- 7 Ağustos 2016
- 1.056
- 1.936
- 133
- 34
Çok geçmiş olsun canımKızlar nasılsınız iyi misiniz? Biz iki gün önce trafik kazası atlattık . araç dururken trafikte bize arkadan vurdular . emniyet kemerimiz takılıydı ve oğlumda oto koltuğundaydı fakat benim karnımı emniyet kemeri çok sıktı ayaklarım tutmaz oldu . kendimi çok kötü hissettim . arabamız iyi bir araba olmasına rağmen arka bagaj ve tanpon tamamen gitti arkadaki araç çok hızlıymış ve görememiş trafiğin durdugunu telefon elindeymiş bize öyle vurdu ki öndeki araca doğru sürükledi onada vurduk . cok sukur verilmis sadakamız varmış. Tabi hemen doktorumu aradım gidip muayane oldum. Bebeğin heryerine baktı koluna ayağına bile baktı ödem varmı diye çok şükür herşeyi iyiymiş 28 cm 460 gr dedi biraz önden gidiyormuş. Ama inanın bunlar hiç umrumda olmadı bile sadece onun iyi olması için sürekli dua ettim . bugun anca kendime geldim. 2 gündür yerdemiyim göktemiyim belli degildi. Bu arada 3 gun oncede tetanoz aşımı oldum. Oğlumdan da vardı olduğum dozlar ve bu son doz oldu artık hayatım boyunca vurulmama gerek yok . bizim gelinimizde benimle aynı haftada hamile onun doktoru gerek yok vurulmanı istemiyorum tetenoz demiş o vurulmayacak mış. Bazı doktorlar da böyle düşunüyor demekki .
Bizde durumlar böyle . Rabbim hepimizi görünür görünmez kazadan korusun Amin.
Canimmmcok saol aksama kadar kurtlanirdim yoksaBana da bazen öyle oluyor
Korkulacak birsey olduğunu sanmıyorum.
Bazen çok yemek yiyoruz su içiyoruz
karın daha fazla gerilebiliyor, daha sonra yumusuyor
Aksam sorcam aklima gelen tek cewap bu .. @ Renklirenkli ..Inanmicaksin bende de dun oldu aynisi, cok garibime gitti. Ve ben de senin gibi, midem bos, az su ictim heralde sebebi budur die dusundum. Eger doktoruna sorarsan, bana da bilgi verir msiin?
Ben kizimda okiedog urban sirt cantasi kullandim çok memnun kaldim, hem hafif hem güzel duruyor, bebek arabasina takmak icin de aparati cikmisti icinden.Kizlar bebek cantasi oneriniz varmi ben sirt cantasi dusunuyorum ama begenemiyorum
Bana da aksine doguma 1,5 ay kala gogusleri yumusatmak icin basla demislerdi lanoline. Ama masaj yapmiyordum uzun uzun. Kremleyip birakiyordum. Yine aldim lansinoh lanolin, simdilik gobegime surdugum yagdan suruyorum goguslere de ama doguma yakin yine lanoline baslarim.Doktorun simdiden mi söyledi canim ilgincmis vardır mutlaka bildigi ,simdi etkiler mi bilmiyorum.ama son aylarda yag krem gibi urunler surerken masaj yaptigimiz icin erken-doğumu tetikler diye anltmislrdi katildigim kursta
Çok çok geçmiş olsunKızlar nasılsınız iyi misiniz? Biz iki gün önce trafik kazası atlattık . araç dururken trafikte bize arkadan vurdular . emniyet kemerimiz takılıydı ve oğlumda oto koltuğundaydı fakat benim karnımı emniyet kemeri çok sıktı ayaklarım tutmaz oldu . kendimi çok kötü hissettim . arabamız iyi bir araba olmasına rağmen arka bagaj ve tanpon tamamen gitti arkadaki araç çok hızlıymış ve görememiş trafiğin durdugunu telefon elindeymiş bize öyle vurdu ki öndeki araca doğru sürükledi onada vurduk . cok sukur verilmis sadakamız varmış. Tabi hemen doktorumu aradım gidip muayane oldum. Bebeğin heryerine baktı koluna ayağına bile baktı ödem varmı diye çok şükür herşeyi iyiymiş 28 cm 460 gr dedi biraz önden gidiyormuş. Ama inanın bunlar hiç umrumda olmadı bile sadece onun iyi olması için sürekli dua ettim . bugun anca kendime geldim. 2 gündür yerdemiyim göktemiyim belli degildi. Bu arada 3 gun oncede tetanoz aşımı oldum. Oğlumdan da vardı olduğum dozlar ve bu son doz oldu artık hayatım boyunca vurulmama gerek yok . bizim gelinimizde benimle aynı haftada hamile onun doktoru gerek yok vurulmanı istemiyorum tetenoz demiş o vurulmayacak mış. Bazı doktorlar da böyle düşunüyor demekki .
