan suruyorum goguslere de ama doguma yakin yine lanoline baslarim.

Çok çok geçmiş olsun

Bazen benimde yumuşuyor. Hatta dün yumuşaktı sabah. Dr a gittim Ultrasonda çok şükür herşey yolundaydı zaten öğlene doğru aynı sertlik geri geldi. Geçende öyle olmuştu. Geri sertleşmişti. Yani özellikle sabahları olabiliyor

İkili testte doktor söylemişti. Yüksek ihtimal demişti. Hatta göstermişti bana. Dün gittiğim doktor da birşey yok diye gösterdi.
Kızlardaki klitoris de çıkık olduğu için bazen dr lar onu görüp erkek diyorlarmış. Yani ilk haftalara söylenene güvenmeme nedeni iki cinsiyetinde çıkıntı şeklinde gözükmesiymiş. Aynı şeyi bana da yaptı dr erkek gibi dedi. Ama sonra kız olduğunu öğrendim

Kizlar alisverise başlayan var mıii ben ufaktan basladim erken değildir umarım ilerde zor olur dedim.
Ben bitirdim sayılır kizimdan kalanlari elden gecirip eksikleri aldim kenara koydum. Bi tek aralikta bursaya anneme gidince nevresim takimi alacagim, onun disinda hersey tamam. Kizima hamileyken de daha 2. Ayda baslamistim alisverise, hem de her ay bi kac parca alinca maddi olarak zorlamamisti. Son 2 ay insan hem agirlasiyor hem de her an dogum olma ihtimali oluyor, o yuzden ben cok gece birakmama taraftariyim.

Gecmis olsun cnm Allah bir daha yasatmasin

Ben de doktorla gorustum bugun tekrar, 21 +li haftada yaptir, kalp anca tamamlanir gibi bi sey dedi, hepsi gorunsun dedi. Ben de simdi randevu aldim 8 kasim icin artik. 8 kasimda 21+4 olcam. Guzel haberler alalim ins, cok saol canim
8 kasımmm benimde detaylı günüm güzel haberlerle dönmek nasip olsun inşallahhhh

Canimmmcok saol aksama kadar kurtlanirdim yoksa Ama ne bilimhic hamile hissi yok gibi bazi zamansa catlicak gibiyim karnim gergin ve sert.. ins iyledir kuzumm
Genelde o gerginlik ve sertliği akşamları yaşıyorum söylediğiniz gibi yemek su vs iyice gerginleşiyo sabah ta sönmüş balon gibi

Cok buyuk gecmis olsun canim, iyi olmaniza sevindim. Allah beterinden saklasin.

Çok geçmiş olsun canım

Oh maşallah canım kafan rahatlamistir biraz güle güle kullanın saglikla

Ben eskiden hissediyordum sanki şimdi hissetmiyorum gibi geliyor neyse az daha bekleyeyim madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…