İkili testte doktor söylemişti. Yüksek ihtimal demişti. Hatta göstermişti bana. Dün gittiğim doktor da birşey yok diye gösterdi.o zaman kesinmi erkek demişlerdi?
Bazen benimde yumuşuyor. Hatta dün yumuşaktı sabah. Dr a gittim Ultrasonda çok şükür herşey yolundaydıkizlar karnim bazi zamanlarda o gerginligi gecip yumusak oldugunu hissediyorum sizdede oluyor muyani benim bildigin sert gergin olmasi iyidir.. bu aksam ayrintiliya girsemde ogrensem merak icindeyim... yada açım, midem boş tuwaletimi yaptim karnim boş kalinca gerilme azaliyor felan ondan mi.. kendi kendime yaptigim telkinmi yada anlam veremedim.. olan varsa yada bilen yazabilirmi
Kızlardaki klitoris de çıkık olduğu için bazen dr lar onu görüp erkek diyorlarmış. Yani ilk haftalara söylenene güvenmeme nedeni iki cinsiyetinde çıkıntı şeklinde gözükmesiymiş. Aynı şeyi bana da yaptı drİkili testte doktor söylemişti. Yüksek ihtimal demişti. Hatta göstermişti bana. Dün gittiğim doktor da birşey yok diye gösterdi.
Ben bitirdim sayılırKizlar alisverise başlayan var mıii ben ufaktan basladim erken değildir umarım ilerde zor olur dedim.
Gecmis olsun cnm Allah bir daha yasatmasinKızlar nasılsınız iyi misiniz? Biz iki gün önce trafik kazası atlattık . araç dururken trafikte bize arkadan vurdular . emniyet kemerimiz takılıydı ve oğlumda oto koltuğundaydı fakat benim karnımı emniyet kemeri çok sıktı ayaklarım tutmaz oldu . kendimi çok kötü hissettim . arabamız iyi bir araba olmasına rağmen arka bagaj ve tanpon tamamen gitti arkadaki araç çok hızlıymış ve görememiş trafiğin durdugunu telefon elindeymiş bize öyle vurdu ki öndeki araca doğru sürükledi onada vurduk . cok sukur verilmis sadakamız varmış. Tabi hemen doktorumu aradım gidip muayane oldum. Bebeğin heryerine baktı koluna ayağına bile baktı ödem varmı diye çok şükür herşeyi iyiymiş 28 cm 460 gr dedi biraz önden gidiyormuş. Ama inanın bunlar hiç umrumda olmadı bile sadece onun iyi olması için sürekli dua ettim . bugun anca kendime geldim. 2 gündür yerdemiyim göktemiyim belli degildi. Bu arada 3 gun oncede tetanoz aşımı oldum. Oğlumdan da vardı olduğum dozlar ve bu son doz oldu artık hayatım boyunca vurulmama gerek yok . bizim gelinimizde benimle aynı haftada hamile onun doktoru gerek yok vurulmanı istemiyorum tetenoz demiş o vurulmayacak mış. Bazı doktorlar da böyle düşunüyor demekki .
8 kasımmm benimde detaylı günüm güzel haberlerle dönmek nasip olsun inşallahhhhBen de doktorla gorustum bugun tekrar, 21 +li haftada yaptir, kalp anca tamamlanir gibi bi sey dedi, hepsi gorunsun dedi. Ben de simdi randevu aldim 8 kasim icin artik. 8 kasimda 21+4 olcam. Guzel haberler alalim ins, cok saol canim
Genelde o gerginlik ve sertliği akşamları yaşıyorum söylediğiniz gibi yemek su vs iyice gerginleşiyo sabah ta sönmüş balon gibiCanimmmcok saol aksama kadar kurtlanirdim yoksaAma ne bilimhic hamile hissi yok gibi bazi zamansa catlicak gibiyim karnim gergin ve sert.. ins iyledir kuzumm
Ayy ins amin8 kasımmm benimde detaylı günüm güzel haberlerle dönmek nasip olsun inşallahhhh
Cok buyuk gecmis olsun canim, iyi olmaniza sevindim. Allah beterinden saklasin.Kızlar nasılsınız iyi misiniz? Biz iki gün önce trafik kazası atlattık . araç dururken trafikte bize arkadan vurdular . emniyet kemerimiz takılıydı ve oğlumda oto koltuğundaydı fakat benim karnımı emniyet kemeri çok sıktı ayaklarım tutmaz oldu . kendimi çok kötü hissettim . arabamız iyi bir araba olmasına rağmen arka bagaj ve tanpon tamamen gitti arkadaki araç çok hızlıymış ve görememiş trafiğin durdugunu telefon elindeymiş bize öyle vurdu ki öndeki araca doğru sürükledi onada vurduk . cok sukur verilmis sadakamız varmış. Tabi hemen doktorumu aradım gidip muayane oldum. Bebeğin heryerine baktı koluna ayağına bile baktı ödem varmı diye çok şükür herşeyi iyiymiş 28 cm 460 gr dedi biraz önden gidiyormuş. Ama inanın bunlar hiç umrumda olmadı bile sadece onun iyi olması için sürekli dua ettim . bugun anca kendime geldim. 2 gündür yerdemiyim göktemiyim belli degildi. Bu arada 3 gun oncede tetanoz aşımı oldum. Oğlumdan da vardı olduğum dozlar ve bu son doz oldu artık hayatım boyunca vurulmama gerek yok . bizim gelinimizde benimle aynı haftada hamile onun doktoru gerek yok vurulmanı istemiyorum tetenoz demiş o vurulmayacak mış. Bazı doktorlar da böyle düşunüyor demekki .
Ben kiyafet kismini tamamladim galibaKizlar alisverise başlayan var mıii ben ufaktan basladim erken değildir umarım ilerde zor olur dedim.
Çok geçmiş olsun canımKızlar nasılsınız iyi misiniz? Biz iki gün önce trafik kazası atlattık . araç dururken trafikte bize arkadan vurdular . emniyet kemerimiz takılıydı ve oğlumda oto koltuğundaydı fakat benim karnımı emniyet kemeri çok sıktı ayaklarım tutmaz oldu . kendimi çok kötü hissettim . arabamız iyi bir araba olmasına rağmen arka bagaj ve tanpon tamamen gitti arkadaki araç çok hızlıymış ve görememiş trafiğin durdugunu telefon elindeymiş bize öyle vurdu ki öndeki araca doğru sürükledi onada vurduk . cok sukur verilmis sadakamız varmış. Tabi hemen doktorumu aradım gidip muayane oldum. Bebeğin heryerine baktı koluna ayağına bile baktı ödem varmı diye çok şükür herşeyi iyiymiş 28 cm 460 gr dedi biraz önden gidiyormuş. Ama inanın bunlar hiç umrumda olmadı bile sadece onun iyi olması için sürekli dua ettim . bugun anca kendime geldim. 2 gündür yerdemiyim göktemiyim belli degildi. Bu arada 3 gun oncede tetanoz aşımı oldum. Oğlumdan da vardı olduğum dozlar ve bu son doz oldu artık hayatım boyunca vurulmama gerek yok . bizim gelinimizde benimle aynı haftada hamile onun doktoru gerek yok vurulmanı istemiyorum tetenoz demiş o vurulmayacak mış. Bazı doktorlar da böyle düşunüyor demekki .
Ayyy hadi bakalım hayirli olsun bebek arabasi nerden aldinBen kiyafet kismini tamamladim galibabebek arabasi ve anne yani besigide aldim:)
Oh maşallah canım kafan rahatlamistir biraz güle güle kullanın sagliklaBen bitirdim sayılırkizimdan kalanlari elden gecirip eksikleri aldim kenara koydum. Bi tek aralikta bursaya anneme gidince nevresim takimi alacagim, onun disinda hersey tamam. Kizima hamileyken de daha 2. Ayda baslamistim alisverise, hem de her ay bi kac parca alinca maddi olarak zorlamamisti. Son 2 ay insan hem agirlasiyor hem de her an dogum olma ihtimali oluyor, o yuzden ben cok gece birakmama taraftariyim.
Ben eskiden hissediyordum sanki şimdi hissetmiyorum gibi geliyor neyse az daha bekleyeyim mademBen tamda o haftada hissetmiştim .hatta 18 e girdim dedim ki niye artık hissetmiyorum .o hafta içinde bian da sırt üstü uzanırken çok rahat hissettim haraketleri.yanlız normal hareket şeklinde değil.içinde bişeylerin dalgalandığını hissedeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?